View tracker

Jag valde att toppa med sirap, hallon och blåbär. Men det är självklart valfritt :)))

  • 2 msk margarin, Mjölkfritt
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk socker
  • 3 dl Sojamjölk
  • margarin, Mjölkfritt, till stekning
  • Sirap
  • Hallon och blåbär


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tror ingen missat det Amerikanska valet igår... Visa anser att Trump kommer att bli en utmärkt president, och vissa är besvikna, rädda, och arga. Jag själv anser att man begår ett stort misstag, att låta en person med så kränkande åsikter representera ett utav de mäktigaste länderna, kan i min åsikt inte ses till det bättre. Jag tycker inte om hans åsikter om mörkhyade, kvinnor, homosexuella,transsexuella, och allt där i mellan. Du är värd lika mycket, oavsett kön,etnicitet, läggning, eller religion.

Men det inte de jag vill säga med detta. det jag ville komma fram är, att vi måste få folk att förstå hur viktiga alla är. Många kanske känner sig ovärda, och i vissa fall rädda för vad andra ska tycka. Men glöm aldrig att alla är värdiga en plats i samhället för tillsammans skapar vi något fantastiskt. Allt som krävs är att vi måste sluta upp med hatet. Allt ont i min mening grundar sig i hat, makt, och pengar (i vissa fall). Istället för hatet, kan vi respektera, såklart behöver du inte älska varenda människa du stöter på. Men du kan istället respektera, då undviker man konflikter och oro.

Jag drömmer och kommer dröma till den dag det sker, om ett samhälle där du får vara precis som du vill vara, du ska få tycka om en person av samma egna kön utan att få hat, du får älska vem du vill för om personen gör dig glad är det toppen bra. Du ska inte heller behöva få rasistiska kommentarer för att du är mörkhyad, Du är lika värdig för det och säger någon emot det så är dom inget att ha i ens närhet för sådana människor vill oftast provocera och trycka ner en. Du ska inte ses som ovärdig bara för att du är kvinna, för du är lika bra som en man, om inte bättre, vem vet.

Men gör mig snälla en tjänst, undvik hatet. Jag vet att de kan vara svårt i en värld som detta, men håll humöret uppe och var snäll mot folket runt omkring dig. Idioter finns överallt, men se dom bortom dig och fokusera på dit, för de dessa personer vill är att få din uppmärksamhet och låt dom inte vinna.

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Som rubriken lyder var det längesedan. Men jag har inte velat lägga ner tid på bloggen för jag själv inte tyckt den är något vidare bra.


Jag valde att radera alla inlägg igår, då jag vill börja om. Ja vet inte hur de kommer att forma sig, men förhoppningsvis åt det bättre.


Men har även bestämt mig för att jag ska börja lägga ner mer tid på inläggen och inte bara blogga för bloggandet skull utan för att jag vill att folk ska gilla och uppskatta det jag väljer att skriva. Så är lite sugen på att börja skriva åsiktsinlägg. Vad skulle ni tycka om det?


Jag hoppas iallafall att alla blir nöjda, så får vi se hur det blir.

Puss

Likes

Comments

Välkomna!!! Du har hittat till blogg fylld av ointressanta inlägg om mitt liv, Grattis!! Nämen vad ska man ens säga? Stelt inlägg, jo tack jag vet. Men så kommer de nog vara framöver vi får ge det lite tid tycker jag, ok? Men tänkte mest bara säga tja och välkomna och mest säga det att ni kommer lära känna mig men i ett sådant här inlägg blir de bara stelt. Så ni kommer få veta mer om mig när jag väll kommit i rutinerna, Brabra. Innan de blir alltför stelt tackar jag för mig, Bye

Likes

Comments