Header

Åh fina Stockholm! Idag har vi hittills varit på besök i riksdagen och det var jätteintressant. Jag som är intresserad av politik, tyckte iallafall det. Nu sitter jag på ett fik med Stina, Oliva och Matilda och dricker latte och äter bakverk. Vete-katten heter fiket. Rekommenderar er att gå hit. Känns lyxigt och härligt att hänga här och titta på folk.

Om någon timme ska iväg till SVT och ikväll vankas det teater. Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag är framme i Stockholm och det är strålande sol! Ordentligt vårväder! Vilket är hur härligt som helst, med tanke på att vädret inte är lika bra där hemma.

Förut var vi på rundvandring på slottet här i Stockholm. Det som tog min uppmärksamhet däremot, var allt annat än historien och arkitekturen, nämligen brudklänningarna. Det är fascinerade hur fina och välgjorda dem är, in i minsta lilla detalj. Min personliga favorit är prinsessan Madeleines brudklänning (bild 1) Skapad och designad av (ingen mindre) än Valentino Garavani. Hur som helst blev jag väldigt inspirerad inför min studentbal och framtida bröllop. Haha.

Likes

Comments

Kan vi bara take a moment och se på denna fina lägenhet. Jag är helt förälskad i den och så glad för Rebeccas skull som numera är ägare. Helt klart en drömlägenhet!

Idag har jag varit på bio med William. Vi såg på Skönheten och Odjuret. Det var jättemysigt och filmen var så, så bra!! Både jag och William var på bra humör efteråt.

Imorgon bär det av till Stockholm :)

Likes

Comments

Vår podcast brukar för det mesta handla om typiska tonårsämnen som olycklig kärlek, oskulden, fest och så vidare. Jag och Ida kom dock på att det skulle vara bra, nyttigt och viktigt att lyfta ett ämne, som att förlora en förälder. Det är inte en "tonårsgrej" men många tonåringar och yngre vuxna har varit med om det och vi tycker det är viktigt att prata om och att det faktiskt finns ett podd-avsnitt som handlar om det. Avsnittet passar dem som varit med om detta tragiska men även dem som kanske har en vän som förlorat en förälder. Jag menar, alla kan ta sig till detta och tänka efter. Hur ska till exempel vi i omgivningen runt om någon som är i sorg, bete sig och så vidare?

I dagens avsnitt gästar @beccieboop, som förlorade sin mamma, plötsligt, när hon var tretton år. Ida tog semester denna vecka så det är endast jag som är med. Hoppas ni uppskattar och tar del av avsnittet. Kram <3 Ni hittar avsnittet HÄR.

Likes

Comments

Hej!

Det är söndag och jag är på strålande humör. Jag och Rebecca och hennes kompis Amanda bestämde oss för att gå till Viskan vid tio för lite skitsnack och "frukost/brunch/fika". Härligt att starta dagen med att hitta på något kul, istället för att ligga hem och lata sig (tycker jag iallafall).

Nu är jag påväg hem. Jag har en hel del att göra idag! Övningsköra, städa rummet, planera inför Stockholm och så vidare. Det är mycket som händer nu, på en gång. Jag är framförallt jättenervös inför min uppkörning som är väldigt snart men jag tror och hoppas att det går bra.

Kjam

Likes

Comments