For en tid tilbake siden vant jeg en Giveaway på Facebook hos Camilla Sundflødt som er konsulent for Forever Living. Jeg hadde i forkant av denne Giveawayen hørt mye positivt om Forever living produktene, så da jeg vant ble jeg kjempeglad.
Og i dag var det bare å dra på Posten og hente pakken...

Spennende. Og innholdet skuffet ikke. Se så mye fint jeg vant💖💖

2 stk lip-balm (gubben fikk til sin store glede 1), Aloe Gelly, Aloe Moisturizing lotion (denne var deilig på mine veldig tørre hender), Aloe Heat gelly, masse produkt prøver, avocado såpe, Aloe Vera & lavendel dusj gel (som jeg gleder meg veldig til å prøve, den luktet nydelig), falske vipper, øyenskygge, contouring pudder, blender-svamp, sminke-fjerner (forever living), Bahama-mama bronzer, 2 sminke koster, et veldig hyggelig kort, og en liten sminkeveske (som jeg kan legge kostene mine i)...

Jeg ble utrolig glad for dette og gleder meg til å prøve alt. Vippene skal spares til jul eller nyttår for da skal det pyntes. Jeg gleder meg max...

Så tusen takk til snille Camilla for alle disse skattene💖 det Lyste opp hverdagen kjempemye.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 19 lesere

Likes

Comments

Da har vi trillet over i Oktober, og om enn litt forsinket så har vi begynnt på min absolutte favoritt serie, Game of Thrones. Så nå skal vi se alle 6 sesongene og kose oss.
Og når vi gikk og la oss etter de 3 første episodene (hadde en lang dag med mye annet å gjøre i går), så var det kaldt. Og i natt hadde vi vår første frost-natt..

Så det er helt klart... WINTER IS COMING...Hehe.

I dag har vi vært på butikken. Og en snartur innom blomsterbutikken, trengte et par pinner, og hadde lyst på et par nye planter (for dere som ikke kjenner meg spesiellt godt, dere aner ikke hvor revolusjonerende dette er), så vi kom hjem med en Erica, en liten palme og en liten grønn sak jeg ikke aner hva heter, eller hvor stor den kommer til å bli. Søt var den i alle fall:-P

  • 12 lesere

Likes

Comments

Julen nærmer seg med stormskritt, dagene telles ned til advent (er jo under 2 mnd til). Og i forrige uke fikk vi pakke fra bestemor i Lofoten <3 i den lå det fat, handduker, grytekluter, 1 1/2 kg tyttebær og drt beste av alt en nydelig julestrømpe. Vi fikk jo lille Samira rett etter jul, og har dermed ikke hatt anledning til å kjøpe hennes julestrømpe enda, men nå har hun altså fått en og den var bare nydelig.

Og det er kun hun som har en slik så den er helt spesiell💖💖

  • 14 lesere

Likes

Comments

Men den har fremdeles ikke vunnet helt over sommeren. Noen ting blomstrer som bare det.

  • 10 lesere

Likes

Comments

I dag hadde min kjære fødselsdag, han ble 36 år gammel, og som vanlig ble det en ekstremt low key feiring, med bare meg han og pusungene våre<3

Så det hele begynnte i morges med overlevering av gaver. Breaking Bad, Powerade, Lakris og en liten vekt, og i morgen kommer en litt forsinket gave med PostNord (de leverer jo bare tirsdager og torsdager her i området). Nemlig en jeans fra Dressmann, type Nevada Stretch Mid Blue (fra svigermor, svigersøss og svigerfarmor, var jo litt lite med 2 Lakris og 2 flasker faktorene, hehehe)

Så etter det satte vi oss godt tilrette med Powerade, eplekake-muffins og chips.( Jeg med te, eplekake-muffins og chips), og selvsagt Breaking Bad (som forresten er en av topp 5 seriene til mannen).

Jeg koste meg i tillegg med strikkingen min, har begynnt på en Nordlandskofte.

