Life

Imorgon vankas det dop för deras kusin Emilio. Nu säger vi godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Life

Precis dammsugit här hemma medans killarna sov kvar i vagnen.
Idag vart det en tripp till stan, fick med mig strumpor och två nya tröjor till killarna hem. Kan visa er senare då de tvättas just nu.
Handlade även koksalt då killarna e snoriga o slemmiga fortfarande. Älskar koksalt och nässug!! Bästa någonsin åt mina snorbarn haha.

När vi kom hem åt killarna o lekte en stund i gymmet innan de blev trötta igen, då tog CI en sväng ner på Ica för att handla lite taco saker till ikväll. Standard för oss här hemma på fredagar haha!!

Ni får ha en super fredagskväll! Här hemma blir det lagom mycket mys, är SÅ trött efter en typ heldag ute haha.
Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments

Life

Fredagen är äntligen här! Tycker att denna vecka har gått sjukt snabbt! Har verkligen sett fram emot denna helg, tyckte förra fick för fort men som tur är så e N ledig nu i helgen med! Det tummar vi upp för👍🏻

Tummen ner för att jag vaknat upp med halsont igen och inte rintigt känner mig kry, brukar dock bli bättre när man kliver upp så ska upp å ta en varm kopp kaffe medans killarna sover kvar.

Ha en fin fredag å helg! Det ska vi ha💕

Likes

Comments

prinsarna, Life

Den 4 augusti blev jag skickad till akuten i Uppsala med misstänkt inflammerad blindtarm.
Timmar av väntan och undersökningar/blodprov osv. Jag var då i vecka 16 och skulle om 2-3 veckor på mitt första ultraljud så jag visste bara att jag var gravid och att magen hade växt en del.

För att utesluta att mitt magont inte hade någonting med bebismagen att göra så ville de göra ett ultraljud.
Vid ungefär halv nio på kvällen kom läkaren in som skulle kika på min bebismage. För första gången skulle jag få se den levande varelsen i magen. Och jag var SÅ nervös att allting inte skulle se bra ut, eller precis som det var.. visa sig att det var TVÅ där inne.

Jag har haft tankar om det, de få som visste om min graviditet har skämtat om det. Just för att min mage växte lite snabbare och tja, jg vet inte kanske sundes det bara?
Jag hade även testat göra ring testet där man kan "se" om det en en tjej eller kille i magisen. Ringen BÅDE snurrade OCH pendlade. Den visade alltså att det var TVÅ bebisar en tjej å en kille. Redan då var jag stensäker att min magkänsla var rätt. Fast det var ju två pojkar, å inte en av varje!

När läkaren la på gel på magen och satte grejen emot magen så visades det två runda saker som jag antar var två huvuden. Jag frågade ganska självsäkert om det var två och läkaren frågade varför jag undrade det.
Jag berättade om mina känslor jag haft och att det just att det var två huvun på skärmen.

Mycket riktigt var det två fostren hon såg! När hon bekräftade det till mig så släppte en sten och jag började faktiskt gråta en skvätt. Jag var i chock men ändå inte på något sätt. På något finurligt sätt så visste jag det innerst inne.
Allting såg givetvis bra ut med bebisarna, tack å lov!!
Sen den dagen har allt bara fallit naturligt. Jag är till för att få två, dessa två killar. Så naturligt underbart!

Tänk att ni två låg i min mage, hela 9 månader. Från att vara så små till att bli såhär stora! Mina underbaringar ❤

Likes

Comments

Life

Är nyss hemkommen efter några timmar ute. Tog en Prommis med en vän till Elgiganten så jag behövde en ny laddare till telefonen, gick sedan över till en annan bekantn o satt ute i det fina vädret. Dock blåser det kallt! Nu kommer grabbarna vakna snart för mat sen ska nog mamman i detta hushåll bara tar lugna!

Likes

Comments

Life

Killarna väcker mig för mat 7:30. Dom somnar om hur bra som helst medans man själv blir klarvaken. Jaja, godmorgon!

Likes

Comments

Life

Våren är här igen! Woho. 🌞

Dagen började vid 08, grabbarna sov HeLA natten fram tills 08!! Sinnes sjukt. Tog ett bad efter jag matat dem sen fick bi besök vis lunchtiden.
Tog sedan den dagliga promenaden i det fina vårvädret, hälsade på N och nu sitter jag i soffan uttråkad as hel medan killarna sussar i vagnen.
Vill egentligen inte ta in vagnen i lägenheten för den drar in så jävla mycket grus men vill heller inte väcka grabbarna så då får mamman dammsuga lite extra istället sen haha! Typ varje dag..

Fick hem lite kläder jag beställt nyss så håller på å tvättar upp dem nu. Älskar att shoppa bebis kläder!!? Finns typ inget roligare haha

Likes

Comments