Tog mitt första yogapass idag på väääääldigt länge. SÅ skönt!!!! Så glad! Måste fortsätta 🙏🏼♥️

Glad cheeey 🤓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Visst känns det som att september är årets nyttigaste månad? Alla ska detoxa från alkohol efter sommaren. Eller från socker. Eller från andra dåliga levnadsvanor man haft under semestern och sommaren. Jag nämnde i tidigare inlägg att jag utfört pass 1/20. Det är för att jag lagt upp följande plan. 3 faser, en fas per månad. Så under sep, okt, nov kommer jag göra en del drastiska förändringar.

Bästa frukosten eller mellanmålet - naturellyoghurt, bär, hampafrön, solrosfrön och chiafrön. Nyttigt, fräscht och Sååå gott!

Detta kommer ske under september:
- 20 träningspass
- gottefri (inget godis, snacks, läsk, desserter eller bakverk/fika
- hälsosamma val utan att räkna kalorier eller kolhydrater

Likes

Comments

Idag blev det ett spinning pass för min del. Gillar verkligen spinning. Man blir riktigt trött men på ett skönt sätt! Det blev alltså pass 1/20. Mer om vad jag menar med det senare 👊🏼

Att ha ett linne med texten "strong is the new skinny" när man är både klen och fet är ju pinsamt. Och även om jag vore stark är linnet riktigt muppigt. Vad vill den säga..? "Peppa"? Haha nej, det är riktigt fult. Men tyget är skönt. Och jag fick det gratis. Så jag får springa runt som en tönt ibland. Men det är ok. Jag överlever folks dömande blickar. Ingen krise som en norsk skulle sagt.

Likes

Comments

Mitt första inlägg. Känns ändå som ett stort steg det här. Har egentligen inga stora planer med detta projekt utan endast skriva av mig och ha det som en dokumentation av mitt liv.
Kort om mig:
Bor i Stockholm
Sambo
Mamma till Harry (chihuahua ej människovalp)
Jobbar och pluggar

Jag och Harry <3

Hoppas ni kommer gilla min lilla dagbok! <3

Likes

Comments