Header

I can do this!!
Jag måste bara skriva ut mig lite och vara lite mer öppen än vad jag brukar vara mot er och bloggen. Jag har haft det väldigt jobbigt dem senaste månaderna och jag kämpar fortfarande dagligen för att allt ska gå så bra som det bara kan gå för mig! Alla har sina dagar ibland då man bara vill ligga i sängen och inte göra ett skit, men egentligen så blir det inte bättre för det. Kanske i stunden men inte i längden.
Om två månader ska jag för första gången tävla inom Cheerleding och det har varit min dröm sen jag var väldigt väldigt liten. Och veckan efter min tävling fyller jag 18år! Jag har väldigt mycket att se fram emot dem här månaderna som ni kanske ser. Men så har jag även "förlorat" en av dem människorna som ska finnas där för mig dagligen. Jag kommer absolut inte skriva vem människan är, men det är iallafall en person som ska vara som min förebild och finnas där. Man får inte rollen bara för att leka med den. Jag vet att bloggen kanske inte går så himla bra just nu, men jag kommer att KÄMPA!!

Likes

Comments

Jag har så mycket att berätta för er, som ni säkert har märkt har jag varit borta på bloggen i några veckor och det är på grund av att jag tyvärr blev av med min telefon.. Men nu har jag en telefon tills jag ska köpa en helt ny, vilket blir snart hoppas jag! Och förresten, god fortsättning till er! Hoppas ni hade en bra jul och nyår! Nu är jag iallafall tillbaka på bloggen och jag ska verkligen göra mitt bästa! Jag hoppas att ni har stannat kvar. Nu måste jag försöka sova då jag ska upp tidigt imorgon och åka till Västerås. Ska bli spännande!!😄

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen med den grovaste mensvärken.. har precis lagt på min värme kudde och försöker tänka på annat. Har även beställt hem subway så nu väntar jag bara på maten! Jag var även tvungen att ta en liten paus ifrån bloggen just för att jag har haft det jobbigt den senaste veckan, kände att en kort paus kan behövas! Men jag hoppas att ni förstår mig. Jag är iallafall back on track!

Likes

Comments

Godmorgon lördag! Sovit gott?
Jag vaknade för någon timma sedan och är verkligen på världens bästa humör. Igår umgicks jag med min tjejkompis Jennifer och några andra vänner, vi hade det riktigt bra och kul tillsammans! Och det blir förmodligen samma idag också dock vet jag inte vad vi ska göra, men nånting hittar vi nog på! Vad ska ni göra idag?
Nu ska jag iallafall kliva upp ur sängen, fixa en god frukost och bara ta det lungt i någon timma.
Puss på er!!

Likes

Comments

1. Pepparkakor eller lussebullar? Har faktiskt aldrig riktigt gillat lussebullar så helt klart pepparkakor!

2. Skumtomtar eller knäck? Knäck,självklarhet!!

3. Ischoklad eller marsipan? Är inte så förtjust i något av det, men får nog ta marsipan.

4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar, hemma gjorda ska det vara på julbordet!

5. Julkorv eller julskinka? Julskinka!

6. Lax eller sill? Älskar lax.

7. Revbensspjäll eller Janssons Frestelse? Revbensspjäll utan tvekan!!

8. Paradis eller Alladin? Jag tycker faktiskt om båda två.

9. Sylta eller pastej? Kan inte välja något, gillar faktiskt inget av det om jag ska vara ärlig.

10. Glögg eller julmust? Inget av det, jag är den i familjen som har Cola istället för julmust!

11: Rödbetssallad eller dopp i grytan? Rödbetssallad..

12. Ris a la malta eller risgrynsgröt? Jag älskar båda två så kan faktiskt inte välja...

13. Äpplemos eller senap? Äpplemos

14. Hemma eller borta? Känns alltid skönt när man är hemma och alla i familjen kommer hit. Men jag älskar även att fira julen hos någon annan familjemedlem.

15. Ge eller få? Jag älskar att ge, men vem älskar inte att få?

16. Mysteriet på Greveholm eller dieselråttor och sjömansmöss? Greveholm! Bästa någonsin.

17. Chokladkalender eller paketkalender? Detta är 50/50..

18. Äkta eller plast gran? Bryr mig faktiskt inte så mycket, dock tycker jag att det är sjukt jobbigt med en äkta gran..

19. När vill du att första snön ska falla? Spelar egentligen ingen roll, bara snön är här tills julafton.

Likes

Comments

Jag kom hem ifrån skolan runt tre och somnade vid 4 och vaknade för någon halvtimma sen. Och gissa vad som hände när jag sov? Det snöade! Nu hoppas jag faktiskt att den stannar och inte försvinner för nu är det faktiskt december och då ska det finnas snö på marken tycker jag iallafall! Vad tycker ni? Nu tänkte jag sätta på en bra film eller dokumentär och bara va. Imorgon är det äntligen fredag, så himla skönt! 😁

Likes

Comments

Nu är jag ready to go till min cheerleading-träning, ska bli riktigt skönt att få träna men jag är så himla trött idag så egentligen skulle jag bara vilja ligga i sängen och dega.. men det får jag göra efter träningen! Allt har gått super bra idag, så på bra humör är jag verkligen!
Vad ska ni göra nu ikväll? Själv ska jag träna i några timmar och sedan hem och duscha, äta god mat och lägga mig i sängen och kolla på en bra film. Ibland älskar man livet! 😉

Likes

Comments