Hallo,

Jag har varit såå frånvarande. JAA! Jag har åter igen haft fullt upp. Jag har varit på semester i Ystad med familjen i veckan som varit. Helt underbart väder. Sedan bar det av till Öland där en nära och kär vän gifte sig. Hon frågade mig för x antal månader sedan om jag ville framföra låter kärleksvisan skriven av Sarah Dawn Finer som jag givetvis tackade ja till. Så det har varit mycket fix med detta.

Väl i Ystad då lyckades jag trots semester få till 5 riktigt bra träningspass på Friskis och Svettis. Fantastiskt gym. Så om du är i Ystad, besök detta! Dom är såå trevliga :) . Älskar värmen då men svettas något kopiöst mycket.

Nu är jag hemma igen och träningen i full gång. Och nu ikväll blir det paketöppning ;) Fick en leverans från MMSports idag fullt med godsaker! 

Körde rygg idag med en polare vid namn Christian. Fan vilka pass vi två får tillsammans! Köttas som bara den! Blev ett underbart ryggpass idag.

Augusti närmare sig och då är det 3 månader kvar tills jag står på scenen i just fitness för första gången. Nu tar min diet fart och skall bli spännande att se vad kroppen skulptureras till :)

En fortsatt trevlig kväll på er där ute! Fortsätt köra mot era mål och drömmar. 

/ Puss,


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj oj oj, ja som ni ser så är jag inte en mest aktiva bloggaren. I alla fall inte de senaste 2 veckorna! Åter igen är det mycket som varit i rullning vilket har gjort att tiden för att skriva inte funnits till. Vet jag inte vad jag vill framföra med ett inlägg så ser jag ingen ide till att publicera då det istället blir "pushat" fram utan någon större betydelse. Jag kan säga att jag verkligen ser fram emot de kommande veckorna med mina tävlingar och sedan vad som komma skall i början på nästa år, 2015.

Jag fick mottaga mina nya hörlurar under gårdagen. Jag kan starkt rekommendera dessa då dom kostar 990:- och har ett fantastiskt ljud och är ljudisolerad från omgivningen + wireless ! !

Träningen rullar på i rätt riktning. 24 April så stod vågen på 67Kg. 1 1/2 månad senare så var jag uppe på 71,5kg. Nu var det ett tag sedan som jag stod på vågen för att kolla min viktuppgång men, en ny våg är beställd så det skall bli intressant att se vart jag ligger just nu efter att det har gått ännu någon månad sedan senaste vägning.

Brukar ofta skippa vad vågen säger utan låter spegeln avgöra. Men i detta fall med tanke på att jag skall tävla i November så har jag under dessa månader involverat vågen så att jag vet vilken riktning jag är på väg mot.

Äntligen känns det som att jag börjar få koll på mina träningspass mer och mer gällande övningar som biter bra i muskeln. Har haft några riktigt bra pass de senaste inom bröst, rygg, axlar och ben. Skall nu i skrivandes stund dricka mina tillskott inför dagens morgonträning bestående av armar. Jag hoppas även här snart få till en bra struktur :)

En fortsatt trevlig Tisdag och kommande vecka!

/ Alex

Likes

Comments

Hejsan alla!

I veckan som varit så lyckades jag segt nog att bli sjuk. Aldrig roligt då jag blir så himla rastlös. Dock måste jag väl säga att det var behövligt då jag kände att jag behövde vila kroppens leder osv efter den intensiva träning och den jobbtid som varit. Så okej då, förkylning du var så välkommen ;P . 

Ni som håller på att träna som galningar där ute inför sommaren/tävling eller hobby, eller ni som enbart gillar att dricka någon proteindrink ibland, celsiusjacked fuelaminosyror. Om ni registrerar ett konto på MMSports.se och handlar för minst 1000:-, lägger till denna rabattkod: mmspring2014 . innan ni betalar så får ni 100:- rabatt på hela deras sortimentet. 100:- är antingen 5 - 6st Jacked Fuel, 2/3 av aminosyror/protein/omega-3 osv. Det är alltid gott att få saker aningen billigare då och då ;)

Nu är klocken 07:30ish och jag skall strax bege mig mot gymmet. Jag firar med denna video att jag nu åter igen är frisk och energirik! ;-)

Ta hand om er där ute och ha en fortsatt trevlig Tisdag!

/ Puss, Alex

Instagram: @alxandernilsson & Facebook: alxandernilsson

Likes

CommentsMorgonformen.