Så var det middagstid: Biff, ytrefilet av storfe (jepp mor har stådd på stortromma), med Pommes Frites, Cherrytomat, agurk, paprika, aspargesbønner og stekt champignon. Og gjett om det var DEILIG, selv om min ble litt for gjennomstekt, jeg liker dem medium-rare, mens mannen liker dem helt skoleledere (så for hans del stekte jeg min litt over medium) men DIGG.Så nå skal vi kose oss videre i kvelden.

- Hva skal dere gjøre i kveld?

- Hva serverer dere når deres kjære har fødselsdag.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Ble endelig ferdig med Marius genseren jeg har jobbet med den siste uken. Den ble utrolig stilig, om jeg får si det selv. Hun som skal ha den har virkelig valgt en fin farge kombinasjon.

Så nå var det da på tide å begynne på Nordlandskoftene. Jeg valgte å begynne med den minste herrekoften. Så langt ser det kjempebra ut.

Likes

Comments

For en ukes tid siden (tror jeg det var) så vant jeg Frodiths gjettekonkurranse her på blogg.no, og i går fikk jeg premie i Posten<3 og gjett om jeg ble glad<3 ikke bare fordi jeg fikk premie, men fordi jeg er et pakkedyr av en annen verden. Jeg bare ELSKER å få pakke i posten (en av grunnene til at jeg elsker Wish). Selv om det er bare 100 maskemarkører eller en eple deler, så digger jeg pakker. Men aller gøyeste er det jo når man ikke vet hva som er i.. Så hurra.

Legg merke til den glade lille smilyen på konvolutten💖hehe så skjønn💖

En utrolig nydelig liten veske, med perlemor, og små perler sydd på til pynt. Perfekt størelse for mynter og kort, eller en mascara eller når man bare trenger noe lite med seg. Hadde jeg hatt en iPhone 6 istedenfor 6+ hadde den passet perfekt til å ha telefonen i, men 6+ en ble for lang😋 men jeg syntes den var kjempefin og ble superglad.

Etter jeg og Samira hadde beundret den litt skille jeg sjekke merkelappen.

Vesken er fra Spicy Vanilla, og på lappen hang den utrolig søte engle-charmen 💜den var jo bare nydelig. Og kommer til å havne på et av smykkene mine💛

Tusen takk snille Frodith for denne gaven. Made my day💖

  • 21 lesere

Likes

Comments

Til helgen skal det være Lørdags-Cafe på Søskenheimen (det lokale bedehuset/grendehuset) for å samle inn penger til Safe Home Project, med kaffe, kaker og loddsalg. I den forbindelse ble det sendt ut en liten forespørsel Tel flere her lokalt om man kunne stille opp og bake litt, eller kansje stille med en liten gevinst til Loddsalget, selvfølgelig stiller man jo da opp. Så da var det bare å stikke nesen ned i Strikke veska og fiske opp et par ting. Samt sende melding og høre om noen andre også vil skåre Karma-poeng og delta.

Så i dag, begynner ting å bli klart til avlevering.

Jeg har 24 nystekte Eplekake-muffins på benken som skal få avkjøle seg før jeg har dem i en kaketine og setter kjølig

Også har jeg funnet frem en ull lue (i mørk rød, turkis og lilla) som jeg har strikket selv, og et par Marius-lester (også selv strikket) i knall-rosa og hvit..

Og på toppen av det hele så har snilleste Linn-Therese (Minunate)
Donert 3 stk Mia-luer i str 0-3 mnd og 3-6 mnd strikket i deilig myk Merino-ull som også skal loddes ut.(Den 3 kom ikke med på bildet).


