Har utnyttjat en grå söndag på bästa sätt; storhandling.
Kyl och frys är uppfyllt och jag har redan börjat med nästa veckans matlådor medans M drog över till en kompis och kolla fotboll.

Så vi körde en roadtrip idag och svängde även förbi en lägenhet vi kanske ska på visning på nästa vecka. Seriöst jag undrar hur många gånger jag har flyttat själv? Och hur många ggr jag och M har flyttat under vårat snart 2åriga förhållande? Helt sjukt mycket ialf. Börjar bli en hobby.
Men nu kollar vi ju köpeslägenheter som vi vill renovera själva och göra till vårat, så DÅ blir vi nog kvar där ett tag haha ;-) vi får se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den 1a december så är det ETT ÅR sedan vi flyttade hit. Den 2a december så firar jag och M två år tillsammans. Därför så kör jag på en #tb från vår ettårsdag som var den bästa någonsin. Hade bott i Oslo i en dag, hade inget jobb, hade inte en aning om någonting med boende eller hur något skulle bli. Vi tog in på Grand Hotell och kopplade bort allt för ett dygn, låg inne och bubblade/bastade medan det snöade ute. Ett minne jag aldrig glömmer.

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Jag startar morgonen i min kuddhörna med kaffe och bloggläsning. Kollar även igenom lite klädsidor, har helt tappat suget för att shoppa i butiker? Beror nog dels på jag jobbar i en.. så slipper helst gå i klädesbutiker när jag är ledig:-)

Igår körde jag en AW med Jennie och Nathalie efter jobbet, lite vin och skitsnack på en mysig uteservering! Supertrevligt!

Likes

Comments

Alltså haft en så himla bra helg! Va precis och släppte av dom på flygplatsen, så jobbigt. Varje gång jag umgås med mamma så inser jag hur otroligt mycket jag saknar henne i min vardag(även fast vi pratar i telen 2ggr om dagen).

Helgen har bestått utav nyöppning av Telliberrys butik, shopping, god mat och lite sightseeing till vackra platser som man inte får missa ;-)


Likes

Comments

Hela förra veckan var jag instängd på jobbet, blev inte så mycket annat gjort utöver det, förutom en vända på stan i lördags med en kollega och hjälp vad mycket fint det är i butikerna nu(!)

Hoppas denna vecka går fort, om inget plan blir inställt så får jag kramas med mamma och min låtsaspappa på fredag som kommer hit, saknat dom såå mycket så den här helgen är verkligen behövlig. Vi ska bara mysa runt, äta massa gott, ska visa dom staden och vi ska även kolla in den 3:e butiken som Måns och hans kollegor öppnar på lördag(!) 🌟🌟

Likes

Comments

Taggar inför långa jobbpass nu fram till lördag. 

Så vackert höstväder här i Oslo, hoppas det håller sig till nästa helg då mamma kommer ;-) 

Likes

Comments

Kom tillbaks till Oslo i söndags igen, så blev en snabbvisit i Gbg, men vi hade det så härligt! Varför ska tiden gå så fort när man är iväg sådär?

Tisdag idag och jag ligger fortfarande kvar i sängen och ska försöka ta tag i dagen innan jobbet. Ska även ner och hämta mitt paket som kommit med lite nya hårprodukter ;-)

Likes

Comments

Vi har haft såå bra väder i helgen, så strosat runt i stan och tog pauser med alkohol/mat på uteserveringar.
Va många år sen jag va i Göteborg men känner än idag att det är en stad jag lätt skulle vilja bo i den dagen vi flyttar till Sverige igen, man vet aldrig ;-)

Likes

Comments

Startade dagen med en magisk hotellfrukost. Sen släppte M av mig hos frissan, äntligen (!) slingade min grova utväxt, men behöll ändå det naturligt blondt, trivs bra i det och slipper besöka frisören varje månad då ;-) så nu känns det fräscht igen!

Likes

Comments

Äntligen HELG! åker i min nya myströja till Göteborg, hur fin är den inte? Perfekta höstplagget! Ser sååå fram emot denna helg, hotellfrukost, shopping och bara mysa runt ;-)

Likes

Comments