Påbörjade mitt veckopass så att säga igår (söndag) .
Jag tränar igenom kroppen på 5 dagar och vilar den 6e. Allt beroende på vad kroppen säger, hur den mår så kan jag även då och då vila den 7e dagen också. Annars om kroppen är fine så kör jag på och startar min schemarullning igen efter en dags vila.

Tex.
Måndag - Bröst (main muscle) - Triceps (major)
Tisdag - Rygg / Abs
Onsdag - Armar
Torsdag - Axlar / Abs
Fredag - Ben / Abs
Lördag - Vila
Söndag (börjar om) - Bröst (main muscle) - Triceps (major)

Hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar och spenderat den väl med alla era nära och kära i familjen och vänner :)

Puss och keep on going out there!! Success is a uphill battle. Don't forget that :)

/ Alex

 • 398 Readers

Likes

Comments

God eftermiddag :)

Jag är nyligen hemkommen från jobbet och sitter nu här med en Celsius bredvid min sida! Skall alldeles strax dricka mina tillskott inför mitt kommande gympass bestående av Triceps och Biceps (main muscles) och sedan även lägga in lite bröst.

Gårdagens ryggpass gav riktigt go kontakt och pump. Jag håller fortfarande på att experimentera en aning med övningar letandes efter just de övningar som ger mig en kraftig kontakt med muskeln som jag arbetar. En övning som fastnade hos mig var pullups med viktbälte. Om övningen nu heter så vill säga ;P Jag är så dåligt med namn om jag skall vara ärlig... Detta var första gånger som jag faktiskt utförde denna övning konstig nog, då den verkar vara väldigt vanlig där ute. Men gud vad härlig den var och träningsvärken idag har varit underbar :) Så, that exercise is a keeper. Ni ser utdrag av mitt ryggpass i videoklippet :) .


Tillskott som jag tar innan mitt träningspass är:

Glutamine - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/En...

Creatine - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Kreatin/Body-...

HMB - Ett av mina favorit tillskott - (MMSports har nu kampanj 2 för 1) - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Muskelokning/...

BCAA - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BC...

och nu en PWO vid namn Hot Blood - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestatio...

Maltodextrin (snabba kolhydrater) "Gör underverk ;)" - http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Kolhydrater/S...

Dags att bege mig mot gymmet!

C yaaaaa soon :) Fortsätt att hålla positivisten uppe och pusha igenom allt. Success is a battle in the direction of running and fighting upwards. Så om ni finner det jobbigt ibland var tacksamma! Detta betyder att ni tar steg för steg uppåt för berget i rätt riktning! Det är från "misslyckanden" och "jobbiga stunder" som success föds! Glöm inte detta!

Puss / Alex

Instagram: @alxandernilsson & @spartansofsweden (join the army, share your motivation and inspire others and let us all take control over our lives together)

Likes

Comments

Då var jag hemkommen från dagens första pass som bestod av abs. Jag kör detta pass på tom mage enbart med en Celsius och BCAA i kroppen.

4x20 Cablecrunchies

4x20 legraises with a twist

2x2min plankan + 2x2min plankan med 5kg på rygg.

Jag skulle även köra hjulet då detta är en av mina favoritövningar för att stärka dom inre magmusklerna, men jag blev helt slut slutkörd i min bål att jag får köra denna övning på mitt kommande axelpass under dagen. 

Ni som söker efter att få en platt mage så rekommenderar jag starkt att ni införskaffar en Ab roller. Enbart situps kommer inte att ge er denna platta och slanka mage, om det är den som ni eftersträvar. Ni måste stärka den inte magmuskelaturen.

En ab roller kostar 159:- och är en mer än bra investering! You won´t regret it!! ;) Ni finner produkten här:

http://www.mmsports.se/Traningsredskap/Ovrigt/Casall-Ab-Roller.html

Mina legraises with a twist. Det finns möjligen ett namn för dessa men jag har faktiskt ingen aning! ;) Ni lyfter upp benen som i benlyft och sedan förflyttar benen från sida till sida. Så det blir som att måla en cirkel med benen.


Nu är det dags för mig att ladda om och bege mig ännu en gång mot gymmet. Denna gång så är det dags för Axlar. Kommer nog även att låta andra kroppsdelar få lyfta lite då jag har haft två vilodagar. Min kropp har varit helt slut! Sometimes you have to listen to your body :P

 Ta hand om varandra där ute! Go hard!