Så er der bare å krysse fingrene for at så mange som mulig her i nærområdet har seg et øyeblikk Lørdag den 24.09 mellom klokken 11 og 3 for å støtte opp om dette fantastiske prosjektet<3

  • 11 lesere

Likes

Comments

I dag har vært en relativ travel dag, stod opp ca litt over klokken 8, ble liggende noen minutter lengre enn vanlig fordi Silverpusen til Mor hadde lagt seg tilrette rett foran meg slik at han lå med hodet sitt på putenmin, mesteparten av kroppen under dynen, og så nerme at jeg hadde kinnet på øvre del av ryggen hans. der lå vi å koset i nesten en time<3 Mor sin superpus<3Silver i Hengekøyen sin<3

Etter vi hadde stått opp, kattene hadde fått mat og Kattetoalettene var rengjort (tar ca 30-45 minutter hver morgen), så satte vi oss ned og skrev handleliste. måtte jo ha mat til både folk og dyr denne uken, samt rengjøringsmidler og diverse annet, så bar det avgårde på butikken, men først innom Hamarøy vekst, som er brukt-bokhandel men de har også endel økologisk, fairtrade produkter, kakao, sjokolade, krydder, chips, tørkede frukter, frø osv. slik som man ellers å på helsekost for å få tak i. Så da ble det kjøpt Oregano (som forresten bare koster 20,- for Økologisk Fairtrade boks) og Pukka Te Revitalise, som er "litt" dyrere enn vanlig te, derfor kjøper jeg bare 2-3 pakker i året, de koster nemligen rundt 60,- pr pakke. men de er vel verdt. det, og denne spesiellt smaker og lukter himmelsk av ingefær, kanel og pepper. namme.


Så var det den vanlige butikken, der vi var så heldige at vi møtte på en nabo, som fortalte oss at i dag, ca mellom klokken 12 og 3 skulle båten en annen nabo har bygd fra grunn av opp, helt selv over de siste 15 årene, sjøsettes for første gang. Da MÅTTE vi jo bare nesten skynde oss hjem, hive fryse og kjølevarer i fryse- og kjøleskap og skynde oss ned og se på. er jo litt spesielt når man tenker på at denne båten er bygget av en mann (med litt hjelp fra familie og venner), og han har jobbet med den i 15 år (nesten på dagen). Imponerende.
Fikk låne den yngste tilskueren til sjøsettingen hos en veninne.. Lille Ada, som lå i vognen mesteparten av tiden. Og ja jeg er en slik som smelter helt når jeg får fingrene mine i unger, spesielt de under 2 år, hehehe.


Flesteparten av innbyggerne på Skutvik og omegn møtte opp, inkludert vår lokale journalist for Avisa Nordland


video:img5454

video:img5461


video:img5465

Da dette var vel overstått, til alle fremmøttes begeistring, så kjørte vi oss en snartur nedom moloen, og der på en palle, rett atmed veien (og den lokale badestranden, så lå det en liten død Nise. Om den har blit skylt opp på land eller om den ble ganget i et fiskenett vet jeg ikke, men der lå den..
Når noe skjer ute på bygda, så skjer alt samtidig. Føler virkelig at vi var utrolig heldige som fikk delta på dette i dag.  • 27 lesere

Likes

Comments

I heart my tearuss

Som nevnt kjøpte jeg te på Indiska på Torsdag, og tenkte jeg skulle vise den frem her. Det var en papirpose med te i løsvekt, så endelig fikk jeg bruk for te-hvalrossen min, eller terossen som jeg kaller den, hehe. Fremgangsmåten for å lage te var ganske enkelt, fylle hvalrossen ned løste (ca 2 1/2 ts), montere hvalrossen, henge den på koppen, og fylle på vann. La trekke i 3-8 min.

Jeg kjøpte smaken Strawberry Ginger Green Tea. Den luktet himmelsk. Og den smakte enda bedre (spesiellt med 3 ts sukker i)

Og nå skal jeg kose meg med Strawberry Ginger Green Tea og strikke videre på Mariusgenser en jeg begynnte på Tirsdag. Oppdatering om den kommer etterhvert😉 nå skal det bare koses med Te, klementin, Druer strikketøy og Pokemon på YouTube😋😋

  • 13 lesere

Likes

Comments