Nu är det snart sommarlov. Jag tycker faktiskt att det är med blandade känslor som jag tar sommarlov nästa vecka. Jag slutar nian och det betyder att en ny tid i livet är påväg. Man lämnar klassen och börjar på en helt ny skola. Jag har kämpat hårt i skolan och jag är väldigt nöjd med resultatet som kommit av det. Men jag kan ångra att jag har mått så dåligt för att få betyg som jag bara ska använda till att komma in på gymnasiet. Mycket har uppkommit på grund av stressen men det kan jag skriva om senare. Jag kommer att sakna klassen mycket och vi har haft super kul men jag är färdig med högstadiet nu. Jag vill vidare till nya mål. Men först ett härligt sommarlov med massa kul. Hoppas att ni står ut med att jag vara uppdaterar ibland men jag är ingen blogg tjej. Jag tycker om och skriva. Det är stor skillnad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har påbörjat inlägg till och från fler talet gånger. Det är svårt, jag är inte duktig på att blogga och jag har ingen bra rutin för att blogga varje dag. Men jag vill inte ta bort min blogg. Jag vill ha kvar alla inlägg. Mina inlägg om saker jag gjort, spännande nyheter, avsked, glädje och sorg.
Men nu när jag skriver inser jag hur mycket jag tycker om skrivandet. Att skriva av sig sina tankar och känslor. Ibland undrar jag om jag borde skriva en bok om alla tankar. Att mitt huvud inte sprängs är ett under. Haha nä, skämt o sido
Hoppas att ni har det bra. Tänker ni mycket?
Skulle det mot all förmodan vara så att ni skulle vilja önska ett inlägg så är ni hjärtligt välkomna att göra det. Tack snälla för att ni läser. Att en person läser betyder faktiskt väldigt mycket. Stor kram till er ❤

Likes

Comments

Hejsan!
Väldigt längesedan jag skrev här på bloggen. Senaste inlägget publicerades 6 oktober 2016.
Efter det gick det utför...
Det finns många anledningar till varför jag inte har skrivit.
2016, framförallt hösten är det värsta jag varit med om i hela mitt liv.
2016 kan slänga sig i väggen hundra gånger om...
Just nu vågar jag inte svara på när jag uppdaterar igen, jag vill inte ha några måsten och det en av anledningarna att jag inte har uppdaterat.
Sedan har det hänt många extremt jobbiga saker och jag orkar inte berätta allt nu, kanske senare om jag fortsätter blogga.
Jag hoppas att ni som läser har det bra och har ni inte det så vill jag att ni ska veta att ni inte är ensamma
Du är aldrig ensam ❤

Likes

Comments

Kreta dag sju passade vi på att bada och sola mycket och efter lunch gick vi ner till havet där vågorna var super höga. Jag har någon slags känslighet mot saltvatten då det börjar svida på kroppen efter att jag har badat i det så jag badade inte så mycket i havet men denna dagen gjorde jag det. Igentligen älskar jag att bada i havet men det gör helt enkelt för ont att bada i det för ofta. Vågorna var iallafall svinroliga. När jag skulle upp ur vattnet lyckades det komma en våg snett från sidan så jag trillade och skrapade min armbåge och höft rätt rejält men jag satt där på stranden och skrattade åt mig själv så så värst ont gjorde det inte.

Kreta dag åtta var det dags att åka hem men vi åkte inte förrens på kvällen så vi hann bada och sola på dagen. Annars passade vi på att njuta så mycket det bara gick av sista solstrålarna och fota de fina katterna 😂😊

ursäkta att detta inlägget kommer upp flera dagar försent men jag har haft så jävla mycket så.jag har glömt detta inlägget
jaja ha det så bra

Likes

Comments

Kreta dag sex! Denna dag badade vi rätt mycket på dagen och solade såklart. Vi passade på att bada och sola så mycket som möjligt på denna semestern faktiskt. På kvällen åkte vi in till Chania och kollade i affärer och sedan åt vi en god middag. Så här kommer lite bilder från det.

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till femte dagen av våran semester och denna dag till ära var vi på ett vatten land. Haha när vi inte badar på hotellet så åker vi iväg och badar. Det var rätt stort med typ 9 eller tio olika vattenrutschbananor tror jag. Några med ring och några utan. 

Det fanns även en barn pol med lite olika lek grejer och en pool som var djup så att man kunde hoppa och sådär 
Vi var där nästan hela dagen och det var super kul.
jag tog inte några bilder där då jag inte ville ha med mig min telefon till vatten landet.

Vi hittade dock ett tak att gå upp på så jag tog några bilder där och någon på polen som ändrade färg.

Likes

Comments

Kreta dag tre gjorde vi inte heller så mycket då vi ville passa på att sola de första dagarna. Vi badade och solade hela dagen och åt gott på kvällen. Blev inte mycket fotat men vi hade väldigt trevligt

Kreta dag fyra badade vi på dagen och efter middagen på kvällen åkte vi ett tåg som hette little funny train. Man åkte upp i bergen med tre stopp.
Första stoppet var på en vin gård där de vuxna fick prova lite vin. Jag fick inget vin men jag fotade lite istället.
Nästa stopp var ett kloster med nunnor. Det låg på ett berg och det var väldigt roligt att få se klostret. En nunna berättade om hur de levde och vad de gjorde så det var väldigt intressant.
sista stoppet var en apelsin gård där man fick prova på ny pressad apelsin juice. Det var super gott. Sedan åkte tåget tillbaka till hotellet

Likes

Comments

Här kommer första delen av Kreta inläggen.
Första dagen, torsdag var resdag. Vi åkte på eftermiddagen så jag var i skolan två timmar på förmiddagen. Vi flög med flyg till Kreta och det tog ett tag så vi var inte framme förrens sent på kvällen men jag hann ta två bilder ändå 😃

Eftersom att vi inte gjorde så mycket mer än att bada och gå en sväng på stan dag två så får den vara med i detta inlägget med.
Vi hade frukost och middag på hotellet så det kommer nog en och annan mat bild 😂

Såg att detta inlägg hade kommit upp fel tid men jag hoppas att det inte gör något 

Likes

Comments

Hejsan!
Alldeles förlänge sedan vi hördes av men det finns en anledning till att jag inte har uppdaterat på väldigt länge. Det är nämligen så att inatt kom jag hem ifrån Kreta efter att ha varit där i en vecka.
Veckan innan det gick allt tid åt att plugga igen för allt jag skulle missa.
jag har haft det super bra och hunnit ta ganska mycket bilder.
så varannan dag nästa vecka (med start måndag) kommer jag att lägga ut bilder från dagarna vi var där och skriva lite vad vi gjorde och så. Inläggen kommer upp 12.00
Hoppas att detta uppskattas och att ni gillar inläggen
kram på er

Likes

Comments

Åter igen fredag och jag njuter till max. Idag har jag haft två glosförhör men båda kändes relativt bra. Nu senare idag ska jag åka och rida tilly och det ska bli super kul och mysigt.
Efter det blir det fredags mys med familjen och hyfsat tidigt sänggående så att jag orkar upp imorgon.
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en toppen helg.

Likes

Comments