Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Snart middag + utforska random barer..

Likes

Comments

Brukar inte inte vara den som råkar ut för jetlag men oj denna gång klara jag mig inte. Var dödstrött hela dagen igår när jag kom hit och la mig redan vid 20 men vaknade redan tre timmar efter det och inte kunnat sova ordentligt sedan dess. Blev att gå upp klockan 6 redan för frukost och dusch, lider med er som har sömnproblem. Sova brukar vara min stora talang och bara efter att upplevt en dålig natt nu känner jag mig helt förstörda.

Så för er som inte vet var jag befinner mig.. Är i Bangkok nu och kommer spendera mina tre närmsta månader i Thailand + besöka några grannländer.

Likes

Comments

Och plötsligt kom den hit, några dagar efter Halloween anlände snön! Brukar normalt känna rätt starkt hat när den dyker upp men har inte haft känslor av den sorten nu, om det har att göra med att jag äntligen accepterat den eller vetskapen om att jag snart slipper den är oklart. Hoppas iallafall att ni andra får ha några till snöfria veckor! Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har det hänt något stort! Har plötsligt blivit brunett efter att varit blond sedan jag var runt 13år. Världsnyhet!! Är väldigt nöjd faktiskt men rätt ovan då jag tidigare nästan var vithårig, lär dock byta hårfärg efter varje tvätt närmsta veckorna så får se hur det blir i slutändan. Även om jag gillar färgen mycket hoppas jag på att den släpper rätt rejält då jag vill vara mer mörkblond än brunett under mina 3månader i värmen där avresedatumet börjar närma sig.

Likes

Comments

En hundvalp har många fördelar en av de är att man lätt får gulliga bilder när de är i närheten. Igår var jag på landet och blev massor av filmande på hundarna då bland annat, så lär dyka upp en film därifrån ikväll eller imorgon. Aleks som jag var där med hade både med sig drönare och gopro så borde blivit häftigt resultat ska åka och kolla på det om en stund. Bilderna ovan är från idag då jag och en annan vän körde lite fotosessions, jag var dock främst fotograf. Xoxo

Likes

Comments

För en vecka sedan bokade jag biljett till Bangkok i början av December och sedan en biljett hem i slutet av Februari. Eftersom att jag kommer stanna i landet i över 1månad måste jag fixa visum och ska se till att skicka ansökan idag så att man inte råkat dra på det och plötsligt är det bara några veckor kvar innan avfärd. Har lite beslutångest om vilket visum jag ska skaffa då det är oklart om jag kommer behöva resa in i landet flera gånger, vet inte om jag bara ska stanna där eller hinna med lite backpacking i länderna runt om också.. Så funderar jag på om datorn ska hänga med eller ej, brukar ej vara orolig över mina ägodelar normalt men har verkligen ingen aning om vilken standard jag kommer bo i och hade varit så kasst om den blev stulen!

Likes

Comments

Instagram@alvathiger

  • Blogkeen
  • Nouw