2015,2016... dom två åren var ett rent jävla helvete för mej. Kort sagt så har jag nästan i hela mitt liv blivit mobbad för antingen mitt utseende (Zlatan näsa, att jag är en hackspett pga min näsa osv) eller min kropp då många har tyckt att jag varit "fet". Mitt liv i både mellanstadiet och högstadiet var hemskt. Jag blev mobbad av alla killar i klassen på mellanstadiet. På högstadiet bråkade jag med typ alla och alla var på mej hela tiden då dom visste att min stubin var kort. När jag gick i 8an fick jag gå till bup och träffa någon psykolog och efter de mötet med honom började jag mer och mer kunna hantera min ilska. Under 8an började även mitt självskadebeteende komma... jag började må så psykiskt dåligt att jag började skära mej för att den smärtan fick mej att må bra då jag ville känna fysisk smärta när jag mådde så dåligt. När jag började 9an och hade gått i typ 1 termin så slutade mitt självskadebeteende, jag tänkte ibland på att vilja dö men det var väldigt sällan. 2015 när jag började gymnasiet mådde jag bra och allt var bra.. ända tills jag träffade den där killen som förändrade mitt liv, den dagen jag träffade mitt ex förändrades allt. Gud var jag var lycklig när jag precis hade träffat honom, jag svävade på moln och var riktigt glad.. enda problemet var att både mina vänner och familj var väldigt skeptiska om honom och sa att han inte verkar vara en bra kille mm men jag sket i dom. Efter någon månad hade jag ärligt pushat iväg alla mina vänner och min familj, jag la bara fokuset på mitt ex. Efter typ 2-3 månader började det uppstå mer och mer bråk i förhållandet, även mer bråk med mina vänner. Jag fick höra vissa grova ord och väldigt sårande saker vilket började få mej må dåligt igen. Jag kände att jag inte räckte till, att jag inte dög som jag är. Jag kände mej värdelös och för "fet" och ful helt enkelt, så jag slutade äta helt och hållet. Jag åt max en gång per dag men brukade ofta äta en gång varannan dag typ.. jag gick drastiskt ner i vikt från ca 65kg till 50kg. Därefter började jag åter igen uppta mitt självskadebeteende och började skära mej själv, jag nådde ärligt den punkten då jag funderade på självmord vare natt. Jag mådde så jävla dåligt och ville bara försvinna, jag ville inte leva längre och känna mej helt jävla värdelös. Mitt ex dumpade mej och då kände jag mej mer värdelös och fick ett meddelande av honom som löd "Haha jag fejkade allt jag någonsin sagt till dig, de enda du förtjänar är att bli playad lilla du, du är bara en enda liten jävla leksak", och där sjönk det sista av min glädje jag hade kvar och jag blev riktigt deprimerad och låg och grät om nätterna.

Där efter kom en vändning då jag började umgås mer med mina vänner igen och jag började öppna mej mer för min familj och berättade det mesta som hände i mitt liv för dom. Mamma fanns vid min sida varje jävla natt jag mådde piss, hon satt hos mej när jag grät och det värsta är egentligen att hon fick höra sin dotter säga "jag vill inte leva längre mamma, jag orkar inte. Jag vill bara dö". Idag är jag helt skadefri, har inga ätstörningar och har väl en vikt på ca 65kg igen. Jag är här idag och mår så jävla bra och det hade jag inte gjort om inte mina vänner eller familj hade funnits där och hjälpt mej. Med detta vill jag säga att alla som är på botten och har det hemskt kan ta sej upp igen, starkare än någonsin. Ge inte upp för att kan bli bra igen, om inte bättre än innan. Idag skiter jag i alla kommentarer jag får om mitt utseende mm, jag vet att jag är vacker och det är allt som behövs. "If you can't love yourself, how in the hell are you gonna love somebody else?" som Ru Paul säger. Utan motgångar i livet skulle det ju inte finnas några uppgångar. Jag är här idag tack vare att jag kämpade mej upp för att mp bra och tack vare mina vänner och familj för att dom fanns där och hjälpte mej. Ps, stå upp för er själva, våga vara den du är och skit i folk som hatar, du är underbar och vacker precis som du är, livet är värt att leva och livet är inte alltid bra och lätt, men efter regn kommer solsken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur är jag egentligen?? Tror du att du vet allt om mej?, Nah I don't think so.

