Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Hej på er! Undrar om det fortfarande är någon som tittar in här på bloggen, tveksamt haha. Jag har i alla fall beslutat att starta upp den igen, har inte riktigt haft orken för det på sistone av personliga skäl, har inte känt mig så glad på någonting skulle jag kunna säga. Men nu är det bättre och jag känner allt börjar bli bättre, vilket känns väldigt bra!

Idag har jag varit på julbord med jobbet på Loka brunn och det var så himla mysigt, har aldrig varit där tidigare och om maten kan jag bara säga mums mums!
Man fick även stanna kvar där och bada men jag kände att jag ville åka hem, så ska ha lite egentid och bada samt kolla på en Falk samtidigt. Haha jag låter ju folkskygg när jag skriver sådär;) Men det blev bara spontant att jag fick för mig att hoppa i badet när jag kom hem.

Hoppas ni haft en fin helg, puss!

Likes

Comments
En torsdag bestående av en nästan inte så passande försovning, kort skoldag, regn och serietittande

Likes

Comments

Hejsaan! Herregud vad längesen det var jag bloggade, men har verkligen inte känt för det. Haft lite dålig motivation till allt just nu.. Men men det börjar ju bli bättre :)

Idag så gick jag i skolan till tjugo över två, gick direkt efter till Vasa med mina favoriter och fikade. Onsdagsfikan som vi infört för några veckor sedan, var iaf supermysigt! När jag kom hem sen så firade vi pappa och nu så har jag bara kollat film och tagit det lugnt, men ska nog sova nu är så himla trött. Men vi hörs, I promise you that!

Likes

Comments


Likes

Comments

tidigare ikväll

Efter jobbet gör jag nästan alltid samma saker, om det inte är så att jag ska iväg och så. Jag duschar, tar på mig morgonrocken och lägger mig i sängen med datorn och kollar film. Igår fick det bli endless love, har velat sett den länge men har inte riktigt tagit tag i saken och gjort det. Men herregud vad jag älskar den, ni måste se den!

Likes

Comments

boyfriend jeans, bikini - new yorker // linne - bikbok // tröja - gina // halsband - h&m // converse - scorett

Likes

Comments