Header

Morning guys!

Jag har sedan i tisdags kväll haft sällskap av Erik här, därav den lilla frånvaron. Gårdagen bestod i vilket fall av jobb + kvällspromenad till Bosses glassbar. Cirka andra glassen i år och cirka 500 meters promenad, haha! Men det var fint.

Blev själv igen vid 6 i morse och sedan dess har jag varit uppe. En PW längs stångån och nu lite avbetande på en To-do list som liksom aldrig tar slut. Mycket av det är dock roliga ting, som att jag här om dagen fick ytterligare ett litet tatuerings-uppdrag!

I övrigt väntar ett möte, jobb och kaffe med en vän i (förhoppningsvis) kvällssolen.
Tjing på de'!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

  • 24 readers

Likes

Comments

Herregud, mitt huvud är precis tvärfullt. Så inte van vid att ta in så mycket info på så några timmar.
Men så himla värt! Dessa bilder är lite av resultatet efter bara idag.

Tackar ödmjukast Anders Bergsten och på återseende!

  • 39 readers

Likes

Comments

Inspo, Thoughts, Pics

Födelsedag/Julafton
Pga julpyssel! Det är egentligen det jag gillar bäst med hela julen. Baka, laga mat, bygga pepperkakshus, pynta, you name it! Mysfaktor liksom. Födelsedagar kan kvitta.

Dansa/sjunga
Haha ja det säger väl sig självt! Men sjunger gärna med. Dock var det hemskt länge sedan jag fick använda den rösten på riktigt. Typ gymnasiet...

Bok/tidning
Jag kan vara en sinnes bokmal i perioder. Det var tyvärr länge sedan en sådan period infann sig nu, men jag var stammis på biblan ett tag. Tro't eller ej!

Få pengar/Tjäna pengar
Så länge vi inte snackar att vinna pengar då alltså, då är det en annan femma men annars måste jag känna att pengar är välförtjänta.

Instagram/Facebook
Pga hänger alltid på instagram, haha! Nejmen. FB har jag aldrig gillat. Oklart varför egentligen.

Gå/Jogga
Nää där kan jag inte välja! Går gör jag i princip varje dag men inget slår ju känslan efter en ordentlig joggingtur!

Choklad/Vanilj
Say no more.

Nattmänniska/Morgonmänniska
En stor synd i vissa människors ögon men jo. Sen jag började gymnasiet oc tvingades kliva upp innan 5 varje morgon så har jag ofrivilligt blivit en morgonmänniska.

Nätshoppa/Gå på stan
Okej, nån gång då och då kan det vara kul att handla på stan men alltså nej, över lag får jag bara panik. Folk överallt, rörigt, för mycket. Jag lyckas sällan se vad jag tycker är fint eller inte.

Tidsoptimist/Pessimist
Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Är Angelica sen- Ring. Något är fel 🙈

Frukt/godis
Skulle kunna leva på frukt alltså. Utan tvekan.

Kanske dock inte banan. Speciellt inte den jag fann gömd på jobbet igår... Låt oss inte diskutera det zoo med bananflugor som svärma ut ur den brödboxen.

Katt/Hund
Say no more där heller. Saknar min lilla fis så det skär i hjärtat ibland.

Likes

Comments

Idag tar jag denna babe och far ut på slätten för en heldags fotokurs!
Skall bli himla spännande må jag medge. I själva verket kan jag ju iiingenting om kameror. Allt jag pysslar med har jag lärt mig själv, vad som är rätt och fel är liksom en helt annan femma.

Så i och med att jag kommer vara en av två (jag och min far faktiskt..haha) fotografer på Sofias bröllop så känner jag att en kurs innan dess vore på sin plats. Jag kommer ju naturligtvis inte kunna plåta i själva kyrkan då, iom att jag också ska vara tärna, men fotograferingen i trädgårdsföreningen däremot. Och då vill man ju gärna få till det utan trassel och trubbel 😉

Later!

  • 46 readers

Likes

Comments

Heldag på jobbet väntar denna måndag. Rätt skönt då jag imorgon once again är ledig för lite andra spektakel. Riktigt taggad på det!

Stay tuned, over n' out!

  • 67 readers

Likes

Comments

Låt oss milt uttrycka att energin inte är 110% där idag, för att inte tala om fokuset. Hahah!

Hur som så spenderade jag förmiddagen åt att städa upp resterna av gårdagen (dubbla svabbningar av golv bla...) sedan tog jag bussen ut på landet och hälsade på far. Plockade blommor och tog en vända i skogen efter obefintliga kantareller.
Precis vad jag behövde. Ogillar skarpt att inte ha gångavstånd till ordentlig natur!
Nåja, en vacker dag så.

Cheers!

  • 75 readers

Likes

Comments

Så gårdagen var ta mig tusan brutal.
Men brutalt jäkla rolig!!

Hela kalaset började med champangefrukost hos bruden själv när vi invaderat trappuppgången på parkgatan. Efter det tog vi oss till station nr.1, alltså pole dance. Där hade jag rätt höga förväntningar och vi blev då inte besvikna, så himla kul!! Träningsvärken idag är ett faktum.

Därefter gjordes några uppdrag på stan i form av att be om äktenskapsråd, dansa och you name it!

Lite lunch och sedan delades gruppen för lite smink o fix innan kvällen.

Jag fick med mig två damer hem som jag tidigare bara sett i korridoren i skolan. Ibland blir man fasen överraskad alltså men jäklar vad kul vi hade de där timmarna innan resten av gänget dök upp. Toppendamer!

Näst på listan stod sexparty. Där hade jag nog cirka noll förväntningar och höll på att tappa hakan när köksbordet fylldes med alla möjliga (och omöjliga) sexleksaker. Tja.. vad säger vi? Med lite vin i kroppen kan vi gissa hur det slutade!

Middag följde sedan på stan och sedan kvällens sista aktivitet, bowling! Och ta mig på mitt ord när jag säger att jag SUGER på detta. I alla fall nykter, tydligen. För jäklar vilken snits jag fick in igår!

Summan av kardemumman alltså, utan tvekan en av de roligaste dagarna någonsin tror jag! Jag har aldrig ens tänkt på min egen möhippa men den ser jag ta mig sjuttan fram emot nu!

  • 94 readers

Likes

Comments

Morning m8's!

Så här står jag iförd träningskläder denna allt för tidiga lördagmorgon.
Min första gäst borde anlända vilken minut som helst här, sen bär det av mot..Sofia! För hennes möhippa!

Och för er som hänger med här har ju säkert redan sett möhippan p Öland. Ja, så går det om man är en sjukt omtyckt vän antar jag, man får två möhippor.
Detta är då iaf den egentliga, officiella om vi säger så. Stopp nr.1 är pole dance.. hahah! Sjukt spännande.

To be continued!

  • 113 readers

Likes

Comments