Vart är mänskligheten ens på väg? Det räcker alltså inte med att vi håller på att döda vår natur och våra djur, utan nu de senaste året har det blivit så jävla populärt med terrordåd och att försöka döda så många människor man kan under utförandet av dådet? Mänskligheten är fan skrämmande..

22 döda och minst 120 skadade (59 vårdas på sjukhus) i Manchester efter terrordådet på Ariana Grandes konsert igår natt. Varav en liten 8-årig tjej och en 18-årig tjej miste livet. Det rörde sej alltså om en självmordsbombare, en 23-årig man som hade gjort en hemmagjord bomb och sprängde den nära utgången när alla var på väg ut från konserten (23:30ish). Min jävla fråga där är hurfan kom han ens in på konserten med den?! Hurfan kan ens de som kollar säkerheten ha missat den?! Sjukaste ever. Det var så många barn på denna konserten som aldrig ska behöva uppleva sånthär.

Det är fortfarande många ungdomar som är saknade efter attacken igår natt och deras föräldrar söker efter dom konstant. Pray for Manchester.. nej fan.. pray for the world, för detta är sjukt, detta måste få ett slut snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En av de främsta dödsorsakerna för människor mellan 15-29 år är självmord. Varje år är det ca 800 000 människor som väljer att ta sitt liv, det är 800 000 för många självmord. 1554 människor tog sitt liv i Sverige år 2015.

Självmord är inte feghet, det som är en feghet är att behandla folk så illa så att dom faktiskt vill ta sitt liv. De flesta som väljer att ta sitt liv gör det inte för att dom vill dö, utan för att dom vill slippa all smärta och skit.

Och väljer man inte att ta sitt liv när man mår dåligt börjar man oftast med en sorts addiction (beroende). Cigaretter får dej lugn, alkohol får dej att glömma, droger får dej hype och glad, sex får dej att känna dej älskad, svält får dej att känna dej stolt och vacker, självskadebeteende får dej att känna dej avdomnad/okänslig och sömn får dej att sluta känna.

Folk ska inte behöva må skit och välja att ta sitt liv på grund av hur de behandlas av andra individer, detta är en stor orsak till varför mänskligheten är hemsk. 800 000 självmord årligen, och det ökas oxå tyvärr med åren. Självmord är allvarligt, dessa beroenden är allvarliga. Det är dags att börja hjälpa de som har självmordstankar osv, det är dags att sluta ha denna hemska mänsklighet i världen. Om folk bara kunde bete sej och inte behandla varandra illa skulle självmordssiffran inte vara så äckligt hög. Fortsätter det såhär kommer världen inte bli vacker, jag vill kunna ha en bra värld för mina framtida barn och sen deras barn osv.

Likes

Comments

Idag är det 9 maj och det snöar seriöst..? Dagar som dessa saknar man verkligen resan till USA som vi gjorde i somras.. lätt en av de bättre resorna jag gjort, dock mådde jag psykiskt dåligt under den tiden så tyvärr ville jag bara hem menmen. Hade jag gjort om resan nu hade jag gjort mej av med det som fick mej må dåligt och njuta varenda minut. Ta mej tillbaka lixom..

Likes

Comments

Nej tjejer, alla killar är inte lika dana.. alla killar är inte totala idioter som bara vill ligga och såra, det finns faktiskt riktigt bra killar som vet hur man ska bete sej.

Att mitt liv just nu är perfekt är inget jag klagar över direkt. Jag är närmre många av mina vänner vilket jag inte var förut när jag hade min dåvarande pojkvän (lång jävla historia detdär..) OCH idag har jag faktiskt en ny pojkvän😋 . Helt ärligt nej jag trodde inte att det skulle bli såhär haha.. men satan vad jag är äckligt lycklig med honom och mina vänner. Eftersom han och jag har varit vänner ett bra tag nu innan vi ens blev tillsammans betyder det att han har haft min rygg extremt mycket och han har alltid funnits där för mej när jag hade ett helvete back in oktober med mitt ex. I mean what to say more than I love him like crazy... och detta känns så jävla rätt oxå. Just nu är jag sjukt lycklig med hur mitt liv är och att jag faktiskt har mina älskade vänner och min pojkvän, så fuck y'all (🖕🏼) som vill sabba mitt mood, cuz I'm happy och inget kan förstöra det just nu❤️.

Vi hörs babes, ta hand om er och ha en trevlig helg samt Valborg!

Likes

Comments

Idag var vår sista heldag i Amsterdam för i morgon åker vi planet hem vid 15. Denna minisemester har varit riktigt mysig haha. Bortsett från alla människor vid alla shoppinggator har det varit en mysig stad att gå runt i.