1. Jag HATAR verkligen folk som ljuger, playar runt och leker med folks känslor, folk som är otrogna eller som rent av är totalt fejk.

2. Jag är en riktigt "flirt, dvs jag är rätt flörtig av mej och kan flörta rätt mycket. Så missta inte mitt flörtande för att jag är intresserad, är jag intresserad så har jag förmodligen sagt det till dej haha.

3. Jag är egentligen blond, (föddes med blont hår och hade det fram tills typ sommaren 2013).

4. Har rätt många fobier som tex spindlar, clowner, trånga utrymmen, fiskar, blod och fötter.

5. För det mesta är jag snäll men trycker man på rätt jävla knappar kan jag bli the devil (sorgligt nog haha).

6. Min mamma och min lillasyster är faktiskt som mina bästa vänner, dom vet exakt allt som händer i mitt liv å jag är ärligt glad som fan att vi har den relationen med varandra.

7. Jag har varit kär i alla mina bästa killkompisar haha, jodå så är det.

8. Jag ÄLSKAR dyra märken (Gucci, Michael Kors, Calvin Klein etc.), skor, smink, rosor och nutella/choklad.

9. Är inte direkt någon sportig tjej men jag gillar ridsport, ishockey, fotboll och dans.

10. Jag är en envis liten "stadsbrat" som pappa kallar mej haha. Får jag inte som jag vill då kan jag tjura ihop totalt eller storgråta tills jag får viljan fram, jag ger mej inte om det verkligen är något jag vill ha.

BONUS 11: Jag är extremt dirty minded och vänder det mesta så att det blir något dirty av det haha.

BONUS 12: Är väldigt spontan av mej, kan få för mej att dra iväg nånstans helt plötsligt osv. But that's the fun haha.

Likes

Comments

Jaha vad ska man säga mer än att han är riktigt patetisk å äcklig?

Det var väl några veckor sen nu men jag skiter i det, känner ändå för att skriva detta inlägg då det är aktivt för min del eftersom han även har skrivit till mej och bett mej backa dom i deras inlägg (like hell to the no boyyy). Okej så för ett tag sen skrev Johannes som är känd från "Ex On The Beach" och hans kompis ett inlägg på deras blogg där rubriken löd " DU SKA VÄGA 50KG GUMMAN". Eh okej för det första grabbar, vilka fan är ni att säga vad vi tjejer ska väga??! För det andra, varför skriva ett inlägg ni inte ens stödjer?. Så saken är såhär, Johannes har skrivit till mej på facebook (lägger in bilder här nere) och där skrev han bland annat att de skrev inlägget för att få publicitet till bloggen. Men alltså wtf? Varför ska ni hoppa på oss tjejer om vafan vi SKA å INTE SKA väga?! Det finns så många fler saker man kan skriva om som oxå skulle gett mer publicitet år er jävla blogg lol. Jag blir bara så jävla arg å äcklad att man ens väljer att skriva ett inlägg om vad tjejer ska väga, bara för att få publicitet till sin blogg... alltså tänk med era hjärnor förihelvete. Kan ju säga att dessa två killar är exempel på sånna idioter som det finns i dagens samhälle. Nej Johannes jag kommer aldrig i hela mitt liv backa er i detta sjukt vidriga inlägg. Jag är tjej å nej jag väger inte 50 kilo. Vi tjejer känner oss redan tillräckligt pressade med att "passa in" å inte vara "dålig" mm. Deras ilägg fick nog många tjejer att se ner på sej själva, vad spelar vikten för roll helt ärligt? Man blir väl ändå kär i människan å personen å inte i vikten? Blir så förbannad på sånthär. (Bild på deras inlägg finns oxå inlagt här nere men det är lite suddigt).

