Gårdagen va så mysig och bra på alla sätt! Jag älskar alla hjärtans dag! Vi körde 3rätters och pratade om allt mellan himmel och jord, han och jag är världens bästa team ❤️

Nu ska jag ringa lite samtal och fixa mig innan kvällsjobb!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår efter en lång jobbdag så drog vi till IKEA, vi har skjutit upp det i ett halvår(?) typ. Så hur trötta vi än var så fanns det ingen återvändo, köpte massa fin inredning där och även från H&M-Home, ville göra lägenheten lite varmare med tanke på våra gråa väggar. Måns sa ett bestämt nej till rosa men jag köpte massa endå i gammal-rosa och beiga toner, blev SÅ BRA! Han erkände att det blev sjukt bra när vi kom hem sen ;-)

Ska storstäda hela lägenheten nu innan jobbet, kommer lite besök hit till helgen igen så extra viktigt att allt är ordning och reda.

Likes

Comments

Godmorgon! Bjuder på lite bilder från helgen. God mat och försökte liva upp mörkret med en lite mer vårig outfit.
Känner bara, SÅ JÄKLA SKÖNT att januari är över nu, varit en skitmånad - sjukdomar, mörker och allmänt deppigt, januari i vanlig ordning. Har bestämt mig för att vända det tänket nu och bli positiv, vi går åt rätt håll på så många sätt, så mycket kul som väntar framöver och även en resa som väntar om en månad tillsammans med John och Johanna, wiee!

Likes

Comments

Har haft jobbhelg samtidigt som ett gäng killar varit här i helgen på besök hos Måns. Så känns tomt nu efter full lägenhet sen i fredags! 
Hann ialf ta en lunch med alla idag innan dom åkte hem.

Oslo har varit en spökstad idag, vi gick runt vid akerbrygge och knappt så man såg vattnet. Man får ialf tänka att vi går mot ljusare tider och vår 🙏

Likes

Comments

Lördag, jag börjar äntligen må bättre etter att inte ha mått helt hundra ett par dagar. Mitt immunförsvar samarbetar inte lika bra som det annars brukar göra den här vintern.

Har också väldigt stor längtan efter folk där hemma, har alltid det, men vissa dagar är jobbigare än andra. Ett av mina nyårslöften är helt klart att besöka nära och köra MER och ta igen massa förlorad tid! Inte helt enkelt när jag jobbar så mycket men samtidigt så ska en förändring ske detta år för mig jobbmässigt, ännu ett nyårslöfte till mig själv, 2017 är mitt år och jag ska ta ett nytt steg åt rätt riktning mot mina drömmar och inte hålla mig kvar vid något jag inte ser en framtid i ;-)

Likes

Comments

Vi flyttade ju ur vår lägenhet i Västerås runt jul och fick med oss en massa saker hit, bl.a. LAMPAN, älskar den och tycker den passar så sjukt bra in här!

Sen älskar jag hur högt i tak lägenheten är här!

Likes

Comments

Tiden rullar, börjar sakta men säkert att komma i ordning i lägenheten, så skönt!

Är i stort behov av semester känner jag, så förhoppningvis så bokas en liten rehab-resa till solen snart med våra vänner i feb eller mars. Behöver något att längta till i dessa dystra månader!

Likes

Comments

Godmorgon! Njuter av att snökaoset ännu inte har kommit till Oslo, dock så är det ju bara en tidsfråga. Jag håller på och försöker fixa iordning lite här hemma, första morgonen jag har tid och inte jobbar tidigt denna vecka, alla kläder har alltså legat i sopsäckar hela veckan och det har varit smått panik i mitt huvud. Plus att Måns ligger i influensa och kan inte resa sig upp, han mår exakt som jag gjorde innan jul stackarn. Alltså jan-feb är bara månader man måste härda sig igenom, mot kyla och sjukdomar ÖVERALLT, låt tiden gå fort och bli vår!

Ska hinna lite till innan jag åker mot jobbet! Ha en fin torsdag!

Likes

Comments