Sommaren är här, äntligen! Så det är bara att njuta. Igår va jag ute hela dagen, satt och plaskade i poolen och bara njöt av värmen.

Försöker njuta av dom sista dagarna "hemma" i Kungsör/Arboga på ett tag framöver. Så ikväll blir det middag i Kungsör med nära och kära!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klart man ska hitta detta perfekta lunchställe EFTER 1,5 år i Oslo. Så fräscht och gott på alla sätt!

Likes

Comments

Tog tåget till Sthlm i fredags med min fina Lisa. Vi hade inte kunnat pricka in en bättre dag, vädret var helt perfekt! Vi flyttade runt oss mellan uteserveringar och mötte sen upp Erika, så kul! Älskar soliga dagar med mina fina vänner och snack om allt mellan himmel och jord.

Likes

Comments

Alltså wow vilken helg, blivit firad som bara den! Firandet började redan i fredags på hotell och sen lördagen med min familj/släkt, lyckligt lottad!

Fredagens gudomliga sushi! EAST WEST i Örebro, wow!

Och detta med familj/släkt i kungsör ❤

Likes

Comments

Att vakna upp med denna vy från hotellsängen(!) jag har kärat ner mig i denna stad, så otroligt mysigt! Vill tillbaks hit i sommar, när det är badväder och alla uteserveringar är öppna.


Likes

Comments

Startade dagen med en skogspromenad följt av en lång frukost framför tvn. Nu sprack det upp ute och solen kom fram igen, håller tummarna för att vädret blir lite stabilt till helgen som kommer spenderas i Sthlm. Men oavsett så kommer det bli så mysigt och skönt att få lite kvalitetstid med familjen!

Likes

Comments

Älskar Xenias stil och framförallt hårfärgen(!) jag tänkte ju slinga mitt hår snart och bli ljusare men tror jag ska försöka få det såhär istället, naturligt är ju SÅ fint numera.

Likes

Comments

Vi har haft en sjukt bra vecka på Teneriffa med våra fina vänner från Kalmar! Att åka till någon Kanarieö är alltid en chansning med vädret men vi lyckades pricka in en SJUK vecka, närmare 40grader varje dag och knappt ett moln på himlen, så vi är nöjda! En perfekt vecka med sol, bad och avkoppling, så behövligt!

Likes

Comments