Fick "klassens rumpa" 😉 känns ju rätt bra att klasskompisarna +lärare tycker om min rumpa hahah

För jag gick ut nian idag, har varit så jävla redo att lämna skolan bakom mig samt börja om på nytt efter sommaren med att starta terminen att flytta från familjen!!!??? Och äntligen bo själv och komma bort fån min lilla lilla by😜 nej men de är super sorgligt att lämna klassen, usch usch. Men vi som hänger ihop kommer ju att ses även sen.

Nu ska jag försöka börja blogga mer, får förhoppningsvis mer tid nu när skolan är klar. I sommar väntas jobb ich förhoppningsvis massa roliga påhitt? Vem vet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite bilder från en doddelträff mamma och jag var på i lördags, super kul att träffa alla och de mysiga promenaderna i skogen samt grymma föreläsningar

Fick oxå vara mamma för en dag<3333 vill ha barn nuuuuu.

Snälla låt sista åren i skolan gå fort, vill ha nuuu

Världens grymmaste tjej!! Ni måste kolla in henne och hennes resor, sjuka. Lina Hallebratt (www.linahallebratt.se) ni hittar henne på Instagram samt hennes egen sida/blogg

Hon tog med sin anorexi sjuka syster som skrev ut sig själv från tvångsvård på vandring på huuur många dagar kommer jag inte ihåg men många!! Hon fick alltså bära hennes packning på ca15 kg + sin egen upp och ner över berg klättrandes och gåendes?! Men syrran fick en upplevelse och omvänd syn på livet, så jävla grymt och tufft. Att ta med sin syster som är sjuk i anorexia är inte som att ta med sin friska syster 100gånger större ansvar 100gånger jobbigare men 100gånger lärdom

Likes

Comments

Har varit lite dålig uppdatering här nu, skolan har tagit sååå mycket tid. Har haft massa inlämningar nu den sista tiden men nu är det slut.

Inte alls långt kvar i skolan nu, ska bli så skönt!! Är mer än redo att lämna skolan och ta sommarlov, FAST de börjar oxå bli lite jobbigt att inte träffa alla i klassen typ varje dag? Vi går varandra på nerverna men endå har vi blivit rätt sammansatt nu på slutet vilket gör det lite jobbigare. Men men, ska bli fett spännande att börja ny klass med nya människor så de är ju oxå positiva saker.

Nästa onsdag slutar jag iaf 9an, och vi ska iaf göra det till det bästa

Likes

Comments

Hade sovmorgon idag men vaknade rätt tidigt, så startade dagen på bästa sätt men en morgonprommis på 10.3km med vovven

Likes

Comments

Igår hade jag verkligen en sååå bra kväll. Jag och Wilma bjöd med Elin (som igår fyllde år) till Furuvik för att titta på Hov1. De va så jävla bra!! Vi hade så kul och vill bara uppleva om och om igen.
Hade iaf en superbra eftermiddag och kväll med mina fina tjejer💓

Hur jävla snygg är han inte??? Jag DÖR, han e min💓💓💓

Likes

Comments

It's My B-day😋 startade dagen med fulle och abbe och jag fick ett varsitt paket av mamma, vad det var i det ser ni här nere👇🏼 drog till skolan sen och fick massa fina presenter av mina fina vänner💓 men sitter nu påväg hem från skolan och ska få njuta av det fina vädret!! (Att vi fick så fint väder på vår födelsedag😊😝😜 förstår ni min glädje) ikväll kommer moster oxå ska vi käka middag hos mormor och morfar PÅ ALTANEN i det fina vädret. Sen får vi se vad som händer

Likes

Comments

Plugg och minimajskakor i sängen 😴

Likes

Comments

Jag är anorektiker och kommer alltid att vara.

Alla som fullföljer denna sjukdom för länge utan hjälp och dör de är så hemskt men de är allt sjukdomen vill, jag är glad att jag inte blev en av dom för jag vann över sjukdomen.

Även när jag är "frisk" så kommer jag att ha den sjukdomen med mig hela mitt liv, en ständig röst i mig som berättar hur värdelös äcklig dum ful och tjock jag är och som berättar för mig att jag äter för mycket för ofta tränar för lite väger för mycket och alla andra hemska saker den berättar för mig. Jag kommer alltid ha en tendens att falla tillbaka och bli triggad att gå ner i det djupa svarta hålet igen för att de är vad jag förtjänar.
Men nu när jag vet hur det är och alla i min omgivning vet att jag är anorektiker så kommer det inte finnas en chans att dom tillåter de och det ska jag heller inte göra, varför ska rösten i mitt huvud få bestämma?? Varför ska jag inte få leva som jag vill?? Ett fritt liv. Jag kommer alltid få passa mig för att få ett dåligt förhållande till träning. Kommer alltid behöva äta någorlunda regelbundet för att inte bli triggad och falla tillbaka i dom tankarna och lyda rösten och hjärnspökena som alltid finns med mig.
Perioderna när allt är mycket svårare och jobbigare, alla Flashbacks från den sjuka tiden tanken om att det var lättare än att behöva utmana vara annorlunda än att bara låta allt vara. Alla kroppsdelar och organ som tagit skada pågrund av denhär sjukdomen, förlåt att jag utsatte er för det och förlåt för att ni aldrig kommer bli er själva igen.

Likes

Comments