Header

Hej igen!


Bara 24 efter att jag kommit hem från Sunshine Safari var jag rastlös igen och som tur var hade den Spanska utbytestudenten Pasqual en BBQ hos sig. Ham bor på Bribie Island vilket är en 3-4 timmars resa för mig. Så igår tog jag tåget 6,20 från Cooran och kom fram kl.10,00 på Bribie efter buss och tåg. Jag tog bussen med min fransyska Domitille och vi mötte sedan upp Pasqual, Hubi och Ådne på Woolworths (mataffär) där vi handlade korv och annat. Det kom totalt 13 pers till BBQ, både outbound och inbound-students. Jättekul att se alla igen, har verkligen saknat dem dessa 48 h haha. Vi åt och gick sedan ner och badade, jättefin strand. Förresten hur galet är det inte att jag solar och badar i december!!!? Jag njuuuter men saknar verkligen kylan och snön...

Nästan alla åkte hem vid fyra tiden, förutom Hubi, Ådne, Sofia, Domitille och jag. Vi stannade över då vi alla hade så långt att åka. På eftermidagen/kvällen bade vi i poolen, käkade middag samt way to much choklad och kollade på filmen Hot Shots( rekommenderar starkt!). Var så himla trött så somnade right away.

På morgonen hjälpte vi Pasquals Rotary klubb att slå in paket. Gick sedan till stranden igen och åt korv (igen) innan vi begav oss hem. Tåg bussen från Bribie kl.14,00, nu är klockan 17,00,sitter jag fortfarande på bussen och har ytterligare 1h 20 min kvar innan jag är hemma i lila Cooran. Men det är verkligen värt varenda timma och $, var supermysiggt att hänga med dem igen!

xx A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments