Header

Ett café fullt med katter och Hello Kitty detaljer på alla bakelser + drycker vad mer ska jag säga.. Är tydligen väldigt populärt i Tokyo men då med betydligt mer katter och problemet då är att det börjar lukta och är svårt att hålla rent. Trots detta med hygienpunkter röstar jag på att införa detta i Sverige men gärna även med andra djur också. Kanincafe kanske?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Levt efter mottot sunday funday idag med strandhäng som alltid + kört runt med moppe till diverse platser. Har nu en ny viewpoint som favorit och är just den ni ser på bilderna ovan. Klarblått vatten, båtar, palmer och färgerna i naturen faller mig i smaken ser så otroligt somrigt ut! Skönt att det inte är typisk thainatur heller då det är skönt med lite omväxling.

Likes

Comments

Idag blir min älskade lilla hund 9år!! Hipp hipp hurra!! Missat hennes födelsedag minst 4år i rad nu så börjar känna rätt stora skuldkänslor helt ärligt. Hoppas helt enkelt på att hon inte bryr sig om min frånvara mer än vanligt på denna speciella dag. Mått galet bra senaste två dygnen då Velin varit ledig så jag har haft sällskap hela kvällarna, normalt så brukar jag bara vara ensam och vandra runt lite + kolla netflix då alla jobbar natt. Har även klippt mig, gått på ansiktsbehandling, massage och köpt bland annat 2 underbara väskor. Väskor och skor är verkligen min fetish när vi snackar shoppingvärlden, speciellt i bättre märken så man känner/ser att kvalitén verkligen är bra. Tyvärr gjort misstaget att handla rätt mycket "thai"saker och alla de sakerna har redan börjat rasa sönder. Men nu har jag kompletterat det med lite kvalités shopping! Thaisakerna får kanske stanna kvar just här i Thailand istället för att hänga med i resväskan.

Likes

Comments

Har bara kvar lite mindre än 3veckor här nu och försöker därför spendera hela dagarna utomhus och undvika extrema sovmorgnar. Dags at få en riktigt bra bränna nu som stannar kvar under hela våren och se alla saker som inte hunnits med ännu. En av de saker som verkligen inte blivit av är att fota mycket.. Planen nu är att ta med kameran varje dag och få till några bra bilder som jag ska kunna kolla på framtida vintrar när man behöver drömma sig bort ett tag.

Likes

Comments

Dessa bilder sammanfattar mina dagar mycket bra enda som saknas är en bild på mat. Strand och mat är nämligen vardagen här, inte mycket mer än det som händer. Så en hel del netflix varje kväll! Har börjat ta mina dagliga filmtimmar så seriöst att jag till och med kommit till nivån att jag går på bio ensam. Bion här i Patong är underbar aldrig varit 25% full med gäster när jag varit där och bioduken + ljudet är grymt. Rekommenderar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag blev min första tempeldag och WOW vad fint det var. Hur mycket som helst att kolla på och finns extremt många tempel, jag besökte bara 7 stycken och kände mig helt slut efter det pga fortfarande sjuklig. Många tycker att värmen är faktorn som gör att man inte orkar med många tempel men tycker inte att den är något problem. Solen här känns inte lika stekande som i Thailand tex och på morgonen + kvällen behövs långbyxor och kofta, till och med hoodie beroende på hur tidigt/sent. Finns även galet mycket restauranger och liknade man kan sätta sig på och vila. Det trodde jag inte, var redo på att svälta när jag kom dit haha. Kommer inte besöka Angkor en till gång under denna resa utan känner mig rätt mätt på de nu, dp har jag dessutom fler tempel som blir helt nya att utforska nästa gång jag sätter min fot här. Slutsummeringen är 8/10, skulle nog 10/10 om jag varit utvilad och mått bra. Kramar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@alvathiger

  • Blogkeen
  • Nouw