Likes

Comments

Friyay idag, lixom ääääntligen hahah. Denna veckan har varit riktigt stressig och fett jävla jobbig.. why kan man ju undra? Well allt med detta UF alltså, får panik😩.

Okeyy så i söndags sov jag hos Danne så vi kollade på lite "spökjägar" videos på youtube tills vi gick och la oss, sen började han vid 7 på måndagen och jag 8:10 så jag drog hem till mej en stund på måndagmorgonen. Måndagen i skolan var la helt normal. I måndags kväll träffade jag Martin och sen sov jag hos honom. En jävla positiv sak när man sover hos Martin är att Medina (en av hans katter) alltid ska sova hos en och det är äckligt mysigt haha. Jag å Martin är alltid lite barnsliga av oss eller vad man ska säga så innan vi skulle sova satte vi igång "Sune och hans vänner", nostalgi på hög nivå haha. Tisdagen och resten av veckan har varit stressig då vi jobbar med vårt UF inför mässan som är nu på torsdag i Kalmar sporthall.. montern ska målas osv och det har varit problem med folk som snor varandras monterväggar mm så vi har haft lite smått panik nu de senaste dagarna. Idag blev vi klara med all vit färg så nu på måndag ska vi börja måla upp våra bokstäver och "dekorationen" som vi ska ha på vår monter. Fick även idag höra av några vänner att Lord Voldemort aka mitt ex (kallar honom Lord Voldemort om mina vänner vill säga något om the dude) försöker lägga till dom på facebook vilket gör mej rätt pissed. Tar detta kort nu, mitt ex har sagt att jag ska låta han å hans vänner vara vilket jag har gjort men ändå ska han fortsätta söka upp mej å mina vänner för att typ "ha koll" på mej? Å svaret jag fick tillbaka var "lägger till vemfan jag vill din dumma jävel". Fun fact är att han har sagt till mej (när vi va tillsammans) att han hatade dessa personer å nu ska han lägga till dom mm, psykopatbeénde på hög jävla nivå förfan😂😂. Sen hade han tydligen skrivit till en av mina vänner "hur känns det att vara vän med mitt ex?", man bah "eeeeh wtf dude?". Lixom förmodligen så känns det bra att vara vän med mej för annars hade ju aldrig personen varit min vän hahahah?? Blir bara så irriterad att han är som en sjukdom man aldrig blir av med vad man än gör, får seriöst panik hahaha, och så gjorde jag min instagram ett tag och då ville han följa mm och skrev till mej så jag skulle acceptera det osv. Det är typ som att han är besatt, för han är lika dan med sitt ansra ex oxå haha å de är fett jobbigt, well enough about Lord Voldemort nu😋💁🏼. Imon ska jag jobba sen övningsköra lite och sen förmodligen se mello med familjen. På söndag tänkte jag träna lite och sen övningsköra (kanske träffa Danne men ska förmodligen sova hos honom på tisdag så vet inte om vi ska ses på söndag oxå), måste även plugga lite både inom skolan och sen inom teorin till körkortet. Känner att min helg inte blir mycket till för att "vila upp mej" haha.

Har inte så mycket mer att säga nu mer än att önska er en trevlig helg så hörs vi babes!

Likes

Comments

"Can love survive?".

"Every fairy tale has a dark side".

Sooo, nu kommer min review på Fifty Shades Darker som jag var och såg på självaste Valentine's day med en av mina bästa vänner. Jag tänker inte gå in på handling mer än att säga att detta är en uppföljare till Fifty Shades Of Grey så därav handlar denna filmen också om Christian Grey (en väääldigt rik man) och Anastasia Steele (en tillbakadragen blyg och godhjärtad kvinna) och deras väldigt komplicerade relation. Jag kan även tillägga att du borde ha sett Fifty Shades Of Grey innan du ser denna för annars lär du inte fatta hela historien kring deras relation och vissa människor mm.