Idag var vi först på något museum (jag ville in på Van Gogh med det var så lång kö så vi tog ett annat museum). Runt lunch gick jag och syster på Madame Tussauds och såg alla vaxfigurer, och efter det gick hela familjen runt i massa affärer och shoppade lite. Jag köpte väl lite saker tex ett par jeans, ett par strumpbyxor, en hoodie mm. Vid 18:00 hade vi biljetter till en båttur på 80 minuter där det ingick pizza, glass och öl/vin och då åkte vi runt på kanalerna i staden och såg Amsterdam från vattnet. Efter den turen strosade vi bara runt lite i city och sen innan vi drog tillbaka till hotellet tog vi en våffla. I morgon lär vi inte göra så mycket utan det är mest att ta oss till det dyra distriktet där Gucci, Chanel, Louis Vuitton mm ligger då jag älskar alla de butikerna hahah (älskar ju dyra saker..).

Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs babes!

Likes

Comments

Redan inne på dag 2 i denna fantastiskt vackra stad.. Idag gick vi upp rätt tidigt och åt frukost vid 07:30, sen vid klockan 10:00 hoppade vi på en buss mot den kända tulpanparken "Keukenhof". Hela förmiddagen spenderade vi i parken sen strax efter lunch tog vi bussen tillbaka till city. I city gick vi runt lite och kollade i olika affärer såsom Chanel, Jimmy Choo, Primark mm. Lite senare under eftermiddagen käkade vi på Hard Rock Café och sen efter det drog vi till en tatueringsstudio där jag och min syrra gjorde vars en tatuering. Nu under kvällen runt 20-21 tiden har vi gått i Red Light District som då är ett distrikt i Amsterdam där alla prostituerade står i skyltfönster mm (de är väldigt känt).

Vi får se vad vi hittar på i morgon för vi har inte några direkta planer förutom att vi ska ta en kanalbåt vid 18 och käka på den. Vi hörs i morgon babes, ha en bra natt!

Likes

Comments

Vi anlände till självaste Holland idag runt 16:30 tiden (tog kortare tid än vad de stod haha, men de klagar man ju inte på direkt😉 😋 ) Flygplatsen ligger ca 25-30 min ifrån Amsterdam city så vi tog en flygbuss från flygplatsen in till city. Vi va på hotellet vid ca 18 och så sa vi att i möts utanför vid 19 för att dra ut en sväng (syster och jag bor ihop i ett rum och sen bor mamma och pappa ihop i ett annat rum). Vår tanke var att besöka Anne Franks museum men kön var över 2h lång vilket resulterade att vi aldrig skulle hinna in dit idag så vi sa att vi tar de någon annan dag. Istället drog vi bort till gatan som heter Leidsegracht. Hela anledningen till att vi drog till den gatan är för att det är där den kända bänken från filmen "The Fault In Our Stars" är, och som det lilla fan jag är va jag bara tvungen att besöka platsen😅 😁. Efter det strosade vi bara runt i den vackra miljön bland fina hus och kanaler.

Nu ska vi försöka sova då vi ska upp tidigt imon för att dra ut till en tulpanpark så vi hörs imon babes, ha det bra så länge!

Likes

Comments

Efter flera långa månader är det äntligen dags för mej och min familj att bege oss till vackra och mysiga Amsterdam, som man har längtat efter detta nu.. Kommer försöka blogga en gång varje dag och hoppas att jag kommer hinna det!

Vi har precis fixat oss klart nu och packat ner det sista så om typ 5 min ska vi åka mot Malmö oh från Malmö tar vi tåget till Köpenhamns flygplats och sen flyger vi där ifrån till Amsterdam.

Vi hörs babes!

