1. Billi Bi // 2. Billi Bi // 3. Billi Bi // 4. Asos

Billi bi og Asos har lanceret nogle lækre støvletter, som er slangeskindspræget. Jeg synes de er så fine og så vil de være perfekte til et neutralt outfit, som jeg ofte bevæger mig ud i. Jeg er dog i tvivl om, hvilken af de fire modeller jeg skal have bestilt hjem! Nu vil jeg smutte i bad, da jeg senere skal mødes med et par veninder.
God dag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Dagmar

Godmorgen piger.

Jeg modtog i går denne fine striktrøje, fra mærket Dagmar. I har nok allerede bemærket den i et tidligere blog indlæg, da den længe har været i mine overvejelser. Strikken har en passende tykkelse, men holder dig uden tvivl varm. Jeg har tildens til kun at købe striktrøjer i helt neutrale farver, som sort og grå, hvilket jeg gerne vil have lavet en ændring på. Jeg vil ikke mene at denne er farverig, men den skiller sig dog en smule ud fra mine andre strikke. Farven grøn er primært min yndlingsfarve, når det angår beklædningsgenstande og dermed blev striktrøjen her endnu mere tiltrækkende i mine øjne.

Likes

Comments

Hej piger. Jeg føler jeg starter hvert opslag op sådan her, men hvor er det længe siden. Der sker så mange ting i mit liv, blandt andet at min kæreste og jeg er gået fra hinanden. Det har taget hårdt på mig og jeg har derfor ikke haft lysten til særlig meget, og jeg valgte simpelthen at tage en pause fra bloggen, men nøj hvor jeg savner det! I weekenden var jeg ude at spise med to skønne tøser fra min klasse, hvor vi så senere to videre til byen og hyggede os med nogle bekendte. Jeg har sørget for ikke at være alene, da det er der situationen rammer mig hårdest, men forhåbentlig vil i snart se til en masse nye indlæg fra mig af..

Likes

Comments

Sikke koldt der er blevet om morgen, allerede nu er jeg begyndt at bevæge mig ud i mine vanter, selvom at vejret senere hen på dagen bliver helt perfekt. Jeg har givet et bud, på et fint outift, som holder varmen for os og samtidig ser rigtig fint ud. Allerede nu har jeg bestilt støvletterne hjem og de sidder helt perfekt!

Likes

Comments

​Hej piger. Jeg synes det er ved at være på tide, at give en update på min hverdag. Jeg har en masse afleveringer og lektier, som tager meget af min tid, hvilket også skyldes de få indlæg som der har været. I morgen tager jeg sammen med min klasse, en nat til Livø, som er arrangeret af skolen. Det skal nok blive super hyggeligt. Jeg er så småt gået i gang med at pakke og ovenover har jeg samlet et outfit, som jeg ville ønske jeg kunne pakke ned i kufferten. Strikken, som er fra Ganni, har det fineste mønster og sammensat med de grå habit bukser, vil det give et super fint outfit. 

Likes

Comments

Godmorgen piger. I mit tidligere indlæg, har i kunne se at jeg har denne fine bluse på, da jeg var ude at spise og jeg har efter der, fået henvendelser angående hvor den er købt. Blusen er købt i H&M og er absolut en af mine yndlings items i garderoben. Jeg er vild med den måde flæserne giver detalje! Blusen fåes i en stribede model og i helt klassisk hvid.

Likes

Comments

Hej piger. Lang om længe, har jeg været så heldig, at få en arbejdsfri uge. Jeg har derfor tilbragt det meste af weekenden sammen med min skønne kæreste, hvor vi i dag besluttede os for at spise brunch. Vi endte på Cafe Ministeriet, som altid har noget lækkert mad at byde på.

Likes

Comments

Cardigan (Ligende) // Top // Trousers (Ligende) // Shoes

Gårsdagens outfit betod af denne gamle cardigan, som blev fundet aller bagerst i klædeskabet. Den er fra mærket By Second Female, og jeg synes helt bestemt at den har den fineste brune farve. Samtidig er den produceret af nogle lækre materialer, som hverken klør eller stikker. Desværre har jeg købt den for omkring et år siden, ved et loppemarked og jeg kan derfor ikke finde den på nettet, men mærket har en masse andre lækre strikvarianter, som jeg synes i skal tjekke ud: Second Female.

Likes

Comments

Blazer (Ligende) // Scarf // Top // Pants

Jeg ligger nu under dynen og kigger tilbage på mine gamle indlæg. Jeg har været i gang i omkring et halvt år og jeg synes bestemt at det er gået fremad, jeg havde ikke troet at ens læsertal ville stige så hurtigt. Jeg er super taknemmelig for hvor jeg er kommet til og jeg kan kun takke dig som læser med!

Forresten er der sket en forandring angående mit hår, hvis i har fulgt med og set mit seneste outfit indlæg, så var mit hår meget gultonet og nu mere sølv. Silvershampoo var vejen frem! Gårsdagens outfit bestod af disse simple farver, mønstret i den hvide top, synes jeg er med til at give outfittet et super fint pift - Er du enig og interesseret, så er den ligenu sat helt ned til 59kr på Zaras hjemmeside.

Likes

Comments

Vinterjakker tager plads i butikkerne og det føles helt forkert, da jeg ikke har en følelse af, at sommeren har været her endnu, men jeg må dog indrømme at jeg er mest til de kolde måneder, bestående af lækre striktrøjer og tørklæder. Der er intet mere hyggeligt, end en kølig dag, tilbragt inde blandt stearinlys og varme drikke. August måned er ved at være endt, og jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter til jer, deriblandt en lækker striktrøje, fra Filippa K!

Likes

Comments

Instagram @amalia_lauritsen