Varje år den 6 juni firar vi nationaldagen och min dag bestod av ett årligt moped rally runt där jag bor. Det var flera hundra som startade och på vissa ställen var det mycket folk. Rundan var fyra mil och jag åkte runt på 1 timme och ca 30 minuter. På eftermiddagen åkte jag moped till Vätterns norra spets med två vänner och åkte en liten båttur. Totalt denna dag åkte jag ca 7 mil och det känns i både kropp och knopp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv, det kapitel då man börjar gymnasiet. Jag lämnar snart grundskolan framför mig och det blir en helt ny början på gymnasiet. En ny skola, nya möjligheter och mycket mer.

Jag har länge gått och funderat på att jag vill börja på en ny sport som jag knappt har testat på förut. Det har varit många turer hit och dit men tillslut kom jag fram att jag ville börja spela golf och tog tag i det så att jag verkligen började med golf. Jag håller nu på att ta Grönt kort och att spela golf är faktiskt svårare än man tror, det är olika regler, olika klubbor och mycket teknik. Allting är nytt för mig inom golf men det går framåt och en dag är jag kanske ute på banan. 

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder som jag har tagit under april och lite bilder som jag tog i vintras.

Likes

Comments

Tiden går fort det har redan gått ett år sedan jag var i England sist och det var även första gången som jag flög. Åren går och ibland glömmer man bort att vara i nuet, utan man tänker tillbaka på det som varit och det som kommer att ske i framtiden. Men det gäller att vara här i nuet så mycket man kan.

Likes

Comments

Våren är den årstid som det börjar att bli ljusare ute, den tid vi börjar att hållas ute i trädgårdar. Här kommer lite inspiration på inredning till våren. Våren är den årstid som jag gillar mest eftersom att det är då man öppnar upp, man går ut och grejar i trädgårdar och det är då husbilar och husvagnar kommer fram och åker ut på vägarna.

Fina och inspirerande vårgardiner som går i toner som vitt och grått. Passar bra nu till våren då det passar bra att inreda med ljusare färger och toner.

Dessa gardiner är från Jotex och ni hittar länkarna här om ni vill ta en närmare titt: :

Långa, gråa och vita gardiner: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-knytbandslangd-2-pack/1032044-01

Fin hissgardin med ett vitt mönster och grå bakgrund: https://www.jotex.se/gustavia/gustavia-roll-up-gardin/1040557-02

Hissgardin som går i vitt och grått: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-roll-up-gardin/1029802-01

Dessa kuddar är fina att kombinera med gardinerna ovanför. De ger ett fint intryck i ett rum och ger en känsla av att det är vår. Passar att kombinera med andra kuddar som går i natur färger.

Kuddarna är från Jotex och länkarna hittar ni här:

Vita kuddar med grått mönster: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-kuddfodral-2-pack-40x40-cm/1024877-01

Gråa kuddar: https://www.jotex.se/johanna/johanna-kuddfodral-2-pack-60x50-cm/1044795-01

Två stycken överkast, ett grått och ett vitt. Ett par vita fina kuddar med ett mönster i form av löv som går i toner av olika nyanser av grön.

Överkasten och kuddarna är från Jotex:

Länkar: Grått överkast: https://www.jotex.se/johanna/johanna-overkast-enkelsang-180x260-cm/1047751-01

Vita kuddar med grönt mönster: https://www.jotex.se/cecilia/cecilia-kuddfodral-2-pack-45x45-cm/1070535-01

Vitt överkast: https://www.jotex.se/johanna/johanna-overkast-enkelsang-180x260-cm/1047751-01

Ett fint påslakanset som passar till våren för att inreda ett sovrum, om man vill ha den ljusa stilen och känslan av våren som kommer utanför fönstret.

Detta påslakanset kommer från Jotex.

Länken hittar ni här: https://www.jotex.se/sofia/sofia-paslakanset-2-delar/1038186-01

En fin blomställning att ha till en fin växt nu till våren, man kan ha den på altan eller verandan, där man själv tycker att den får plats och där den passar. En fin lampa som passar perfekt till ett fönster när våren är kommen, lampan har en gammal vintage stil. Båda två finns på Dimoda.

