Header

Gårdagen kan ha varit den slappaste dagen i världshistorien typ. Jag lyckades tvätta och fixa klorna, sen kom Erik och vi gjorde... absolut ingenting. Lämnade inte ens lägenheten, haha! Två powernaps och film. Tortillapizza (Tack Ingrid!!!) Är åter på jobbet för fyra dagars bossande till, sen har jag långhelg!

Cheers

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 40 Readers

Likes

Comments

Fredag mina damer och herrar!

Visserligen har jag en jobbdag kvar denna vecka innan helg, men fem timmar känns i princip inte som någonting efter denna månad, så jag firar ikväll ändå.

Eller ja, firar i detta fall betyder sitta ifred med mina pennor. Pod i lurarna. Choklad och i säng innan de flesta ens hunnit säga skål.
Gårdagens 9 timmars pass + träning tog ut aaaaall energi. Men kul som sjuttan var det!

Cheers! 🕵️‍♀️

  • 87 Readers

Likes

Comments

Halloj!

I morse hade jag några minuter till övers innan jag skulle öppna, så jag tog med morgonkaffet ner till ån i Mjölby. Satt och finula där med kanske en av världens smartaste podar i öronen. Har ni inte provat denna, så gör det! Life hacks och småknep i allt som rör allt i vardagen och ekonomin.

Nu är stängning på g och jag ska hem och kollapsa framför brasan. Kanske starta upp idol?

Cheers!

  • 126 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite brödbak vart det visst med! Oså lite Harry Potter och te på det. Denna kväll är gjord 👌

  • 211 Readers

Likes

Comments

Hemkommen för lite mer än en timme sedan och har hunnit med en löprunda och slängt in tvätt. Kvällen blir en lugn sådan och morgondagen spenderas förhoppningsvis i skogen!

Tänkte passa på att dela lite news här då jag ändå inte har så många andra vardagliga bilder för tillfället. Dregla på 😋✨

  • 216 Readers

Likes

Comments

En strykning och en månad kvar, sen är jag redo.

Tjenis och go' fredag!

Gårdagens träning vart ju rätt grym ändå. Trots energibrist. Första tävlingen ligger bara några veckor fram och den i en klass högre än i våras. Fingers crossed!

Kvällen blir en hjärndöd sådan framför teven. Imorgon vankas bara 5 timmar jobb, sen tar jag heeelg!

Cheers!

  • 226 Readers

Likes

Comments

Jo denna dag verkar aaaaldrig ta slut. 10-19 på jobbet, och så rätt slött med folk på det. Nu är jag på väg till danssalarna med sisådär lagom mycket energi. Fast ändå är jag taggad! Ska bli skönt att röra på fötterna på annat sätt.

  • 252 Readers

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? 22 bast!

2. Hur gammal känner du dig? Tjaa... ibland som 30. Ibland som 10. Haha, det berors på! Dock umgås jag i princip bara med folk som är äldre än mig så det kanske förklarar saken.

3. Vad har du gjort idag? Hade mysfrukost med Erik innan jobbet. Nu har jag hämtat paket och satt mig med kvällsté!

4. Vilken serie såg du senast? Erik och jag håller på och plöjer The walking dead. Sen har ju jag en stadig relation med friends med. Går alltid!

5. Vilken årstid föredrar du? varför? Alltså där kan jag faktiskt inte välja. Är det en riktig vargavinter tar jag hellre det än typ denna sommaren. Kan älska och ogilla alla årstider lika mycket!

Kan väl säga som så att "det beror på vädret" heheh...

6. Är du besatt av någonting? Kaffe/ te, choklad... 😋

7.Nämn tre saker som vi kanske inte vet om dig? oj, hmm...
1. Jag är lite besatt av mina naglar med. Får typ smått panik när någon går av, de är ojämna eller annat sätt "ofräscha".
2. Jag är ganska orädd av mig. Eller oförsiktig? Detta har resulterat i en del stukningar, sprickor, ärr och så det där brutna benet.
3.
Jag är hemskt rastlös ibland. Har jag inte fått jobba, träna eller springa på en dag kan jag inte sitta still eller sova på kvällen! Typ omöjligt.

