Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började med att jag vaknade mer än en timme innan jag skulle upp pga mardrömmar. Har drömt så mycket mardrömmar nu på senaste tiden, hoppas det försvinner. Jag kunde iaf inte somna om, och det var verkligen ingen vaken vid den tiden så jag kollade bara igenom alla sociala medier...

Vid 7 så gick jag upp ur sängen och fixade i ordning mig för att åka till stallet, hade morgonen och lunch med mamma, Ebba och hennes mamma. Vi hade det mysigt som alltid. Efter vi ätit frukost red Ebba och jag bort till ridhuset. Medans hon red ett vanligt ridpass så skrittade jag bara Grabben i ridhuset eftersom han har sin vila.

När stallet var klart åkte vi hem och började städa hemma, tyckte mitt rum såg ut som ett bombnedslag men kompisarna säger alltid att deras är mycket värre haha. Jag passade även på att rengöra alla sminkborstar, och målade naglarna rött. Är det jul så är det! Nu är ”uppesittarkväll” på i TV:n. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Julgranen togs in här hemma igårkväll och idag var det dags att pynta den. Alltid lika mysigt tycker jag, och då får man äntligen fram lite julstämning nu när det inte är snö utomhus heller. Älskar även lukten av julgranen, men det gör väl alla antar jag? Haha.
2 dagar kvar till julafton... vart tar dagarna vägen?

Likes

Comments

Efter nästan ett halvår borta från ön kom äntligen mina bästa vänner hem igen. De (Matilda och Isabella) pluggar på en högskola i Karlshamn, som de ska vara på i 3 år. Linnéa bor just nu i Norge så vi hade inte heller setts på jättelänge och Emma kom just hem från en lång resa! Så glad över att få träffa dem igen. Det är så skönt när hela våran kompisgrupp är samlade (även fast vi inte fick ihop det att exakt alla kunde träffas samtidigt haha). Jag saknar verkligen våran skoltid ihop när vi sågs varje dag.

Idag träffades vi och hade en mysig fikastund och julklappsutdelning.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag iväg på en till föreläsning som veterinärer höll i. Idag var fokuset på ”första hjälpen för häst”. De berättade om vanliga sjukdomar, hur de jobbar och vad vi som hästägare kan göra. Alltid intressant att lära sig extra om detta, som sagt så lyckas hästar otroligt lätt med märkliga och dumma skador eller läskiga sjukdomar. Så när det händer så har man lite bättre koll! Det är iallafall alltid bäst att ta kontakt med veterinär, bättre att ringa en gång för mycket än att inte ringa alls.

Likes

Comments

...3 timmars sömn blev det för mig inatt, upp vid 03:30 för att börja jobba vid 05. Tog en liten powernap när jag kom hem från jobbet, var mer död än levande när jag vaknade även fast jag sov max 20 min. Kravlade mig upp ur sängen och åkte till stallet och red ut Grabben en sväng med Ebba. Då piggnar man alltid till, stallet ger mig alltid så mycket glädje och energi!

Idag kom vi fram till att Grabben inte har något bra vintertäcke, så direkt när vi var klara i stallet åkte vid ner till Granngården och köpte ett 200g Amigo täcke och även en liner från samma märke med 100g i. Då får han 300g täcke att ha på sig just nu när det är kyligt, och när temperaturen går upp igen kan vi matcha linern med andra täcken som han har. Just märket Horseware (Amigo) passar Grabben väldigt bra, eftersom han behöver stora täcken. På några av hans tidigare täcken har det knäppts upp i bogen varje gång han böjer sig. Men ”Amigo” har alltid suttit bra, så det får han fortsätta med.

Likes

Comments

Redan Lucia... julen börjar verkligen närma sig. Tänk vad snabbt det här året har gått ändå (har känts så iaf, trots roliga och mindre roliga stunder det här året). Plötsligt var man här i mitten av december igen. När det kändes som att man nyss var där.

Grabben har påbörjat sin skrittperiod som blir hans vila i år. Jag tycker att det är så mysigt att skritta omkring, prata med hästen och bara njuta. Fattar inte de som tycker att det är tråkigt att skritta ut i skogen t.ex. Självklart är det alltid roligt att rida ordentliga krävande ridpass, men att skritta hästen är lika viktigt💪.

Likes

Comments