Hej, idag tänkte jag bara berätta om min frukost som jag åt idag. Det ända jag gjorde var att rosta två mackor, en lingongrova och en annan ljus macka. Sedan la jag ost på dem så den smälta lite eftersom mackan var varm. Till de drack jag ett glas mjölk och åt en banan. Detta är en väldigt enkel men ändå god och mättande frukost.
Hejdå<33

Likes

Comments

Hej, idag skriver jag mitt första inlägg och de kommer handla om min fotbollsträning och att det var sista dagen i skolan innan det är sommarlov och jag ska byta skola. Jag börja berätta om skolan. Jag kom då dit som vanligt och hade första lektionen 08.10. Då skulle vi bara städa tills att det var dags att gå till sista idrottslektionen med världens bästa idrottslärare. Jag kommer sakna honom så mycke. Efter det så skulle vi vara i kyrkan och öva på våra låtar som vi ska sjunga i kyrkan imon eftersom vi slutar 6:an. Nu i sexan har jag märkt hur mycket jag kan hata en person samtidigt som jag älskar den. Ni får tycka att jag är konstig som kommer på det sent men det har märkts mycket på just en person som jag inte kan nämna namnet på... Det är en tjej som har förändrats så himla mycket och hon kan inte vara sig själv i skolan längre. Jag önska jag kunde berätta mer men jag kan inte säga mer nu..
Efter det så åt vi i skolan då. Det blev kassler och potatis. Det var inte äckligt men inte det godaste heller.
Efter maten så kollade vi bara på film och så slutade vi 13.30. Då gick jag hem och startade en PC och gjorde mannagrynsgröt.
När klockan var 17.00 så började jag bytta om till träningen och sedan cyklade jag och några kompisar dit. Bilden i detta inlägget är från när vi skulle cykla hem.
Heejdå<33

Likes

Comments