Tiden går fort det har redan gått ett år sedan jag var i England sist och det var även första gången som jag flög. Åren går och ibland glömmer man bort att vara i nuet, utan man tänker tillbaka på det som varit och det som kommer att ske i framtiden. Men det gäller att vara här i nuet så mycket man kan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Våren är den årstid som det börjar att bli ljusare ute, den tid vi börjar att hållas ute i trädgårdar. Här kommer lite inspiration på inredning till våren. Våren är den årstid som jag gillar mest eftersom att det är då man öppnar upp, man går ut och grejar i trädgårdar och det är då husbilar och husvagnar kommer fram och åker ut på vägarna.

Fina och inspirerande vårgardiner som går i toner som vitt och grått. Passar bra nu till våren då det passar bra att inreda med ljusare färger och toner.

Dessa gardiner är från Jotex och ni hittar länkarna här om ni vill ta en närmare titt: :

Långa, gråa och vita gardiner: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-knytbandslangd-2-pack/1032044-01

Fin hissgardin med ett vitt mönster och grå bakgrund: https://www.jotex.se/gustavia/gustavia-roll-up-gardin/1040557-02

Hissgardin som går i vitt och grått: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-roll-up-gardin/1029802-01

Dessa kuddar är fina att kombinera med gardinerna ovanför. De ger ett fint intryck i ett rum och ger en känsla av att det är vår. Passar att kombinera med andra kuddar som går i natur färger.

Kuddarna är från Jotex och länkarna hittar ni här:

Vita kuddar med grått mönster: https://www.jotex.se/sofiero/sofiero-kuddfodral-2-pack-40x40-cm/1024877-01

Gråa kuddar: https://www.jotex.se/johanna/johanna-kuddfodral-2-pack-60x50-cm/1044795-01

Två stycken överkast, ett grått och ett vitt. Ett par vita fina kuddar med ett mönster i form av löv som går i toner av olika nyanser av grön.

Överkasten och kuddarna är från Jotex:

Länkar: Grått överkast: https://www.jotex.se/johanna/johanna-overkast-enkelsang-180x260-cm/1047751-01

Vita kuddar med grönt mönster: https://www.jotex.se/cecilia/cecilia-kuddfodral-2-pack-45x45-cm/1070535-01

Vitt överkast: https://www.jotex.se/johanna/johanna-overkast-enkelsang-180x260-cm/1047751-01

Ett fint påslakanset som passar till våren för att inreda ett sovrum, om man vill ha den ljusa stilen och känslan av våren som kommer utanför fönstret.

Detta påslakanset kommer från Jotex.

Länken hittar ni här: https://www.jotex.se/sofia/sofia-paslakanset-2-delar/1038186-01

En fin blomställning att ha till en fin växt nu till våren, man kan ha den på altan eller verandan, där man själv tycker att den får plats och där den passar. En fin lampa som passar perfekt till ett fönster när våren är kommen, lampan har en gammal vintage stil. Båda två finns på Dimoda.

Blomsterställningen och lampan är från Dimoda. 

Länkarna hittar ni här: Blomsterställning: http://www.dimoda.se/sv/articles/2.249.3019/interiorhuset-blomstallning-vit

Lampa: http://www.dimoda.se/sv/articles/2.279.2829/interiorhuset-bordslampa-tage

Likes

Comments

Dagen idag har varit bra, men har känts väldigt lång eftersom att jag har varit trött, för att jag gick upp lite tidigare idag. Nu ikväll har jag tagit det lugnt, känner mig både trött i min fötter och i huvudet, så det ska bli väldigt skönt att få gå och sova.

Tiden går fort och det är bara några veckor kvar tills att skolan slutar. Dagarna går och veckorna försvinner förbi och snart är det skolavslutning och efter lovet börjar nya möjligheter, eftersom att jag nu om bara några veckor slutar grundskolan. Idag har jag gjort veckoplaneringar för de kommande veckorna som är kvar och det är mycket som är kvar att göra, alltifrån nationella prov till små uppgifter och redovisningar. Det är bara att jobba in i det sista och färdigställa allt. Det var allt för mig idag, imorgon kommer det ett inspirerande inlägg att ta del av nu när våren är kommen.

Likes

Comments

Dagen idag har varit lång men det har iallafall tillkommit nya tillskott till garderoben. En t-shirt med spets vid axlarna och en cardigan som går att kombinera med flera olika plagg så att man kan få flera olika outfits. Dessa plagg är från Vero Moda och är perfekta för olika tillfällen då man vi vill vara lite fin eller bara att ha till vardags. Det var allt för mig idag men imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter.

Likes

Comments

Tiden går och dagarna rinner förbi, inte så konstigt att det blir så när man har fullt upp. Nu var det väldigt länge sedan som jag la upp något på bloggen, men nu ska det bli ändring på det. Anledningen är att jag har varit mycket sjuk med förkylningar och har varit med i en uppsättning av en revymusikal där mycket tid har lagts ner på träning och föreställningar. Under tiden som jag inte har bloggat har jag fått nya fräscha ideér och det kommer förhoppningsvis inte att bli någon paus i bloggandet långt framöver.

