View tracker

Et spørgsmål som jeg ofte er blevet stillet og som jeg selv søgte svar på da jeg startede min blog, var hvilke redigerings programmer der kan skabe de bedst mulige resultater. Der eksisterer så utrolig mange programmer og det kan dermed være svært, at finde ud af hvilket der er det rigtige. Jeg bruger selv to forskellige redigerings programmer, som jeg nedenfor vil komme ind på.

Ovenfor ses et program som hedder, Adobe Photoshop CC 2015.5. Jeg benytter dette redigerings program til at lave collager med. Programmet har fuldt mig siden mit første indlæg og bliver brugt af rigtig mange blogger samt ved andre job der indebærer billeder. Programmet har mange funktioner, hvilket gør det svært at arbejde med, hvis man ingen erfaring har - men lad det nu ikke stoppe dig, for har du en stor interesse for det du laver, så kræver det bare at man finder en rutine og en masse YouTube vejledninger.

Til at redigere mine billeder, bruger jeg programmet Adobe Lightroom. Dette er en del nemmer at arbejde med, dog begyndte jeg først at bruge kræfter på det i slutningen af december, hvilket vil sige at jeg stadig eksperimentere! Programmet fungerer rigtig fint. En kæmpe fordel ved Adobe Lightroom er at redigeringen ikke ødelægger billedets kvalitet, hvilket mange andre redigerings programmer har tendens til.

De to programmer som jeg har nævnt, kan findes på hjemmesiden her. Begge er betalingsprogrammer, men jeg vil nu sige at de er alle pengene værd og klart kan anbefales. På deres hjemmeside kan du købe forskellige pakker, alt efter hvilke funktioner du har burgt for. Jeg har denne her, som hedder Fotografering, til en pris af 92,5 kr. pr. måned.

Held og lykke!

Likes

Comments

God formiddag piger. Dagen i dag kommer til at foregå meget stille og roligt. Jeg er på nuværende tidspunkt i skole og så skal jeg senere ud at skyde nogle billeder, sammen med en søde veninde. Jeg har her til morgen samlet en lille collage, med nogle af de ting som jeg for tiden har haft et godt øje til. Jeg må nok tilstå at det lige nu er et Mya Bay armbånd samt en taske, som står øverst på min købsliste. Har du eventuelt et bud på en lækker taske, så må du meget gerne smide et link nede i kommentaren! Hvis vi vender tilbage til Mya Bay armbåndene, så synes jeg helt sikkert at i skal tjekke dem ud (Nummer seks), de fås med forskellige citater og i flere farver. Deres model med citatet ”Life is better with you” er indtil videre mit yndlings og kan findes her .

Likes

Comments

Hej piger. Jeg tænkte at jeg vil dele denne fine ring med jer, som har fulgt mig uafbrudt siden juleaften. Jeg var så heldig at få den i gave, efter at have ønsket mig den i en lang periode. Jeg er vild med smykkebrandet Line&Jo, da deres design falder lige i min smag! Er du på jagt efter nye smykker, så kan jeg klart anbefale at tjekke deres hjemmeside ud. Ringen på billedet kan købes her, dog er den ikke helt magen til min, da jeg har bestilt den som poleret sølv.

Likes

Comments

View tracker

God eftermiddag piger. I går var jeg til 18 års fødselsdag, hjemme hos en af mine folkeskole veninde, hvilket var rigtig hyggeligt. Ligesom i går, så har jeg de sidste mange dage fortaget mig noget og jeg trænger derfor til en afslapningsdag, hvilket jeg vil forsøge mig med i dag. Jeg har her til morgen samlet en lille collage til jer, med en masse fine items, som jeg selv har haft kigget på. Jeg er især vild med det grå tørklæde og den sorte dunjakke fra Tiger of Sweden.

Likes

Comments

Fotograf - Laura Jehrbo Damkjær

Godmorgen piger. Jeg ligger lige nu hjemme hos min skønne kæreste og kigger på de mange udsalgsmails, som strømmer ind i indbakken. I den ene mail stod mottoet ’Don’t just dream, do it’ og det gav mig inspirationen til at lave dette indlæg, som jeg håber på at jeg en dag kan sætte et stort, fedt flueben ved.

Selvforkælelse..

Noget som jeg håber på at opnå dette år og som jeg længe har snakket om, er at blive ejer af en mere eksklusiv taske og jeg kan her røbe, at det lige nu er brandet Saint Laurent som har taget min interesse. Dette vil for mig være en fantastisk måde, at give noget selvforkælelse og en fin belønning, hvis jeg opnår nogle personlige mål som jeg bærer rundt på.

Kvalitetstid..

