Att vakna upp med denna vy från hotellsängen(!) jag har kärat ner mig i denna stad, så otroligt mysigt! Vill tillbaks hit i sommar, när det är badväder och alla uteserveringar är öppna.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Startade dagen med en skogspromenad följt av en lång frukost framför tvn. Nu sprack det upp ute och solen kom fram igen, håller tummarna för att vädret blir lite stabilt till helgen som kommer spenderas i Sthlm. Men oavsett så kommer det bli så mysigt och skönt att få lite kvalitetstid med familjen!

Likes

Comments

Älskar Xenias stil och framförallt hårfärgen(!) jag tänkte ju slinga mitt hår snart och bli ljusare men tror jag ska försöka få det såhär istället, naturligt är ju SÅ fint numera.

Likes

Comments

Vi har haft en sjukt bra vecka på Teneriffa med våra fina vänner från Kalmar! Att åka till någon Kanarieö är alltid en chansning med vädret men vi lyckades pricka in en SJUK vecka, närmare 40grader varje dag och knappt ett moln på himlen, så vi är nöjda! En perfekt vecka med sol, bad och avkoppling, så behövligt!

Likes

Comments

Som jag letat efter ett par rosa Stan Smith(!) och nu äntligen pryder dom min skohylla! Nu får bara vårvädret sätta fart lite till så dom får användas ;-)

Likes

Comments

Bjuder på lite INSPO som jag kärat ner mig i på sociala medier. I vår ska jag försöka bli duktigare på färg i min garderob, är väldigt dålig på det, och när man ser det på andra så är det ju så fräscht med en färgklick? Speciellt nu när man börjar känna våren i luften!

Likes

Comments

Gårdagen va så mysig och bra på alla sätt! Jag älskar alla hjärtans dag! Vi körde 3rätters och pratade om allt mellan himmel och jord, han och jag är världens bästa team ❤️

Nu ska jag ringa lite samtal och fixa mig innan kvällsjobb!

Likes

Comments