AMALIA BRAUNSTHAL

I samarbete med Önskefoto

I betalt samarbete med Önskefoto

Vi har fått äran att beställa hem en fotobok från Önskefoto. Det är något jag länge velat göra för att skicka till min släkt i Australien men jag har bara aldrig tagit tag i det. Nu inser jag att jag förmodligen inte kommer att kunna skicka denna för barnen ÄLSKAR den. Vi läser den istället för godnattsaga på kvällarna och pratar om var vi var, vad vi gjorde och upplevde när bilderna togs. Eller ja, Sixten gör det. Hedda berättar mest vem som är på bilderna.. om och om igen.

Det är ett så himla fint sätt att förlänga sommaren på, att prata om och skratta åt vad som hänt under resans gång, och att göra det genom att kolla på bilder är ett så naturligt sätt att få igång samtalet och minnas på!

Vår bok är i format XL. Om ni skulle vilja göra samma sak har jag en smarrig rabattkod, ange 30AMALIA i kassan så får du 30% rabatt på alla fotoböcker. Koden gäller till den 31 augusti 😍🙌


Länk till hemsidan: https://www.onskefoto.se/30amalia

Gillar

Kommentarer


I betalt sammarbete med Sundlings. TACK Sundlings popcorn för att vi fick prova era produkter, TACK för att det inspirerade oss till att göra en utebio som blev helt magisk. Och TACK för att ni gett oss ett nytt favoritsnack! Vi kommer absolut välja dessa nu när de äntligen finns att köpa i den dagliga varuhandeln..

Här ovan ser ni en liten youtubefilm från när vi satte upp en utebio utanför bussen. Och för att fullända biokänslan åt vi såklart Sundlings popcorn 😍🍿

Gillar

Kommentarer

Hörni vänner, lyssna här. Jag har världens coolaste kompis, Louise 🙌 hon har det senaste året byggt upp ett barnhem i Ghana och nu i helgen ska barnen få flytta in. under detta år har hon samlat in över 130.000 kronor från nära och kära i Sverige och då hyreskontraktet går ut nu i augusti är det dags att flytta in i den nya hemmet som Louise håller på att bygga. Men det är långt ifrån klart och för att de ska kunna flytta in i helgen behövs det att en grävmaskin kommer och röjer ner allt sly som hunnit växa upp under året och att de drar alla kablar till elen, så att de sedan kan hyra en generator och få el. det finns i nuläget inte innertak, fönsterglas, sängar och madrasser. Därför tänker jag hjälpa henne på traven liten med en insamling just för inflytten.

Snälla hjälp barnen att kunna flytta in i tid -Swisha 10 SEK till 0706063509 och märk betalningen ”tia för flytten”

För er som vill veta lite mer har Louise en hemsida som heter Hopebylouise.com där hon skriver lite mer information om just barnhemmet. Dessa kostnader är beräknade att komma upp den närmsta månaden:
Dra elledningar –6734 SEK
Plöjning av mark - 3148 SEK
Innertak – 3358 SEK
Vatten – 962 SEK
Måla ytterväggarna – 682 SEK

Gillar

Kommentarer