Det finns drömmar och så finns det drömmar. Min senaste dröm om dig... Ja vad ska jag säga? inte som alla andra.
jag drömde att du kom tillbaka till oss.. inte som vem som helst, utan tony kom tillbaka till oss och han var en polis, ja jag måste säga att det var något komiskt.

Men att drömma om dig är bland det bästa jag vet, för i drömmen känns du verkligen, som att du är här på riktigt. Jag kan  känna din beröring. Jag minns hur du luktade, alla de små detaljerna kommer tillbaka i mina drömmar.
Och ibland så önskar jag att min verklighet var en dröm. minns när du drömde att jag dog, vilken panik, dina tårar föll för de kändes så verkligt. Men för dig var det en dröm. I mina drömmar lever du och i min verklighet så lever du inte

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

idag är det 8a dagar sen jag rökte min sista cigg. Nu har jag dock haft ett jätte litet bakslag. 1 mun bloss vilket inte känns så allvarligt. Men det var bland det äckligaste jag smakat på. Är inte heller röksugen lika ofta men det kommer fortfarande och är då intensivt.
Men nu har jag fått mig ett nytt beroende. Ingefära. Hur kan jag inte ha använt det förut? Har det i tee och sen i mitt vatten som får stå med citron också. Så morgonen består av att dricka, inte så att jag blir hungrig 😅

Likes

Comments

Morgonen började med en cykeltur. Tanken var ca 1 mil men jag orkade inte då jag hoppade över frukosten så blev nästan 6 km iaf. mellan landade på Willys och köpte med mig massa gott hem ;) En barnfri söndag får jag lyxa till det.
Sen har jag legat på sängen hela dagen och bara glott på film. Flyttade mig till soffan, fixade lunch och där hamnade jag framför NCIS.

Nu är trollet äntligen hemma så tänt massor av ljus, delar på lite godis och jag dricker mitt te :)

Likes

Comments

idag kom äntligen min nya lampa. Måste bara komma på ett sett att gömma sladden på. Men är annars hur nöjd som helst :)

Likes

Comments

Bilden säger allt. jag känner mig så jäkla grym. Och har ännu inte haft något bakslag alls. hejja mig!

Likes

Comments

Idag tog jag cykeln och besökte dig. Är inte alls så ofta hos dig... Jag vet inte varför jag inte gör det... Eller jo, det är så jobbigt.

Jag blir som ett fån där, jag tänker på allt utom dig nästan. Vet inte om det är för att skydda mig själv. För annars kan jag tänka på dig hur mycket som helst och vart som helst. Kan inte förstå att det snart har gått 2 år sen du dog.
Vill bara kunna få fråga hur du mår. Eller vad du ska göra. Förstår inte alltid vart tiden tar vägen? Hur kunde det bli såhär? Varför nämnde du oss?

Saknar dig med än ord kan beskriva ❤

Likes

Comments

Det är absolut inte varje dag man har polisen hemma hos en. 2 stycken närmare bestämt. Som tur två trevliga tjejer, fast de kanske var så trevliga för jag var trevlig?
stackarna hade vaktat  grannhuset så ingen skulle ta sig in i nästan 8a timmar så självklart tyckte jag att de skulle ha rätt att kunna gå på toaletten och få vätska

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gjort iordning min lilla oas vid förrådet som jag tänkt sen vi flyttade in. idag fixade jag äntligen allt. Innan ( finns dock ingen bild) var det bara en tråkig jordplätt. Hittade några bortskänkes plattor, som ligger lite snett men det gör inget. Åkte och handlade lite växter och resten hade jag hemma. Så nu ska jag avnjuta ett glas citronvatten i skuggan innan jag ska hämta trollet

Likes

Comments

Halv vaknade av något ljud. Tänkte inte så mycket mer på det. Men ljudet var mitt i natten, det tjöt rätt kraftigt men inget ljud jag kände ingen. Somnar om och vaknar åt jävligt många blå ljus.
4a polis bilar 3 brandbilar och 4a ambulanser.
En lägenhetsbrand. rätt kraftigt tror jag om man kollar andra bilder..

men hur kan jag inte vakna av det andra ljudet? tänk om det hade varit grannen över mig?

Likes

Comments

Alva är ny duschad och ligger i min säng och spelar just nu.
Själv sitter jag på lilla balkongen som har utgång via mitt sovrum.
Så skönt att sitta här med öppen dörr och vädra. Annars sitter jag inte här för då hade jag rökt, så all rök hade då gått in i mitt sovrum och på Alva. Vilket absolut inte hade varit okej.
Så idag avnjuter jag en öl ( som jag har snott av micke ) utan en cigg.
Istället ska det målas naglar.

Nu har jag varit rökfri i 48 timmar och 30 minuter.

Likes

Comments