Header
View tracker

Dagen spenderades på ett större hotell med några pooler vi utnyttjar då och då. Så låg där mest hela dagen och hade hoppats på en bränna men även idag mer moln än sol. SÅ TRÖTT PÅ VÄDRET. Är varmt men absolut inget väder för solning, känner mig stressad över att min tan inte är på nivån jag vill. I-landsproblem deluxe. Min plan är att vakna vid 8 och direkt dra till stranden för att sedan komma tillbaka hem vid lunch och väcka mina roomies. Jag är bara på semester nu medan de fortfarande jobbar hela nätterna, men vaknar ändå samtidigt som de vilket är rätt skevt.
Senaste kvällarna har jag bara varit hemma och kollat Netflix med tidig sänggång. Varit ute nästan varje kväll första månaden här så känner mig rätt mättad. Dessa sega hemmakvällar är sjukt sköna men gör även att jag missat några grymma spelningar som DJ Snake och Sven Väth.. Känns dock som att alla spelningar är rätt lika, har man varit på en har man varit på alla. Men jag väntar med spänning på Steve Aoki och den kvällen blir det minsann inget Netflix haha.

Likes

Comments

Googlade fram dog shelters som ligger här i Phuket och bestämde oss för att besöka ett av de som hade många bra recensioner. Har bara besökt ett dogshelter en gång tidigare och det var väldigt organiserat så är den bilden jag haft av dessa plaster, men efter detta besök är den rätt förändrad. Bara att hitta detta ställe var ett äventyr i sig, är inga skyltar och ligger dolt bakom ett litet tempel, massor av träd och småhus. Vi hade turen att träffa en munk på den ödsliga platsen som kunde berätta var stället var gömt.
När vi väll kom dit är det en inhängnad med ALLA omhändertagna hundar lösa, 130 stycken. Så kände mig inte kaxig när det var dags att våga sig in till flocken som innehöll allt från glada valpar till äldre hundar som saknar ögon, har massor av ärr och skäller argt. Men allt som allt var det ett bra besök och fick klappa på många fina valpar + träffade x antal hundar som jag hade kunnat behålla. Jag är verkligen en hundmänniska men måste erkänna att detta ställe även tog fram lite hundrädsla för mig. Föredrar generellt mindre hundar, stora skällande okända hundar som reser ragg är inte min grej.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har nu fått en egen lägenhet! Dessvärre också blivit men en extremt seg förkylning som inte verkar vilja lämna mig. Sov i hela 14timmar igår men är inte lättaste att ta hand om sömnen här då både dagarna och kvällarna är väldigt långa och alltid fulla med planer. Helt enkelt ställt in mig på att jag kanske kommer må såhär hela resan.

Likes

Comments

View tracker

Vad ska man säga? Kontrasten är stor, längtar till ett ställe med fungerande dusch + toa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart middag + utforska random barer..

Likes

Comments

Brukar inte inte vara den som råkar ut för jetlag men oj denna gång klara jag mig inte. Var dödstrött hela dagen igår när jag kom hit och la mig redan vid 20 men vaknade redan tre timmar efter det och inte kunnat sova ordentligt sedan dess. Blev att gå upp klockan 6 redan för frukost och dusch, lider med er som har sömnproblem. Sova brukar vara min stora talang och bara efter att upplevt en dålig natt nu känner jag mig helt förstörda.

Så för er som inte vet var jag befinner mig.. Är i Bangkok nu och kommer spendera mina tre närmsta månader i Thailand + besöka några grannländer.

Likes

Comments

Instagram@alvathiger

  • Blogkeen
  • Nouw