Fashion is my passion!

Imon är det skola som ni vet, är så sjukt taggad! NOT!! Men aja godnatt, ska sova😚 (Ni fattade det antar jag...)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 95 readers

Likes

Comments

Thea ringde nyss och frågade om jag ville hänga med till gissa vad- SIMHALLEN!😄

Jag ska hoppa dacken för att hänga med men aja, det är ju inte så ofta man får åka till simmhalen...

Likes

Comments

Min bakgrundsbild på mobilen!

Vet att jag inte har bloggat alls mycket på sistone men det har varit så mycket med läxor, prov mm. Igår t.ex. va jag i Eksjö och tävlade (gymnastik) och vi kom trea i trampett och femma i matta och i Fredags var jag på skoldisco. Men aja jag ska försöka uppdatera lite mer nu än vad jag har gjort innan.

Nu ska jag kolla på tvd!😱😂❤

Likes

Comments

Idag är det första dagen och här har ni selfien!

Skolan var väl okej men lektionerna var rätt sega plus att vi hade NO-prov, men jag tyckte att det gick ganska så bra faktiskt! Vi hade matte också och jag och Emma jobbade fem sidor sammanlagt på två lektioner💪

Men nu ska jag sätta mig och kolla på fotboll!😄😄

Likes

Comments

Hej på er! Många gör detta på sin instagram (även jag) men jag tänlte göra det här på bloggen också! Då kommer jag att uppdatera lite mer och på varje bild kommer jag såklart skriva lite grann också. 

Men nu ska plugga plugga inför NO-provet som vi ska ha imon..


Likes

Comments

Idag har jag inget direkt planerat förutom att jag ska till Arenastaden två gånger eftersom att jag ska träna. Jag har för gymnastik och sedan ett ispass. Men helgen har varit bra faktiskt och så. Det var kul hos våra kompisar och vi pysslade lite haha, nä men mamman typ älskar att pyssla så vi fick prova.

Men nu ska jag bara äta min frukost och sen ska jag plugga lite för på Tisdag blir det NO-Prov😣

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg till några kompisar som vi ska hälsa på idag och så ska vi va där på kvällen o äta. Men jag bloggar bara lite eftersom jag inte har nått annat att göra. Isf så är det ju kul att blogga så det det är bara bra att det inte finns nått att göra;) men imon ska jag fota en ny header och så satt det kommer komma upp en video på VFM (byalva) där jag visar sminkningen och håret typ nästa vecka.

Men nu är vi snart framme så hejdå!


Likes

Comments

Alltså gud vad jag stör mig på läxor!
Och många läxor får man med.. Iaf så tycker inte jag att läxor är speciellt kul men det är ju väldigt skönt när man blir klar. 

Skolan var bra idag och vi hade ganska softa lektioner som slöjd och en lektion som var 20 minuter lång! Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat på länge men det är för att jag har varit i Turkiet i en vecka utan internt. Men nu ska jag sätta mig och kolla på TVD, såå bra!

PS, Skrev detta inlägget igår Fredag 10/10 men det kommer upp idag!


Likes

Comments

#BILDFRÅNISOMRAS

Nu ligger jag här i sängen, bloggar, är inte särskilt trött, men jag har reeeesfeber! Vi åker ju till Turkiet imon och jag längtar såå mycket. Jag har laddat upp en "handbagagepackningsvideo", puh vilket långt ord😂 Men jag har iaf laddat den på VFM och jag tror min "resväskapackningsvideo" också kommer upp snart. Men jag kommer också att göra en resan dit som kommer upp när jag kommer hem. Men nu måste jag snart lägga mig så vi hörs, hejdå!❤

Likes

Comments

Läxorna är precis klara, åh vad skönt:)

Men nu ska jag bara läsa lite och sedan ska mamma massera mig lite grann sådär.. En riktig Måndagslyx!😄Likes

Comments