Jag absolut ÄLSKADE denna filmen, jag tycker den är sååååå mycket bättre än första (Fifty Shades Of Grey). Anledningen till att jag tycker så är för att första filmen är seriöst typ bara sex och spel mm, i denna filmen är det känslor på riktigt. Jag tycker oxå att denna filmen var bättre då det var mycket drama och lite "scary" i vissa lägen. Plus att denna filmen slutade så jävla mycket bättre än den första haha. Första filmen slutade så jävla kasst, men alltså denna.. just wooow, jag grät seriöst nästan kan jag säga haha (känslig tjej här I know lol sorryyyy). Fifty Shades Darker är mer "spännande".. I Fifty Shades Of Grey visste man ju nästan hela filmen om man hade läst vad den handlade om men denna alltså jag finner inga ord hahah, du/ni alla måste se den! Jag är redan pepp inför nästa Valentine's day för då kommer den tredje filmen "Fifty Shades Freed" ut och jag längtar sönder för att se vad som händer här näst för Christian och Anastasia. Jag tyckte iallafall denna filmen var/är sevärd, och jag tycker den är bättre än första filmen.


Likes

Comments

Att vara beroende av något är fan inte kul... att alltid ha det suget som säger "jag måste ha mer".. jag fattar ärligt inte ens varför vi människor blir beroende av saker, like why??

Mitt beroende för att köpa smink just nu är fan enormt.. så fort jag får min lön eller mitt studiebidrag vill jag bara gå in på https://jeffreestarcosmetics.com/ eller https://www.kyliecosmetics.com/ och köpa något. Jag är så jäkla beroende av att köpa smink just nu alltså varför ens.. kan ju även tillägga att Jeffree Star Cosmetics och Kylie Cosmetics är amerikanska företag vilket betyder att man måste även betala frakt och sen om man har otur kan produkterna stanna i tullen och då måste man betala en summa där oxå.. jag tror jag har köpt allt detta på ca 3 månader och den totala summan för allt detta är ca 2000kr (sen tillägg i tullen på ca 800kr) så har nästan betalat 3000kr för detta smink på ca 3 månader. Hahaha jag valde faktiskt nu att ge min mamma mitt kort så jag kan spara pengar för ska både till Amsterdam, Alicante och sen Stockholm nu i vår/sommar så jag behöver mina pengar till de haha. Well är det någon som har tips osv på hur man får stopp på ett sånt här beroende kan ni ju gärna dela med er av de😅😝.

Vi hörs babes!

Likes

Comments

Let's talk about Teen Wolf now shall we?

Teen Wolf hade premiär 2011 men det var först 2013 jag fick intresse för det haha.. fick faktiskt rättare sagt intresse för det när jag var i Florida. Jag hade precis duschat och så skulle mamma och pappa ut och ta en drink så jag och min syrra skulle vara kvar på hotellrummet.. jag satte igång tvn och fick igång MTV där Teen Wolf just då höll på. Fastnade för det direkt kan jag säg och har följt det ända sen den dagen.

Ni som inte vet vad Teen Wolf är, här kommer en text från wikipedia där det står lite om tw: Serien kretsar kring Scott McCall, en high school student som bor i staden Beacon Hills. Scotts liv förändras drastiskt när han blir biten av en varulv kvällen innan "sophomore year", där av han blir själv en varulv. Han måste hädanefter lära sig att balansera sin problematiska nya identitet med sitt riktiga liv.

