Hatar dessa kvällar. Inte för min egen skull, den smärtan kan jag ta. Men att se dig sitta och gråta. Gråta av saknad är inget barn skall känna. Att gråta efter sin andra förälder är aldrig något små barn skall få uppleva.
Att se Alva så ledsen efter sin pappa gör så ont i mig och inget jag säger eller gör kan någonsin ta bort den saknaden.
Vill bara ta bort det onda från henne så hon bara kan få ha det bra. Men det går inte..

Jag känner mig så maktlös, även misslyckad som förälder. Vet aldrig om jag gör rätt eller fel. Jag låter henne gråta och vi pratar länge och mycket. Visar att det är okej att gråta och jag finns alltid där för henne. 
Hon pratar ofta om familjer. Om alla som även har en morfar och en farfar. Hon har inget, hon har verkligen ingen manlig förebild som alltid finns där för henne som hon är trygg med en som kommer för att besöka henne, en hon kan ringa själv om hon vill. 
Önskar jag kunde trolla för dig att ge dig den tryggheten men jag kan alltid lova dig att vi är många som älskar dig <3

Och jag själv känner mig så ensam. jag har inte heller någon att prata med om detta. Stänger in mig själv och önskar bara att du fanns här.

Likes

Comments

Älskar mitt jobb. Ger verkligen inget klirr i kassan men jag trivs så bra i det jag gör. Kan verkligen rekommendera alla att vara kontaktperson. Sen trivs jag så otroligt bra med hen jag arbetar med också. En sån otroligt fin person!

Nu är jag på G hem. Ska hämta bus på dagis och sen ha lite fredagsmys. :)

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig heter det va?
nu är hela formuläret ifyllt inför första besöket hos psykologen på måndag. Inte en dag sent att börja gå där känner jag. Och hoppas att det skall ge resultat då det aldrig har funkat innan då jag gärna sitter och målar upp en fantastisk bild på precis allt. Men lixom, ingen lever så förutom jag när jag väl sitter där. Men nu är det dags att ta itu med allt!

Likes

Comments

Idag är jag sjukt trött. Fast jag och robin inte ens pratade lika länge igår. Vi pratade bara i 3.5 timme ;)
Sen var det bara att försöka sova. Har svårt att sova när det är lite små oväder ute som det är men efter mycket vändningar i sängen så lyckades jag somna. Hade en halv konstig dröm och sen vaknade jag av värsta ljudet. Hoppade nästan ur sängen och undrade vad FAN det var som lät. Efter en stund insåg jag att det var plasten på gården bredvid mig. Det lät något hemskt så tog nog minst 1 timme och lite högre musik innan jag kunde somna om. Så idag är jag inte ett dugg tuff.
Men det är en lugn morgon och Alva är på toppen humör så har inte så mkt att klaga på iaf. Så snart dags att lämna på förskolan och sen en kaffe dejt med bästa Sandra!

Likes

Comments

Efter att ha sovit hela dagen så ringde jag min mamma eftersom jag vaknade med ett enormt sug efter en räkmacka. Mamma var inte sen på att tacka nej, så var bara att kliva upp fixade mig snabbt och begav mig ut.
Självklart så valdes favorit cafét Cafe fjärilen. Personalen är aldrig grinig, man får otroligt mycket för pengarna och stället i sig är jätte mysigt.

Nåja, en räksmörgås, en cola, en kaffe och en chokladboll senare.  65 kronor fattigare så sitter jag här mätt och belåten.
Snart iväg till förskolan för att hämta hem det bästa jag har.

Så idag står det massa pussel och spel på schemat

Likes

Comments

Alltså jag dog en liten smula. Alva är hemkommen från 4a dagar från sin farmor.  Packade upp sin väska för att visa sin nya bok som de har köpt. Jag började bläddra lite så ser jag nått som ser ut som hjärtan men ändå inte. Skrattar för mig själv för att jag tycker det ser ut som snoppar. Frågar Alva vad det är. Och sådär självklart som bara ett barn kan svara på. Men mamma det är väl snoppar ser du väl?

Likes

Comments

Denna helg har jag legat dålig på soffan. Har inte orkat någonting. Är glad att jag är barnledig så jag inte behöver tänka på mat eller att roa en uttråkad 4a åring då hon är hos sin farmor. Hon åkte dit i fredags och kommer hem imorgon. En riktigt långledig helg. Tror inte ens det har hänt förut och då ska jag vara sjuk, menar lixom vad är oddsen? Hade verkligen velat orka vara jag.

Men i fredags orkade jag iaf svira om för middag ute med mamma, svärmor med man.  Bara Robin som saknades.

Igår låg jag verkligen  bara på soffan och gjorde inte ett piss! Telefon dejt med mannen i mitt liv på kvällen  bara. Saknar honom enormt bara <3

Idag har jag orkat mig till Willys iaf. Blir ju tvungen att handla hem lite iaf och hade gråtit imorgon bitti om mjölken till kaffet varit slut. Ser ut som 7 svåra år just nu så tacka fan för sminket så man slipper skrämma barnen ute iaf. 

Nu blir det lite mer film på Netflix och tycka lite mer synd om mig själv!

Likes

Comments

Det finns drömmar och så finns det drömmar. Min senaste dröm om dig... Ja vad ska jag säga? inte som alla andra.
jag drömde att du kom tillbaka till oss.. inte som vem som helst, utan tony kom tillbaka till oss och han var en polis, ja jag måste säga att det var något komiskt.

Men att drömma om dig är bland det bästa jag vet, för i drömmen känns du verkligen, som att du är här på riktigt. Jag kan  känna din beröring. Jag minns hur du luktade, alla de små detaljerna kommer tillbaka i mina drömmar.
Och ibland så önskar jag att min verklighet var en dröm. minns när du drömde att jag dog, vilken panik, dina tårar föll för de kändes så verkligt. Men för dig var det en dröm. I mina drömmar lever du och i min verklighet så lever du inte

Likes

Comments

idag är det 8a dagar sen jag rökte min sista cigg. Nu har jag dock haft ett jätte litet bakslag. 1 mun bloss vilket inte känns så allvarligt. Men det var bland det äckligaste jag smakat på. Är inte heller röksugen lika ofta men det kommer fortfarande och är då intensivt.
Men nu har jag fått mig ett nytt beroende. Ingefära. Hur kan jag inte ha använt det förut? Har det i tee och sen i mitt vatten som får stå med citron också. Så morgonen består av att dricka, inte så att jag blir hungrig 😅

Likes

Comments

Morgonen började med en cykeltur. Tanken var ca 1 mil men jag orkade inte då jag hoppade över frukosten så blev nästan 6 km iaf. mellan landade på Willys och köpte med mig massa gott hem ;) En barnfri söndag får jag lyxa till det.
Sen har jag legat på sängen hela dagen och bara glott på film. Flyttade mig till soffan, fixade lunch och där hamnade jag framför NCIS.

Nu är trollet äntligen hemma så tänt massor av ljus, delar på lite godis och jag dricker mitt te :)

Likes

Comments