Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags beställde jag en ny telefon och idag kom den, en iphone 8 😁 Va så jäkla less på min 6s, enda jag gjorde va och ladda den känns de som. Och dog direkt den blev för kall. Utseendemässigt är den typ likadan, men jäklar va bra kamera de är på denna (bilderna nedan är dock inte med den nya). Beställde även ett nytt skal oxå, fint va? :)

Likes

Comments

Från begravning till träning. Ja de var min fredag de, typ.

Ha väl inte hänt så mycket ihelgen, körde pass med Tove på lördagsmorgon. Typ de jobbigaste jag gjort, ha träningsvärk fortfarande. Storstädade läggan sen (ovanligt va) och blev cider och spel på kvällen. Slöa hela söndag och vips va de måndag igen. Då de inte blev nå plugg ihelgen ha jag suttit typ exakt hela dagen och kvällen. Undantag: gym, mamma och pappa en sväng och hämta tunnbröd (fick en hel icapåse med nybakat tunnbröd av Adine, mums). Borde egentligen sova för längesen men ska försöka nu. Redovisning 8.15 imorgon!

Likes

Comments

Pjuh, så hade den veckan gått! Jobbade måndag och tisdag, väldigt intensiva dagar då en hel avdelning va sjuk... Sen onsdag och idag har jag haft fältstudier, alltså observationer i barngrupp. Och kan inte påstå att man varit så jättesugen på sätta sig och plugga på kvällarna så lär nog få sitta lite ihelgen.

Annars så har första snön kommit iveckan, som om de va någon världsnyhet då den försvann lika snabbt🙄Ikväll bytte pappa däck på min bil iaf så man är redo för vintern, sen tvärstädade jag bilen bara.

Imorgon blir en tung dag, begravning för farmor❤️ För ett år sedan hade jag aldrig varit på begravning, imorgon blir det den tredje...

Likes

Comments

Äntligen fredag 🙌🏻 Klev upp vid åtta imorse och for på gymmet. Knäckte en nagel oxå, jag som bara haft dom en vecka.. less blev jag! Aja, blev långdusch, smörja in med bus, lunch och sen fixa mig. Ha inte gjort så mycket annat idag. Ska väl snart börja med middagen hade jag tänkt. Marie fyller år idag så ska dit och fika ikväll, mycket kalas nu:)

Likes

Comments

Jag hinner ju knappt skriva om helgen förrän hela veckan har gått, sjukt va de går snabbt. Men som skrivet va det en väldigt lugn helg då vi va hundvakt. Söndag följde jag dock Linda till Lycksele. Hälsade på Petra och barnen, gick lite på marknan och i affärer och så. Kvällen blev de födelsedagsfirande i förskott för mamma, då alla va hemma. Har varit där ikväll oxå och ätit tårta.

Annars har veckan flutit på i vanlig ordning. Jobbade i Tisdags på gamla avdelningen, älskar att komma tillbaka dit, bästa vickevire❤️ Va dock så död efter den dagen då jag började tidigt och va tvungen att plugga efter jobbet så jag somnade typ åtta och sov ända tills sju dagen efter. Snacka om skönt! Hunnit med 3 gympass iveckan oxå, gött.

Får se om de blir nå plugg imorgon eller om jag tar helg, hade litteraturseminarium imorse så ha mest bara tentaplugg nu och de kan man ju lägga upp själv:)

Likes

Comments

Då jag inte hade något bättre för mig i lördags fick de bli 3rätters till middag :)

Marinerade räkor med lime och chili + brödpinnar

Potatisgratäng, ryggbiff, grönpepparsås, fylld tomat med vitlök och västerbottensost, vitlöksbröd och haricots verts.

Daimpannacotta med hallon

Likes

Comments

Finally helg igen! Dock har veckan gått rätt fort, har gjort bort massa skolarbete, jobbade i onsdags, gjort nya naglar osv. Något mindre roligt är att jag blivit förkyld så har inte blivit någon träning iveckan :/ Men snart är jag tillbaka igen:) Tog helg idag vid tolv efter en redovisning, har mest dolat på här hemma hela dagen. Städat garderoberna i hallen, rensat ut sommarskorna och in med höstskor, tvättat jackor osv. Vi är även hundvakt ihelgen till Bizzie, så blir en lugn helg ihelgen. Har precis kommit hem från after worken på hotellet och ska ladda upp för idolmys nu:)

Likes

Comments