Header

The man can cook for sure

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Pics

Det här med att ställa om klockor har aldrig riktigt varit min grej, blir helt förvirrad i bollen. Undrar hur sjuttan jag hade reagerat på jetlag?


Hur som! Största anledningen till denna tidiga morgonpromenad hade till största delen med att göra att jag i natt (Typ halv fem (vintertid)) fick sällskap. Erik sa till mig igår att han skulle komma hem på förmiddagen/lunchtid idag, så jag trodde ju på riktigt att "nu dör jag" när någon satte nyckeln i låset vid den tiden. Trevlig överraskning? Jovisst. Men att somna om sedan när jag väl insett att det "bara" var min käre karl som klev in var ju bara att glömma.

Likes

Comments

Alltså skrivbord. Låt oss hylla dem och citatet "du vet inte vad du har förrän du mist det"
Jag levde utan skrivbord i lite mer än 3 månader och det var på riktigtjulafton när jag äntligen fick hem det. Kan. Inte. Leva. Utan.

Denna fredagkväll ska jag alltså spendera där, med ett av typ tusen projekt av ritningar jag påbörjat nu när jag också har alla mina pennor i Linköping.

Lovar att fixa ordentliga bilder efter morgondagen också då helgen dessvärre blir dansfri..

  • 45 readers

Likes

Comments

Fredag, ladies and gents!

Trodde ta mig skuttan aldrig att det skulle bli det denna vecka, men se att här är vi.
Veckan har till största delen bjussat på jobb, liksom idag och imorgon. Hoppas innerligt på att helgen kanske kan bjuda på lite dans, men ännu är det oklart.

Hur som haver. Har jag inte jobbat har jag njutit av VÅRVÄDER. Må det vara här för att stanna, amen.

  • 55 readers

Likes

Comments

Än saknas lite lampor. Fönstren är under konstruktion och förvaring är fortfarande prio ett men nu sjuttan börjar det ändå likna något!
Några kassa Iphonebilder får ni tills vidare 😏

Igår kom det också till en förstärkare i huset. Detta hade jag väl varit mindre exalterad över OM det inte vore för att jag för en veckan sedan fick den vit/guldiga gitarren av min karl i inflyttningspresent-ish. Snygg som satan och riktigt go att plinka på faktiskt (nu är jag ringeostigare än en cykel från 60-talet när det kommer till gitarrspelet.. men det kommer nog snart tillbaka!)
Tåls att tilläggas att karln byggt den själv.. stört!

  • 80 readers

Likes

Comments

Lämnade lägenheten i lite smått kaos och drog till Ljungsbro och dansade. Himla fint avslut på en riktigt bra söndag!

Trillade precis in och inväntar nu karln som ju är kvar i Ljungsbro och roddar ner. Jo det var han och hans band som stod för tonerna ikväll. Hjärtat spricker lite emellanåt alltså, han är så j*vla dutig!

  • 125 readers

Likes

Comments