Blomsterställningen och lampan är från Dimoda. 

Länkarna hittar ni här: Blomsterställning: http://www.dimoda.se/sv/articles/2.249.3019/interiorhuset-blomstallning-vit

Lampa: http://www.dimoda.se/sv/articles/2.279.2829/interiorhuset-bordslampa-tage

Likes

Comments

Dagen idag har varit bra, men har känts väldigt lång eftersom att jag har varit trött, för att jag gick upp lite tidigare idag. Nu ikväll har jag tagit det lugnt, känner mig både trött i min fötter och i huvudet, så det ska bli väldigt skönt att få gå och sova.

Tiden går fort och det är bara några veckor kvar tills att skolan slutar. Dagarna går och veckorna försvinner förbi och snart är det skolavslutning och efter lovet börjar nya möjligheter, eftersom att jag nu om bara några veckor slutar grundskolan. Idag har jag gjort veckoplaneringar för de kommande veckorna som är kvar och det är mycket som är kvar att göra, alltifrån nationella prov till små uppgifter och redovisningar. Det är bara att jobba in i det sista och färdigställa allt. Det var allt för mig idag, imorgon kommer det ett inspirerande inlägg att ta del av nu när våren är kommen.

Likes

Comments

Dagen idag har varit lång men det har iallafall tillkommit nya tillskott till garderoben. En t-shirt med spets vid axlarna och en cardigan som går att kombinera med flera olika plagg så att man kan få flera olika outfits. Dessa plagg är från Vero Moda och är perfekta för olika tillfällen då man vi vill vara lite fin eller bara att ha till vardags. Det var allt för mig idag men imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter.

Likes

Comments

Tiden går och dagarna rinner förbi, inte så konstigt att det blir så när man har fullt upp. Nu var det väldigt länge sedan som jag la upp något på bloggen, men nu ska det bli ändring på det. Anledningen är att jag har varit mycket sjuk med förkylningar och har varit med i en uppsättning av en revymusikal där mycket tid har lagts ner på träning och föreställningar. Under tiden som jag inte har bloggat har jag fått nya fräscha ideér och det kommer förhoppningsvis inte att bli någon paus i bloggandet långt framöver.

Våren är kommen och knoppar slår ut, som sagt är det vår. Det är redan april månad och därför tänkte jag att jag skulle dela med mig av några vårbilder.

Likes

Comments

När man gör om ett rum eller flyttar in i ett nytt hus är det oftast detaljerna som lyfter upp rummet och som sätter det personliga i ett hus eller i ett rum. Inredningsdetaljerna är viktiga för att ett hem ska kännas personligt och för att ett hus ska kännas som ett hem för en själv.

Jag själv har en inredningsstil som är lite åt det gamla hållet, jag gillar när man gör om ett rum eller ett hus och sätter en gammal stil på detaljerna och inredningen. Helheten i ett rum och att rummet består av samma stil är något jag tycker är viktigt. Eftersom att det gör att man lättare kan kombinera olika detaljer och få ihop allt till något som blir mer personligt.


Likes

Comments

Eftersom att jag snart har varit förkyld i två veckor hoppas jag att det snart ska gå över. Efter min förkylning ska jag sätta igång och träna igen. Därför tänkte jag ge lite inspiration på träningskläder i detta inlägg.

En svart och vit tränings t-shirt och en långärmad träningströja från Nike. Kan beställas här https://www.zalando.se/nike-performance-miler-t-shirt-bas-n1241d0aw-c11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-t-shirt-langaermad-green-glow-n1241d057-m13.html

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-golf-lucky-azalea-stickad-troeja-whiteblack-ni441g007-a11.html 

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-performance-traeningsjacka-black-n1241f01e-q11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-impossibly-light-loeparjacka-n1241f01y-c11.html

Likes

Comments