Header
View tracker
View tracker

Hej hjärtan!!

Idag har jag och Ida fotat podd-omslag tillsammans med bästa @walkaphotography. Fotograferingen var väldigt rolig och allt annat än seriös och jag tror det kommer synas på bilderna hur kul det var. Vi använde oss av massa typical "tonårs-prylar" som rekvisita. Ni kommer helt enkelt få se resultatet, förhoppningsvis inom kort.

Just nu sitter jag hemma hos William och vi ska alldeles strax laga middag.
PUSS

Likes

Comments

View tracker

Hej älsklingar!

Funderar ni fortfarande på hur födelsedagsfesten ska se ut eller hur upplägget på studentmottagningen ska vara? Det kanske redan är ordnat men istället är ni jättetaggade på att anordna den fetaste festen någonsin? Då har jag ett jättebra tips till er.

Eventmarket som jag också skrivit denna text med är en sökportal och ett nätverk som har ett brett utbud med sökfunktioner för det bästa inom Sveriges event-, mötes- och upplevelseindustri. Du kan genom sidan boka event och festlokaler, catering och underhållning med mera. Du kan helt enkelt med några klick ordna ett upplägg för din fest. Inte nog med det kan du boka ljud, ljus och scentekniker och varför inte boka en föreläsare som David Hellenius eller mentalisten Micke Askernäs till ditt event?

Det som jag tycker är fantastiskt med eventmarket är att inspirationen flödar och du kan boka en enkel sak som en chokladfontän eller gå all in och boka otroliga festlokaler med shownummer och alltihop.

Jag hade gärna hyrt en chokladfontän till tjejfesten och därefter åkt till klubben i en fet limousine.

Bilder från pinterest.se

Likes

Comments

Jag gör: ofta för många saker på en gång. Därav min stress.

Jag kan: sjunga och twerka.

Jag köper: minst ett plagg i månaden. Dessutom lägger jag alldeles för mycket pengar på att äta ute.

Jag måste: släppa in folk nära inpå.

Jag blir ledsen: när jag får ångest och känner mig utnyttjad.

Jag brukar: lyssna på jättehög musik medan jag dagdrömmer.

Jag tänker: på framtiden och vad jag ska göra efter studenten i princip hela tiden.

Jag förbrukar: proviva, pengar och p-piller (eftersom jag tappar bort mina kartor hela tiden).

Jag lyssnar: på Julia Frej.

Jag läser: böcker i perioder. Jag läste nyligen ut Alex Schulmans bok "glöm mig". Den var fantastisk.

Jag vill: jobba som au pair efter studenten och försöka få jobb som modejournalist under tiden.

Jag tittar: på SKAM just nu.

Jag drömmer: om att bli framgångsrik och att kunna leva utan en tanke på pengar. Jag drömmer också om en bättre värld, varje dag.

Jag längtar: till jullov och Karpathos.

Jag använder: alltid parfymen Sí från Giorgio Armani.

Jag sparar: till en resa till Barcelona.

Jag måste: börja ta det mer lugnt och leva i nuet.

Jag borde: träna mer och gå och lägga mig tidigare.

Jag vill: bli kär.

Frågor från: @nelliee

Likes

Comments

OKEJ. Jag måste bara visa hur fint det är att ha en hyacint i glaskruka. Så charmigt och gulligt tycker jag. Det känns som en trendig och enkel inredningsdetalj till jul. Jag har iallafall ett rum där julpynt inte riktigt passar in, men då passar denna lilla detalj perfekt.

Idag har jag gjort en del ärenden samt tränat. Däremot firade vi första advent ihop med syskonen, Carl och min systers sambo under förmiddagen. Det bjöds på glögg och pepparkakor här hemma medan vi lyssnade på julmusik. Jag älskar verkligen söndagar, eftersom det är lugnt och skönt och oftast inte stressigt. Det är som om min hjärna är inställd på att vila på söndagar även om jag har mycket att göra. MEN nu till söndagens höjdpunkt: Poddavsnitt nummer 2 finns nu på iTunes och Podomatic. Ni hittar avsnittet HÄR . Hoppas ni tycker om det! Puss!

Likes

Comments