New in

Världens finaste skötbädd och en stor och rymlig skötväska från skip hop! Så nöjd! Har dock inte testat skötväskan tillsammans med vagnen än men det får duga. Finns inte många stora rymliga skötväskor till syskonvagnar och denna var på rea när jag beställde.
Jag är riktigt nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Life

Äntligen fredag!! N är äntligen ledig, man börjar bli lagom tokig av att bara vara hemma själv.
ikväll så ska vi nog göra hemma gjorda hamburgare med coleslaw m.m. En och en annan alkoholfri cider ska jag nog köpa hem också. Fått cravings på det, tyckte inte ens om cider förut då var det bara öl som gällde men nu spyr jag av tanken på öl. Haha!

Nej nu ska jag mata en tokig Stina som skriker av hunger. Kram!

Likes

Comments

Life

Hej på er! Har precis vaknat från en PW på en va 4 timmar 😂 det behövdes då jag inte sov mer än 4 timmar inatt.
Besöket hos barnmorskan gick bra, hade högt blodtryck med den automatiska mätaren men när hon tog själv så låg det bra på 125/80. Skönt!! Hur mycket jag än önskar att prinsarna ska komma nu så får som inte det. Ni får hålla er till tidigast v 35.. typ.
Fick lyssna på hjärtbladen o dom var vilda o vakna som alltid. Busungar!

Nu längtar jag tills denna graviditet är över, vill komma i form och se ut som mig själv igen. Kunna ha vanliga kläder. Buhuu nej jag ska vara glas o tacksam att jag faktiskt mått så bra ändå denna graviditet ( än så länge )
Nu ska jag göra iordning mig för att snart hämta Niklas. Kram kram

Likes

Comments

Life

Ligger i sängen och spelar hayday haha inget liv har man😅
Var uppe med tuppen idag då jag skjutsade N till jobbet halv 6, jag ska till BM idag och behöver bilen. Livet med en bil haha 🙃

Efter besök hos bm så kommer jag nog ta en tupplur, ska hämta N vid 15 men innan dess så har jag inga planer alls! Ska bli roligt att få höra bebisarnas hjärtslag💙💙
Nu ska jag koka lite gröt och vila lite. Kramkram.

  • Life
  • 88 readers

Likes

Comments

Life

Vaknade inte förens 11 idag, Gud så skönt att få sova ut!! Jag har ju så svårt att somna nu för tiden pga nästäppa, tryck mot lungorna och ryggont. Det tar säkert en till två timmar. 😐 men inte länge kvar nu!!

Har precis käkat lite lunch från gårdagen, stekt ris med kyckling och grönsaker så jävla gott!! Åt det varje dag i Thailand när jag var mindre, haha❤️❤️
Idag har jag inga planer, packa o rensa lite.är fortfarande förkyld, men det börjar bli bättre👍🏻

Omg hittade den här vilden, har jag ens varit så här liten!!?😂

  • Life
  • 110 readers

Likes

Comments

Graviditet

Nu är vi nere på två siffrigt till BF. 99 dagar kvar och jag garanterar att dom INTE stannar kvar ända fram tills dess men jag hoppas på att dom stannar kvar tills efter nyår iallafall! Då är vi i vecka 37. Men det verkar som att det är väldigt ovanligt för enäggs att stanna kvar dör inne så länge. Vi får väll se!
När tror ni prinsarna kommer? 2016 eller 2017?

  • Graviditet
  • 143 readers

Likes

Comments

Life

Godmorgon! Vart riktigt förkyld igår, mestadels halsont vilket var länge sedan jag hade. Känner mig hängig och svettas så fort jag rör mig, huua 🤒🤒 idag känns det inprincip lika dant, men jag ska försöka få nått gjort här hemma iallafall, hatar när det är stökigt!
På torsdag ska jag till barnmorskan, och om precis en vecka så ska jag få se mina älsklingar igen! Lovelovelove❤️

  • Life
  • 146 readers

Likes

Comments

Graviditet

Glömde veckans mage!! Här har ni. Vecka 26❤️

  • Graviditet
  • 200 readers

Likes

Comments