Header

Nu har jag varit här i exakt en månad, känns som om jag kom hit igår. Det här hänt så mycket, jag har upplevt en hel del, nästan något nytt var dag. Vill inte att tiden ska gå så snabbt känns som det redan tar slut haha. Inget illa menat men vill inte åka hem till Sverige om "redan 11 månader", nä nu får jag sluta överdriva jag saknar er där hemma men inte vädret. Kan ju meddela att vi häromdagen hade 32 grader och det är vinter här, känn på den hörrni.

Jag trivs iallafall superbra, har kommit in i skolan nu och fåra kompisar, detsamma med familjen. Känner mig verkligen som en del av familjen, dem presenterar mig som deras dotter.

Hade min Rotary Presentation igår, det gick bra mycket folk där men var inte så nervös, när jag väl börjar babbla tänker jag inte på alla åskådare. Träffade även min andra värdfamilj, har träffat mamman innan men fick möta resten av familjen vilket är pappan såklart och deras tre döttrar. Den äldsta är 11 år, väldigt social och trevlig och hon gillar att baka så vi ska nog komma överens. Sen är mellanbarnet 8 år och den yngsta dottern har precis fyllt 4 år, så söta barn alla tre. Flyttar till dem om 2,5 månader, dem bor på en gård och har äger 65 hectare land bara lite större än min svenska trädgård . Planerar på att snart skriva ett inlägg om kultur chockar jag upplevt och om ni har några frågor så bara skriv till mig! Den följande månaden kommer det hända en hel del olika sker så var beredda på många inlägg.


xx A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments