Header

Idag var jag ute vid Suderbys igen, fast idag var det ridhästarnas tur! Jag följde med Elin när hon tävlade idag och var lite hjälpreda och fotade henne och några andra som jag känner! :)
Elin debuterade 110 idag med ett eller två små pet (ingen vet vad hon fick, för vi såg bara en rivning i filmen så dom kan ha sagt fel resultat) dom gjorde iallafall en väldigt fin debutrunda!👌❤️
1m hoppade dom också väldigt bra, Macca stannade 2 gånger på nr.2 sen flöt det på bra! :)

Brisse fick vila idag och fortsätter vila fram till onsdagens dressyrträning.. Han ska ju endå gå ner på vila nu när vi ska till Stockholm snart!

Här är några av bilderna som jag tog idag (först är det Elin, sen Jennika & sen Emma)
Likes

Comments

Ååå så himla lycklig över denna tävlingsdagen! Våran LC+5 runda var jättebra med superfina språng (även fast stoppen, han var väldigt spänd i början så det var därför).

Vi hoppade LB:n så jääkla bra! Vi kom lite för sakta och för nära mot nr.4 men han löste det och klarade det utan fel. Vi fortsätter över alla hinder felfritt och väldigt bra, mot nr.8 i grunden så touchade han bommen så det var ett jäkla skitpet.. vi var bäst av de startande D-ponnyerna så det blev en vinst! Tårarna bara rann när jag fick reda på att vi hade vunnit, blev så himla lycklig! Detta var även våran allra första vinst!🏆😍

Kolla jättegärna på filmerna och skulle vara roligt om ni kommenterar något😘Likes

Comments

Idag har jag ridit både Zolito & Bristo. Zolle var jättefin i skogen, och den blev ganska galen mot slutet eftersom getingar började "jaga" mig och Sofie så vi blev ju skiträdda och försökte trava ifrån dom.. Men dom kom tillbaka hela tiden!!! Jag cyklade till stallet och hem, duktiiigt ✌️.

På eftermiddagen red jag Brisse på banan, jag mjukade mest upp honom inför tävlingen. Kände av honom lite oså. Han var väldigt fin men inte lika pigg som i hoppningen.. Tråkigt utan bommar på banan ju 😂.
Imorgon kör vi LC+5(95) och LB(1m) i Suderbys! 👌


Likes

Comments

Åå han var så himla fin idag! Han hoppade allt utan att tveka även fast det var massor med nya tittiga hinder, och vi fick till jättefina språng. Sista hindret ligger på 1,05!
BRA KÄNSLA TILL LÖRDAG, TÄVLING!!👌


Likes

Comments

Ett tips är att lyssna på Ridpodden! Sök på ridpodden på Google eller ladda ner Podcaster via App Store och sök/lyssna där!


Likes

Comments

Hur många gånger har jag inte redan sagt, "nu är jag tillbaka på bloggen och nu kommer jag att blogga varenda dag,Jag lovar er det". Och hur bra brukar det gå?! Haha! Nejmen nu i veckan när jag var på mitt sommarjobb (ett café inne i stan) och stod där och fixade lite vid borden så kom jag plötsligt på att det skulle vara riktigt roligt att börja blogga igen. När man har tid och inte känner sig tvingad till att blogga så tycker jag det är roligt! Nu ska jag inte jobba förens om ca 3 veckor eftersom caféet har stängt nästa vecka, och veckorna efter det är jag i Stockholm! Så det enda jag har planerat inför nästa vecka är att rida (både Zolito & Bristo), vara med kompisar, packa inför Stockholm och blogga några inlägg iallafall😏!!

Jag hoppas att ni har tålamod med att det inte kommer att komma inlägg här exakt varenda dag, men jag ska försöka se till så att bloggen inte är lika öde som den var förut, haha!

Om ni vill se filmer från mina ridpass & tävlingar som jag inte har lagt upp på bloggen så finns dom på min Youtube-kanal, klicka HÄR 💗.

Likes

Comments

Hahah Brisse var så jäklaaaa pigg!😂 Tog lixom ett varv att ens få stopp på honom..! Men han hoppade jätte fint, och jag är super nöjd!

Föresten, om någon undrar varför det inte är någon musik i videon (som jag alltid brukar ha) så är det för att jag endast kommer ha musik i mina videos när det är filmer från tävlingar. När det är träningar får det vara helt naturellt :D


Likes

Comments