Hejsan alla glada<3

Ett tag sedan sist nu, har haft fokuset på annat och inte riktigt hunnit med. Men ny vecka och redan onsdag, två dagar till helg och som jag längtar, behöver vila och sova ut vilket jag aldrig hinner under skolveckorna. Sedan sist har det inte hänt så mycket, förra helgen spenderades bland annat i Skövde för handbollsmatch och i söndags blev det serier och mys. Mindre plugg denna vecka vilket känns skönt, efter sista provet gjort förra veckan släppte all stress och jag kunde gå hem från skolan utan skolböcker, så skönt!

Studiedag igår samt utvecklingssamtal och på fredag engelska redovisning sedan är denna skolveckan check och helgens planer börjar, mer om det senare. Träningsfri dag idag vilket varit riktigt skönt, först några timmar med mitt hjärta och ska nu sätta mig framför tvn och sedan komma i säng tidigt för att orka gå upp imorgon bitti.

Puss och godnatt för idag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några snabba om mig!

Namn?

Alva Margareta Uusvoog

Ålder?

16 år

Längd?

169-170 cm

Favorit mat?

Måste nog säga fajitas/tacos eller kött med pommes.

Kollar du på serier?

På det senaste har serier för mig blivit ett stort beroende då jag är fast för Gossip girl och den omtalade norska serien SKAM.Har du några syskon?

En lillebror

har du något jobb?

Inget fast men hoppar in några gånger per år och jobbar när det behövs på min mammas jobb.

Vad spenderar du helst pengar på?

Oftast blir det kläder och fikor..

Har du några husdjur?

Ja, två hundar!

Dröm resmål?

Antingen Hawaii eller Australien

Bästa resa?

USA helt klart!

Vad lägger du ner din tid på mest?

När det inte är lov är det skolan i princip hela tiden och den tid som finns kvar spelar jag handboll. Annars lägger jag min tid på vänner och pojkvän!


Likes

Comments

Hello! Redan måndag imorgon och helgen är över, känns både bra och dåligt då jag varit sjuk senaste dagarna och har jag missat en del i skolan, känns skönt att kunna ta igen det kommande vecka. Men också dåligt då jag dagligen är stressad över skolan och allt plugg, speciellt denna veckan då all tid kommer spenderas framför skolböckerna. Denna helg har därför spenderats hemma mestadels för att kurera mig tillsammans med min pojkvän. Kollat serier och bara tagit det lugnt vilket behövs ibland. Fredag kväll spenderades på en restaurang tillsammans med två underbara vänner och idag tog vi en sväng förbi farmor och farfar för att fira fars dag, mysigt!

Puss på er

Likes

Comments

Hejsan och välkomna hit!

Har velat fram och tillbaka ett bra tag på att skaffa blogg men har aldrig riktigt blivit av och har inte heller haft tid, men nu tog jag tag i det och ska testa ett tag framöver. Ni kommer får ta del av mitt liv och min vardag som är fylld av skola, träning och vänner. Mer om mig kommer senare!

Godnatt från mig!

Likes

Comments