Våren är kommen och knoppar slår ut, som sagt är det vår. Det är redan april månad och därför tänkte jag att jag skulle dela med mig av några vårbilder.

Likes

Comments

När man gör om ett rum eller flyttar in i ett nytt hus är det oftast detaljerna som lyfter upp rummet och som sätter det personliga i ett hus eller i ett rum. Inredningsdetaljerna är viktiga för att ett hem ska kännas personligt och för att ett hus ska kännas som ett hem för en själv.

Jag själv har en inredningsstil som är lite åt det gamla hållet, jag gillar när man gör om ett rum eller ett hus och sätter en gammal stil på detaljerna och inredningen. Helheten i ett rum och att rummet består av samma stil är något jag tycker är viktigt. Eftersom att det gör att man lättare kan kombinera olika detaljer och få ihop allt till något som blir mer personligt.


Likes

Comments

Eftersom att jag snart har varit förkyld i två veckor hoppas jag att det snart ska gå över. Efter min förkylning ska jag sätta igång och träna igen. Därför tänkte jag ge lite inspiration på träningskläder i detta inlägg.

En svart och vit tränings t-shirt och en långärmad träningströja från Nike. Kan beställas här https://www.zalando.se/nike-performance-miler-t-shirt-bas-n1241d0aw-c11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-t-shirt-langaermad-green-glow-n1241d057-m13.html

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-golf-lucky-azalea-stickad-troeja-whiteblack-ni441g007-a11.html 

Dessa kan beställas här, https://www.zalando.se/nike-performance-traeningsjacka-black-n1241f01e-q11.html , https://www.zalando.se/nike-performance-impossibly-light-loeparjacka-n1241f01y-c11.html

Likes

Comments

Vad är ett drömjobb? Är det ett jobb där man tjänar mycket, ett jobb som man tycker om att gå till varje dag, ett jobb med bra arbetskamrater eller ett jobb där man gör något viktigt för andra. Ett drömjobb kan vara mycket och beroende på om något är ett drömjobb eller inte varierar från person till person. Varje person har sitt drömjobb, ibland uppnår man det och ibland inte.

Genom åren har jag vilat bli mycket allt ifrån trädgårdsarbetare till en nationell skådespelare. Men åren går och tiden förändras man växer till sig och förstår att drömjobben som man hade när man var liten var en aning för stora. Efter årens gång har man mer tänkt på vad man vill bli och vad som är rimligt att uppnå utifrån vad man har för förutsättningar själv. Hur mycket man är redo att kämpa för det man verkligen vill. Ett stort mål i livet som ett drömjobb tar tid att uppfylla det tar inte en dag, en vecka eller ett år, det tar flera år och det gäller att inte ge upp bara för att man möter på motgångar.

När man har ett långsiktigt mål gäller det att man sätter upp delmål på vägen, för det gör det enklare att uppfylla sin dröm eller sitt mål. För då kan man checka av delmålen på vägen och för varje delmål man klarar av desto närmare målet eller drömmen kommer man. På så sätt blir det enklare att uppnå sitt mål istället för att blicka rakt fram på slutmålet för då ser vägen mycket längre ut till ditt mål eller din dröm, än om du har några delmål på vägen.

Jag vet inte vad jag ska bli och vad jag vill jobba med i framtiden, det är svårt att säga nu eftersom att man kan ändra sig på vägen. Men det jag känner för att jobba med i framtiden just nu är antigen jurist, ekonom eller något annat som har med ekonomi och miljö att göra. Vägen dit är lång och därför håller jag på att sätta upp delmål, det första är att börja gymnasiet och sedan gå ut det. Efter gymnasiet vill jag plugga vidare och bli något av ovanstående eller något helt annat beroende på var vägen dit tar mig. Mitt drömjobb skulle vara att jobba för en bra miljö, att göra en insats för naturen, men jag vill också ha en stadig grund att utgå ifrån. Därför vill jag bli jurist eller ekonom, men just nu lutar det mest mot att jag vill bli ekonom eftersom att jag har ett intresse av att bli miljöekonom, för då får jag jobba med miljö och ekonomi.

Om man har en dröm eller ett stort mål gäller det att man inte tvivlar på sig själv, för man kan uppnå det man vill om man vill det tillräckligt mycket, om man är redo att satsa och det viktigaste av allt är att man inte får ge upp bara för att det går lite tungt på vägen dit. Glöm inte bort att kämpa för det ni tror på och ge inte upp på vägen dit, för något ni verkligen vill.


Likes

Comments

Idag blev det bara en halvdag i skolan, för att jag åkte sedan hem på grund av att jag inte mådde så bra. Från att jag kom hem har jag tagit det lugnt och har vilat i sängen. Jag har även tagit det lugnt nu ikväll med. Imorgon kommer det ett lite längre inlägg om något som kommer att tillbringa mycket tid på under mitt liv.


Likes

Comments

​Har inte bloggat på lite mer än en vecka nu och anledningen till detta är för att jag var sjuk förra veckan och låg i soffan den största delen av tiden. Men nu sätter jag igång igen och har fått lite nya ideér om vad jag ska blogga om under de dagar som jag var sjuk. Hoppas att ni hade en bra vecka och att ni får en bra kväll. 

Likes

Comments