Header
View tracker

Så har även denna vecka sprungit förbi. Nog att jag har två dagar kvar att jobba, men ändå. Ena sekunden är det måndag, nästa torsdag och sedan söndag.

Klev upp i ottan och drog ner tvätten i källarn. Efter några varv knackade kaffe på dörrn. Skämt åsido, men bortskämd blev jag!

I detta nu är jag på bussen på väg från jobbet till träning. Ingen rast, ingen vila. Tjo!

lyx!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Creative, Daily, Inspo, Pics

Och hemma i lilla Skänninge. Tänkte att detta skulle bli en lugn dag, vila osv. Så blev det inte!

Har varit igång sedan 7 i morse. Handlat, byggt klart mitt hus och bakat en jädra massa. Saffransskorpor, knäckebröd och nu står även fyra limpor julbröd i ugnen! + En timmes promenad i morse! Skönt med lantluft, men en kunde ju önskat finare väder alltså!

I vilket fall. Huset står nu klart och jag kan glatt konstatera att jag ju faktiskt inte behöver göra ett smack imorgon, mer än att ta mig hem till Linköping då!


Likes

Comments

December kom, och det med en hejdundrans massa snö! Sjukt idylliskt!
Ska snart packa på mig kläder á la michellingubben och gå en sväng med kameran.

Gårdagen sprang iväg mellan tvättlass, jobb och sedan en väldigt flummig dansträning (as always. skulle någon kliva in i våra danssalar skulle denna tro att vi var ett gäng  väldigt sorgliga stå-upp komiker i perverst stuk)

Hur som! Idag packar vi för hemfärd innan jobbet. Sjukt taggad på julbak hela helgen!

Hamnade i corren med denna fantastiska utstyrsel med. Jag bju'r på det skrattet!

Likes

Comments

Nu har jag bott in mig här i snart tre veckor. (Once again, time?!)  och i och med det tycker jag nog att jag har rätt till att yttra mig om hur detta känns.

Alltså på riktigt, helt jävla underbart!
Jag kan konstatera att jag inte är en storstadsbrud. Nejnej, jag saknar mina morgonpromenader på landet. (och min vovve såklart!) Men att få ha ett privatliv. Göra vad man vill, när man vill, HUR man vill. Det slår nog allt och alla känslor i världen.

Cheers!

Likes

Comments

Kan inte fatta att vi imorgon går in i årets sista månad?
På riktigt, vart tog tiden vägen?

Här är det fullt upp. Inte förrän efter jobbet på lördag får jag helg. Men då jäklar tar jag helg på riktigt med! En ledig måndag på det dessutom! Tänkte då passa på att tuta hem till Skänninge och mysa lite. Julbak och så vidare!

Hade sällis här i söndags för en liten promenad runt Stångån och världens absolut godaste soppmiddag. Har aldrig varit mycket för soppa men denna med både lax och torsk och saffran, mm... den satt ta mig tusan inte fel! En matlåda finns till och med kvar. Kan hända att den åker fram imorgon då det både står tvättstuga, jobb och dansträning på schemat. Ingen rast och ingen vila..Likes

Comments

Likes

Comments