Header

Hej! Jag har grunnat på det där med bloggen och sociala medier hela sommaren... Och jag bestämde mig för någon månad sedan att jag tänker sluta blogga någon gång i augusti. Jag har hållit på i flera år och känner att jag vill avsluta detta kapitel nu och påbörja nya. Det har varit otroligt givande och roligt och jag har uppskattat er läsare så mycket! Jag kanske dyker upp då och då om jag vill posta bilder eller liknande, tex när jag är i Rom eller Kuba eller när jag fotat, eftersom bloggen fortfarande fungerar som en portal för mig själv. Vad jag tänker göra istället återstår att se. Skrivandet ligger mig varmt om hjärtat och det har kliat i fingrarna mycket det senaste! Tills vidare hittar ni mig på instagram: @amaliacecilia. Det känns lite bitter sweet att skriva det här inlägget men livet går vidare och jag känner att detta är rätt beslut. Det låter som om jag gör något stort i livet men det beror på att jag ägnat mig åt bloggandet sen jag var tolv år gammal. Det sitter i liksom. Haha! Hoppas ni får det så fint! Så kanske vi ses här emellanåt. Puss och Kram, Amalia!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På måndag fyller min fina syster år. Vi bestämde oss dock för att fira henne idag, eftersom det är fredag och strålande sol och då vill man så klart passa på!! Vi har skålat med bubbel, bakat pizza som vi grillat, badat, ätit efterrätt och myst järnet! Bästa fredagen på länge. XX

Likes

Comments

Jag och William gjorde precis något galet: Vi boka en resa till Kuba i december! Vi har planerat att åka bort i vinter väldigt länge men beslutsångesten har varit ordentlig. Allt ifrån Bali, Sri Lanka, Seychellerna och Florida har cirkulerat i våra huvuden. Seychellerna höll vi på att boka imorse men hjärnan sa ifrån (väääldigt dyrt), Florida höll vi på att boka för några dagar sedan men datumen stämde inte överens med vad vi tänkt oss och så vidare, Tillsist tittade jag på Kuba av en slump och kände i princip på en gång, this is it och Kuba fick det bli. Jag har hört massor om Kuba och det verkar vara ett väldigt speciellt paradis. Fattigdom råder och landet står i princip still i tiden men det ska tydligen vara en otrolig upplevelse med mycket kultur, natur och sevärdheter. Vi kommer på bo på Varadero men vi har även tänkt vistas 2/3 nätter i Havanna hos en kuban om allt blir som planerat. Ser så himla mycket fram emot detta! Mitt resehjärta bankar vidare!

Likes

Comments

Bilder från Havstenssund.

Jag kan knappt bärga mig! Om 13 ynka dagar sitter jag och William tillsammans på ett plan mot Rom, Italien. Jag ser fram emot att strosa runt på Roms gator, kika i affärer, dricka vin, njuta på en uteservering med en kopp kaffe i handen och så vidare. Det lär nog bli en fantastisk resa! Jag måste börja planera, liksom var man ska äta/fika, vilka platser man måste besöka, med mera.

Likes

Comments

Hello! Nu är mina fina vänner Olivia och Stina hemma hos mig. Vi håller just nu på att laga bb-glace/lime/halloumiburgare medan vi dricker mojitos, varvat med Prosecco. Hur härligt som helst tycker vi. Vad som händer resterande kvällen återstår att se. Vi är lite små taggade på festligheter! XX

Likes

Comments