Hej hallå på er!
Var tvungen att gå upp tidigare idag för att hinna. Det är så att jag ska stå på gymnasiemässan och prata med yngre. Ska blir jätte roligt faktiskt, det börjar kl 8 så måste hinna fixa saker innan. Detta är min frukost ja vet att det det äckligt ut men jag har inte tid att göra den snygg men de är gott.
Ska ge ett super gott tips till dem sol gillar havregryn gröt första tips 1 ha i hallon och värm det blir hallon gröt
2 ha havregryn och någon müsli i och värm för det blir godare gröt som jag har nu i pauluns müsli med kakao hallon o kokos så ni har jag en blandning. Vi hörs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon på er
Idag startades dagen med lite morgon cardio. Vi har i idrotten egen träning och då har ja valt gym.

Likes

Comments

godförmiddag!

idag är det skola på schemat till 15.30. sedan måste jag plugga och träna.

Likes

Comments

God eftermiddag på er. Måndagar slutar ja 13:20 så nu är jag på väg hem efter en ganska jobbig dag. Hade på morgonen möte om gymnasiemässan som ja ska delta i sedan nu i 2 h har jag skrivit på min uppsatts. Så My mer skolarbete att göra.

Planen för resen av dagen ser ut så att jag ska och träna nu och sedan dra till pappa för att hämta some stuff bara.
Ps jag håller på att kissa på mig!!!

Likes

Comments

Ett gott självförtroende och självkänsla är något vi alla strävar för. Särskilt jag, jag vill kunna vakna varje morgon och säga till mig själv "alva fan vad grym du är" men jag kan inte för jag vet att det inte är sant. Jag gillar inte mitt utseende, min kropp eller mig själv. Det är vårt att intala sig själv något. Ärligt talat så är jag väldigt deprimerad just nu för olika anledningar. Alla säger till mig att detta är tiden att jag med mig själv, ja jag förstår det men HUR GÖR MAN??? jag har ingen aning, kan någon hjälpa mig!

Jag har alltid haft dåligt självförtroende när det kommer till mitt utseende och min kropp mesta del för jag jämför mig med alla andra i allting, skola, kläder, pengar, utseende allt. däremot har jag ett okej självförtroende när det kommer till sport jag vet att jag är dålig i bland och jag jämför där med men jag är lite tuffare inom sport. Min självkänsla är inte den bästa, jag låter ofta folk dra i i mig för jag själv vågar inte stå upp för jag är rädd att förlora folk. jag är oftast den som

Likes

Comments

jag vet att jag är dålig på att blogga! ska jag vara ärlig så mår jag inte så bra just nu. skolan är stressig, ledsen över kärlek och livet går bara segt. jag försöker blogga men när jag försvinner är jag ledsen för något har hänt ellr för att jag är stressad. kommer en liten bild bomb på ledsna quotes.

Likes

Comments

Blev en stressig morgon som vanligt. Slängde på lite ägg och gjorde äggröra med te. Det har blivit minus grader och jag går i väst. Måste hämta min vinter jacka hos pappa annars kommer jag frysa sönder

Likes

Comments

Förlåt men mitt liv är inte så intressant idag, jag har extremt mycket plugg att göra.

Likes

Comments

God förmiddag!

dagen startade med sovmorgon. jag gjorde en smoothie bowl med grönt te. sedan har jag gjort ett detox vatten som jag ska äta när jag kommer hem. jag hade hallon och gurka i vatten och nu står det i kylskåpet i flera timmar till jag kommer och dricker upp det :)

Likes

Comments

Ny duschad, fräsch och mys bästa som finns. Tände några ljus och nu plugg

Likes

Comments