Header

Imorgon är de dags, imorgon börjar jag i 9.an alltså sista året på högstadiet. På ett sett är jag taggad för när man är klar med nian så är det gymnasiet vilket ska bli väldigt roligt. Nian betyder dock också att man ska söka in på de gymnasiet som man vill komma in på och sedan även nationella prov. Nationella prov kommer till våren så nu antar jag att de bara gäller att njuta vilket är ganska svårt men man kan ju försöka för sen går alla till olika skolor och man vet inte riktigt vilka man kommer ha kvar kontakten med. Om de blir jobbigt för jag ju tänka på detta sommarlovet som har varit nu och har varit ett väldigt bra sommarlov. Jag har nog mest umgåtts med tjejer som jag har gått med nu i sjuan och åttan för vi ska inte gå i samma klass alla nu. Vår skola har bestämt att min årskurs ska bli en klass till. Vi har tre klasser innan men nu ska vi bli fyra så de är lite tradigt för vi i vår klass hade kommit väldigt nära varandra och jag trivdes så bra i min klass. Jag går såklart med några från min "gamla" klass så jag antar att jag får vara nöjd med de men hade varit roligt att gå med den klassen i nian också. Vi får se hur de går nu, jag hoppas bara jag kommer in på de gymnasiet vill så är jag nöjd. Kom ni in på de gymnasiet ni ville när ni skulle söka och har ni några bra tips till nian och gymnasievalet? 

xx Alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit med på upzone i Åhus. Jag lovar om ni aldrig har testat de måste ni verkligen göra de för ni kommer älska de. Jag tyckte de var svårt i början men sedan fick man in de och man kopplade sig vidare jätte lätt. Ni borde verkligen testa de om ni gillar äventyr men även gillar utmaningar så är detta verkligen något för er. Om ni bor i Skåne borde ni testa Åhus banan en väldigt rolig men även fanns de olika nivåer så man kunde köra både lätta och svåra banor vilket var bra tycke jag! Har ni någon gång testat upzone? Isåfall vad tycket ni om de?
xx Alva

Likes

Comments

Jag har länge tyckt att det inte har funnits några låtar som jag verkligen har fastnat för men nu har de kommit fyra låtar som jag lyssnar på hela tiden och på repeat hela tiden. Tror min familj börjar bli lite trötta på de eftersom jag spelar de typ på högsta volym i hela huset hela tiden hehe. Så jag tipsar verkligen dessa låtarna ni kan hitta de på top tracks in Sweden på spotify. De är typ den enda listan jag lyssnar på, jag gör typ aldrig egna listor länge utan lyssnar på den hela tiden. Hoppas ni har fått lite tips iallafall ifall ni hade någon musik ni gillade just nu. Gillar ni några av dessa låtarna eller vilken är eran favorit låt just nu?

xx Alva

Likes

Comments

God morgon alla! Jag vaknade runt nio idag och sedan dess har jag typ bara kollat på youtube. Så de har varit en ganska lugn morgon vilket har varit skönt. Planerna idag är lite oklara jag ska kanske ta tåget till Helsingborg vid typ tolv tiden för min familj är redan där eftersom min lillebror spelar fotbollscup och om de åker ut så skulle de kanske till Väla efter och då vill jag såklart med. Ikväll ska jag nog till en kompis för hon skulle ha filmkväll med några andra kompisar vid typ sju-åtta tiden så jag ska antagligen dit. Så min dag är ganska packad men vad ska ni göra idag har ni några planer?

xx Alva

(Marmourtäcke-Ullared)

Likes

Comments

De hände faktiskt något idag haha, Tove ringde mig vid typ ett och undrade om jag ville träna med henne och såklart sa jag ja för de är alltid roligare att träna med en kompis än själv . Hon kom hem till mig och vi körde lite olika övningar och efter det pratade vi ett tag eftersom hon hade varit i Stockholm så behövde vi höra vad som hade hänt i den andras liv. Vi pratade nog mer än vad vi tränade men lite träning fick vi gjord iallafall. Sedan dess har de inte hänt så mycket jag har ätit pizza med min familj och ikväll ska vi göra churros vilket jag är så taggad över!! Gillar ni churros? om ni aldrig har testat de innan måste ni verkligen göra de för de är så gott!!

xx Alva


Likes

Comments

Okej godmorgon var kanske att ta i för att klockan är runt tolv men men. Jag vaknade halv elva idag så jag har inte hunnit göra så mycket än men jag har iallafall hunnit äta frukost. Idag blev det en smoothie bowl och chai latte. Smoothie bowlen blev faktiskt väldigt bra, jag brukar göra de till frukost när jag vaknar senare och vill ha något mäktigare att äta. Chai latte kanske inte är de nyttigaste som finns och jag dricker de inte så ofta men de är lördag idag så jag unna mig en kopp, jag gillar inte kaffe heller men jag gillar att dricka något varmt på morgonen så då är detta perfekt. Planerna annars idag är ganska oklara vi får se vad jag hittar på men vad sak ni göra idag?

xx Alva

Likes

Comments