View tracker

Tänkte bara att jag skulle göra ett kort inlägg om naturen och varför den betyder mycket för mig. När jag lägger upp bilder på bloggen lägger jag oftast upp natur bilder och det är för att jag gillar att fotografera natur men också för att det finns mycket utav den i min närhet. Vi har alltid haft en lagom stor skog som har gränsat till våran gräsmatta. I denna skog har jag alltid tillbringa tid i och det är därifrån jag har fått mitt fotointresse för naturen och det har alltid varit en plats att kunna koppla av på. Många i min närhet fotograferar och filmar mycket och det är därifrån mitt intresse har växt fram ifrån. Då vet ni varför mitt fotointresse för naturen är så stort.


Likes

Comments

I detta inlägg kommer jag att informera er om vad som kommer att hända på bloggen under veckan. Under denna vecka kommer ni att få se hur det ser ut där jag sitter och bloggar, hur min blogg utrustning ser ut och allt ifrån träningspass till min vanliga vardag. Ni kommer också att få reda på något som kommer att hända nästa vecka.


Likes

Comments

Denna lördags eftermiddag har man tillbringat tid och ätit med en del av släkten. Dagen har varit lång och nästa vecka blir det fullfart igen, just nu har jag mycket igång både i skolan och efter. Tänkte att jag skulle få till något tränings pass under den kommande veckan som jag sedan kommer att dela med mig av här på bloggen.

Likes

Comments

Vissa saker i livet klarar man sig inte utan och jag tänkte att jag skulle skriva om vilka saker som jag inte skulle klara mig utan just nu.

Min Kalender, I kalendern har jag ordning på vad jag ska göra de kommande dagarna och längre fram.

Min Säng, Sängen skulle jag kunna klara mig utan eftersom att den är bra att ha när man vill ta igen sig.

Min Dator, Den behövs för att kunna blogga och lagra bilder. Man kan också använda mobilen men datorn är bättre och det är där som jag har de allra flesta bilderna.

Handkräm, Eftersom att det är vinter och kallt ute behöver jag dessa för att händerna ska hålla sig fuktiga och inte uttorkade.

Likes

Comments

Idag är det fredag och sista dagen i skolan för denna vecka. Veckan har varit lång eftersom att jag har haft mycket att göra efter skolan på kvällarna, en av anledningarna till att jag inte har lagt upp ett inlägg varje dag. Nu på eftermiddagen var jag på Espresso House en stund innan jag åkte hem från stan. Nu är det helg och under den ska jag plugga, träna och ta igen mig för att orka med nästa vecka.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag besökt den sista gymnasieskolan innan jag ska göra mitt gymnasieval. Det står mellan två skolor och två olika linjer natur eller ekonomi. Ett längre inlägg om mitt gymnasieval kommer i ett senare inlägg.


Likes

Comments

De flesta har ett ställe eller ett land som de verkligen vill besöka, en så kallad drömresa. Ett ställe som jag drömmer om att åka till och har gjort det så länge jag kan minnas är New York. Det är en stor stad med flera möjligheter och sevärdheter att se och uppleva. Tänk er att sitta i Central Park och se sig om och njuta av naturen som finns i denna stad, att åka iväg och titta på Frihetsgudinnan och shoppa på New Yorks gator. Att se empire state building och stå uppe på Top of the Rock är något jag verkligen skulle vilja göra och man skulle nog ta in varje minut av staden när man är där. Att besöka olika museum, djurparker och så mycket annat i denna stad skulle vara helt fantastiskt. Att åka dit och se och uppleva allt som man oftast har sett på en skärm skulle vara helt overkligt och New York är en stad som verkligen är ett drömresmål för mig och för många andra med kan jag tro. En dag kanske jag ser allt detta i verkligheten och jag hoppas att det blir av inom några år.


Likes

Comments

Tänkte att jag skulle dela med mig av min bucket list för 2017.

Träning

Träna tre gånger i veckan, Börja med yoga, Börja med någon ny sport

Studier

Planera mitt pluggande, Söka till gymnasiet

Ställen att besöka

Åka till England, Åka till Karlsborg, Åka till Stockholm eller Göteborg

Att göra

Läsa 7 böcker under 2017, Åka runt Vänern eller Vättern, Vandra eller bestiga något berg, Åka skidor, Spela golf, Åka runt i landet och bestämma var jag ska åka någonstans under tidens gång, Besöka något ställe längs Göta Kanal

Ekonomi

Planera min ekonomi, göra upp en budget

Mat

Äta hälsosammare, Dricka mer smoothies, Äta mer frukt och grönt


Likes

Comments

En god smoothie med bär och yoghurt är perfekt en lördag kväll i soffan, när man vill ha något enkelt men gott att äta när man tittar på TV. Här kommer receptet om ni vill testa att göra denna smoothie.

Recept 2 Portioner

Ingredienser

3dl hallon, frysta

2dl yoghurt

2dl kesella

2st bananer

Utförande

Häll allt i en mixer och kör till en slät konsistens. Servera i ett glas.


Likes

Comments

Det finns många vettiga citat som är bra att läsa eftersom att de får oss att stanna upp och tänka efter på hur livet egentligen är. Så därför tänkte jag att jag skulle skriva mina favoritcitat här som ni kan ta del av, ibland är det viktigt att kunna stanna upp och se det viktiga i livet.

Mina favorit citat

Alla våra drömmar kan uppfyllas, om vi ha modet att uppfylla dom.

Livet är som en bok, du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna. men du kan alltid börja på ett nytt kapitel.

En sann vän är någon som kan höra dig även när du är tyst.

Det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta, ingen rädsla som du inte kan övervinna, oavsett hur omöjligt det ibland kan verka.

Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag.

Ändra inte på dig själv för att andra ska tycka om dig. Var dig själv och öppna hellre upp för de människor som tycker om dig som du är.

De ord du säger idag ska leva vidare resten av livet hos någon annan.

Tacksamhet och Kärlek är nyckeln till Lycka och Framgång.

Många människor kommer & går men bara äkta vänner lämnar spår i hjärtat som består.

Det är så mycket vi säger utan att tänka men det är ännu mer vi tänker utan att säga.

Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår.

Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga.


Likes

Comments