Hej alla fina!

Ett tag sedan sist och jag har hunnit med massor. Ett behövligt höstlov, träffat massor med vänner och bara haft det riktigt lugnt och skönt. Fredag kväll nu och klarat första skolvecka efter lovet. Startade veckan direkt med läxor och prov och kommande vecka vill jag inte en prata om. Här kommer en liten sammanställning av senaste veckorna!

Första lovdagen tillbringades med mina älskade tjejer. Vi åt middag hemma hos Olivia och hade en jättetrevlig kväll! Vi lagade mat, åt och drack gott och satt och pratade hela kvällen. Behövligt efter flera veckors arbete i skolan.


Lovet tillbringades mestadels hemma med mycket träningar och tid för familj och pojkvän. Tog många promenader med hundarna vilket jag tycker är skönt, Jag kopplar verkligen av då! Det blev en lagfest med laget även under denna veckan som riktigt rolig.

Jag och Ebba under lagfesten!

Sista lediga kvällen på lovet avslutades med en halloween fest. Tyvärr blev vi inte alla 4 tjejer men vi hade ändå en lyckad kväll. Vi tillbringade kvällen hos en klasskompis och var utklädda till ett rockband!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Ett tag sedan sist, har haft fullt upp och inte hunnit uppdatera här senaste veckan så ska försöka sammanfatta allt som hänt. Har haft fullt upp med träning under hela veckan och påbörjat kommande veckas plugg samt jobbat ikapp i ämnen jag legat efter i. Som jag nämner i alla inlägg så springer dagarna förbi och jag räknar ner dagarna till höstlov, halloween och ledighet, längtar. Så sammanfattning av veckan som varit blir väl lugn med mycket fokus på mig själv. Träningen har stått i fokus och skolan likaså.

I fredags blev det sovmorgon för min del så började 9.30 och gick i skolan till 14.30. Efter skolan blev det direkt till träning som startade 16.00. En lugn träning med mycket fokus på samarbete och individuell teknik. Efter träning blev det en lugn kväll hemma framför TV:n med god mat och ett försök på återhämtning av skolveckan.


Gårdagen var fullspäckad. Jag gick upp i tid då jag skulle möta upp Bea och Marion inne i stan vid 11 för att testa på Escape room. En riktigt rolig aktivitet att göra tillsammans med antingen vänner eller familj tycker jag. Det går ut på att man ska utföra olika uppdrag i olika rum, man ska helt enkelt ta sig ut ur olika rum med hjälp av koder, pusselbitar och ledtrådar man får under tidens gång. Vår uppgift var att ta oss igenom tre olika rum för att till sist avaktivera en bomb, vi hade 60 minuter på oss och det var riktigt svårt och komplicerat men verkligen en av de roligaste grejerna jag gjort. TIPS!

Åt sedan lunch i stan och sen direkt hem för lite plugg och vila. Senare på kvällen mötte jag upp Alexandra, Saga och Olivia för en kvällsfika i stan, hur mysigt som helst att sätta sig på ett café en lördag och bara prata. Kvällen blev relativt sen och jag sov sedan hemma hos Victor. Dagen idag har endast bestått av att plugga matte inför mitt prov på onsdag och tagit det lugnt och vilat. Kom hem runt 17 och har sedan dess kollat serie och tagit en promenad med pappa och hundarna. Ny vecka imorgon och jag är ledig! Känns hur skönt som helst och en perfekt start på ny vecka...

Puss


Likes

Comments

Hej på er!

Dagarna går så fort och nu är det redan söndag kväll. Gårdagens planer var väldigt oklara men det slutade med att jag mötte upp Ebba under kvällen och lagade tacos i hennes egna lägenhet. Det blev en väldigt mysig kväll med massa prat, skönt att bara sätta sig att prata ut om allt ibland. Jag kom hem runt tolv, slog på ett avsnitt av The O.C och somnade sedan. Som jag tidigare nämnde så har jag under hela veckan varit sjuk vilket betydde att det inte blev någon match för mig idag, känns jättetråkigt men hellre vila e dag för mycket än att bli sjuk igen, då jag e så trött på att vara sjuk nu. Dagen tillbringades istället med min mamma. Vi tog oss in till stan hyfsat tidigt för att kolla i lite affärer, fika och bara gå runt och strosa. Hittade några välbehövliga saker som väl kommer användas nu under hösten och vintern. Bilder på det kommer i senare inlägg!

Nu under eftermiddagen har jag tagit det väldigt lugnt. Läst bloggar, kollat serie, tog en nap och nu kom jag precis hem från en promenad med familjen. Kände att det behövdes för att få igång kroppen och rensa tankarna. Ny vecka imorgon känns väldigt skönt, hoppas på en frisk och energifylld vecka med mycket roligt!


Likes

Comments

Äntligen helg igen!

Känner att veckorna bara springer förbi men det är inget jag klagar på. Redan vecka 41 nästa vecka och bara några få veckor kvar till lov, som jag längtar! Har legat sjuk omgång 3 på en månad denna veckan vilket vart riktigt tråkigt. Är så trött på att bara ligga hemma och vänta på att förkylning och halsont ska lägga sig. Eftersom jag varit sjuk har jag inte kunnat träna under hela veckan heller men har istället lagt lite mer fokus på skolan och plugget.

Gårdagen bestod av skola 8.00-14.30 men sista lektionen blev eget arbete på valfri plats så vi bestämde oss för att åka in till stan och ta en fika i det underbara vädret som dök upp igår efter 1 veckas regn. En perfekt start på helg och kvällen bestod av mys och god mat tillsammans med familj och pojkvän. Brist på bilder ifrån denna veckan med här nedan kommer några bilder från tidigare veckor.


Några bilder från förra Fredagen då vi egentligen skulle haft studiedag men tillbringade dagen på Bokmässan för vårt kommande bokprojekt i skolan.

Likes

Comments

Hej och välkomna!

Ett försök på något nytt där jag kommer uppdatera om mitt liv och min vardag. En typ av dagbok mest för min egen skull där jag kan gå tillbaka i tiden och läsa. Jag har just nu fullt upp med att från skola till handboll, vänner och pojkvän där mina veckor är fullt planerade och jag ofta inte förstår hur jag hinner med allt. Välkomna och följa mitt liv och min vardag!

Likes

Comments