En anden ting som jeg vil værtsætte og som forhåbentligt kommer til at ske, er en kæreste tur sammen med S. Det behøves ikke nødvendigvis at være et sted langt væk. Et lækkert spa ophold, god mad og noget shopping, i eksempelvis England eller Sverige, vil jeg være ovenud tilfreds med.

Opgradering..

Opgradering af kamera udstyr, er et kæmpe must for dette år! Jeg tror helt bestemt også at det kommer til at ske, dog skal jeg lige have fundet det rigtige udstyr, som udfører de krav jeg gerne vil opnå med mine billeder.

Fangende..

Et simpelt ønske er en mere farverig garderobe. Jer som der følger med på bloggen eller kender mig, har nok bemærket at jeg for det meste går i neutralt tøj. Jeg elsker selv når andre klæder sig i farver og forhåbentlig bliver det mig inden længe.

Her har i fire af mine mål for 2017. Jeg har også nogle andre mål, som omhandler bloggen, uddannelse og nogle mere personlige områder, men disse som jeg har valgt at dele med jer, er primært dem som i vil kunne bemærke på blogge når de er fuldendt.

Likes

Comments

Fotograf - Laura Jehrbo Damkjær 

Iført de fineste uldstrømper og en lækker pyjamas, sidder jeg nu og tænker tilbage på året, som der snart er gået. Hold da helt op, hvor synes jeg at tiden er gået stærkt. 2016 har uden tvivl været det år, hvor jeg er blevet udfordret af en masse nye og spændende indtryk.

Bloggen..

Faktisk var det i år, at jeg fik en passion for at blogge og dermed startede min egen. Jeg er super glad for den beslutningen og ikke mindst taknemmelig for, at i har lyst til at følge med. Bloggen har ikke kun gjort mig glad, den har også været med til at løfte min selvtillid og dermed gjort en masse hverdagsting en del lettere. Jeg håber på, at jeg i år 2017 kan finde endnu mere tid, til at skyde nogle lækre outfitbilleder og hvad i der nu ellers ses på bloggen.

Gymnasium..

I år startede jeg på Aalborg Handelsgymnasium. Det har gjort en kæmpe forandring, både på mig og min hverdag. Jeg føler at jeg selv er blevet en anelse mere moden og at jeg har fået styr på mine fremtidsplaner. Jeg har en drøm om at blive selvstændig beklædningsdesigner og jeg har følelsen af, at den drøm er på vej til at blive til virklighed, da jeg i min hverdag for rådgivning til hvordan jeg skal håndterer en virksomhed og hvordan jeg bedst muligt kommer ud på de store marked. Samtidig er det motiverende, at blive udfordret af noget anderledes end folkeskolen.

Mig..

Angående mig selv, så har 2016 været året, hvor jeg har lært at værtsætte de små detaljer i livet og som jeg nævnte ovenstående, så har jeg fået mere styr på min fremtid. Jeg har i år stødt på en masse nedture, som jeg de andre år ikke har været udsat for og jeg må sige, at det har sat præg i mig. Jeg tænker som sagt mere over de små detaljer, da jeg har indset hvor mange ting vi mennesker tager forgiver og at vi ofte glemmer at værtsætte, hvad andre mennesker yder for os. Jeg har nogle fantastiske mennesker omkring mig, som jeg på ingen måder vil være foruden og dermed synes jeg, at det er vigtigt at bevise det overfor dem en gang imellem.

Nytårsforsæt..

Jeg har aldrig sat mig selv for et nytårsforsæt, da jeg er meget overbevidst om, at jeg i sidste ende ikke kan overholde løftet. Hmm, men i år vil jeg give det et forsøg. Først og fremmest vil jeg gerne begynde at dyrke noget ugentligt motion og sætte en ekstra tanke på min kost. Ud over det, så vil jeg gerne være bedre til ikke at stresse mig selv. Jeg er typen som sætter mig selv under et press, på den måde at jeg forventer en masse specifikke ting af mig selv, som skal klares på en bestemt tid og dato - i fleste tilfælde er det rent ud sagt umuligt, at nå så mange ting på så kort tid.

Jeg håber at i alle sammen kommer godt ind i det nye år. knus

Likes

Comments

Gårsdagens outfit bestod af denne fine strik, som tilfældigvis var havnet bagerst i klædeskabet - Ja! Nogle gange kan det betale sig at gå igennem sine ældre ting. Umiddelbart er det en almindelig løsthængende strik, men jeg har valgt at style den op med et bælte og efterfølgende skjult det under kjolens fold, da jeg synes det frembringer en sød detalje. Jeg har været så dum at klippe mærket af og kan dermed ikke fortælle jer hvor den er fra, men forhåbentlig for i en smule inspiration. Knus

Likes

Comments