Serien har totalt 6 säsonger och säsong 6 är den sista säsongen av hela serien. 31 januari sändes avsnitt 10 av serien och det kallas "the winter premire" eller "the mid-season finale". Anledningen till dessa namn är för att säsong 6 består av totalt 20 episoder/avsnitt och de väljer alltså att efter 10 episoder ta ett litet break med sändningen så resten av de 10 sista episoderna sänds i sommar.

Vad tycker jag då om säsong 6 hittills och vad tyckte jag om the mid-season finale?? SPOILER KOMMER NU SÅ LÄS EJ VIDARE OM DU KOLLAR PÅ TW MEN EJ SETT ALLA 10 EPISODER AV SÄSONG 6!! Jag tycker att säsong 6 har varit helt jävla grym for real. Denna säsongen har varit väldigt spännande att följa och den har dragit upp väldigt mycket känslor. The mid-season finale då? Det finns ett ord som beskriver den.. BÄST. Alltså att Stiles kommer tillbaka från "jakten" jag grät av lycka helt seriöst. Och kyssen mellan Stiles och Lydia, ÄNTLIGEN.. har fan väntat 6 hela år på att det skulle hända så nu är jag happy as fuck. The mid-season finale slutar ju med att Stiles och Scott kör iväg i Stiles Jeep för att Stiles ska till sitt studenthem i D.C där han ska studera, tror dessvärre inte att Stiles kommer medverka mer i serien då Dylans (stiles) mamma har gått ut med det på instagram och skrivit att hon är glad att han "is wrapped for Teen Wolf" och det skrev hon precis innan jul.. men det är väl bara att vänta och se och hoppas att han är med i de 10 sista avsnitten med.

Här nere har jag länkat trailern till säsong 6, samt promon för episode 10 i säsong 6 dvs the mid-season finale.

Likes

Comments

Jaha och så var det den där avskyvärda dagen på året för oss som är singlar.. eller?

Idag är det inte bara tisdag utan det är ju alla hjärtans dag (eller som amerikanerna säger💁🏼, valentine's day). Denna dagen är väl till för att visa extra mycket kärlek I guess? Och jag har ju inte någon partner i nuläget men vemfan behöver det för att vara glad/lycklig och sprida kärlek? Jag har min familj och my boo (bästavän Ulle). Fattar ärligt inte varför vi som är singlar ska gå runt och deppa för det är alla hjärtans dag? Lixom ingen säger att du måste visa kärlek till en partner ellerhur? Min valentine's day har iallafall ägt (trots att jag ej har någon pojkvän😌). Me and my boo vi drog nämligen in till stan och gick på bio. And guess what movie we saw..? Yes of course, vi såg självklart "Fifty Shades Darker", vad trodde ni lixom hahahah?😉💁🏼. Förlåt för mina ord nu men, fan så helvetes jävla bra den var! Tycker ärligt denna waaaaay better än den första haha (review på den kommer komma inom kort). I just loved this movie, fällde även en liten tår av glädje. Så nu taggar man ju upp inför den tredje filmen i denna "filmserie". Nu när jag kom hem från bio så hade mina föräldrar köpt (of course) sånna där röda små geléhjärtan, I love my family rätt mycket faktiskt. Så ja, trots att jag ej har någon partner blev denna valentine's day grym❤️.

Vi hörs babes!

Likes

Comments

Känner att det är väldigt dålig uppdatering här just nu? Anledningen till det är delvis att jag inte har haft jättemycket intressant att skriva om, men även skolarbeten som jag måste sätta före bloggen. Jag tänkte iallafall berätta lite om vad jag har sysslat med de senaste veckorna då det enda jag skrivit om är att vi var och firade mormor typ.