8. När vaknade du idag? Strax efter 6 😴

9. Vilken är din favorithögtid? Utan tvekan, jul! Hur jobbig den där julperioden än varit vissa år så kan jag inte ljuga om att jag älskar att baka/pynta och köpa julklappar. Mys!!

10. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jaa..Jag hade gärna spolat fram tiden ca en månad och befunnit mig i Malaga 🙌

11. Har du någon gång brutit några ben? Hahah, det har jag. När jag var 5. Jag åkte skridskor och ramlade på nåt vis på vänsterbenet som knaka ihop 😐

12. Vilka fem saker kan du inte leva utan i din kyl/ skafferi? Kaffe, mjölk (till kaffet), ägg, frukt och choklad

13. Vilka världsdelar har du varit i? Sjukt tråkigt svar.. haha, Europa! Turen till Malaga blir liksom min första flygtur. Annars har jag bara bilat till Nice och Cannes för massa år sen.

14. Snarkar du? Haha, nej! Men gnisslar tänder som en stenkross.

15. Vilka yrken har du provat på? Jag har bara jobbat inom handel än så länge!

Mitt första jobb var på Vas Vitreum (glasbruk) i Vadstena! Sedan kom Nille och för snart två år sedan kom jag till kära Sweet.

16.Vilket stjärntecken är du född i? Vädur

17. Vilket är ditt favoritgodis? Ska jag upprepa choklad en gång till? Haha, lakrits går alltid hem med.

18. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Jag vet inte vilken skola vi pratar här så jag blandar! Högstadiet; Bild, musik, träslöjd, svenska och historia.
Gymnasiet; Bild, dans (innan jag vart portad) , svenska, historia, naturkunskap och alla ensamblar med klassen!

Salongerna i parkhallen. Åk,2! Hade så gärna viljat göra om just det projektet! Och musikalen!

19. Hur många gånger har du flyttat? 3 måste det bli. En i Mantorp, sen Skänninge och Linköping.

20. Morgon- eller kvällsmänniska? Varken eller/ Både och! Men är allt som oftast i säng rätt tidigt och uppe innan 8!

21. Vad åt du till frukost? Ägg och knäcke. Och kaffe såklart! Standard.

22. Hur såg ditt liv ut för 10 år sedan? Jises... 12 år alltså. Jag hade precis börjat högstadiet, var galen i Tokio Hotel, hade min bästa vän i Göteborg, såg ut som Ozzy Osborne och livet sög.

23. Vart lägger du telefonen när du sover? Från det ena till det andra. Haha, nattduksbordet.

24. Vad var det sista du åt? Fil o granola!

25. Är du blyg? Oftast inte. Blir dock gärna tyst om jag är obekväm.

26. Vad heter du i andranamn? Linnéa

27. Har du varit med i en bilolycka? Neeej men en klantolycka. Paja hela kofångaren + en lykta när jag körde in i en bokhylla... i garaget... heeeh.

28. Vilka är dina största svagheter? Jag bryr mig för mycket (Ja ibland är det en svaghet). Att jag backar när jag är obekväm/osäker.

29. Vilka är dina styrkor? Jag är envis som en åsna. Har jag gett mig fan på något så klarar jag det. Och som sagt, jag bryr mig väldigt mycket om mina medmänniskor. Det har ändå gett mig mer än något annat i retur.

30. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Det var Erik som lämnade en väldigt fin lapp på bordet innan han gick i morse. Han är så fin han, min karl ♥️

  • 276 Readers

Likes

Comments

Tjenisss!

Här ekar det mellan raderna. Chefen med fam. for till Libanon för ett tag sen. Med andra ord är det bara jag som styr o ställer på jobbet och iom det är det där jag hänger som mest.
Dessutom har Erik varit hemma en sväng sen i måndags.

Hur som! Mot jobbet. Imorgon börjar dansträningen på riktigt med.

Latest news! Granatäpple och mörk choklad. Löööv ♥️

  • 290 Readers

Likes

Comments