Header

Jag fått en ny craving efter granatäpple. Det smakar så fräscht och gott! Ni får helt enkelt inte bli förvånade om jag föredrar detta framför lördagsgodis i framtiden... Haha! Jag åt ett halv granatäpple samt drack en smoothie som mellis innan mitt core-pass. Det gav mig bra med energi! Hur som helst var core-passet extremt effektivt och det kändes ordentligt i magmusklerna. Jag och Filippa ska försöka gå på det varje onsdag framöver.

Bästa med denna dagen var att jag slutade redan vid ett istället för halv fem och när jag kom hem hade mitt paket med smink från Cocopanda kommit! :)

Nu tänkte jag sätta mig ner med mitt psykologiplugg medan jag väntar på kvällens middag. Min syster, Carl och min bror kommer hit ikväll. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det ska bli så skönt med lov och sovmornar. Jag ser framförallt fram emot Asia Spa och mina två festliga lördagar. Det känns som det var en evighet sen jag festade ordentligt (egentligen två helger sen, haha). Jag ska vara utklädd till Cat Woman på Halloween. Jag har till och med ordnat make up artist ;) Vad ska ni göra på lovet? Puss

Likes

Comments

Klänning Nelly.com // Overknee stövlar Nilsons Shoes

Fotograf: Andreas Leffler

Hej älsklingar! Min snygga mockaklänning hittar ni på Nelly.com HÄR! Den finns dock inte kvar i chokladbrunt. Men den finns i burgundy, grå och beige. Vilket är minst lika snyggt!

I fredags var jag hemma från skolan, eftersom jag var helt slut i kroppen. Men på kvällen mådde jag bättre och då kom tjejerna hit. Vi hade planerat det under veckan så kände att de lika gärna kunde komma, eftersom jag mådde bättre. Vi åt iallafall snacks och laddade upp inför en festkväll hemma hos Emil. Jag var dock bara där i en timme. Igår övningskörde jag och tog det lugnt hela dagen. Mådde inget vidare då heller (haha). Men idag har jag mått jättebra!! Jag har jobbat för första gången på länge. Dessutom spelade jag och Ida in en Vlogg förut. Den får ni se mer utav imorgon, 

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda upp inför en ny vecka. Snart lov ju! 

Likes

Comments

1. Jag är inte perfekt tyvärr av Michaela Forni . Som jag nämnde redan i måndags: Denna boken är briljant! Michaela Forni guidar dig igenom ångesten och dess olika former. På ett magiskt sätt. Jag har tagit upp boken två gånger denna veckan när jag haft ångest och läst. Tro det eller ej, men det hjälpte faktiskt!

2. Glöm mig av Alex Schulman. Jag har inte hunnit läsa boken än. Men pappa läste ut den i veckan och han älskade den. Det är en självutlämnande roman om Alex. Romanen handlar nämligen om sökandet efter försoning med sin alkoholiserade mamma. Den ska vara gripande och djup.

3. Det handlar om dig av Sandra Beijer. Jag har redan tipsat er om denna bok för något år sedan. Jag älskar den fortfarande lika mycket och jag har läst om den flera gånger. Boken beskrivs såhär: "Det handlar om dig" är en berättelse om den första, stora kärleken. Den utspelar sig i Stockholms innerstad under några febriga höstmånader och man kastas mellan hopp och förtvivlan, lycka och sorg, upphetsning och apati. Alla som någon gång varit kär kommer att känna igen sig - det spelar ingen roll om man är 15 eller 45.

Likes

Comments