Likes

Comments

2015,2016... dom två åren var ett rent jävla helvete för mej. Kort sagt så har jag nästan i hela mitt liv blivit mobbad för antingen mitt utseende (Zlatan näsa, att jag är en hackspett pga min näsa osv) eller min kropp då många har tyckt att jag varit "fet". Mitt liv i både mellanstadiet och högstadiet var hemskt. Jag blev mobbad av alla killar i klassen på mellanstadiet. På högstadiet bråkade jag med typ alla och alla var på mej hela tiden då dom visste att min stubin var kort. När jag gick i 8an fick jag gå till bup och träffa någon psykolog och efter de mötet med honom började jag mer och mer kunna hantera min ilska. Under 8an började även mitt självskadebeteende komma... jag började må så psykiskt dåligt att jag började skära mej för att den smärtan fick mej att må bra då jag ville känna fysisk smärta när jag mådde så dåligt. När jag började 9an och hade gått i typ 1 termin så slutade mitt självskadebeteende, jag tänkte ibland på att vilja dö men det var väldigt sällan. 2015 när jag började gymnasiet mådde jag bra och allt var bra.. ända tills jag träffade den där killen som förändrade mitt liv, den dagen jag träffade mitt ex förändrades allt. Gud var jag var lycklig när jag precis hade träffat honom, jag svävade på moln och var riktigt glad.. enda problemet var att både mina vänner och familj var väldigt skeptiska om honom och sa att han inte verkar vara en bra kille mm men jag sket i dom. Efter någon månad hade jag ärligt pushat iväg alla mina vänner och min familj, jag la bara fokuset på mitt ex. Efter typ 2-3 månader började det uppstå mer och mer bråk i förhållandet, även mer bråk med mina vänner. Jag fick höra vissa grova ord och väldigt sårande saker vilket började få mej må dåligt igen. Jag kände att jag inte räckte till, att jag inte dög som jag är. Jag kände mej värdelös och för "fet" och ful helt enkelt, så jag slutade äta helt och hållet. Jag åt max en gång per dag men brukade ofta äta en gång varannan dag typ.. jag gick drastiskt ner i vikt från ca 65kg till 50kg. Därefter började jag åter igen uppta mitt självskadebeteende och började skära mej själv, jag nådde ärligt den punkten då jag funderade på självmord vare natt. Jag mådde så jävla dåligt och ville bara försvinna, jag ville inte leva längre och känna mej helt jävla värdelös. Mitt ex dumpade mej och då kände jag mej mer värdelös och fick ett meddelande av honom som löd "Haha jag fejkade allt jag någonsin sagt till dig, de enda du förtjänar är att bli playad lilla du, du är bara en enda liten jävla leksak", och där sjönk det sista av min glädje jag hade kvar och jag blev riktigt deprimerad och låg och grät om nätterna.

Där efter kom en vändning då jag började umgås mer med mina vänner igen och jag började öppna mej mer för min familj och berättade det mesta som hände i mitt liv för dom. Mamma fanns vid min sida varje jävla natt jag mådde piss, hon satt hos mej när jag grät och det värsta är egentligen att hon fick höra sin dotter säga "jag vill inte leva längre mamma, jag orkar inte. Jag vill bara dö". Idag är jag helt skadefri, har inga ätstörningar och har väl en vikt på ca 65kg igen. Jag är här idag och mår så jävla bra och det hade jag inte gjort om inte mina vänner eller familj hade funnits där och hjälpt mej. Med detta vill jag säga att alla som är på botten och har det hemskt kan ta sej upp igen, starkare än någonsin. Ge inte upp för att kan bli bra igen, om inte bättre än innan. Idag skiter jag i alla kommentarer jag får om mitt utseende mm, jag vet att jag är vacker och det är allt som behövs. "If you can't love yourself, how in the hell are you gonna love somebody else?" som Ru Paul säger. Utan motgångar i livet skulle det ju inte finnas några uppgångar. Jag är här idag tack vare att jag kämpade mej upp för att mp bra och tack vare mina vänner och familj för att dom fanns där och hjälpte mej. Ps, stå upp för er själva, våga vara den du är och skit i folk som hatar, du är underbar och vacker precis som du är, livet är värt att leva och livet är inte alltid bra och lätt, men efter regn kommer solsken.

Likes

Comments

Hur är jag egentligen?? Tror du att du vet allt om mej?, Nah I don't think so.

1. Jag HATAR verkligen folk som ljuger, playar runt och leker med folks känslor, folk som är otrogna eller som rent av är totalt fejk.

2. Jag är en riktigt "flirt, dvs jag är rätt flörtig av mej och kan flörta rätt mycket. Så missta inte mitt flörtande för att jag är intresserad, är jag intresserad så har jag förmodligen sagt det till dej haha.

3. Jag är egentligen blond, (föddes med blont hår och hade det fram tills typ sommaren 2013).

4. Har rätt många fobier som tex spindlar, clowner, trånga utrymmen, fiskar, blod och fötter.

5. För det mesta är jag snäll men trycker man på rätt jävla knappar kan jag bli the devil (sorgligt nog haha).

6. Min mamma och min lillasyster är faktiskt som mina bästa vänner, dom vet exakt allt som händer i mitt liv å jag är ärligt glad som fan att vi har den relationen med varandra.

7. Jag har varit kär i alla mina bästa killkompisar haha, jodå så är det.

8. Jag ÄLSKAR dyra märken (Gucci, Michael Kors, Calvin Klein etc.), skor, smink, rosor och nutella/choklad.

9. Är inte direkt någon sportig tjej men jag gillar ridsport, ishockey, fotboll och dans.

10. Jag är en envis liten "stadsbrat" som pappa kallar mej haha. Får jag inte som jag vill då kan jag tjura ihop totalt eller storgråta tills jag får viljan fram, jag ger mej inte om det verkligen är något jag vill ha.

BONUS 11: Jag är extremt dirty minded och vänder det mesta så att det blir något dirty av det haha.

BONUS 12: Är väldigt spontan av mej, kan få för mej att dra iväg nånstans helt plötsligt osv. But that's the fun haha.

Likes

Comments