Header

Blue monday har passerat, och även om det fortfarande känns rätt Blue så är det i alla fall snart helg!! Detta betyder lördagsmiddagen med två favoriter och ännu mindre dagar tills min karl kommer hem.

Tills dess nördar jag skam. Japp, jag med. Jag fastna.

  • 8 readers

Likes

Comments

Thoughts, Pics, Daily

Free as a bird 🕊 Nej, inte riktigt. Långt ifrån faktiskt. Vet ni vad det svåraste med psykisk ohälsa är? Att förstå sitt eget värde. "En gång i tiden var jag duktig, jag kunde springa hur långt som helst och jag kunde gå dagar på jobbet utan att äta." Det var prestige för mig. Strunt samma om kroppen tog stryk.
Och det gjorde den ju, för plötsligt fick jag höra att "Fortsätter du så här lever du inte länge till." Och med de orden dog allt mitt värde.
Jag ville inte dö när jag inte åt, jag ville dö när jag blev tvungen att äta och vara sjukskriven, då var jag ju inte duktig.
Idag har jag ett bättre liv än jag någonsin kunnat föreställa mig. Utan vare sig svält eller blodsmak i munnen. Jag har slitit som ett djur för att nå dit jag är idag, ändå går det inte en dag utan att jag ställer mig frågan; är jag värd det?

Likes

Comments

Fan vad bra de där två är alltså! Nu är det också officiellt att de i augusti bli fru och man. Och jag får den där extrema äran att vara tärna ❤️ underbar dag!

  • 67 readers

Likes

Comments

Det spelar verkligen ingen roll hur lite jag tar med mig till Skänninge. Jag är alltid fullastad när jag åker härifrån.
Skor,jackor och skridskor tar iof rätt mycket plats!

Hur som haver! Vid tolv far jag tillbaka hem för att luncha med min Järf, sedan tar vi vårt pick och pack till närmaste ishall.

Trevlig söndag, cheers!

Blandat från telefon, ordentliga bilder kommer ikväll eller imorn!

  • 69 readers

Likes

Comments

Creative, Daily, Pics

Det blev en tripp hemhem ändå!
Förra helgen glömde jag mina brillor här och till imorgon behöver jag skridskor (sweet lord, dem har jag inte stått på på år och dar! Så kul!!) så dem har jag nu plockat ner + ett par dojer och en jacka.

Efter jobbet idag for jag hem till mormor och kollade på bilder. Kändes sådär idylliskt, ni vet, svart vitt och suddigt. Men fint! Min morfar kan ha varit Sveriges stiligaste karl i sin ungdom.

Likes

Comments

Och det känns redan som en hel evighet sedan tisdag kväll. Hur är det möjligt? Vad har jag blivit för en mes?

Nej mes är dumt att säga. Just kiddin'.
Hemkommen från jobb och bollar med hurvida jag ska tillbringa helgen på dansgolvet, hemhemma eller här. Sofia gör mig i alla fall sällskap på söndag, tack och lov!

All in denim

Sweetchoklad@instagram <- där kan ni följa vad som sker på mitt lilla jobb, glöm inte det!

  • 117 readers

Likes

Comments

Creative, Daily, Pics

Det här med att pynta väggar alltså... så svårt! Få det enhetligt och personligt på samma gång. I och med mina vita väggar så håller jag mig till svarta ramar, men vad ska man ha i dem?!
Hittade denna ram på jobbet i förra veckan och fick idag hem några dugliga bilder att sätta i den, men några till behövs visst. Vad detta blir återstår dock att se..

Likes

Comments

Ja, rubriken skvallrar väl rätt bra själv tycker jag! Men för att förtydliga.

Natten till i måndags kom karln hem, en liten snabbvisit då han igår kväll tog tåget till Arlanda för att flyga vidare "hem" till San Diego. So... I'm alone. Och jag insåg precis att det blir två veckor som jag nu ska bo här själv, vilket ju faktiskt blir det längsta sen jag flytta hit.. haha!

Som tur är drar chefen och hans fru från landet med så från och med imorgon jobbar jag själv på sweet. Ja, tur i den benämningen att jag får något att göra!

Sen har jag ju nu också blivit tvungen att uppgradera min i telefon. Denna gång till AJFÅN. Och ja, kameran är bättre men där tar väl det positiva slut. Jag fattar noll.Känner såhär över hela situationen atm. Men jaja, tiden går fort. Det blir nog bra detta.

Cheers!

  • 135 readers

Likes

Comments