View tracker

Veckan har verkligen swischat förbi! Tog bild på julmarknaden utanför jobbet idag, hur mysigt? Om Måns inte jobbar för länge så ska vi förbi där ikväll, köpa kaffe och våffla typ ;-) känns som att det är ett måste att ta en sväng där innan jul!

Det är sjukt mycket den här månaden, ännu mer jobb än vanligt (såklart), sen till Sverige över jul - tillbaks till Oslo och jobba några dagar innan vi styr nyårsfest hos oss, så måste förbereda massa inför det PLUS att vi måste börja flytta på nyårsdagen, bra vi kommer må :))
Vi flyttar till större, så plats för ännu mer besök hos oss i vår ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har precis vaknat och ska strax åka mot ett spa jag hört mycket bra om. Vi kommer hänga där hela dagen, vi har även bokat behandlingar, sen äta lunch och simma runt. Bästa är att det är mobilfritt vilket ger 100% avkoppling. Visst ser det nice ut? Ska bli såå skönt!


Likes

Comments

View tracker

Vår dag idag, 2 år tillsammans. Är lyckligt lottad som har en plats i ditt stora hjärta ❣️ ser fram emot allt tillsammans med dig.

Likes

Comments

Senaste köpet, fått upp ögonen för lite mer sportiga bikinis. Så snyggt!

Likes

Comments

Helgen som var blev sjukt intensiv och mycket bilåkande på kort tid. Men va enda helgen innan jul som funkade att åka "hem" så passade på. Kom på lördagkväll till Kungsör, blev bortskämd av Lisa med vin och tilltugg. Tog igen massa snack under kvällen och pratade om livet, och även hur vi hoppas att en dag kunna bo närmare alla igen!


Däckade hemma hos morfar sen. På söndagen så cyklade vi över till min gammelmormor och åt frukost och tog igen en massa även där. Och påväg mot Norge sen så stannade jag hos Måns föräldrar och sa hej!

Alla dessa människor på mindre än ett dygn, bra jobbat känner jag! Men tråkigt att alltid ha tidspress när man träffar alla man saknar. Får åka oftare helt enkelt! ;-)

Likes

Comments

FRIDAY! BLACK FRIDAY t.om. och det kändes på jobbet kan jag lova. Sitter hemma nu, nyduschad med ett glas vin och chips ;-) Måns kmr hem inatt någon gång, så jag ska laga mat, kolla lägenheter och packa lite smått, blir en liten road-trip imorgon till söndag, som vanligt på lediga helger.

Har förövrigt haft en riktig PMS-vecka, börjar äntligen komma ur det och bli pepp/taggad på livet igen, lagom till helgen, ni som vet, ni vet känslan! Haha ;-)

Så julpyntat och fint utanför jobbet imorse:


Likes

Comments

Och där checkade jag ut efter en jobbvecka, sjukt hur mycket det va idag, pjuh!
Tänkte shoppa efter jobbet, tog mig till en butik innan mitt PMS-humör inte pallade med människor nå mer, var helt smockat i stan, kom knappt fram så jag gav upp direkt haha. Får bli på måndag istället!

Ikväll ska jag äta sushi och dricka vin!


Likes

Comments


Haft en sån sjukt bra helg i Sthlm, dock väldigt kort (kom sent fredagkväll och åkte söndagmorgon).
Hann ialf träffa familj/respektive, gamla kollegor och Erika som jag saknat massor! Måste dit snart igen för hade velat umgåtts MER och träffat fler som jag inte träffat på över ett år. Så efter jul får det bli!

Får alltid en speciell känsla i kroppen när jag kommer till Sthlm, det var liksom där allt började på något sätt. Bodde endå där i ett år och fick många nya vänner. Så känslan när jag klev in på H&M och en gammal kollega fick syn på mig och se hennes chock innan vi började kramas va oslagbar!

Och även att min bror och hans flickvän + morfar kom till Sthlm gjorde mig så lycklig! Så känner bara lycka efter helgen. Nu dags för nya tag och snart ett långt jobbpass!

Likes

Comments

Känner mig fortfarande lite småsjuk så blev raka vägen hem efter jobbet för dusch, fix och packning. Måns åkte till Paris imorse så har haft en spakväll i min ensamhet och fixat en massa.
Imorgon efter jobbet åker jag till Stockholm(wie!) hoppas att jag kmr fram i tid och inte blir ståendes någonstans med tanke på väglaget och allt snökaos, håller timmarna ;-) ska bli nice att åka dit ialf även om det blir en snabbvända!

Likes

Comments