Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa.

Har vart i Skåne i tre dagar nu och på vägen dit stannade vi vid High Chaparral för mina två småbröder , dock var det hyfsat kul för oss andra också haha. Vi åkte hem idag på eftermiddagen, har vart så sjukt mysigt dom är få dagarna faktiskt känns som vi va borta längre eftersom vi hittade på så mycket saker. Som Gränna och köpte polkagrisar, High Chaparral, gick ute en massa , heldag på Emporia, besökte Malmös Turning Torso Tower och i samma veva kollade sommarlovsmorgon. Kommer fler inlägg om den dagen, och kommer även en haul , så håll utkik.

så grymt lyckad dag i Malmö

Likes

Comments

​Min favoritbloggare , checkar in hennes blogg minst en gång om dagen. Kan verkligen rekommendera så sjukt fina bilder också.

Likes

Comments

Hej allihopa och glad midsommar !
Haft en väldigt bra dag med kusiner mm. Nu blir det The Conjuring 2 med kusinen. Hatar skräck så detta är då en utmaning haha.

image

image

Likes

Comments

Maria Nillas nya kollektion !
Min frisör rekommenderade dessa för att bevara sitt fina blonda hår. Schampot och balsamet mm. ska bara vara gjort av bra ämnen. Alltså inga sollfater exempelvis. Den är även helt vegansk. Jag har testat dom här och tycker dom funkar hyfsat bra och luktar extremt gott. Nackdelen är att jag personligen får en väldigt torr hårbotten.

image
image

image

Likes

Comments

Hej allihopa !
Bara jag som blivit mer och mer sugen på att träna?
Aldrig haft den där peppen till att göra något och verkligen ta tag i träningen. Känns faktiskt som ett måste för mig då jag småäter i princip hela tiden, som exempelvis när man e hungrig o vill ha något snabbt. Då går man till skafferiet och tar en chocklad liksom. Och sen blir det som ett beroende. Samma när man vart på dåligt humör under en längre tid, när de är stress i skolan osv. Väldigt lätt hänt att man går upp lite i vikt då man småäter och orkar helt enkelt inte bry sig hur man ser ut eller hur kroppen mår. Så nu känner jag bara att jag ska ta tag i detta och köra igång seriöst. Allt från kost till träning flera gånger i veckan. Det får helt enkelt ta sin tid. Men nu känner jag att nej nu ska man ej sitta och skjuta upp saker och säga ” börjar imorgon ” äter såhär bara idag och ej sen. Hahah men ser fram emot hur detta går iaf.

image

image

image

image

image

image

Likes

Comments

En dag som denna längtar man till såna här sommarkvällar och dagar. Nu är det ju i princip sommar så skönt , skolavslutning på tisdag så taggad. Ska ni hitta på något kul i sommar ? För min del blir det små tripper här och var. Vi ska eventuellt åka till Halmstad för dom sägs ha grymt fina stränder. Sedan har vi pratat om Emporia i Malmö och även åka slingan vid västkusten och stanna på Öland någon dag. Men vi får se helt enkelt vad som hittas på. Grymt taggad på sommaren är jag iallafall. Denna sommaren ska jag njuta till max dels för att jag slutat 9an och för att jag börjar gymnasiet och då vill man prestera bra resultat där också.

image
image

image

image

Likes

Comments

Visst är spraytan så sjukt snyggt ? Passar ju så otroligt bra nu i början på sommaren till exempelvis skolavslutning eller liknande. Jag själv använder brun utan sol ibland men blir verkligen inte likadan färg som när du gör det i en salong. Du får mer gula nyanser när du gör hemma, eller ja det beror på vad du köper och hur mycket pengar du lägger på just brun-utan-sol. Jag själv har bokat en tid nu på måndag dagen innan min skolavslutning för spraytan. Faktiskt första gången jag gör det hos en salong, annars har jag bara kört hemma med min egen. Men ska bli sjukt kul att se resultatet efteråt , kanske är något man lär fortsätta med. Att just gå till en salong , men ekonomiskt kanske det inte är det bästa. Men men , ska bli sjukt kul att testa iaf!

image

image

image

image

image

Likes

Comments