Liseberg

Igår var jag på Liseberg med Katja, Jennifer och Denniz. Det var skit kul och mysigt. Åkte den nya karusellen Loke, den var skit läskig men i did it!

Var så himla trött när jag kom hem så jag däcka direkt haha. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fest

Midsommar var sjukt kul! Bästa traditionen på hela året (efter nyår heh). Jag hade det jätte trevligt iallfall och min kompis Natta var med, så sjukt kul att ha henne med. Här kommer lite bilder från midsommar.

Puss

  • Filed under: Fest

Likes

Comments

Vänner

Nu har jag påsklov! Fan vad sköönt! Bara få sova ut en vecka behöver jag verkligen! Idag i skolan hade vi bara någon föreläsning i haga i 2 timmar. Man kunde skippat den men jag, Julia och Sofie gick ändå för den verkade intressant och så. Efter den drog vi 3 in till stan och köpte plocksallad och satte oss vid hamnen och bara babblade och hade det mysigt. Sofie drog senare då satt jag och Julia vid en bänk i centralen och pratade och bestämde lite grejer inför våran film vi ska göra (skolgrej).

När jag väl skulle hem sedan så stannade tåget och stod stilla i 40 min eller något, det har hänt något fel så jag blev ganska försenad hem och skriver detta inlägget som en galning för jag ska iväg på födelsedags middag hos Youssef om 1 timma typ och jag kom nyss ut från duschen. Jag har inte ens valt kläder! Jag är så himla stressad så vi hörs senare. Sry för stavfel jagg e jätte stressad. Puss

Likes

Comments

Amanda

Seg söndag idag som jag kallar det. På söndagar brukar jag bara dega och sega, inte göra ett skit, inte lägga mig i någonting bara tänka på hur veckan har varit. MEN så blev det att jag skulle inte och jobba idag usch, älskar att jobba men inte på söndagar då vill jag bara slappa för det är den ända dagen jag kan slappa en hej jävla dag haha. Så jag börjar jobbet 15:00 och slutar 21:15 så hela kvällen sen så är det skola imon! Aja wish me good luck! Puss

Likes

Comments

YT kanal

Ny video uppe på kanalen! hoppas ni gillar den och glöm inte att prenumerera och tumma upp klippet. Puss <3

Likes

Comments

Mums

Idag har jag inte varit i skolan för jag har vart på ungdomsmottagningen och fixat p-piller. Så jävla gött har alltid skjutit upp det eller inte pallat det är gött och få det gjort. Efter det år jag och mamma frukost på ett cafe, det var så himla gott! Jag tog räkmacka och hon räksallad.

Vid kl 2 ska jag åka in och jobba. börjar 3 till halv 10 idag, usch orkar verkligen inte är så seg idag heh. Men nu ska jag filma in en ny video till yt kanalen, har inte bestämt klart än vad jag ska göra så måste tänkta snabbt haha.

  • Filed under: Mums

Likes

Comments

YT kanal

En ny video ute nu på kanalen! Hoppas ni gillar den och vill fortsätta följa mig på yt.

Jag kan ju passa på att berätta om dagen också när jag väl skriver. Jag har ofc vart i skolan, på film lektionen drog min grupp iväg för att filma en reklamfilm som vi ska göra i filmen. Det har vart en sjukt kul och mysig dag faktiskt. Jag har bara vart hemma sen jag kom hem från skolan och jag kanske ska ut och träffa Annie en stund sen efter hon har slutat jobbet. Puss

Likes

Comments