Daily/Mixed

Här är lite bilder på naglarna jag gjorde idag efter skolan, gjorde på en salong här i Borås som heter Nailish.

Likes

Comments

Hej, hej
Idag så har jag haft en ganska lugn och mysig lördag, vi åkte till mormor i morse och fikade lite sen så åkte jag in till stan för att HM har öppnat i pallas här i Borås nyligen så jag gick dit och kollade lite och det va väldigt fint, sen nu i kväll så gjorde vi hemmagjord pizza.

Likes

Comments

Hej
Hur har eran dag varit, min har varit bra men jag är väldigt trött eftersom att jag och min familj sov över hos kompisar från i går till idag, jag och min kompis kom hem sent och vi somnade vid typ halv 2 men det va en bra och rolig kväll. Nu så sitter jag och kollar mobilen och äter lite, men det mindre roliga är väll att det är skola imorgon och vi har 3 prov nästa vecka men men det är inget man kan göra något åt så det är bara att gilla läget.

Likes

Comments

Hej!
Idag så är det då fredag som sagt och jag börjar skolan på måndag och sommaren har gott väldigt fort men det är skönt att komma in i rutinerna igen och det ska bli roligt att träffa alla igen. Jag har inte gjort så mycket idag jag och mamma åkte och hade samtal med min nya lärare efter de så åkte vi och handlade. Sen så gjorde jag choklad doppade jordgubbar, jag smälte bara choklad och doppade jordgubbarna i det och sen la jag dom i kylen. Sen så åt vi len lätt lunch bara. Sen vid halv 4 så kom min syster, farmor och farfar till oss för att äta middag.

Jag gjorde även en mozzarella sallad med tomat lite olivolja, salt och peppar

Likes

Comments

Hej på er igen!
För någon timme sedan så kom jag hem och nu sitter jag och packar upp. Jo som sagt så har jag varit i Uddevalla i en vecka tillsammans med min familj och min farmor, min faster, min lil kusin och Majken(farmor och farfars hund). Vi kom dit på söndag eftermiddag och så packade vi bara upp och så. Sen på måndagen så åkte vi in till torp det är ett köpcenter och sen finns det större butiker utanför. Jag hittade en en ny favvo butik där och den heter pondus och det är typ som Joel och Jolina här i Borås. Sen åkte vi även till Smögen och den dagen var det stålande sol och ganska varmt så det var mycket folk. Men vi åt lunch och glass där och sen hade dom även butiker där så vi kollade i dom. Sen tog vi även en lite tur till Orust och åt på en jättegod resturang. Sen där vi bodde så fans det cyklar så vi cyklade till havet och badade och fiskade krabbor. Sen idag så har vi bara packat och imorse tog jag ett dopp i havet innan frukost. Och det bästa är ju att komma hem till sin säng och sina saker.

Uddevallabron

Lunch på torp

Lunch på Orust

​Lunch på Smögen

Likes

Comments

Hej igen!
Idag så var jag min syster, min mamma och min mormor och plockade jordgubbar. Vi plockade i dalsjöfors. Eftersom att det var sista veckan så fans det inte så mycket jordgubbar kvar men vi fick ihop lite. Sen efter det så åkte vi till mormor och fikade. Så det va en mysig förmiddag.

Likes

Comments

God morgon. Idag vaknade jag runt åtta och gick upp och gjorde lite frukost. Så idag blev det en rostad bagel med Philadelphia ost på och lufttorkad skinka. Sen även en skål med yoghurtkvar och mammas hemmagjorda granola.

Likes

Comments