Header

Så vart det måndag till slut!

Vaknade för cirkus två timmar sedan och kunde typ inte lyfta armarna. Alltså sjukare träningsvärk får vi leta efter.
Inte trodde jag att det var jobbigt att köra go-kart. Det var det. Sen fyra timmar dans på det. Aj!!

Men strunt samma, för gårdagen var faktiskt rätt grym! Och glad var jag ju när jag vakna ändå för efter jobbet drar vi ju faktiskt! Tre dagars semester i Örebro. Jatack!


Dagens andra koppa kaffe har nu hunnit slinka ner och medans jag försöker få lite ordning på torpet här tjuvgluttar jag lite på gårdagens Bingolotto där karln min stod för ackorden med sitt band. Grymt!

  • 15 readers

Likes

Comments

Ja, det vill jag väl ändå lova inte händer allt för ofta. Idag är det så.

Morgondagen består av jobb och en tvätthög utan dess like (kul lördag..haha). Medan däremot söndagen bjuder på både gokartsrace och dans! Himla spännande kombo!

På måndag kommer min karl hem och efter några timmars jobb där lägger jag hatten på hyllan och tar några dagars semester med honom. Kosan går då till Örebro och det blir faktiskt första gången jag på riktigt är i den stan. Ber för Nice väder osv! Men w/e. Det kommer bli grymt i vilket fall!

Cheers och trevlig helg!

  • 66 readers

Likes

Comments

Klev upp i ottan även denna torsdag av den anledning att jag skulle gå på visning av en lägenhet i Tallboda. Ja, skulle.
Väl på bussen dit får jag nämligen mail från Vasaparken att JA, jag får ta över denna! Lättnaden. Alltså, underbart!!
Hade kommit ungefär halvvägs till Tallboda då jag tryckte på knappen, klev av och gick hem igen. Demonstrativt.

Nu är jag bänkad hemma med kaffe. Inväntar jobb och sedan träning ikväll, och den träningen har jag plötsligt himla massa energi till!

Cheers!

  • 95 readers

Likes

Comments

Lite reklambladsskapande hemma sisådär innan jag far vidare till andra jobbet.

Förmiddagen har gått åt till en promenad och sedan en massa ringande, följt av mailande och ännu fler frågetecken. Förstår inte varför allt ska ta sån tid!!

Jag har i alla fall två inbjudningar till visningar. En i Mjölby och en i andra änden av denna stad. Men ååh, jag vill ju inte flytta. Varken till Mjölby eller längre från stationen.

Well,Well. We'll see.

  • 105 readers

Likes

Comments

Eftersom både karln och jag jobbar idag- jag på dan och han som börjar turnén ikväll- så fira vi lite Valentin igår.

Det dukades upp fisksoppa och sen blev det en rulle på TVn. Inte så storslaget då det var två trötta själar hemma igår. DOCK så tar vi lite minisemester nästa vecka och det ska ta mig sjutton bli underbart. Behöver komma iväg lite!

Är så himla glad att jag har den där mannen alltså, Gud vad han är bra!

  • 119 readers

Likes

Comments

  • 157 readers

Likes

Comments

Ja det sammanfattar kvällen ganska bra!

Ingrid kom över vid 6, vid 8 började kalaset som vi hade tänkt se. Så blev det inte riktigt då vi babblade bort tiden och fick spola tillbaka livesändningen på SVT play en timma senare... haha!

Så grymt trevlig kväll i alla fall. Skål för typ 14 års vänskap också!

Det blev en skapligt tidig morgon för mig idag trots en sen kväll. Vid sju var jag ute på morgonpromenad. Gick runt i stan och mötte cirka en bil och noll människor?!

I detta nu sitter jag med en tekopp och väntar på Julia som dyker upp för lite förmiddagsfika om cirkus en timme! Sen kommer väl karln nån gång i dag med. On top!

Later, cheers!

  • 166 readers

Likes

Comments

För ovanlighetens skull har jag jobbat förmiddag två dagar i rad. Riktigt förvirrat i hjärtkontoret. Dagarna blir plötsligt väldigt mycket längre då! Me like.

Igår for jag hem till Sofia direkt efter jobbet och satt och tjöta där i några timmar innan vi drog på årets första tävlingsträning. Alltså, så himla kul att vara tillbaka!! Taggad till tusen.

Resten av denna dag får bjussa på nåt så kul som städning och vila. (Hej träningsvärk)
Imorgon får jag nämligen sällis av Ingrid för lite mellomys!

Quicke i smutsig spegel. Nosringen är åter..hehe.

  • 198 readers

Likes

Comments