/ Alex

Likes

Comments

Mina Team kläder har nu anlänt och även en liten beställning av bland annat denna nya BCAA som nu slagit till på marknaden. En ny BCAA av XLNT med två smaker, Sparkling Lemonade och Fresh Apple. Jag beställde mitt exemplar med smaken Sparklin Lemonade. Smaken är helt klockren. Blanda 1 skopa med vatten + några isbitar och sedan servera i ett kylt glas och drick detta i din solstol. Fantastisk!

Inte nog med smaken utan denna BCAA innehåller även den positiva aminozyran Glycin som har en mycket viktig del till kroppens återhämtningsprocess m.m. Ni finner detta tillskott på:

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

Ni kommer inte att bli besvikna. Gillar ni läsken sprite så kommer detta att bli en favorit.

Team kläderna har som sagt anlänt. Jag tackar MMSports så otroligt mycket. Det är verkligen en ära att få vara en del av MMSports som så länge har varit med mig i min träning sedan år tillbaka med snabb leverans och bra kvalitet av kosttillskott.

Troligtvis så blir det nu även att tävla i Luciapokalen. Så hittils blir det Decembercupen 2014 och Luciapokalen - Men´s Physique. Spännande när man ger sig ann resor som man aldrig har gjort tidigare. That´s how Life should be. Utforska och utmana dig själv. Kom ihåg att, bakom varje rädsla så är det en person som du vill vara (Behind every fear is a person you want to be). Go for it.

Som ni vet så driver jag en liten livs Community som jag gillar att kalla det. Den heter @spartansofswedenInstagram och handlar om livets mentalitet, det vill säga att skapa positiv energi, bli omringad av motiverande människor. Jag vill samla alla som har drömmar och ett mål i livet. Oavsett mål, det behöver absolut inte vara inom träning, så vill jag samla alla målmedvetna personer. Dra oss tillsammans för att vi sedan ska kunna hjälpa och sprida positivitet samt motiverande energi med varandra.

Jag har en stor passion till träning och fysisk aktivitet. Så självklart kommer det bli så att denna Community kommer involvera träning. Men det jag vill säga är också att, Oavsett om man gillar träning eller inte så:

It is proven scientificly that working out sharpen your focus and awaken your brains capacity to think more clearly! So, even if youre not the biggest fan of the gym! Do at least some activity in the morning! It will help your creativity and sharpen your focus towards whatever goal you have in life guys!

Att utföra någon aktivitet hjälper till med focus och energin till att vara med engagerad och kreativ. Därför är träning oavsett mål i livet en bra del för att hjälpa dig att bli mer klarare och ta dig till nya höjder :)

 

Trevlig nationaldag på er där ute och en fortsatt underbar helg!

Puss

/ Alex

Likes

CommentsYour questions will be figure out. When you hit rock bottom and you fell and hit the fucking pavement, you learn how to fucking catch yourself! That's the lesson you'll never forget! Stop trying to learn from everybody else! Believe in yourself is enought!!

 • 520 Readers

Likes

Comments

Hej kära folk där ute 😃

Hoppas att ni har haft en härlig och inspirationsfylld vecka med många roligheter vid dagarnas slut! Jag har haft ganska mycket att stå i då jag varit i London och även ordnat med massa andra spännande saker som ni får veta mer här nedan.

Jag var i London som sagt för några dagar sedan. Gud vad jag älskar den staden! Att vara utomlands över huvud taget får jag säga! I LOVE TRAVELING och allt det för med sig med möten av människor och utforsking av världen!

Väl i London så tog jag tillfället i akt att göra en beställning från kära MMSports.se så att jag fick mottaga ett paket vid väl min hemkomst. Jag lade ut en bild på instagram igår från efter mitt träningspass som bestod utav Axlar och finslipa på lite annat smått och gott.

Så vad är denna rosa/röd vätska som jag dricker? . It is called Body Science EAA Recovery.


http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/EAA/Body-Science-EAA-Recovery.html

Jag har länge haft ett stort intresse när det kommer till att prova nya produkter och i försök till att hitta dom som ger mig bra återhämtning efter träningspasset. En återhämtning som lugnar ner kroppen, reparerar och hjälper till att göra den fräsch och redo för näst kommande dag och träning. Jag har annars kört Creatine, BCAA och ananas efter träning med en protein shake.. Men nu inser jag att det vore roligt att se om man kan ta sin återhämtning steget högre och så om på så sätt resultaten och kroppen blir bättre. Det finns många Post Workouts där ute som har fått mycket bra recensioner. Jag tycker absolut att Post Workouts är ett väldigt bra köp att lägga lite pengar på. Vissa kostar mer än andra men dom är absolut värda sina pengar. Kroppen är viktig att ta hand om så våga investera i saker som hjälper kroppen att må bra. Många köper och tar hand om sin bil bättre än vad de tar hand om sin kropp.

