Jag börjar lessna totalt nu. Allt är skit, och jag orkar inte mer bråk nu. Jag saknar min pappa sjukt mycket och hatar att vi inte har träffats på snart 3 år. De är fan den värsta känslan någonsin att sakna någon som bor nästan 40 - 50 mil ifrån mig.

Jag är rädd för att vara i skolan & är rädd för alla klasskamrater, jag rent ut sagt hatar mitt liv för tillfället.. Vill bara bort och aldrig mer komma tillbaka. Längtar sönder till Thailand & bara få komma bort från alla rykten & all skit i 2 veckor. Om jag ska vara ärlig så tror jag att alla blir glada av att slippa se mig för ett tag..


Puss & kram..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså fan.. de blir inte en ända jävla skoldag utan tårar.. var seriöst i skolan i 7 minuter. 7 JÄVLA MINUTER. Sen bråkade jag med första läraren.. o tro på fan att 20 minuter senare så började jag & en tjej i klassen bråka å skrek sönder på varandra om hur vi känner. Å då kunde jag inte hejda tårarna, dom bara rann & rann.. väl efter det när matte lektionen skulle börja så fick jag följa med vår mentor upp till personal rummet och tårarna bara fortsatte att rinna... jag visste seriöst inte vart jah skulle ta vägen. Mitt liv var på botten igen och jag var sååå nära på att ge upp, men jag gjorde det inte, tack vare Linnea Linus & Emil, ni är såå sjukt fantastiska så de går fan inte att beskriva, älskar er sjukt mycke å om ni nu läser detta så ska ni veta att ni betyder så sjukt jävla mycke för mej å jag skulle aldrig klara en ända jävla dag utan er, ni är det absolut bästa som hänt mej & så sjukt glad att jag träffade er! Ni gör mina dagar, ni är anledningen till att jag lever. Utan er hade jag varit borta & bortglömd,

Puss & kram alla, behövde skriva av mej lite <3

Likes

Comments

Just nu mår jag inte så bra, skit faktiskt. Spenderade nästan hela lovet hos min mormor i Sandviken och det har varit fantastiskt. Älskat varenda liten stund, har varit med underbara vänner och speciellt fått vara med dom människorna jag älskar. Vaknade med världens panik ångest attack igår och ville verkligen inte åka hem, jag grät och grät och drog ut på tiden så mycket som möjligt. Vaknade även imorse med ångest av att jag inte ville tillbaka till skolan, jag mår så sjuuukt mycket bättre nere i Sandviken än vad jag gör här.

Saknar redan allihopa och längtar till nästa gång jag åker ned.

Ikväll har jag mest pratat med Linus och pluggat, vilket jag inte gjort en ända gång detta läsåret om jag ska vara ärlig. HAHAHA nä men försöker kämpa nu i skolan innan jag och min familj åker till THAILAND!!! Om exakt 38 dagar ligger jag på en solstol i Phuket. Längtaar sjukt mycke och ska bli jätte skönt med ledighet. Kommer dock sakna alla vänner.

Puss & kram <3

Likes

Comments

​Hej hörni!

Detta är som sagt mitt första blogginlägg NÅGONSIN! Jag är sååå himla nervös men ändå taggad. Jag ska försöka lägga upp blogginlägg så ofta jag kan men jag lovar absolut ingenting. 

Jag skaffade bloggen för jag såg en serie på svtplay och tyckte det såg roligt ut. Jag kommer börja med att skriva om vad som händer i mitt liv så får vi se vad som händer senare. 

Jag har precis fått sportlov och det började med en kväll på sjukhuset i Hudiksvall. Med ett diskbråck och ett högerben som inte går att stödja på, haha det blir ett sportlov med kryckor för min del, yay. Or nah, haha.

Puss & kram på er!<3

Likes

Comments