Header


Här om dagen var jag och Sara på en utförsäljning där det fanns massor med märkeskläder. Där köpte jag dessa två söta linnena som är från märket Rabens Saloner. Hur nöjd som helst med dem.

Hittade denna fina blusen för någon dag sen inne på Zara, hur fin som helst och perfekt till ett par jeansshorts i sommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En bild på mig från idag!😚

Tröjan köpte jag på BikBok igår, hur fint som helst med no shoulder toppar, i love😍

Nu framåt sommaren hade jag tänkt att ta tag i bloggandet och uppdatera iallafall 1 gång i veckan. Har haft ett väldigt långt uppehåll nu och känner att jag saknar det lite, så ska försöka börja blogga igen.

Det kommer inte att vara långa texter om vad jag gör utan lite outfit-bilder och inköp som görs. Sen får vi se hur detta går haha.🌹

Likes

Comments

Mysig grillkväll med min älskling och hans familj. sen blev de lite bubbelblås med såpbubblor också, lilla mini fick också vara med såklart.


Likes

Comments

Fick träffa min bästis idag, äntligen! Nu ska hon åka hem till Karlskrona igen♡♡

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem till Göteborg igen, skönt att komma hem samtidigt som jag inte ville åka ifrån Varberg. Ska jobba imorgon och sen måste jag hämta ett kort så eftersom det är lördag imorgon kan jag inte hämta de imorgon och gör det istället idag. Jag älskar mitt sommarlov hittills, har varit lite överallt. Just det att jag har jobbat också gör att jag har pengar så jag kan hitta på lite saker som jag vill under sommaren. Hoppas eran sommar kommer bli lika awesome som min!

Likes

Comments

Har varit vid stranden hela dagen, inte så mycket annat har hänt idag. Paddlade lite SUP och sen badade jag, det var förvånansvärt varmt i vattnet. Jag är en sån person som sällan badar på sommaren, om man bortser från utomlands då. Så det var skönt att de va så varmt i vattnet så jag kunde bada. Imorgon ska jag hem från paradiset men jag kommer förmodligen hit flera gånger i sommar.

Likes

CommentsVar med Felicia i Varberg i går och vi cyklade in till stan för att utföra några ärenden. Det tog sjukt långt tid och vi cyklade överallt för att kunna göra de vi skulle. Så den sjukt träningsvärken man har i benen idag är tack vare cykelrundan igår. 

Det är så konstigt väder här nere i Varberg eftersom att det ena sekunden är strålande sov och i andra sekunden sommarregn. Men antar att det bara är att vänja sig vid det.

Likes

Comments