Jag skulle ljuga om jag inte tänker på prislappen själv när man köper kosttillskott eller annat. Jag gillar att ha koll på min ekonomi och samt, jag gillar att experimentera. Jag har tidigare och kommer mer gånger framöver att köpa fler post workouts produkter :) Om vilka jag har använt och kommer att använda skriver jag längre fram då det blir aktuellt. 

Jag har lite snabbt studerat innehåll i ett antal Post workout produkter och kollat vad dom har gemensamt. Så efter att jag hittade vissa likheter i innehåll så beställde jag då denna Body Science EAA Recovery samt Body Science Glycine.

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/Enskilda/Body-Science-Glycine.html

 

Jag har sedan långt tillbaka varit ett stort fan av magnesium. För er som vill ta eran återhämtning, sömn och avslappning till nästa nivå. Köp då Body Science Magnesium. Detta underverk till mineral. Så varför inte prova att tillföra kroppen magnesium efter ett träningspass och se. Body Science EAA Recovery innehåller just detta. Snabba kolhydrater, Essentiella aminosyror, Magnesium, Kalium och Natrium.

Med tanke på att jag enbart har tagit Creatine, ananas som mina snabba kolhydrater, BCAA och Protein så var denna EAA en gudsgåva. Det är så roligt och intressant när man tillför någonting nytt till kroppen att se dess verkat redan efter första användning. Have a look at it :)

Sen har vi då Glycin. En gemensam ingrediens var också att många Post Workouts och BCAA´s innehåller Glycin. Så jag köpte även detta tillskott att tillföra efter min träning. Det sägs att Glycin i kombination med snabba kolhydrater kan bidra till bättre tillväx och snabbare återhämtning. So It´s Worth a shot!

Bulletpoints - Taget från MMSports informationsförteckning:

 • Kan bidra till bättre tillväxt och snabbare återhämtning av centrala nervsystemet.
 • Kan hjälpa till med glykogenpåfyllning vid låg kolhydratsdiet / Ketogen diet.
 • Kan förbättra användningen av kreatin.
 • Är lugnande för nervsystemet, kan sänka stresshormonnivåerna (kortisol) och kan få dig att varva ned lättare. Perfekt innan sänggående!
 • Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar med även detta tillskott. Våga göra lite research och våga investera i att hjälpa din kropp och se vad som hjälper din kropp mot maximal styrka och återhämtning.

  Så nu till varför jag har varit upptagen :) . Och här nedan ser ni svaret,

  Precis, MMSports. Som ni vet så ska jag tävla i Decembercupen 2014 i Men´s Physique.

  Sedan året jag fyllde 16. fast även innan så har mitt intresse till träning varit stort. Gympa i skolan, lagsporter, all aktivitet där svettet bara rinner. Så sedan året jag fyllde 16 och började gymma för första gången så började jag även där beställa mitt första protein från just MMSports. Kompisar tipsade mig om kosttillskott samt var jag kunde köpa bra och billigt. På det viset så kom jag i kontakt med MMSports och har fram tills idag varit en trogen MMSports kund :) haha. Jag säger som TV profilen och personliga tränaren Mikael Hollsten som även äger och driver Aldrig vila.se Citat "Om du beställer något idag så fick du det igår." Leveranser är alltid snabba och kundkontakten är alltid positiv och enormt trevlig.

  Så för min Decembercup och Men´s Physique debut så kommer jag att tävla med och under namnet MMSports. Jag har varit i kontakt med dom under någon/några månader och nu i veckan blev allt klart. Så I´m now a official MMSports ambassador and Team MMSports athlete :) Spännande tider. Jag känner mig stolt över att få vara en del av MMSports med tanke på att dom har sedan lång tid tillbaka alltid varit trevliga och levererat bra produkter till mig och min träning :)

  En fortsatt trevlig Söndag på er där ute och nu hoppas vi att SVERIGE vinner bronsmatchen!! :)

  / Alex.

  Årets första grillning. Älskar att sitta ute och äta! :) Ge mig fler dagar av sool!!

  Likes

  Comments