En middag ud at spise med en som man holder af, er noget som vi i de fleste tilfælde vil takke ja til. Ikke nok med at maden skal være tilfredsstillende, så synes jeg også at omgivelserne har en betydning for aftens succes. Jeg har udvalgt mine fem foretrækkende Cafeer og restauranter, som kan være til hjælp for dig, som befinder sig i Aalborg omegn.

Jeg er stor fan af sushi, og dermed vil jeg kunne remse en masse fine steder op, men jeg vil forsøge at begrænse mig. Skal du ud at spise fint, og gør det ikke noget at prisen er i den højere ende, så kan jeg klart anbefale Karma Sushi. Skal det i stedet fragtes med hjem eller er det bare et spontant aftenbesøg, så vil jeg mene at de klassiske sushi steder, som for eksempel Wasabi Sushi, er udmærkede muligheder.Er du ikke til rå fisk, men derimod en person som foretrækker en god bruger, så kan jeg uden tvivl anbefale Cafe ministeriet. Jeg har adskillige gange været derinde, og jeg har hver eneste gang gået hjem med en tilfredsstillende følelse. Ikke nok med maden, så er der også en rigtig god service samt en hyggelig stemning - De overstående billeder er begge fra Cafe ministeriet.

En klassiker her i Aalborg, må nok være Cafe Vi2. Det er et sted som jeg ofte besøger sammen med mine veninder, når det er en let middagsret der lyster, men er det nu aftensmad du er ude efter, så kan jeg anbefale deres laksesalat, som er bestående af en masse lækre grønne varianter, samt avocado.

Mit sidste foreslag er Cafe Vesterå. De har en rigtig god brunch, samt en masse mere at byde på. Stedet er meget lille, hvilket skaber en helt special stemning, som jeg er vild med!

Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Sunglasse from Asos - Jacket from Meotine - Scarf from Lala Berlin - Knit from Envii - pants from Dr. Denim and belt from Gina Tricot

Godaften piger. Dagen i dag har jeg tilbragt sammen med en god ven, som har hjulpet mig med at få skudt nogle fine billeder her til bloggen. Vi tog efterfølgende et smut forbi Koch's kaffebar, hvor vi ellers bare nød hinandens selskab. Dagens outfit er bestående af en meget simpel sammensætning, med dette fine bælte, som frembringer en sød detalje. Fortsat god dag!

Likes

Comments

Black Friday / Cyber monday

Som i nok allerede er klar over, så var der i går Black Friday. Jeg måtte desværre selv springe det over, da mit budget i denne måned ikke helt er det bedste eller det er ikke helt sandt, jeg var lige et hurtigt smut forbi, for købe en enkelt julegave. Kom noget også i vejen for dig, så husk at der i denne weekend, stadig er rabat på de fleste online hjemmesider. Er du mere typen, som der fortrækker at købe dine ting i de fysiske butikker, så er der på mandag det vi kalder ’Cyber Monday’. Det minder på mange måder om Black Friday, med en masse lækre rabatter! Knus

Likes

Comments

1. Kähler - 2. Kähler - 3. Karmameju Glory - 4. Karmameju Glory - 5. Pernille Corydon - 6. Amadora - 7. Tibet -
8. Clean Home - 9. Arome - 10. Mads Nørgaard- 11
. Clean Home

Godmorgen piger. Jeg har her til morgen sammenføjet nogle objekter, som jeg uden tvivl vil blive glad for at modtage som adventgave. Jeg har for en lille måneds tid siden, fået flyttet værelse og jeg mangler derfor nogle fine pynte genstande, hvilket også skyldes at collagen er præget af ting til hjemmet, fremfor det i indtil videre har stødt på her på blog, nemlig mode og skønhed. Jeg synes at den grå pelspude er super fin, dog står den allerede i en lys grøn hjemme på mit værelse, men desværre er jeg ikke så fascineret af farven længere.

Likes

Comments

Fur jacket from Meotine, Here - Gloves (similar), Here - Scarf form Lala Berlin, Here

Godmorgen piger
For en lille uges tid siden var jeg på jagt efter en pyntet jakke, som jeg ville kunne benytte her i det kolde vejr. Jeg endte hjem med denne fine pels jakke, fra mærket Meotine. Jeg er vild med de simple detaljer, som den består af. Samtidig passer den perfekt til stort set alle former for beklædning. God dag!

Likes

Comments

I dag har været en super hyggelig dag, som jeg har tilbragt i selskab med en skøn veninde. Vi startede dagen ud med et cafe besøg på Baresso, hvor vi efterfølgende gik rundt og kiggede nogle butikker i Aalborg. For længe siden bestilte vi billetter til det der hedder 'Aalborg Horror Night', som er et arrangement der holdes på forskellige klostre i anledningen af Halloween. Jeg må indrømme at turen var skuffende og desværre ikke pengene værd.. Da det var færdigt, afsluttede vi dagen med forkælelse af lækkert mad. God weekend piger!

Likes

Comments

1. Billi Bi // 2. Billi Bi // 3. Billi Bi // 4. Asos

Billi bi og Asos har lanceret nogle lækre støvletter, som er slangeskindspræget. Jeg synes de er så fine og så vil de være perfekte til et neutralt outfit, som jeg ofte bevæger mig ud i. Jeg er dog i tvivl om, hvilken af de fire modeller jeg skal have bestilt hjem! Nu vil jeg smutte i bad, da jeg senere skal mødes med et par veninder.
God dag!

Likes

Comments

Dagmar

Godmorgen piger.

Jeg modtog i går denne fine striktrøje, fra mærket Dagmar. I har nok allerede bemærket den i et tidligere blog indlæg, da den længe har været i mine overvejelser. Strikken har en passende tykkelse, men holder dig uden tvivl varm. Jeg har tildens til kun at købe striktrøjer i helt neutrale farver, som sort og grå, hvilket jeg gerne vil have lavet en ændring på. Jeg vil ikke mene at denne er farverig, men den skiller sig dog en smule ud fra mine andre strikke. Farven grøn er primært min yndlingsfarve, når det angår beklædningsgenstande og dermed blev striktrøjen her endnu mere tiltrækkende i mine øjne.

Likes

Comments

Hej piger. Jeg føler jeg starter hvert opslag op sådan her, men hvor er det længe siden. Der sker så mange ting i mit liv, blandt andet at min kæreste og jeg er gået fra hinanden. Det har taget hårdt på mig og jeg har derfor ikke haft lysten til særlig meget, og jeg valgte simpelthen at tage en pause fra bloggen, men nøj hvor jeg savner det! I weekenden var jeg ude at spise med to skønne tøser fra min klasse, hvor vi så senere to videre til byen og hyggede os med nogle bekendte. Jeg har sørget for ikke at være alene, da det er der situationen rammer mig hårdest, men forhåbentlig vil i snart se til en masse nye indlæg fra mig af..

Likes

Comments

Sikke koldt der er blevet om morgen, allerede nu er jeg begyndt at bevæge mig ud i mine vanter, selvom at vejret senere hen på dagen bliver helt perfekt. Jeg har givet et bud, på et fint outift, som holder varmen for os og samtidig ser rigtig fint ud. Allerede nu har jeg bestilt støvletterne hjem og de sidder helt perfekt!

Likes

Comments