Life

Idag började vår dag vid halv elva. Vi är riktigt bortskämda må jag säga!! Vi matar dem runt ca 12 på kvällen efter det går vi å lägger oss. Sen äter dom kanske runt 04 och sen vid ca 07 igen. Varierar inland vill de äta oftare/mer sällan. Efter matning på natten så somnar dom så gott om. Det blir några vakna rundor mellan matningarna men annars får vi mycket bra sömn!
Pepparpeppartaiträ såklart. Men än så länge så har dom varit så snälla mot oss.

Fick besök av två vänner idag som ville bebis gosa lite, efter det så har jag gosar med Ludde som vart lite mammig medan Wille sov som en stock i nestet.
Disken har tagits hand om i köket och nu inväntas kvälls käket.
Ni får ha en fortsatt trevlig Lill lördag! ⭐️

Likes

Comments

prinsarna

Idag fick vi hem papperna om grabbarnas namn.
Carl Joachim Wilmer & Bengt Joachim Ludwig blir namnen. Sånna fina namn till sånna fina grabbar.

Så kärleken växer till dessa pojkar för varje dag är helt otroligt. För varje sekund så växer dom, utvecklas och blir mer och mer bebis. Att få se hur dessa två håller han, gosar med varandra är för mig vad ren kärlek är.
Tänk att jag nu har TRE underbara killar i mitt liv.
Er ska jag älska livet ut!💕

Likes

Comments

prinsarna

Får många frågor på om grabbarna är en eller tvåäggs tvillingar. Sanningen är den att jag inte vet till 100 % faktiskt!
På Alla UL har vi fått höra att det förmodligen till 99% är enäggs då dem bara ser en moderkaka och en tunn skiljevägg emellan dom. Efter förlossningen fick vi det klart att det bara är en moderkaka och att det är enäggs men för att vara 1000% säker så får man göra ett DNA test på grabbarna för att se.

Vi känner spontant att det Inte är prio ett att veta det just nu. Vi får se i framtiden om man kanske ska göra ett test. Kan ju sjölvklart vara kul å veta till 100, men det är inte heller det billigaste att göra detta DNA test därav så väntar vi just nu.

Så enäggs eller tvåäggs? Vad tror ni? Jag tycker dem är lika men ändå inte😊

Likes

Comments

Life

Tisdag idag, kallt och grått ute så ingen promenad idag heller. Ser ut att bli en gnutta sol på torsdag iallafall!

Idag har vi haft besök av tant Therese som också väntar barn till sommaren. Mysigt!
N står i duschen, grabbarna sover och jag tänkte ta och käka lite sen lunch och slå på en tvätt.
Finns inget mer roligt att säga om denna dag haha, vi ses sen! 💕

Likes

Comments

Life

Idag var det besök hos BVC som stod på schemat.
90 gram var hade de gått upp sen i fredags så det var alldeles utmärkt. Blir ett besök dit på torsdag också.
Jag har precis lagt mig i soffan bredvid mina fina pojkar och tänkte kolla lite på TWD, nörden som jag blivit hehe.
Imorgon hoppas vi på lite finare väder så kanske man kan gå ut en liten sväng iallafall. Ruttnar här inne snart! Behöver komma ut och röra på mig, för både kropp och själ haha!

Nej snart middags dags, får se vad det blir idag. Matlåda från svärföräldrarna eller hämt mat. Livet är väll underbart haha!😅

Likes

Comments

Life

Låg och drog oss i sängen till halv 12. Är extremt trött hela tiden nu känns det som. Efter förlossningen var det dock tvärt om. Ingen sömn men ändå massor med energi haha!

Har precis matat grabbarna och fick precis Ludde att somna och nu låter det som att Wille vakna haha. Den eviga cirkeln!😂
Imorgon är det vikt dags på BVC, hoppas på bra siffror för pojkisarna!
Nej nu ska jag nog vila ett litet tag innan det hela börjar om här hemma igen haha. Kram!

Likes

Comments

prinsarna, Graviditet

Min förlossning var ju planerad, med snitt.
Vi åkte hemifrån med pirret i magen vid 06 tiden. 07 skulle vi få ett rum på BB och där efter började det hela.

En kort stund väntan i vårat rum på BB innan dropp sattes och blodprov gjordes. Vi var 2 i kön till operation.
Det skulle nu alltså ta mellan 1-2 timmar innan vi skulle vara tvåbarns föräldrar!! Hur sjukt?!
Jag var inte nervös alls, N började blekna men jag kände mig lagom lugn fram tills dess vi rullades ner till op avdelningen. Där kom tårarna och nervositeten när N lämnade mig för att byta om. Jag måste säga att alla de som var med från start till slut var helt underbara och stöttade mig verkligen!

