Hej sweeties. I fredags blev der dømt vinterferie og jeg klager bestemt ikke. I anledningen af det synes jeg at det vil være relevant, at introducere jer for mine ferieplaner og forberede jer på en masse fantastiske naturbilleder, som der vil blive vist på bloggen løbende denne uge. Siden jeg var tre år gammel har det været en tradition for min familie, at tage på skiferie hvert år og planerne har naturligvis ikke ændret sig dette år. For en lille times tid siden ankom vi til vores hytte, som er placeret i hjertet af Hafjell. Hytten er super fin og der er godt med plads!

Et typisk spørgsmål, som der bliver stillet her i ferieperioderne er om man er mest til charterrejser eller vinterferie. Jeg må ærligtalt melde pas til dette spørgsmål, da jeg synes det er to vidt forskellige oplevelser, som jeg på ingen måder vil være foruden. Jeg er vild med tanken om en lækker solbrun kulør og afslapning til lyden af havet, men dog elsker jeg også farten der er på en vinterferie. Jeg bliver motiveret på en helt anderledes måde end derhjemme..

Likes

Comments

Hennes and Mauritz blouse

Hej piger. Gårsdagens outfit bestod af denne fine flæsebluse, som jeg for en lille uges tid siden bestilte hjem fra Hennes & Mauritz. Jeg er super tilfreds med den og så synes jeg, at den er rigtig fin sammensat med et par klassiske, hvide bukser samt nogle smykker. Hvis du er en tidligere læser, har du nok bemærket at jeg rigtig gerne vil have en mere farverig garderobe og dermed kan man sige, at denne bluse er en god start..


Likes

Comments

Shoe - Blazer - Trousers - Bra and Panties - Bag - Blouse

En oplagt dag at klæde sig i de romantiske farver samt tilbringe tiden sammen med ens nærmeste, må være på Valentine's day, som fejres den fjortende februar. Jeg synes det er en skam at denne tradition ikke er mere udbredt i Danmark, da dagen er en god mulighed for at finde tid med sine nære og udtrykke sig på. S og jeg har på dagen været sammen i et år og elleve måneder, hvilket vi har planer om at fejre over god mad og i hinandens selskab - Fejrer du Valentine's day? Ovenfor har jeg samlet mit bud på et passende outfit, som kan benyttes i det kolde vejr uden at miste festligheden og være for hverdagsagtigt.

Likes

Comments

1. Jacket - 2. Bag - 3. Blazer - 4. Sweatshirt - 5. Bra and Panty - 6. Blouse - 7. Cover - 8. Cover - 9. Blouse - 10. Sunglasses - 11. Blazer

Hej sweeties! Jeg har ovenfor samlet en collage med nogle lækre items, som jeg har været vild med det sidste stykke tid. For en lille times tid siden bestilte jeg den fine bluse fra Designers Remix (6), som jeg synes vil være perfekt til en anledning som fødselsdag eller andet. Inden længe skal jeg hen til min svigerfamilie for at fejre S, da han i dag fylder år og så kan jeg så ærgre mig over, at jeg ikke bestilte blusen nogle dage forinden, øv øv. God torsdag.

Likes

Comments

Sunglasses - Scarf - Jacket - Gloves - Bag - Pants

For en lille månedstid siden fik jeg leveret denne fine taske, som er hæklet af en kvinde ved navn Kirsten. Jeg synes den skaber en super fin detalje og klæder de fleste outfit. Jeg har fået en masse komplimenter på den, hvilket altid er rart. Disse hæklede tasker er ved at være et kæmpe hit og jeg synes at man begynder at se dem i de fleste butikker, dog til en pris på 1000 kr. eller derover. Jeg har selv givet 300 kr for min, hvilket jeg synes er en rimelig pris.

Likes

Comments

Et spørgsmål som jeg ofte er blevet stillet og som jeg selv søgte svar på da jeg startede min blog, var hvilke redigerings programmer der kan skabe de bedst mulige resultater. Der eksisterer så utrolig mange programmer og det kan dermed være svært, at finde ud af hvilket der er det rigtige. Jeg bruger selv to forskellige redigerings programmer, som jeg nedenfor vil komme ind på.

Ovenfor ses et program som hedder, Adobe Photoshop CC 2015.5. Jeg benytter dette redigerings program til at lave collager med. Programmet har fuldt mig siden mit første indlæg og bliver brugt af rigtig mange blogger samt ved andre job der indebærer billeder. Programmet har mange funktioner, hvilket gør det svært at arbejde med, hvis man ingen erfaring har - men lad det nu ikke stoppe dig, for har du en stor interesse for det du laver, så kræver det bare at man finder en rutine og en masse YouTube vejledninger.

Til at redigere mine billeder, bruger jeg programmet Adobe Lightroom. Dette er en del nemmer at arbejde med, dog begyndte jeg først at bruge kræfter på det i slutningen af december, hvilket vil sige at jeg stadig eksperimentere! Programmet fungerer rigtig fint. En kæmpe fordel ved Adobe Lightroom er at redigeringen ikke ødelægger billedets kvalitet, hvilket mange andre redigerings programmer har tendens til.

De to programmer som jeg har nævnt, kan findes på hjemmesiden her. Begge er betalingsprogrammer, men jeg vil nu sige at de er alle pengene værd og klart kan anbefales. På deres hjemmeside kan du købe forskellige pakker, alt efter hvilke funktioner du har burgt for. Jeg har denne her, som hedder Fotografering, til en pris af 92,5 kr. pr. måned.

Held og lykke!

Likes

Comments

God formiddag piger. Dagen i dag kommer til at foregå meget stille og roligt. Jeg er på nuværende tidspunkt i skole og så skal jeg senere ud at skyde nogle billeder, sammen med en søde veninde. Jeg har her til morgen samlet en lille collage, med nogle af de ting som jeg for tiden har haft et godt øje til. Jeg må nok tilstå at det lige nu er et Mya Bay armbånd samt en taske, som står øverst på min købsliste. Har du eventuelt et bud på en lækker taske, så må du meget gerne smide et link nede i kommentaren! Hvis vi vender tilbage til Mya Bay armbåndene, så synes jeg helt sikkert at i skal tjekke dem ud (Nummer seks), de fås med forskellige citater og i flere farver. Deres model med citatet ”Life is better with you” er indtil videre mit yndlings og kan findes her .

Likes

Comments

Hej piger. Jeg tænkte at jeg vil dele denne fine ring med jer, som har fulgt mig uafbrudt siden juleaften. Jeg var så heldig at få den i gave, efter at have ønsket mig den i en lang periode. Jeg er vild med smykkebrandet Line&Jo, da deres design falder lige i min smag! Er du på jagt efter nye smykker, så kan jeg klart anbefale at tjekke deres hjemmeside ud. Ringen på billedet kan købes her, dog er den ikke helt magen til min, da jeg har bestilt den som poleret sølv.

Likes

Comments