Header

Igår åkte Velin tillbaka till Bulgarien efter att spenderat lite mer än en månad med mig här i Sverige så känns rätt konstigt att vara ensam igen nu. Livet med kärlek på distans men kommer inte vara så länge till då jag äntligen efter denna sommarperiod förhoppningsvis lämnar Sverige för ett bra tag framöver. Spenderade halva 2016 utanför Sverige, samma sak med 2017 och 2018 lär Sverige enbart vara en semesterdestination för mig.

Bilderna ovan är från Treehotel som ligger i Harads (Norrbotten) och tror att många känner igen rummet Mirror cube som syns bakom oss på pussbilden. Hotellet lockar många turister från alla delar av världen pga sin speciella design och den exotiska miljön speciellt under vintern, miljön är inte alltför exotisk för oss svenskar med husen är roliga! Fick ingen bra bild på alla byggnader så googla helt enkelt "Treehotel Sweden" om du är nyfiken på hur de ser ut. Vi spenderade natten i The Cabin som syns på första bilden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter 100dagar på resande fot i tropiskt klimat är jag nu tillbaka i kalla Sverige är ingen person som lider av direkt hemlängtan och kändes väldigt jobbigt att komma hem. Efter att ständigt haft vänner runt om sig och dela lägenhet med 4stycken till att vara hemma där alla har fulla scheman och det ofta är svårt att få ihop flera personer då någon alltid jobbar, ska göra något ärande eller andra småsaker. Så känner att min livskvalité är betydligt sämre här. Men ska se detta som några sista månader med familjen, hundarna, träning och penga sparande då vi kanske inte kommer ses så ofta efter denna sommar. Kramar

Likes

Comments

Ett café fullt med katter och Hello Kitty detaljer på alla bakelser + drycker vad mer ska jag säga.. Är tydligen väldigt populärt i Tokyo men då med betydligt mer katter och problemet då är att det börjar lukta och är svårt att hålla rent. Trots detta med hygienpunkter röstar jag på att införa detta i Sverige men gärna även med andra djur också. Kanincafe kanske?

Likes

Comments

Levt efter mottot sunday funday idag med strandhäng som alltid + kört runt med moppe till diverse platser. Har nu en ny viewpoint som favorit och är just den ni ser på bilderna ovan. Klarblått vatten, båtar, palmer och färgerna i naturen faller mig i smaken ser så otroligt somrigt ut! Skönt att det inte är typisk thainatur heller då det är skönt med lite omväxling.

Likes

Comments

Idag blir min älskade lilla hund 9år!! Hipp hipp hurra!! Missat hennes födelsedag minst 4år i rad nu så börjar känna rätt stora skuldkänslor helt ärligt. Hoppas helt enkelt på att hon inte bryr sig om min frånvara mer än vanligt på denna speciella dag. Mått galet bra senaste två dygnen då Velin varit ledig så jag har haft sällskap hela kvällarna, normalt så brukar jag bara vara ensam och vandra runt lite + kolla netflix då alla jobbar natt. Har även klippt mig, gått på ansiktsbehandling, massage och köpt bland annat 2 underbara väskor. Väskor och skor är verkligen min fetish när vi snackar shoppingvärlden, speciellt i bättre märken så man känner/ser att kvalitén verkligen är bra. Tyvärr gjort misstaget att handla rätt mycket "thai"saker och alla de sakerna har redan börjat rasa sönder. Men nu har jag kompletterat det med lite kvalités shopping! Thaisakerna får kanske stanna kvar just här i Thailand istället för att hänga med i resväskan.

Likes

Comments

Har bara kvar lite mindre än 3veckor här nu och försöker därför spendera hela dagarna utomhus och undvika extrema sovmorgnar. Dags at få en riktigt bra bränna nu som stannar kvar under hela våren och se alla saker som inte hunnits med ännu. En av de saker som verkligen inte blivit av är att fota mycket.. Planen nu är att ta med kameran varje dag och få till några bra bilder som jag ska kunna kolla på framtida vintrar när man behöver drömma sig bort ett tag.

Likes

Comments

Dessa bilder sammanfattar mina dagar mycket bra enda som saknas är en bild på mat. Strand och mat är nämligen vardagen här, inte mycket mer än det som händer. Så en hel del netflix varje kväll! Har börjat ta mina dagliga filmtimmar så seriöst att jag till och med kommit till nivån att jag går på bio ensam. Bion här i Patong är underbar aldrig varit 25% full med gäster när jag varit där och bioduken + ljudet är grymt. Rekommenderar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@alvathiger

  • Blogkeen
  • Nouw