Jag kan väl börja med att jag har äntligen kommit igång på gymmet igen (kom igång lite innan jul), satan vad skönt det är att vara tillbaka där känner jag. Man blir så mycket piggare och känner sej bara friskare typ. Övningskörningen rullar på här hemma oxå kan jag säga, tycker dock den vägen jag och mamma kör på just nu är så äckligt dryg men snart jävlar är jag ute på de stora vägarna istället😋🚙. För någon vecka sen var jag även och fixade om mina naglar igen då jag hade tröttnat på mina jul/nyårsnaglar haha. Denna gången blev det lite mer naturliga naglar med några små diamanter🙆🏼. I fredags kväll hade mamma en kompis här hemma så då valde jag och min syster att dra till Zorbas och käka (pappa var i Stockholm på arbetsintervju så han var ej hemma). Problemet med att äta på Zorbas är att det är buffé och man äter ju fan alltid för mycket när det är buffé så man blir övermätt haha.. Anyways, senare när jag och min syster kom hem drog vi ner i mitt rum med lite godis och läsk och tittade på säsong 3 av Skam då vi båda är galna i den serien😍😅. Vi såg 8 av 10 avsnitt innan vi gick och la oss, så fredagskvällen var en mysig systerkväll. Igår hände inte så mycket, jag övningskörde lite och sen tog jag det bara lugnt framför datorn med lite serie och senare på kvällen innan jag gick och la mej skypade jag med Kimmo och Shamim (vi har ärligt inte skypat på över 6 månader, så det var ändå fett kul att få snacka med dom igen). Idag har jag jobbat från 09:00-15:00 och sen när vi kom hem drog familjen och käkade på Pizza Huset. Kort sagt om Pizza Huset, när vi var mindre käkade vi alltid där om vi åt pizza men vi har inte ätit där på över 5 år så vi tyckte det var dags att käka där nu haha. Pizzorna där är riktigt jäkla goda iallafall så är ni i Kalmar och ska äta pizza, ät där. Just nu har jag precis pluggat klart och har precis satt igång ett avsnitt av Friends, älskar 90-tals serier och speciellt Friends. Hoppas er helg har varit bra.

Vi hörs babes!

Likes

Comments

Tänkte köra "Never have I ever..." eller som vi kallar det på svenska, "jag har aldrig..." so let's do this! (sorry mamma😅🙄)

1. Jag har aldrig... fuskat på ett prov? - Jo haha det har jag

2. Jag har aldrig... haft sex medan jag lyssnat på musik? - Jodå

3. Jag har aldrig... skrikit åt mina föräldrar? - Lol jo, en hel del

4. Jag har aldrig... varit full? - Jo, one big time lol..

5. Jag har aldrig... badat naken? - Jo det har ju hänt några gånger haha

6. Jag har aldrig... fantiserat om en lärare? - Jo haha min idrottslärare i 8an å 9an va så jävla snygg..

7. Jag har aldrig... gråtit över en person? - Jo men alltså lol vem har inte haha?

8. Jag har aldrig... kysst en persons mage? Jo det har jag

9. Jag har aldrig... snattat? - Jo det har jag

10. Jag har aldrig... blött igenom på en offentlig plats? - Jo tyvärr, i 8an innan jag bytte p-piller hände det nån gång

11. Jag har aldrig... gått en omväg på stan för att slippa hälsa på en person jag inte gillar? - Haha jo, många gånger

12. Jag har aldrig... varit på en fest? - Inte på en fest, flera fester haha

13. Jag har aldrig... varit otrogen? - Nej verkligen inte, tycker det är de äckligaste man kan göra typ

14. Jag har aldrig... varit så full att jag inte kunde stå? - Nej inte så full

15. Jag har aldrig... fått minnesluckor när jag druckit alkohol? - Jo

16. Jag har aldrig... haft telefonsex? - Alltså lite halvt typ hahah

17. Jag har aldrig... kysst min bästa vän? - Jodå, flera gånger (notera att min allra bästa vän är en tjej, inte en kille)

18. Jag har aldrig... druckit öl? - Jo, fyfan vad äckligt det är haha

19. Jag har aldrig... blivit kär i en nära vän? - Jo gud tyvärr

20. Jag har aldrig... varit så full att jag spytt? - Nej faktiskt inte

Likes

Comments