Vi har haft en sjukt bra vecka på Teneriffa med våra fina vänner från Kalmar! Att åka till någon Kanarieö är alltid en chansning med vädret men vi lyckades pricka in en SJUK vecka, närmare 40grader varje dag och knappt ett moln på himlen, så vi är nöjda! En perfekt vecka med sol, bad och avkoppling, så behövligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som jag letat efter ett par rosa Stan Smith(!) och nu äntligen pryder dom min skohylla! Nu får bara vårvädret sätta fart lite till så dom får användas ;-)

Likes

Comments

Bjuder på lite INSPO som jag kärat ner mig i på sociala medier. I vår ska jag försöka bli duktigare på färg i min garderob, är väldigt dålig på det, och när man ser det på andra så är det ju så fräscht med en färgklick? Speciellt nu när man börjar känna våren i luften!

Likes

Comments

Gårdagen va så mysig och bra på alla sätt! Jag älskar alla hjärtans dag! Vi körde 3rätters och pratade om allt mellan himmel och jord, han och jag är världens bästa team ❤️

Nu ska jag ringa lite samtal och fixa mig innan kvällsjobb!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår efter en lång jobbdag så drog vi till IKEA, vi har skjutit upp det i ett halvår(?) typ. Så hur trötta vi än var så fanns det ingen återvändo, köpte massa fin inredning där och även från H&M-Home, ville göra lägenheten lite varmare med tanke på våra gråa väggar. Måns sa ett bestämt nej till rosa men jag köpte massa endå i gammal-rosa och beiga toner, blev SÅ BRA! Han erkände att det blev sjukt bra när vi kom hem sen ;-)

Ska storstäda hela lägenheten nu innan jobbet, kommer lite besök hit till helgen igen så extra viktigt att allt är ordning och reda.

Likes

Comments

Godmorgon! Bjuder på lite bilder från helgen. God mat och försökte liva upp mörkret med en lite mer vårig outfit.
Känner bara, SÅ JÄKLA SKÖNT att januari är över nu, varit en skitmånad - sjukdomar, mörker och allmänt deppigt, januari i vanlig ordning. Har bestämt mig för att vända det tänket nu och bli positiv, vi går åt rätt håll på så många sätt, så mycket kul som väntar framöver och även en resa som väntar om en månad tillsammans med John och Johanna, wiee!

Likes

Comments

Har haft jobbhelg samtidigt som ett gäng killar varit här i helgen på besök hos Måns. Så känns tomt nu efter full lägenhet sen i fredags! 
Hann ialf ta en lunch med alla idag innan dom åkte hem.

Oslo har varit en spökstad idag, vi gick runt vid akerbrygge och knappt så man såg vattnet. Man får ialf tänka att vi går mot ljusare tider och vår 🙏

Likes

Comments