Header

Pics

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var en sådan där dag med otroligt mycket oflyt. Hade p-möte på nille efter jobbet. Detta gick snabbt och smidigt och glad vart jag för det som trodde jag kunde komma hem skapligt och ut i solen. Nope. 2,5 h senare kom jag hem pga stvärstopp i tågtrafiken!! Suck.

Bättre lycka idag? Har än hunnit med både PW och en timme i solen. Ska svänga förbi min frisör nu och sedan vidare till jobbet. Ikväll vankas sista träningen innan vi blir lokallösa ett tag framöver.. och tävling på det snart! Hoppas det hinner fixas.

  • 24 readers

Likes

Comments

Fick typ totalpanik på mitt hår igår när jag vaknade. Det var svinto-varning på det hela, plus att blekningen börjat inta en oönskad gul nyans.
Akutsmsade min frisör som ju såklart bara hade två tider kvar innan midsommar..aah! Tog med andra ord saken i egna händer (tills vidare iaf, måste boka tid inom kort ändå..)
Kapade några cm och ringde en vän som var hemskt vänlig och knalla över med en flaska silverschampoo. Haha! Att lite hår kan ställa till med sånt ståhej. Nu är det iaf helt okej. Svinton är väck och det skiftar snarare i grått efter två tvättar. Phew.

  • 54 readers

Likes

Comments

1. Fredagsmys hos Järf-Nilsson.

2. Liten skål i Calles bil innan dansfesten

3. Karln står på scen och jag svassar runt på dansgolvet.

  • 68 readers

Likes

Comments

Pics

Redo för dansfest igår! Himla kul kväll alltså! Men jäklar vad ovant det är att vara ute och dansa.. är typ aldrig det länge, utan tränat ju i princip bara i lokal med Mattias.


Jag lyckades iaf få med mig Magnus ut så det vart minst sagt fullt ös. Till klockan 1 inatt.. huu!! Idag rör jag mig med andra ord inte ur fläcken. Mer än möjligtvis till affären när karln min kommer hem.


Cheers!

Likes

Comments

Pics

Mooorning!


Sommaren håller i sig (helt sjukt att man ska behöva skriva så ens, men det gör man ju i detta land..)

Är i detta nu på g och ska till jobbet några timmar. Efter det ska jag bara hem och svira om för att fara vidare på det absolut ultimata sommartecknet för alla dansare- Ljungsbro dansfest och därmed också premiär på utomhusdanserna! Hur bra? Perfekt väder till det dessutom!


Cheers!

Likes

Comments

Jodå, här har varit rena drömsommardagen idag. Ledig på det desutom!. SÅ HIMLA SKÖNT!!

Det vart en långpromenad runt stångån med karln, lite kaffe ( eller iste i mitt fall, höll på att smälta bort!) och sen häng i en park. Vidare till Överste Mörnern för en liten drink innan träning för min del. DET var kanske dagens jobbigaste. Alltså det var seriöst 47 grader i den lilla lokalen. Och vi har 7 par som skulle andas där i två timmar. Huh!!

Så mysig dag iaf, det kan vi konstatera!

  • 115 readers

Likes

Comments

God middag m8's!

Hemskt dålig uppdatering här senaste, återkommer till varför en annan gång.
Tänkte egentligen bara dela med mig av morgonpromenadens härliga view.
Den, lite solning och lite morgonmys med karln framför Walking dead. Helt okej start innan jobb resten av dagen!

  • 149 readers

Likes

Comments