AMALIA BRAUNSTHAL

Hörni vänner, lyssna här. Jag har världens coolaste kompis, Louise 🙌 hon har det senaste året byggt upp ett barnhem i Ghana och nu i helgen ska barnen få flytta in. under detta år har hon samlat in över 130.000 kronor från nära och kära i Sverige och då hyreskontraktet går ut nu i augusti är det dags att flytta in i den nya hemmet som Louise håller på att bygga. Men det är långt ifrån klart och för att de ska kunna flytta in i helgen behövs det att en grävmaskin kommer och röjer ner allt sly som hunnit växa upp under året och att de drar alla kablar till elen, så att de sedan kan hyra en generator och få el. det finns i nuläget inte innertak, fönsterglas, sängar och madrasser. Därför tänker jag hjälpa henne på traven liten med en insamling just för inflytten.

Snälla hjälp barnen att kunna flytta in i tid -Swisha 10 SEK till 0706063509 och märk betalningen ”tia för flytten”

För er som vill veta lite mer har Louise en hemsida som heter Hopebylouise.com där hon skriver lite mer information om just barnhemmet. Dessa kostnader är beräknade att komma upp den närmsta månaden:
Dra elledningar –6734 SEK
Plöjning av mark - 3148 SEK
Innertak – 3358 SEK
Vatten – 962 SEK
Måla ytterväggarna – 682 SEK

Gillar

Kommentarer

I betalt sammarbete med sundlings

Visst är det något visst med biopopcorn? NU finns samma goda popcorn i den dagliga varuhandeln 😭🙌 vi har fått äran att prova 👆😍

Älskar popcorn. Sundlings popcorn är 100% fullkorn och innehåller både fibrer och antioxidanter. De är även poppade med kokosolja, vilket jag också älskar 😍 proppar alltid mina egna popcorn i kokosolja när jag gör själv.
Känns som ett lite hälsosammare alternativ till fredagsmyset, lördagsgodiset, tisdagsfikat, söndagsmiddagen, lillördagen, måndagssnasket osv osv osv osv 😎😎

Tack Sundlings, vi hade så kul när vi spelade in denna video

Gillar

Kommentarer