Lördagstur till Hangzhou. Promenad vid West lake.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gott Nytt År och nytt boende! Förhoppningsvis inga svampar i sovrummet och avloppsvatten över köksgolvet. Nu startar vi om i vår nya lägenhet som ligger tvärs över gården på 15 våningen.

Likes

Comments

God Jul från Ukulhas, Maldiverna.

  • 45 readers

Likes

Comments

Nu är vi så trötta på mögeldoft, renoveringar och att inte kunna bo i vår lägenhet. Vi håller tummarna för att få flytta till en annan lägenhet vid årsskiftet!

Vårt hem sedan två veckor, Pan Pacifics servicelägenheter.

Svampar i sovrummet 😱

Likes

Comments

Skönt att komma utanför stan en stund. Vacker vandring mellan de fem dammarna.

Likes

Comments

Jag, Magnus och Melvin gjorde en tur till Huangxian great Wall by the sea.

Likes

Comments

Underbar, solig dag i mitten på November med 25 grader. Promenad runt Sun Lake i Ningbo.

Likes

Comments

Weekend i Yellow Mountains. Ett av södra Kinas mest välkända berg. Tyvärr hade vi inget vidare väder, så de riktigt fantastiska vyerna missade vi. 6000 trappsteg klättrade vi innan vi nådde vårt hotell på 1800 meters höjd.

Likes

Comments

Golden week i Kina, semester för oss! Taiwan bjöd inte på så mycket sol och bad, men vi fick en hel del andra upplevelser. Vacker natur, night markets med härlig mat.

Likes

Comments

Äntligen vårt första besök hemifrån. Alexander stannar i tio dagar och vi passar på att se så mycket som möjligt i och omkring Ningbo

Dongqian lake och Nansong stone inscription park. En begravningsplats från song dynastin med stenstatyer från 1100 talet. Fantastiskt ställe!

Xuedou mountain and temple of Xikou där världens högsta Buddha i koppar finns. Den är 56,74 meter hög och vi når upp till de tre nedersta tårna. Högre upp i bergen startar en vandringsled som går tre kilometer brant nedför i en klyfta i berget. Under vandringen ner följer man vattnets väg och passerar många riktigt fina vattenfall.

Likes

Comments