När man gör om ett rum eller flyttar in i ett nytt hus är det oftast detaljerna som lyfter upp rummet och som sätter det personliga i ett hus eller i ett rum. Inredningsdetaljerna är viktiga för att ett hem ska kännas personligt och för att ett hus ska kännas som ett hem för en själv.

Jag själv har en inredningsstil som är lite åt det gamla hållet, jag gillar när man gör om ett rum eller ett hus och sätter en gammal stil på detaljerna och inredningen. Helheten i ett rum och att rummet består av samma stil är något jag tycker är viktigt. Eftersom att det gör att man lättare kan kombinera olika detaljer och få ihop allt till något som blir mer personligt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftersom att jag snart har varit förkyld i två veckor hoppas jag att det snart ska gå över. Efter min förkylning ska jag sätta igång och träna igen. Därför tänkte jag ge lite inspiration på träningskläder i detta inlägg.

En svart och vit tränings t-shirt och en långärmad träningströja från Nike. Kan beställas här https://www.zalando.se/nike-performance-miler-t-shirt-bas-n1241d0aw-c11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-t-shirt-langaermad-green-glow-n1241d057-m13.html

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-golf-lucky-azalea-stickad-troeja-whiteblack-ni441g007-a11.html 

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-performance-traeningsjacka-black-n1241f01e-q11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-impossibly-light-loeparjacka-n1241f01y-c11.html

Likes

Comments

Vad är ett drömjobb? Är det ett jobb där man tjänar mycket, ett jobb som man tycker om att gå till varje dag, ett jobb med bra arbetskamrater eller ett jobb där man gör något viktigt för andra. Ett drömjobb kan vara mycket och beroende på om något är ett drömjobb eller inte varierar från person till person. Varje person har sitt drömjobb, ibland uppnår man det och ibland inte.

Genom åren har jag vilat bli mycket allt ifrån trädgårdsarbetare till en nationell skådespelare. Men åren går och tiden förändras man växer till sig och förstår att drömjobben som man hade när man var liten var en aning för stora. Efter årens gång har man mer tänkt på vad man vill bli och vad som är rimligt att uppnå utifrån vad man har för förutsättningar själv. Hur mycket man är redo att kämpa för det man verkligen vill. Ett stort mål i livet som ett drömjobb tar tid att uppfylla det tar inte en dag, en vecka eller ett år, det tar flera år och det gäller att inte ge upp bara för att man möter på motgångar.

När man har ett långsiktigt mål gäller det att man sätter upp delmål på vägen, för det gör det enklare att uppfylla sin dröm eller sitt mål. För då kan man checka av delmålen på vägen och för varje delmål man klarar av desto närmare målet eller drömmen kommer man. På så sätt blir det enklare att uppnå sitt mål istället för att blicka rakt fram på slutmålet för då ser vägen mycket längre ut till ditt mål eller din dröm, än om du har några delmål på vägen.

Jag vet inte vad jag ska bli och vad jag vill jobba med i framtiden, det är svårt att säga nu eftersom att man kan ändra sig på vägen. Men det jag känner för att jobba med i framtiden just nu är antigen jurist, ekonom eller något annat som har med ekonomi och miljö att göra. Vägen dit är lång och därför håller jag på att sätta upp delmål, det första är att börja gymnasiet och sedan gå ut det. Efter gymnasiet vill jag plugga vidare och bli något av ovanstående eller något helt annat beroende på var vägen dit tar mig. Mitt drömjobb skulle vara att jobba för en bra miljö, att göra en insats för naturen, men jag vill också ha en stadig grund att utgå ifrån. Därför vill jag bli jurist eller ekonom, men just nu lutar det mest mot att jag vill bli ekonom eftersom att jag har ett intresse av att bli miljöekonom, för då får jag jobba med miljö och ekonomi.

Om man har en dröm eller ett stort mål gäller det att man inte tvivlar på sig själv, för man kan uppnå det man vill om man vill det tillräckligt mycket, om man är redo att satsa och det viktigaste av allt är att man inte får ge upp bara för att det går lite tungt på vägen dit. Glöm inte bort att kämpa för det ni tror på och ge inte upp på vägen dit, för något ni verkligen vill.


Likes

Comments

Idag blev det bara en halvdag i skolan, för att jag åkte sedan hem på grund av att jag inte mådde så bra. Från att jag kom hem har jag tagit det lugnt och har vilat i sängen. Jag har även tagit det lugnt nu ikväll med. Imorgon kommer det ett lite längre inlägg om något som kommer att tillbringa mycket tid på under mitt liv.


Likes

Comments

​Har inte bloggat på lite mer än en vecka nu och anledningen till detta är för att jag var sjuk förra veckan och låg i soffan den största delen av tiden. Men nu sätter jag igång igen och har fått lite nya ideér om vad jag ska blogga om under de dagar som jag var sjuk. Hoppas att ni hade en bra vecka och att ni får en bra kväll. 

Likes

Comments

Veckan som ligger bakom mig nu har varit riktigt bra, med alltifrån skidåkning till att sitta och ta det lugnt. Jag längtar redan tillbaka till fjällen. Veckan som kommer består av mycket pluggande eftersom att jag ska ha kemi prov på tisdag. Hoppas att alla har haft en bra vecka, nu ska jag ta det lugnt och förbereda för den kommande veckan.


Likes

Comments

För några dagar sedan var jag och handlade nya kläder och jag köpte en mörkgrå luvtröja. Den är mjuk, mysig och passar perfekt för en kall kväll när man sitter hemma och myser eller om man ska till skolan eller om man ska ut någonstans. Den finns på Vero Moda.


Likes

Comments

Eftersom att jag vaknade lite senare idag passade jag på att äta frukost i sängen och tittade på en serie samtidigt. Ibland får man unna sig, när man har tid.


Likes

Comments

Skidåkning har alltid funnits i mitt liv och första gången jag stod på ett par skidor var jag ca 1 år. Sedan har jag fortsatt och jag har nästan varit uppe till fjällen varje år sedan dess.

Skidåkning och allt annat som inkluderar i detta är något som betyder något helt extra för mig, det är obeskrivligt. Känslan man får när man åker ner för backen och känner svängarna är fantastiskt. Att sitta och dricka en kopp varm choklad i en toppstugan för att ta en paus i skidåkandet är verkligen något jag föredrar.

En annan anledning till att skidåkning betyder så mycket för mig är att det är ett gemensamt intresse i min familj och det har det alltid varit. Det har alltid varit något som hela familjen har kunnat göra i alla år. Det är ett intresse som jag har gemensamt med hela min familj och det gör att skidåkningen är ett så stort intresse för mig.

Skidåkning är något alldeles speciellt för mig och det kommer det alltid att vara. Jag hoppas att jag kommer att åka skidor även när jag blir äldre och att mitt intresse för det kommer att finnas kvar långt framöver.


Likes

Comments

Innan jag var uppe i fjällen var jag och köpte nya tillbehör till skidåkningen. Det jag köpte var en vit fleecetröja från everest, ett pannband och två par skidstrumpor från everest.


Likes

Comments