Lördag, jag börjar äntligen må bättre etter att inte ha mått helt hundra ett par dagar. Mitt immunförsvar samarbetar inte lika bra som det annars brukar göra den här vintern.

Har också väldigt stor längtan efter folk där hemma, har alltid det, men vissa dagar är jobbigare än andra. Ett av mina nyårslöften är helt klart att besöka nära och köra MER och ta igen massa förlorad tid! Inte helt enkelt när jag jobbar så mycket men samtidigt så ska en förändring ske detta år för mig jobbmässigt, ännu ett nyårslöfte till mig själv, 2017 är mitt år och jag ska ta ett nytt steg åt rätt riktning mot mina drömmar och inte hålla mig kvar vid något jag inte ser en framtid i ;-)

Likes

Comments

Vi flyttade ju ur vår lägenhet i Västerås runt jul och fick med oss en massa saker hit, bl.a. LAMPAN, älskar den och tycker den passar så sjukt bra in här!

Sen älskar jag hur högt i tak lägenheten är här!

Likes

Comments

Tiden rullar, börjar sakta men säkert att komma i ordning i lägenheten, så skönt!

Är i stort behov av semester känner jag, så förhoppningvis så bokas en liten rehab-resa till solen snart med våra vänner i feb eller mars. Behöver något att längta till i dessa dystra månader!

Likes

Comments

Godmorgon! Njuter av att snökaoset ännu inte har kommit till Oslo, dock så är det ju bara en tidsfråga. Jag håller på och försöker fixa iordning lite här hemma, första morgonen jag har tid och inte jobbar tidigt denna vecka, alla kläder har alltså legat i sopsäckar hela veckan och det har varit smått panik i mitt huvud. Plus att Måns ligger i influensa och kan inte resa sig upp, han mår exakt som jag gjorde innan jul stackarn. Alltså jan-feb är bara månader man måste härda sig igenom, mot kyla och sjukdomar ÖVERALLT, låt tiden gå fort och bli vår!

Ska hinna lite till innan jag åker mot jobbet! Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

Alltså nyår blev så jäkla lyckat! Alla körde verkligen all in från början till slut och hade så sjukt kul! Tack till alla som va och hälsade på oss 🌟

Igår så vaknade vi upp och mådde skit och skulle flytta på det, värsta dagen i mitt liv men nu ligger jag i nya lägenheten efter en lång jobbdag och orkar knappt lyfta en arm, allt har gått i ett sedan nyår och jag behöver bara chilla nu haha. Lägenheten är kaos med saker just nu men den är så nice!


Vi har en egen liten mysig ingång med en lite balkong, förstå i vår 😍

Likes

Comments

Alla gäster kom igår, vi körde tapas och vin i vanlig ordning. IDAG är det nyårsafton, gänget är ute på stan och lunchar och jag är hemma och städar/förbereder mat, känner mig som värsta hemmafrun haha ;-)
Ikväll blir det middag hos oss sen har vi bokat bord till kvällen/natten på en klubb. SÅ KUL!

GOTT NYTT ÅR! 🌟🌟🌟🌟

Likes

Comments

Den här julen blev verkligen perfekt! (Dock så hann jag som vanligt inte träffa alla jag vill, men så blir det när jag har så få dagar ledigt tyvärr) vi firade jul med min familj och Måns familj, så vi åkte i mellan hela julen :-)
Dagen innan jul så firade jag och Måns mini-jul hemma i Oslo, jag låg väldigt sjuk och kunde knappt hålla ögonen öppna när han kom in med ett stort, rosa paket - där en MJ väska låg som jag spanat in länge! SÅ GLAD och som han skämmer bort mig. Älskar den modellen med små handtag och lite rund upptill 😍

Fick även lite kvalitetstid med Jossan som bjöd mig på brunch och tog igen massa snack. Så mysigt och hon är så saknad jämt!

Bild från juldagen med bl.a. John och Johanna som även kommer hit till Oslo på nyår, wiho!

Likes

Comments

En mellanlandning i Karlstad innan vi åker vidare mot Oslo tidigt imorgon för jobb. Känslan när jag suttit och kört svintrött till att få krypa ner i en hotellsäng och kolla tv med god mat!

Haft få men underbara dagar hemma med nära och kära! Är tillbaks med ny energi nu ;-) Natti!

Likes

Comments