Header

Nu blir det sängen och två avsnitt av idol innan det är dags för att sussa.. jag har ju missat helt att idol ens har börjat.. inte likt mig haha! Men nu ska jag iallafall kolla på dom två avsnitten så man är med i matchen, och om jag är pigg så ska jag även kolla på ett eller två avsnitt av unga mammor men så som jag känner nu så är det verkligen dax för att sova!

Idag har det varit en mysig dag med min favorit, älskar såna dagar då man inte gör något speciellt utan ligger och myser framför en bra serie/film och äter något gott. Hur avslappnade och mysigt är inte det? Jag älskar det iallafall.

Sov så gott mina underbara läsare! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ligger jag här i min säng och tänkte säga godnatt till er men innan jag ska lägga undan telefonen och stänga av allt så tänkte jag söka lite jobb, allt går så himla mycket bättre för mig på kvällarna/nätterna.. är jag ensam om det? Sen blir det att sova då jag verkligen måste börja gå upp tidigt igen och lägga mig hyfsat tidigt, jag har liksom ingenting alls och göra på dagarna.. jag går inte i skolan/jobbar eller tränar cheerleading längre.. så himla tråkigt!!
Man kanske skulle börja med cheeren igen... jag saknar ju mina tjejer och sporten något otroligt!

Men sov så himla gott mina underbara läsare 🌹

Likes

Comments

Söndag och tillbaka till verkligheten imorgon.

Helgen har varit så himla bra och mysig, som ni redan vet så kom min bästavän hit i fredags och åkte hem idag (buhu) men vi har haft det så bra och roligt tillsammans. I fredag så drog vi ut och åt så fort hon kom hem sedan gick vi hem till mig och fixade oss och sen blev det utgång. Är så tacksam för våran vänskap och jag önskar er alla en sådan vänskap. Och skälet till att jag inte har bloggat under helgen är för att Elinor har varit här och jag tillbringar hellre min tid med henne då vi träffas så himla sällan, men jag hoppas att ni förstår och nu är det tillbaka till verkligheten och bloggen.

Nu ska jag iallafall sätta på en film och sedan försöka sova då mina ögon är så himla tunga just nu och jag är så seg i hela kroppen. Vi hörs mera imorgon med nya och spännande inlägg!

Godnatt loves!

Likes

Comments

Alltså kan ni förstå min glädje när jag ser att Stuart Little finns på Netflix... YES! 😩
Det va såå himla längesen ja såg den, minst 10år sen och nu ska jag med glädje kolla på den. Efter den här filmen så ska jag lägga undan allting som stör mig och försöka sova då jag har mycket att göra imorgon, jag ska till arbetsförmedlingen så fort jag vaknar, hem och dammsuga och sedan möta upp Elinor på stationen.

Så imorgon är det fullt upp men jag längtar så tills morgon dagen. Skönt med helg också! 😁

Godnatt och sov så himla gott loves. ❤

Likes

Comments

Son of anarchy

Sons of Anarchy är en amerikansk TV-serie skapad av Kurt Sutter om en tätt sammansluten kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien.

Shooter

Filmen handlar om Bob Lee Swagger, en före detta militär prickskytt. Han har "gömt sig" i bergen tills en dag då några FBI-agenter hittar honom och ber honom om en tjänst. Han ska hjälpa agenterna att lista ut varifrån en prickskytt skulle skjuta ifrån om han skulle skjuta presidenten. Men en sammansvärjning ligger och väntar och ett mer komplext samband spelas upp ju längre in i filmen man kommer.

Narcos

Den är baserad på den ökända knarkkungen Pablo Escobars liv. Han blev miljardär genom produktion och distribution av kokain. Seriens namn är en förkortning av spanskans ord för droghandlare - narcotraficante.

Likes

Comments