Nouw.com/amaandaas

Övrigt

Man ba älskar alla snap effekter haha. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Håller på att skriva en lista och planerar vad jag ska köpa nästa när jag får min nästa lön. Min min lön om 24 dagar. Eran fråga är nog "varför köper du inte nu, du fick din lön nyss?" Jo det är såhär att jag fick inte en stor lön förra månaden för jag jobbade inte så mycket i aug (har efterskott). Så har säkert 700-800 kvar och vill ha det till annat. Denna månaden kommer jag få ungefär 7 till 8 tusen kr. Nu ska jag iallafall visa er vad jag planerat att köpa än så länge!

Adidas byxor

Adidas skor. Dröm att ha dessa skor, love så snygga.

Iphone hörlurar

En skit snygg väst. Älskar västar men har aldrig haft någon så känner att det är dags att skaffa sig en!

Calvin klein underkläder. Fkn love.

Adidas kofta. Fast vill ha svart vit istället för guld svart, hitta ingen bra svart vit. I know mycket adidas men jag älskar adidas.

Likes

Comments

Övrigt, Tips

Fick en fråga vad jag använder för smink. Jag har ganska basic smink. Mina borstar är bara basic från h&m eller nått.

Först tar jag fit me's concealer, tycker fit me's smink är as bra! Jag har inte sån mörk nyans på färgen för själv är jag ganska blek men vill inte se för brun ut och inte för blek ut så 120 passar mig.

Efter det tar jag fondation också från fit me, jäkligt bra också! Täcker väldigt bra prickar och rött i ansiktet.

Jag använder även puder efter fondation. Jag gillar nog pudret mest jag har ingen aning varför haha. Pudret är också fit me.

Efter har jag contour lite löst vid kinden och uppåt. Alla vet nog va det är haha. Ingen aning vart den är ifrån. Fick den i julklapp eller något.

Har även såklart ögonbryns penna och mascara. Mascara är säkert från nån lindex affär samma med ögonbryns pennan.

Före och efter bild.

Likes

Comments

Minnen

Idag har jag haft en ganska jobbig dag, min mormor gick bort idag. Hon var en sån underbar människa, nu vilar hon bland änglarna.

Jag slutade precis jobbet vid 15 idag och hon somnade in en kvart innan. Jag skulle handla efter jobbet så jag skulle ringa mamma o fråga om jag skulle köpa något så svarade hennes syster (min moster) och sa att mamma va jätte ledsen och att min mormor hade somnat in. Jag fick en black out jag började inte gråta direkt. Jag BA sa "aha Aa okej" som en chock typ. En stund efter det brast jag ut. När jag väl va hemma kom min mamma upp till mig och vi både började gråta och kramade om varann. Tycker så synd om min mamma att hon har förlorat sin mamma.

Vila i frid finaste mormor❤️❤️❤️

Likes

Comments

Mums

Har inte ätit tacos på åååår! Haha ska bli så gott! Jag, pappa och min bror hade teamwork och skalade alla grönsaker och gjorde köttfärsen och den gick ganska snabbt.

Planer för idag är att jag ska träffa Elin, Anton och Matilda. Sen kanske några andra om dem kommer. Vi ska ut och dricka lite. Hoppas det blir en grym kväll! Puss

Likes

Comments

Fest

Åhh vad jag älskar fester och as najsiga partiiiies. Här kommer jag tipsa lite snygga fest kläder och accessoarer. Ja, jag vet är jag beroende av klänningar och snygga skor! Skååål för alkohol och skönt umgänge hihi. Puss

Snygga party outfits. Allt finns på Toplady.se.

Skor/accessoarer. Allt finns på Nelly.com

Likes

Comments

Mode/kläder

Nu börjar hösten närma sig och det börjar faktiskt bli lite kyligt ute. Nu har iallafall Nelly 70% rabatt på snygga höst jackorHÄR! Finns så snygga jackor faktiskt! Hmm ska man fundera på att köpa en.. Puss

Likes

Comments