Header

Postad i: Allmänt

Hej på er! Imorse vaknade jag med feber och en förkylning från helvetet! Så jag är hemma idag och det suger! Har verkligen inte gjort någonting utan bara legat i sängen och kollat Baltic cup på Equisport. Hade ej tackat nej till att vara där istället för här :/

Idag måste jag dock rida Casilla för hon kan inte vila mer nu! Kan däremot hända att jag får longera henne istället för just nu kan jag knappt sitta upp och med tanke på vad Casilla kan för konster så är det nog inte bästa idéen att rida henne då!

Nu ska jag göra lite lunch och ta en alvedon! Ha en bra fredag och helg!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Åkte till stallet och tog in hästarna förut, mockade även och fixade allt standard. Däremot blev det ingen ridning för jag mår inte alls bra och har mer feber nu än innan :/ I helgen behöver jag vara fit for fight också (kan berätta varför i ett annat inlägg) så jag vill verkligen inte bli sjukare än jag redan är! Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp pigg och frisk!

Nu ska jag äta lite middag och sen ta en dusch! (duscha är det bästa man kan göra när man är sjuk)

Himlen va ej så dålig idag

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

När jag var liten kunde det gå över 2 år utan att jag blev sjuk, numera går det knappt 2 veckor innan jag blir sjuk efter att ha blivit frisk igen!

Jag kände redan igår att jag inte mådde helt 100 men jag tänkte väl att jag mest var trött as always liksom! Idag mådde jag bra på morgonen men efter första lektionen försvann all ork och jag gick till skolsköterskan som sa åt mig att gå hem haha

Så nu är jag snart hemma och då ska jag bädda ner mig i sängen med kattungen som fortfarande inte har något namn 🙁 Får hoppas att jag mår bättre senare idag! Behöver verkligen rida Casilla för hon är galet pigg just nu!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från hotellet och jag känner att spanskan imorgon kommer gå riktigt bra faktiskt! Fredrik är bästa läraren ;)

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen sova! Imorgon är det lång skoldag igen (🙁) och på em ska jag fixa stallet, rida Casilla och skriva en psykologiuppsats!

Nu ska jag och lillkatten duscha! Hejdå och natti natti

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag blev det en galopprunda i skogen med Casilla och hon var superduperglad! Väldigt pigg men också väldigt snäll som alltid så hon skärpte till sig när jag sa till = jag ramlade aldrig av trots dampryck och konstiga hopp hit och dit ;)

När vi kom tillbaka så hade hon fortfarande supermycket energi kvar så vi hoppade några språng över terränghinderna som finns i sommarhagen också, och trots att det högsta var kanske 60 cm så var hon överlycklig och bromsen var iprincip ur funktion haha

Sen skrittade vi iaf lite innan vi gick tillbaka till stallet och nu står lilla bebisen och äter middag, och snart ska jag hem och äta middag!

Vid 18 ska jag somsagt till hotellet och plugga spanska för imorgon ska jag va king på mitt muntliga "prov"!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Bara onsdag idag?? Denna veckan går alldeles för långsamt och jag vill ha helg nu!

Idag är det iaf kort skoldag, 9.25-12.40! Längre än vad vi brukar gå på onsdagar men fortfarande väldigt kort så det är ingen panik direkt!

Efter skolan ska jag till stallet och om vädret tillåter det så rider jag ut en sväng. Eller iförsig, jag måste rida ut oavsett, hon kan inte gå i ridhuset en tredje dag och med tanke på damputbrotten igår så finns det ingen chans att hon kan vila! Får hoppas att regnet hinner försvinna bara!

Senare ikväll ska jag till hotellet men inte för att jobba! Istället ska Fredrik (min chef) hjälpa mig att plugga spanska! Han har nämligen bott i Mexico så han har koll på läget ;) Imorgon har jag ett muntligt prov så det passar perfekt med lite hjälp idag!

Ha en bra dag! Kram på er

Världens finaste Felicia

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Träning

Hej på er! Idag har mitt humör varit i botten och allt har varit skit! Men efter x antal timmars utredning @ snapchat så var en del saker lösta och jag mår nu mycket bättre!

Ikväll sover jag hos pappa för jag vill mysa med min lilla kattunge! Han har lekt runt med allt möjligt i mitt rum hela kvällen och nu har han totaldäckat på min kudde😻 Myskillen<33

Så snart ska jag sova! Imorgon börjar jag 9.30 så lite sovmorgon blir skönt! Hoppas ni har haft en bra dag! Natti natti

Casilla hade förresten damp idag! Jag hade inte mycket kontroll och hon var mer i luften än på marken. Men när jag hade lyckats galoppera en stund utan att hon flugit iväg i fullt sken eller rakt upp i taket så avslutade vi där! Hon var iaf väldigt glad ;)

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Träning

Med tanke på att mina skoldagar oftast är ca 4-5 timmar långa så var 8 timmar en aning för länge för att jag skulle kunna koncentrera mig fullt ut! Men det är så mina nya tisdagar ser ut och jag få väl vänja mig :/

Nu sitter jag då på bussen påväg hem och halvsover lite. Så fort jag har ätit så ska jag till stallet och Casilla får helt enkelt ridas i ridhuset igen. Det är både för halt och för mörkt för att rida ute och nu behöver hon komma igång och tränas igen efter så mycket vila!

Planen var ju egentligen att från och med igår skulle hon ha en två veckors vila men eftersom att jag knappt kunde rida förra veckan pga svullet ben på henne och halvbruten nacke hos mig själv så fick det bli hennes vila istället. Jag har nämligen insett att Casilla är en häst som blir helt galen av att vila för mycket och senaste veckan har hon galopperat, bockat och stegrat inne i boxen för att hon har så mycket energi! Så istället för längre viloperioder lite då och då så kommer jag istället låta henne vila 2-3 dagar lite oftare! Känns som ett bättre upplägg för henne!

Nu måste jag sova sista biten hem för att orka vara vaken till läggdags ;) puss & hej

Likes

Comments

Eller ja, hon var ju aldrig sjuk eller skadad på riktigt men ändå! Idag fick Augusta (min hopptränare) kolla på henne när jag travade och hon var enligt henne helt ren och gick superbra! Så nu kan jag andas ut igen och sluta ha panik haha

Efteråt red jag bara ca 15 min till för att hon skulle få röra på sig lite bara! Nu står lilla sessan och äter och jag mockar! Hörs senare! Haj haj

Likes

Comments