Då var det torsdag och precis slutat jobbet och sitter på tåget. Nu är det påskhelg och den ska tillbringas med mina barn. Köpt 2 påskägg de ska få i morgon. Får hoppas man kommer på någon lämplig god middag också att tillaga.

Sen är jag grymt nöjd med mina nya jeans som jag burit 2 veckor. Ska vara försiktig med att tvätta dom så de behåller sin kvalité.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag för har inte hänt så mycket. Har övningskört lite mer och känner mig mer avslappnad vilket är kul. Sen ska man plugga lite mer i nya körkortsboken. Köpte mig ett par coola jeans som jag ska hämta sen idag efter jobbet. Bifogar bild :)​

Likes

Comments

Idag har jag bara hunnit sova och ätit efter nattpasset. Haft huvudvärk i 10 timmar men troligen gått över nu. Övningskörde från affären bara men bättre än inget :) Är på jobbet redan och ska jobba till 08.00 i morgon bitti. Inget Internet så får rita lite i Photoshop. Bifogar en bild jag ritade inatt :)

Likes

Comments

Idag fick jag åka hem till Tierp efter nattpasset eftersom jag glömde nyckeln till min flickvän. Kunde inte sova så mycket hemma då nyinflyttade grannars hund ylade och skällde hela dagen.

Sen åkte jag till Uppsala så jag fick mat och sen övningsköra någon timme.

Fick hoppa över gymmet idag då jag körde istället men ska inte slarva. Fy på mig... :)

När jag skulle cykla till arbetet letade jag efter blinkers på cykeln *haha*. Snacka om att jag var inne i kvällens körning. Nätet fungerar inte på jobbet så blir väl att sitta med Photoshop och skapa bilder eller surfa med mobilen istället.

Likes

Comments

Idag har jag övningskört och det var mycket kul. Har inte kört på över 2 år men var avslappnad. Körde på mindre stadsvägar och områden för att få in lite körvana igen.

Citerar min flickvän: "Bra att vi har ett gemensamt intresse nu. Shit så trevligt det var när du körde idag. Jag tyckte det var jättekul och otroligt givande för förhållandet <3​"

Likes

Comments

Har varit trött hela lördagen och softat mest i sängen och soffan. Barnen har hållit igång själva under dagen. På kvällen fick det bli pizza jag hämtade hem. Nu ska det bli film och sen bada och raka mig.

Likes

Comments

Då var man på väg hem med tåget strax. Ska handla gott tills ikväll och det blir nog räkor och rödvin. Hämtar sonen på vägen och sen kommer min dotter vid 18.00. Får se vad helgen har att erbjuda. Är oftast trött och seg på fredagskvällar. Önskar lite fint promenadväder i helgen också.

Likes

Comments

Då var det fredag och jämn vecka då jag har dottern hemma över helgen tillsammans med sonen. Har inga planer än vad vi ska göra. Just nu på väg mot jobbet med tåget och det är regnigt ute. Igår var det kanonväder och våren börjar närma sig.

Likes

Comments

​Vem är jag:

Arbete: Personlig assistent (11 år) 

Hobby: Fotografering

Bor: Tierp i Uppsala län

Barn: En son och en dotter 

Intressen: Fotografering, retuschering, styrketräning, matlagning, teckna, musik, film och andra kreativa saker.

Hemsida: www.alve.se


Är inte snyggare än så här... 

Likes

Comments