Dagen idag har varit bra och eftermiddagen har varit lugn. När jag kom hem följde jag med min mormor till en liten butik som ligger i närheten från där vi bor. Efter det följde jag med hem till dem en stund. Jag satt där och pluggade och drack en varm kopp choklad innan jag åkte hem. Nu sitter jag i soffan och är väldigt trött efter denna dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen idag har varit jobbig och lång. Idag har vi haft kurs i skolan och det innebär att vi jobbar no, so, bild, HKK och musik. Har varit trött hela dagen och har redovisat bilduppgiften idag muntligt och allt gick bra. Snart ska jag gå och lägga mig och imorgon väntar en ny dag. Det var allt för mig idag. 

Likes

Comments

Dagen idag har varit bra men den har varit seg och lång. Igår på morgon gick jag en långpromenad och sedan plugga jag kemi och bild. Nu ikväll har jag fortsatt med bild uppgiften som heter Fotografi & Identitet och nu är jag klar med den. Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt framför TV:n. Gammal bild.

Likes

Comments

Efter en månads uppehåll med bloggen kommer jag nu att sätta igång att blogga igen. Anledningen till att jag har haft ett uppehåll är att det har varit mycket i skolan och annat i livet som jag har fått lagt ner tid på istället. Så nu kommer jag att lägga ner mer energi på bloggen och jag kommer att publicera minst ett inlägg per dag. Jag hoppas att ni fortfarande vill följa och läsa om vad som händer och vad jag upplever i min vardag.

Likes

Comments

Dagen idag har varit väldigt bra. På morgonen tog jag en härlig promenad och njöt av naturen. På eftermiddagen åkte vi och kollade på en teater med några bekanta/ vänner och nu på kvällen har jag tagit det lugnt och myst i soffan. 

Likes

Comments

Dagen idag har känts lång på ett bra och positivt sätt. Skoldagen bestod av ca 4 timmar. Hela dagen har vi kört "flaggan" och våran klass vann alltihop. När jag kom hem tog jag en springtur och när jag nästan var hemma hos min moster började regnet att vräka ner. Vädret har varit ostadigt hela dagen så jag räknade med att det skulle kunna komma en regnskur under springturen. När jag klev in genom dörren hemma hos moster var jag genom blöt och frusen. På kvällen nu har jag tagit det lugnt och ätit gott snart väntar mys i soffan med familjen. Här kommer två bilder från våren.

Likes

Comments

I förgår var det första dagen i skolan efter flera veckors sommarlov. Jag har haft hemstudiedag både igår, idag och kommer att ha det imorgon med. I början nu går skolarbetet segt och då är det bra att ha tre hemstudiedagar i början av terminen. Under dessa dagar början man med skolarbetet och man får en inblick i vad kurserna i no och so handlar om. 

Likes

Comments

På några veckor nu har jag inte lagt upp ett enda inlägg, pågrund av att jag har haft fullt upp med annat. Men efter detta inlägg kommer jag att lägga upp minst ett inlägg per dag. Jag hoppas att ni vill fortsätta att läsa min blogg och ta del av det som jag ser och gör varje dag.

Likes

Comments

Gårdagen var en seg dag, men jag gick en härlig, lugn och mysig promenad i skogen runt en liten sjö. Efter att jag gått klart tog jag ett dopp i sjön och det var relativt varmt. På kvällen grillade vi och åt hemma hos några bekanta. Vi kom hem runt elva och här kommer det lite bilder från dagen igår.

Likes

Comments

Nu har jag spenderat fyra hela dagar under denna vecka i Askersund. Det är en fantastisk stad kanske inte den största men den mysigaste. Staden erbjuder gator med kullersten, gränder, en hamn och mycket mer. Ibland kan det vara svårt att uppskatta och tycka om den stad eller ort som man bor i. Men jag tycker att de som bor i Askersund ska förstå vilken fantastisk stad de bor i och att de ska se att det finns mycket att se och göra i närheten. Oftast kan det vara svårt att förstå att det finns mycket att se i närheten av staden eller orten man bor i. Jag är uppvuxen i en liten ort och har tillbringat mycket tid i Askersund under min uppväxt. Askersund är verkligen en idyllisk stad speciellt på sommaren. Jag kan verkligen rekommendera att om man har chans så ska man ta sig tid att besöka och upptäcka vad staden Askersund har att erbjuda.


Likes

Comments