I veckan fyllde farsgubben hela 55 bast. Så det blev en liten partyhelg för honom!

For dit redan efter jobbet i lördags och stannade till söndag, då resten av sällskapet dök upp till lunch. Det händer inte allt för ofta (läs; ganska exakt en gång per år) som alla ifrån hans sida av släkten samlas. Riktigt mysigt!

När man upptäcker selfiefunktionen på kameran...haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

  • 28 Readers

Likes

Comments

I måndags blev jag påmind om att det var ett år sedan jag lämnade småstaden och "barndomshemmet". Ett helt ÅR?! HUR gick det till?

Backade bakåt i bloggen (Lätt bästa anledningen till att ens ha en?!) och blev väldigt påmind om hur världen såg ut då, och hur fruktansvärt tacksam jag är för vad jag står med för kunskap idag.

Utan att ens veta om jag skulle få bo kvar här ett halvår efter att jag flyttat hit (då jag hyrde i andra hand till en början) så tvekade jag nog inte en sekund på om jag skulle ta chansen eller inte. Hur korkat vissa än tyckte att det var. Ibland må man chansa, och ibland har man tur. Och den flytten har utan tvekan varit det bästa jag gjort i mitt liv!​Ungefär sådär såg det ut då, haha! Kaninen fick flytta med mig såklart... 

  • 101 Readers

Likes

Comments

Snapshots från telefonen. Botar eller förebygger alla typer av basiller i vinter med ingefärashots.
Och igår efter jobbet for jag till Skänninge i ren saknad av vovve.


I detta nu är jag på g till jobbet för några timmar. Åker sedan tillbaka till Skänninge och hänger kvar tills imorgon förmiddag. Någon gång då åker jag tillbaka till Linköping för ett litet fotoprojekt!
Senare under dagen kommer också karln hem.

Cheers!

  • 178 Readers

Likes

Comments

Jag tror jag har några oplockade höns med alla typ av transportmedel alltså. Eller vilar det en förbannelse över mig kanske?

Skämt åsido men jag vaknade med andan i halsen till ett sms från SJ att mitt tåg blivit inställt idag. Och att ta sig från Örebro till Mjölby innan klockan 12 är inte precis gjort på en sväng. Tur nog hann jag dra mig ur sängen och fick ta ett tidigare tåg. Frid o fröjd, på plats på jobbet två timmar för tidigt oså.

Låt oss nu då bara ta oss en sekund till att påpeka vintern som ju plötsligt låg på marken i morse? Is, frost? Ja vad sjuttan tänker jag med.. klart inte SJ kommer fram som de ska då! Damn.

Vackert var det! Jag har inget emot is och kyla, snö och frost osv. Så länge det inte blaskar och jävlar!

Cheers!

  • 241 Readers

Likes

Comments