Header
View tracker


I år bestämde jag mig för att köpa två nya vinterskor. Jag har haft ett par nu i två år så de är väldigt slitna och jag kände att de inte riktigt passade min stil längre. De första paret jag köpte var uggsen. Jag köpte de på en pop up butik på emporia i Malmö och där kostade de 300 kronor. De kommer från märket Shepherd och jag har bara hittat de för över 1000 kronor på nätet så jag köpte de för mycket mindre vilket var bra. Uggs kanske inte är de snyggaste som finns men de är så sköna och jag har redan använt de så mycket. Dock blir jag lätt blöt de eftersom de inte är så vattentåliga och jag bor i Skåne där snön ganska snabbt blir slask. De andra skorna jag har köpt likar väldigt mycket Timberlands men jag köpte mina på skopunkten för 299 kronor vilket också är ett super pris. Jag har velat ha ett par kängor för jag tycker de är grymt snyggt men har inte hittat några prisvärda utom dessa då. De fanns tre andra färger t.ex. vit som jag också är så sugen på att köpa för tycker de är as coola men känner att jag nog får ta de lite lugnt med skor hehe. Så om ni letar efter vinterskor tycker jag verkligen ni ska kolla in dessa för jag är så nöja med mina. xx Alva

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla de var ett tag sedan. Ledsen att jag inte har uppdaterat så mycket som jag egentligen skulle velat men det har bara kommit saker i vägen som har varit viktigare men nu ska jag verkligen försöka uppdatera mer för jag tycker verklingen att blogga är riktigt roligt. Sist vi hördes skulle jag precis börja nian och nu har jag nästan gått halva ht och fy var kämpigt det är. Vi får väldigt mycket läxor och det är väldigt mycket press på en men de är bara att ta det. Nästa vecka har jag mitt första muntliga nationella i svenska och just nu är jag inte så nervös för jag har väldigt lätt för att prata i grupp men de kommer jag säkert att bli för jag blir alltid nervös inför prov heh. En lite roligare sak som har hänt sen sist är att det har kommit snö. Jag älskar snö, tycker det är så fint och allt blir bara ljusare och man blir gladare av det. Dock har de varit jobbigt för jag har varit tvungen att gå till skolan för de har varit halt men annars har jag inget att klaga på. Så detta är lite vad som har hänt sen sist och idag ska jag bara plugga så inget roligt men måste göras. Hoppas iallafall ni mår bra och om ni går i nian nu har ni mycket läxor och prov eller är de lugnt? Hade varit roligt att veta. xx Alva


Likes

Comments

View tracker

Imorgon är de dags, imorgon börjar jag i 9.an alltså sista året på högstadiet. På ett sett är jag taggad för när man är klar med nian så är det gymnasiet vilket ska bli väldigt roligt. Nian betyder dock också att man ska söka in på de gymnasiet som man vill komma in på och sedan även nationella prov. Nationella prov kommer till våren så nu antar jag att de bara gäller att njuta vilket är ganska svårt men man kan ju försöka för sen går alla till olika skolor och man vet inte riktigt vilka man kommer ha kvar kontakten med. Om de blir jobbigt för jag ju tänka på detta sommarlovet som har varit nu och har varit ett väldigt bra sommarlov. Jag har nog mest umgåtts med tjejer som jag har gått med nu i sjuan och åttan för vi ska inte gå i samma klass alla nu. Vår skola har bestämt att min årskurs ska bli en klass till. Vi har tre klasser innan men nu ska vi bli fyra så de är lite tradigt för vi i vår klass hade kommit väldigt nära varandra och jag trivdes så bra i min klass. Jag går såklart med några från min "gamla" klass så jag antar att jag får vara nöjd med de men hade varit roligt att gå med den klassen i nian också. Vi får se hur de går nu, jag hoppas bara jag kommer in på de gymnasiet vill så är jag nöjd. Kom ni in på de gymnasiet ni ville när ni skulle söka och har ni några bra tips till nian och gymnasievalet? 

xx Alva

Likes

Comments

Idag har jag varit med på upzone i Åhus. Jag lovar om ni aldrig har testat de måste ni verkligen göra de för ni kommer älska de. Jag tyckte de var svårt i början men sedan fick man in de och man kopplade sig vidare jätte lätt. Ni borde verkligen testa de om ni gillar äventyr men även gillar utmaningar så är detta verkligen något för er. Om ni bor i Skåne borde ni testa Åhus banan en väldigt rolig men även fanns de olika nivåer så man kunde köra både lätta och svåra banor vilket var bra tycke jag! Har ni någon gång testat upzone? Isåfall vad tycket ni om de?
xx Alva

Likes

Comments

Jag har länge tyckt att det inte har funnits några låtar som jag verkligen har fastnat för men nu har de kommit fyra låtar som jag lyssnar på hela tiden och på repeat hela tiden. Tror min familj börjar bli lite trötta på de eftersom jag spelar de typ på högsta volym i hela huset hela tiden hehe. Så jag tipsar verkligen dessa låtarna ni kan hitta de på top tracks in Sweden på spotify. De är typ den enda listan jag lyssnar på, jag gör typ aldrig egna listor länge utan lyssnar på den hela tiden. Hoppas ni har fått lite tips iallafall ifall ni hade någon musik ni gillade just nu. Gillar ni några av dessa låtarna eller vilken är eran favorit låt just nu?

xx Alva

Likes

Comments

God morgon alla! Jag vaknade runt nio idag och sedan dess har jag typ bara kollat på youtube. Så de har varit en ganska lugn morgon vilket har varit skönt. Planerna idag är lite oklara jag ska kanske ta tåget till Helsingborg vid typ tolv tiden för min familj är redan där eftersom min lillebror spelar fotbollscup och om de åker ut så skulle de kanske till Väla efter och då vill jag såklart med. Ikväll ska jag nog till en kompis för hon skulle ha filmkväll med några andra kompisar vid typ sju-åtta tiden så jag ska antagligen dit. Så min dag är ganska packad men vad ska ni göra idag har ni några planer?

xx Alva

(Marmourtäcke-Ullared)

Likes

Comments