View tracker

Igår kväll band jag kransar för första gången i mitt liv och jag blev faktiskt nöjd med resultatet. Det är en krans med julmotiv och den passade väldigt bra på dörren. Den första kransen har jag gjort, rosetterna och den andra kransen gjorde min mormor igår. Man blir nästan alltid en erfarenhet rikare när man lär sig från äldre som har mer erfarenhet än en själv. Här kommer det bilder på när jag band kransen och hur resultatet blev.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I veckan som har varit, var jag iväg och köpte lite nya grejer. Jag var bland annat på Ikea och hittade mycket att handla. Jag köpte två ljuslyktor, en tavelram, ett påslakan sätt och en hink för att jag har tänkt att jag ska plantera en liten julgran. Sedan var jag också inne i en annan butik och handlade tre stycken blockljus i olika storlekar, kökshanddukar i present till en i min familj, en stjärna på fot och en gosig filt. Denna vecka som gått har varit bra, men jag har varit väldigt trött. Denna helg har jag mycket på gång och det blir fullt upp med det ena till det andra. Här kommer en bild på inköpen som jag gjorde under denna vecka.

Likes

Comments

View tracker

Det är oftast intressantare att läsa en blogg om man vet mer om personen bakom bloggen, tycker jag och tänkte att detta inlägg skulle handla mer om mig själv. Så här kommer lite som ni kanske inte visste om mig tidigare.

                    * Jag har ett syskon (en storebror)

                    * Jag älskar att åka skidor och springa.

                    * Jag har ingen speciell favorit årstid men våren är nog den årstid som jag tycker mest om.

                    * Mina favoritfärger är vit, marinblå och grå.

                    * Jag gillar att tillbringa tid med min familj och ha mysiga kvällar.

                    * Jag campar varje sommar i våran husvagn.

                    * Jag är intresserad av mode, inredning och design.

                    * Jag vill gå ekonomi på gymnasiet.

                    * En sommardag tillbringar jag helst ute med båten på sjön.

                    * När jag fotograferar gillar jag mest att fota naturen, växter och blommor.

Likes

Comments

Nu har ännu en vecka gått och tiden går fort. Denna vecka har jag haft fullt upp med det ena till det andra. Under denna vecka har vi haft muntligt NP i matte och från en början var det nervöst men sedan släppte nerverna. Men nu är det äntligen fredag och helg. Imorgon ska jag ta sovmorgon och äta långfrukost för att lyxa till det lite. Ska försöka att hinna gå en promenad imorgon innan dagen är slut. Det var allt för idag och denna vecka som gått. Trevlig helg till alla.

Likes

Comments

Idag har jag fotat naturbilder vid en sjö som är i närheten där jag bor. Här kommer de bilder som jag har tagit idag under en promenad.

Likes

Comments

Dagen igår var väldigt nervös och spänd, men jag kom hem med ett leende eftersom att jag blev godkänd på moped uppskrivningen. Efter uppskrivningen åkte jag och köpte en ny och fräsch dator för att kunna använda den till allt möjligt, framförallt att blogga och redigera foton med. Håller fortfarande på och lär mig hur datorn fungerar och vilka program som finns. Fast att jag kan en del om teknik så har jag inte kommit på hur man gör snabel a, än. Har testat alla möjliga knappar men har inte hittat någon som funkar än. Hoppas att alla har det bra där ute. 

Likes

Comments

Imorgon ska jag skriva upp för moped körkortet. Har pluggat hela dagen och känner mig ganska säker, men är väldigt nervös ändå. Jag hoppas att det går bra och att jag kommer hem med ett leende. Nu ikväll ska jag ta det lugnt och förbereda allt för morgondagen, äta gott och sitta i soffan en stund innan det är dags att gå och lägga sig. Det var allt för mig.

Likes

Comments

När löven har fallit ner från träden vet man att vintern är på väg. För några dagar sedan beställde jag en ny och fräsch vinterjacka till mig för att inte frysa när det är minusgrader på morgonen. Det är en svart dunjacka från Zalando och är perfekt för en kall vinter. Den har en kortmodell och passar perfekt för vinterns alla tillfällen. Här kommer en bild på hur jackan ser ut. https://www.zalando.se/esprit-dunjacka-black-es121q00a-q11.html

Likes

Comments

När jag vakna upp denna morgon och tittade ut genom fönstret snöade det och en del av det hade börjat att färga marken vit. Det enda man ville göra när man såg det var att sätta sig i soffan med en filt och en kopp varmchoklad och titta ut genom fönstret på snön som la sig som ett täcke, så jag gjorde det. Här kommer det en bild på koppen med varm choklad.

Likes

Comments

Igår var en seg dag men jag gick iallafall en promenad och fotade höstbilder ute i naturen. Det blir allt kallare och mörkare ute och det gör att vi vill krypa in i värmen och sitta i soffan med en filt framför en bra film. Innan löven faller gäller det verkligen att njuta av färgerna och de ljusa timmarna som är, innan mörkret faller. Här kommer det några höstbilder som jag fotade igår.

Likes

Comments