Godmorgon! Idag har jag väldigt mycket att göra. Jag har inte ätit frukost än och sedan klockan halv elva ska jag åka och träna. efter det så kommer jag hem vid ett två tiden och så ska vi äta lunch och fira min pappa lite eftersom det är farsdag. Men idag måste jag hinna plugga jä*ligt mycket också. Vid halv fem ska jag vara på en träff och äta pizza med mina kompisar så jag har inte så mycket tid över idag. Men ifall jag inte hinner plugga så kanske jag får hoppa över pizzan. Tråkigt men det är fler av mina kompisar som inte hinner med så det gör nog inte så mycket. Ha en bra dag!

puss och kram​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Go Kväll!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag kan inte skylla på att jag har haft mycket att göra men jag har bara inte haft rätt tillfälle att göra det. Just nu sitter jag i min säng med både höselskydd och hölurar med musik i för att vi bygger ett vårat hus så det låter lite. Min pappa håller på att såga. Jag har inte heller kunnat plugga till alla mina prov och uppsatser för att det stör så in i helv**e. Men man har ju något att skylla på om man råkar få F på proven. Haha.

Ikväll så blir det en av mina favoriträtter till kvällsmat, grillad kött med potatis, beanisesås och en massa sallad. Efter maten blir det självklart en stor skål ostbågar och vad jag ska se på TV ikväll vet jag inte riktigt. Men jag tror att det blir "så mycket bättre". Det är ett av dem pogramen som hela familjen gillar att kolla på även fast det inte är någons favo pogram.

puss och kram

Likes

Comments

Tjena! Idag har varit en jobbig och lång skoldag. Jag har haft många jobbiga lektioner som kräver koncentration. Men vad är bättre en en kladdkaka ifrån ICA då? Jag och mina kompisar fick höra att det var billig kladdkaka. En timme efter vi fick höra det gick hela skolan runt med varsin i handen. Så var det förra året också. ICA har alltså ett erbjudande på kladdkaka en vecka om året. så förra året blev det nästan en kladdkaka varje dag efter maten som efterrätt. Riktigt gott men inte allt för nyttigt. När vi var på ICA så passade jag och en kompis även på att köpa vasin smash. Det är en ny slags choklad med krisp och nötter i. Man köper den i en sån förpakning som man köper tex japp i. Jag tycker faktiskt att den var riktigt god. Den hade en speciell smak i krispet som skilljer sig från annat godis. Ikväll ska jag iväg så nu måste jag gå och äta mat.

puss och kram

Likes

Comments

Halloj! Idag så va första dagen efter mitt höstlov, höstlovet har varit jättemysigt. Men man måste ju faktiskt gå i skolan också. Jag är ingen person som har höga betyg eller gillar skolan så mycket. Jag går mest dit för att jag måste men självklart är det kul nu efter höstlovet och komma tillbaka till skolan och träffa allt folk. Mitt favoritämne är idrott för att det känns inte som att man inte behöver göra så mycket mer än att ha kul och vara med för att få ett bra betyg. Och med bra betyg menar jag inte A eller B. Ett bra betyg är ett betyg som man är nöjd över.

I skolan har jag väldigt mycket nu. Jag ska lämna in 3 uppsatser denna veckan och så har jag fysik och kemiprov nästa tisdag. Enligt mig är det väldigt mycket men det finns säkert dem som har så mycket mer än mig.

Jag tänker väldigt mycket på om jag kommer klara allt. Men hur skulle jag inte kunna klara det? Vad är att misslyckas? Jag tror inte att jag har misslyckats med något i livet. Jag tror bara att jag har lyckats mindre bra med saker eftersom jag alltid gör mitt bästa. Om jag missar mål på min match så har jag inte misslyckats. Jag kom ju ända fram till målet men lyckades inte göra allt på topp. Min fint kanske var grymm eller inte. Men jag har ändå försökt och gjort mitt bästa. Och att bara försöka är att lyckas. Oavsett om man klarade att sätta bollen i mål eller inte. Så känner jag med mina betyg också, jag mislyckades inte med att få ett A. Jag lyckades att få ett C.

puss och kram

Likes

Comments

Tjena! Idag tänkte jag dela med mig om lite mysiga saker man kan göra för att få en mysigare höst.

1. På morgonen brukar jag alltid startaa dagen med en kopp te och kolla på youtube.

2. Många säger att det är skönt att mysa ner sig och läsa en bok. Men jag som inte gillar att läsa böker brukar se på film istället.

3. En sak som jag tycker gör hösten mycket bättre är hoodies. Hoodies funkar till allt. Man kan matcha dem till ett par jeans och ha i skolan men man kan också ta på sig sina storsta mjukisbyxor och ha hemma.

4. När det börjar bli mörk ute är det inte så mysigt att tända taklampan. Istället kan man ta 50 olika ljus till sitt rum och få både värme och ljus.

5. En av de bästa sakerna som finns är nästan att byta lakan i sängen och känna sig lite extra fräsch. Så varför inte göra det några extra gånger under hösten.

puss och kram

Likes

Comments

​Go kväll! Ikväll blir det tacofredag hemma hos mig. Riktigt mysigt tycker jag. En kväll med bara familjen. Efter det blir det lite godismys i soffan till idol. Jag hejar  på Hanna. Hon är grym som artist. Det var väldigt synd att Erika åkte ut förra veckan för att jag tyckte att hon var en av dem som sjöng bäst. Av killarna så hejar jag på Chris och han  skåningen som jag inte kommer på vad han heter just nu. 

En till sak ni behöver veta om mig är att jag har världens snyggaste crush. Han är blond, blå ögon, sixpack och helt fantastisk. Men jag har aldrig pratat med honom förutom en gång når vi gick i samma klass (just nu går vi bara på samma skola) och jag frågade chans på honom åt en kompis. Efter att min kompis och han blev ihop så blev jag avundsjuk och min kompis frågade honom om båda två kunde vara tillsammans med honom. Han sa: "Jag vet inte riktigt om man kan ha två flickvänner, men okej." Sedan var både jag och min kompis tillsammans med honom och vi har aldrig gjort slut. Så egentligen är jag fortfarande tilssammans med honom. Haha. Även fast det var sju år sedan vi sa att vi blev tilsammmans. Jag gick alltså i ettan då.

puss och kram

Likes

Comments

Halloj allihop! Nu skriver jag allihop även fast det bara kommer vara få stycken som läser detta. Jag brukar själv störa mig på när folk skriver allihop och så har dem bara en följare. Men nu ska jag berätta lite om vem jag är. Jag heter Amalia och är just nu 14 år och 7 månader gammal. Jag är en fotbollsintresserad tjej som nästan rör vid en boll varje dag. Jag har förstås inte träningar varje dag men det är bara kul att ha en boll på sitt rum och finta bort sig själv då och då. Förutom att spela fotboll ska jag nu konfirmera mig. Ni kommer nog få höra en del historier om det och min dumma präst. Men tanken med denna blogg är att jag ska komma hem efter skolan och kunna skriva av mig lite. Alltså släppa ut lite tankar då och då.

puss och kram

Likes

Comments

JAG TÄNKER F*N INTE GE UPP