Det var den bästa konserten jag någonsin sett. Han var så jävla grym, jag vet inte vad jag ska säga men helt enkelt, han var fantastisk.

Likes

Comments

Så långt jag kan minnas (vilket inte är så länge) har jag alltid varit blond. Efter jag hade varit utomlands och fått sol blekt hår så fyllde mamma bara i utväxten i samma ljusa färg som solen gav mitt hår och det har jag gjort nu i ett långt tag. Men för ungefär en vecka sen, slitet hår, grov utväxt med dåliga hårdagar varje dag så bestämde jag mig för att färga mitt hår brunt. Vi färgade inte min hårbotten då jag har ganska mörkt hår naturligt och då blev det självklart lite mörkade i längderna och topparna då det var blont innan. Jag är jätte nöjd och tycker det är jätte kul med en ny hårfärg. Tycker att det passar mitt utseende ganska bra då jag har mörka ögonbryn och mörka ögon. Här kommer för och efterbilder samt lite av mina inspiration.

Detta var dom enda bilderna jag hade där mitt hår syntes någorlunda bra.... Jaja, puss å godnatt<3

Likes

Comments

Hej Vänner! Jag har varit så jäkla sugen på en tatuering nu på senaste tiden. Jag har kollat på några förslag och den jag gillar mest är vågen, längst ned till vänster (mitt stjärntecken är våg dessutom;). Gillar även kvinnokroppen då den är så speciell och originell. Vet iallafall i vilken stil jag vill ha den, outlined och svart, så jävla fint!! Är ganska säker på att jag ska tatuera mig när jag fyller 16, 8 månader kvar. Yey. Bilden längst ned till höger är min mammas tatuering, mitt och min brorsas namn, älskar den!

Puss!

Likes

Comments

Glittriga strumpor, fisknät strumpbyxor (och läder) is back in style!! Nu på senaste tiden ser man både fishnet strumpbyxor och glitter i allmänhet oftare och oftare. Jag vet att jag inte tyckte om dessa assessorer förut och dömde dom alldeles för fort, för nu tycker jag att det är ascoolt! Själv har jag ett par vita fishnet strumpbyxor som jag har under ett svarta, håliga jeans. Glitterstrumporna är jag lite skyggare med, men jag gillar när man bara glimtar lite av dom mellan skorna och byxorna. Jag tycker även att det är jättesnyggt med glitterstrumpor+sneakers. Känns lite som att barndomen är tillbaka, kommer ihåg att jag alltid hade på mig höga glittriga strumpor samt olika sorters strumpbyxor i olika mönster.

La även i två bilder där skinn var huvudplagget. Är det någon nu som INTE har en skinnkjol eller ett par skinnbyxor? Knappast. Förstår dock varför, en trend som passar till många smaker och kan stylas på många sätt.

Puss!

Likes

Comments

Under denna vecka i NYC så går modeller som Gigi Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Taylor Hill och Elsa Hosk (svensk!!) på catwalken. Just nu är det nämligen NYFW, New York Fashion Week. Blev väldigt inspirerad och jag ser fram emot de nya trenderna och modet som kommer! Här är iallafall lite inspiration, Puss!

Likes

Comments