Hade inte tänkt skriva så mycket då mina dagar ser rätt likadan ut nu. Gym, seminarium, plugg och musikhjälpen. Däremot har de varit lucia idag. Trots att jag bara varit hemma och pluggat så gjorde jag mig lite luciafin. Sakande dock ett luciatåg :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen såg liknande ut som lördag - gym, långprommis och bakning. Bakade pepparkakor och kokade knäck. En bra andra advent helt enkelt. Sjukt att det bara är två veckor kvar till jul!!

Nu är iallafall en ny vecka i rullning igen. Tränande imorse och hela eftermiddagen hade vi föreläsning. Försökte även göra bort lite plugg, har en känsla att det kommer bli mindre plugg iveckan och mycket musikhjälpen 😁

Likes

Comments

Äntligen!! Musikhjälpen började ikväll och jag kommer sitta bänkad hela veckan. Hoppas alla är med och bidrar, så viktigt ämne❤️

Likes

Comments

Lördag och en mycket lugn sådan. Startade dagen på gymmet med cirkelträning med Emelie och Helena. Sen är vi hundvakt till Bizzie ihelgen oxå så efter gymmet gick jag en långprommis med henne, b.la skoterspåret till mamma och pappa, va jäkligt jobbigt när de inte va hårt😅 Aja, efter en dusch och så blev de lite julbak och paketinslagning. Hade tänkt baka imorgon oxå. Sen har de inte blivit så mycket mer gjort efter middagen. Blir nog en tidigt kväll iaf men jag klagar inte!

Likes

Comments

Äntligen, efter två veckor fick jag äntligen mina julgardiner från cellbes. Kommer nog inte beställa därifrån igen då de tog sån jäkla tid och står 3-5 dagar på hemsidan. (Och nej de va inte postens fel för dom skickades i onsdags) Men dom va fina iaf, eller jag har inte riktigt bestämt mig om jag är helt nöjd men dom duger iår iaf! Kanske skulle ha kört på helröda i köket! Blev iaf riktigt julmysigt här hemma:)

Likes

Comments

Har haft två bättre dagar nu, ont kring tanden än men de är på bättringsvägen! Förutom plugg och sådant så blev det bio igår - Solsidan. Tyckte den va riktigt bra faktiskt.

Har varit stressad som tusan över plugget, helst när de är världens drygaste kurs plus att från den 19 dec till kursen slutar ska jag jobba alla dagar vi inte har föreläsningar eller seminarium så har fasat att behöva sitta på jul typ. Verkligen haft noll motivation till att börja med uppgifterna. Men ikväll släppte de och jag har suttit med seminariefrågorna hela kvällen så nu kan jag bocka av de från listan iaf. När jag väl börjar brukar de gå fort! Däremot är de väl värre med tentan😅

Likes

Comments

Alltid ska de vara nått, är man inte förkyld så är de nått annat. Fått en till visdomstand som precis spruckit fram ut skinnet vilket resultera i massa sår i tandköttet runtom som blivit inflammerat och nu är jag svullen ända ner i halsen. Så gapa och äta är inte de skönaste. Plus att jag sovit jättedåligt inatt. For och tränade imorse men kroppen orkade noll så blev inte där nå länge. Efter föreläsningen la jag mig i soffan och såg film och slumrade till, kände att de behövdes. Måste säga att detta är den tråkigaste kursen någonsin, vetenskapsteori, forskningsmetodik och statistik... Har alltså inget med förskolläraryrket att göra men man måste läsa den för att få skriva examensarbete. Suck!

Aja nu inväntar jag bara Johannes som varit och köpt en ny skoter sen blir de sängen. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Likes

Comments

Förutom seminariumet i fredags började jag med julpyntet som jag sedan gjort typ hela helgen. Känner mig rätt nöjd nu förutom dom där jäkla gardinerna som inte verkar vilja komma. Hann med julmarknad och RAs på lördagen och baka lussebullar, mums! Sen på kvällen va jag och Linda på hotellet och bastade, innan och efter satt vi bara och surra och drack lite. Emelie och Rebecca va oxå förbi en sväng:)

Startade dagen idag på gymmet med ett cirkelpass med Emelie, skönt! Ha sen bara fortsatt med allt julstök. Nu har jag intagit soffan och börjat läsa min nya bok.

Likes

Comments

Sista dagen idag, fick nästan tårar i ögonen när jag sa hejdå till barnen. Bästa praktikplatsen!! Som tur är kommer jag jobba där under jul och nyår och under flytten.

Började julpynta lite smått ikväll, blev mest städning! Ha fortfarande inte fått gardinerna så hoppas dom kommer imorgon så jag kan pynta klart ihelgen. :)

I onsdags fick vi våran nya tv, från 40” till 65” blev lite skillnad!! Så nu kommer jag nog spendera ännu ner tid i soffan😂 Nackdelen är att den tog upp typ hela tv-bänken men ska sätta upp den på väggen sen, blir nog mycket bättre :)

Likes

Comments

Två av veckans paket. Ett flak nocco och lite smycken från ur&penn. Köpte även en julkalender därifrån, imorgon får man öppna första luckan, spännande 😁

Likes

Comments