Sen jag senaste skrev här så har det hänt en hel del, vi har hunnit flytta och blivit hemmastadda SAMT blivit kattägare. Till världens underbaraste katt, Agda. Hon blir 15 veckor på tisdag så vi har haft henne i 3 veckor snart och jag fattar inte hur jag inte har kunnat leva mitt liv utan henne. Hon är världens mysigaste och busigaste katt på en och samma gång och det är helt perfekt för oss eftersom att jag älskar mys och alle älskar bus. Trots att Agda är korthårig så har hon ändå en mjuk och len päls och det bästa av allt, hon löser knappt något hår. Vi är helt enkelt förälskade i våran pratglada lilla Agda <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite detaljer från mitt favoritrum i lägenheten, nämligen vardagsrummet. Det är i detta rum jag lagt mest energi för att få det hemtrevligt och mysigt.

Likes

Comments

Nu har vi ÄNTLIGEN köpt oss en soffa och säng. Det blev de som ni ser ovan. Båda är inköpa på Mio och var på bra pris så vi är verkligen jätte nöjda båda två. Vi har dragit ut på det alldeles för länge men nu tog vi tummen ur och for på Mio i Piteå och vi hade verkligen flow för både sängen och soffan fanns på lagret så vi ska få hämta dom direkt vi får nycklarna till lägenheten.

Likes

Comments

Och om mindre än tre veckor så kommer jag och Alexander bosätta oss här i våran alldeles egna lägenhet, 3 Juli sker inflyttning och jag läängtar. Just nu är Alexanders rum fullt med massa flyttkartonger med saker från förra lägenheten så vi lever i vad man verkligen kan kalla, flyttkaos!!

Lägenheten vi ska flytta in är rätt stor, en fyra på 93 kvadrat men vi ska stänga av ett rum så den blir som en trea då vi ändå inte kommer använda det rummet hur som helst. Våran förra lägenhet var på ca. 20 kvadrat så vi behöver köpa rätt många nya möbler för att kunna fylla ut lägenheten så vi letar säng och soffa som tokar men hittar aldrig något i våran smak, så ni får gärna tipsa om ni vet något ställe där det finns (speciellt) fina soffor.

Likes

Comments

För några dagar sedan begav jag mig mot Byske för att prova äta på deras mysiga café Fridas och jag blev verkligen positivt överraskad. Har aldrig varit där förut och det var såå mysigt därinne och dessutom underbar mat. Jag prövade deras nyhet pulled pork i tortillabröd och jag kan säga er, det blev inte mycket kvar på tallriken.

Rekommenderas, 10/10!

Likes

Comments

Nu börjar det väl vara ungefär 5 år sedan jag la bloggandet på hyllan och hade inga planer på att ta ner den därifrån heller. Men nu sitter jag här fem år senare, förhoppningsvis lite klokare och lite roligare, och skriver mig ett inlägg på en alldeles ny blogg. Hur FAN ska detta gå? Jag önskar jag kunde skylla på att jag är ringrostig när detta går åt skogen men saken är den att jag aldrig ens var särskilt bra från första början.

Så, önska mig lycka till så hörs vi (förhoppningsvis) inom snar framtid, ciao!


Likes

Comments