När vi kom in i salen så fick jag sätta mig på en kall hård "bänk". N sattes i en stol framför mig och där började allting. Blodtryck gjordes, nålar sticktes och saker kontrollerades innan de nu skulle börja med ryggbedövningen. Jag kände verkligen hur mina händer och ben/fötter svullnade för varje minut som gick, mitt hjärta pumpades i 190 och svetten rann även fast jag frös så otroligt.
Nu var jag riktigt nervös och mera skulle jag bli då de inte fick in bedövningen i min rygg. 3(!!) olika narkosläkare försökte sticka mig. Nu vet jag inte exakt men ungefär kanske en timme tog det att sätta den dör bedövningen. Och under hela den processen så fick jag blodtrycksfall efter blodtrycksfall, mådde illa, höll på att svimma, och tappade hjärtat någonstans där på vägen kände det som. Jag som redan var nervös blev bara mer nervösare av detta.
Personalen var dock fortfarande riktigt stöttande och hjälpsamma, så fort jag frågade någonting eller berättade hur jag mådde så löste dom det på bästa sätt.

Iallafall så kommer jag ihåg hur ena narkosläkaren sa att om det inte fungerar nu så får vi söva dig. Minns även att jag grät och sa att jag inte alls orkade mer men DÅ sattes den. " min fot domnar!" Kommer jag ihåg hur jag sa helt förvirrat.
" vad bra. Nu är den i!" Och från det att jag äntligen kände hur myrorna började krypa i fötterna så gick det så snabbt! Fler folk kom in i rummet och folk började greja med magen och jag hörde hur någon tjatade om det var kallt här eller där.
De kollar med kyla om man känner kyla över magen. Gör man inte det så är bedövningen lagd.
När de väl var o rotade i mig så gjorde det inte ont men det kändes som någon tröck och drog i mig. Obehagligt men jag var så borta vid den stunden.
" nu kommer en bebis" hör jag någon berätta och stunden där efter hörs ett skrik.
Den känslan är obeskrivlig och straxt där efter hörs ett till!
Att få se två små varelser som för bara någon sekund sedan legat i min mage.. sån otrolig känsla.

N försvan sedan med barnmorskorna o bebisarna till ett rum bredvid för att väga mäta och tvätta dom. Sen kom de alla in och satt vid mig tills jag var ihop sydd.
Därefter fick vi alla vara i ett uppvaktnings rum där jag kontrollerades noga då jag blödde ovanligt mycket. Eftersom jag har burit tvillingar så är det svårare för livmodern att dra ihop sig själv så jag behövde lite hjälp på traven.

När vi sedan kom upp på BB så började livet på riktigt. Men på grund av smärta, morfin och utmattning så minns jah inte så jätte mycket av de första dygnet.
Jag kom inte upp från sängen på 3 dagar och var riktigt stel och hade ont men vad gör det när man fått två underbara vackra små varelser.
Jag är så lyckligt lottad och måste säga att det finns ingen lycka som någonsin kan slå detta. Oavsett hur jobbigt det var.
Nu är vi hemma, börjar få in rutiner, börjar lära känna dessa två små liv. Nu är vi redo för framtiden ned dessa två prinsar 💕

Likes

Comments

Life

Inatt sov vi gott! Förutom de gånger vi gick upp för att mata så sov vi fram tills halv elva(!!!) så skönt. Behövdes verkligen kan jag säga haha.
Ns föräldrar överasskade oss hör hemma med hemlagad mat. Behövdes också! Efter en veckastid med frysmat och matlådor så var det riktigt gott med riktig hemlagad mat haha!!

Nu sitter vi hör i soffan och bara tar det lugnt. Jag har börjat kolla om på The Vampire Diaries så jag har i göra en tid framöver hehe. Nu hoppas vi på lite varmare väder snart så man kanske vågar sig ut en liten runda på promenad. Jag vill ut och röra på mig i friska luften!

Likes

Comments

Life

Denna sjukdomskänsla följer mig även denna dag även fast febern är borta. Det är svin kallt här hemma fast de tätade alla fönster för bara någon vecka sedan. Fryser och svettas jämt o ständigt nu för tiden! Känner mig lagom ofräsch o sliten, men vad gör det när man har två små underbara bebisar?💕

Denna dag har även den spenderats i soffan. Hade hembesök av BVC imorse och förutom det så har vi inte gjort ett smack. Jag ligger utslagen i soffan nu med mina två prinsar som sover i nestet, N är på Ica och handlar gottis. Vad är en fredag utan mys?!

Ha en trevlig helg hörreni! 💙

Likes

Comments