Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag klippte jag äntligen lugg som jag velat göra sååå himla länge! Klippte även av en bra bit så nu är håret verkligen fint & fräscht!

Likes

Comments

Igår var vi på kräftis hos Robin! Trots det dåliga vädret blev det väldigt lyckat! 5 kamp samt sång, dans & kräftor stod på schemat!

Likes

Comments

Efter att jag jobbat hela sommaren så tänkte jag att jag förtjänade några dagar på västkusten för att njuta av det allra sista av sommaren så jag är redo för hösten!
Jag och Jesper tog bilen ner till västkusten och bara hade det bra! Vi gick på promenader, fiskade, var på klipporna vid havet & åt mycket god mat!

Likes

Comments

Vi lyxade till det lite efter jobbet igår att gå ut och käka med hela gänget då vi helt enkelt är så himla bra! Det uppskattades då det var otroligt god mat & vi skrattade en hel del!

Likes

Comments

När jag och Jesper stod och lagade middag så ringde Ludde och frågade om vi ville mötas upp på stan för lite vin på stan vilket var otroligt trevligt! Vi satt i några timmar och bara pratade & hade det bra!

Likes

Comments

Igår var vi på kräftskiva på ängsö hemma hos Matilda där det blev god mat, tipspromenad, lekar & en hel del skratt! Blev en riktigt lyckad kväll som även den slutade med nattbad! Blev inte många timmar sömn men hade riktigt roligt! Idag är jag otroligt sliten men det kan det vara värt ibland!

Likes

Comments

Otroligt originell titel haha! Men passande då jag för tillfället är inne på senaste säsongen och är HELT BESATT! Så himla bra serie.
Nu ska jag alldeles strax gå ner på stan för att möta upp Jesper för en liten lunchdate! Supermys

Likes

Comments

Firade midsommar ute på ängsö hos Matilda med en tvådagars med massvis av skratt, nattbad, sång & dans! Hade så himla roligt & är så glad över att ha så bra människor runtom mig.

Likes

Comments