Header

Okej har hänt lite grejer sedan jag senast var online, största förändringen är att jag flyttat till Skåne och börjat på Lunds universitet fast planen egentligen var att ta mitt pick och pack till London. Bott här i rätt exakt två månader men känns som att jag alltid har haft lägenhet i denna stad och vandrat runt mellan affärerna. Det mesta av min tid går åt till att bära tunga saker som möbler+paket och köpa tråkiga saker som disktrasor, stekpannor, möbler and so on. Livet när man börjar på 0 i en ny stad och ej ryms att ta med sig mycket mer än kläder i resväskorna vid flytten.

Bilderna ovan fotade Lanah på mig efter skolan, älskar verkligen färgerna. Efter det kilade vi vidare till ett annat fotovänligt ställe där jag knäppte lite bilder på henne och de finns att kolla in här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åkte till Nesebar idag som ligger cirka 15min bort från lägenheten med buss, var kul att se något annat då jag kan närmsta området hyfsat bra nu. Staden ligger på en liten udde där det är en helt annan atmosfär och renlighet än hos sin grannstad. Sunny beach är för drinkar och högmusik medan Nessebar erbjuder mindre stränder med lugn atmosfär + att det går att lämna väskan på när man badar utan att den blir stulen.. Är helt ärligt inte speciellt imponerad av denna destination alls, främsta anledningen är att maten är så extremt smaklös och håller väldigt låg kvalité på de restauranger jag besökt än så länge. Maten smakar verkligen ingenting så kämpar för att få i mig varje måltid.. Hoppas verkligen på att hitta bättre matställen för hatar att ej äta ordentligt känns som att man tynar bort direkt.

Likes

Comments

Bilden ovan är dessvärre inte från senaste dagarna men önskade att det varit fallet. Blev istället sjuk redan andra dagen här med feber och kraslig hals och har även nu fått allergiskt reaktion mot medicinen som skulle ta bort just febern och halsontet. Lucky me. Så blir inte mer medicin för mig och hoppas verkligen på att få sova bort denna sjukhet och mirakulöst vara helt frisk imorgon.

Befinner mig i Sunny Beach som ligger i Bulgarien och har kvar 3veckor ungefär. Kan inte yttra mig alltför mycket då bara 1,5 dag hann spenderas utanför lägenheten men vad jag sett än så länge är det ett riktigt typsikt ställe för charterresor. Är perfekt om man är ute efter sol och billig öl + mat. Solen tar extremt bra och upplever att jag aldrig varit på en plats förr där bikniranden kommer så snabbt! Är dessutom extremt billigt, svårt att spendera mer än 100kr om dagen såvida man inte dricker alkohol vill säga. Åt tomatsoppa till lunch som kostade 12kr och detta är på en resturang nära stranden och till middag grillad kyckligfile med sallad för 34kr. Helt galet förstår nu varför mina bulgariska vänner ibland klagade på att det var dyrt i Thailand och förstår verkligen Velins chock över priserna i Sverige haha.

Likes

Comments

Förra veckan var det midsommar firande på schemat! Dock inte alltför avancerat från min sida utan jag och bästavän drog på en sista minuten plan, blev en kortare kväll och var hemma innan 00 men var kul medan det varade. Senaste tiden är jobb det jag sysslat med mest och kommer fortsätta att se ut så tills juni månad passerat. Tänk vilken duktig ungvuxen man är! Efter det tar jag 3,5veckors semester till varmare breddgrader vilket känns UNDERBART. Längesen jag längtat så mycket efter en resa. Har även planerat studier och utlandsflytt i september vilket jag lär skriva mer om när skolan bekräftat min ansökan. Sovdags för mig om en liten stund då alarmet står på 06.30 så hälsar er god natt eller en händelserik kväll med mycket bubbel!

Likes

Comments

Igår åkte Velin tillbaka till Bulgarien efter att spenderat lite mer än en månad med mig här i Sverige så känns rätt konstigt att vara ensam igen nu. Livet med kärlek på distans men kommer inte vara så länge till då jag äntligen efter denna sommarperiod förhoppningsvis lämnar Sverige för ett bra tag framöver. Spenderade halva 2016 utanför Sverige, samma sak med 2017 och 2018 lär Sverige enbart vara en semesterdestination för mig.

Bilderna ovan är från Treehotel som ligger i Harads (Norrbotten) och tror att många känner igen rummet Mirror cube som syns bakom oss på pussbilden. Hotellet lockar många turister från alla delar av världen pga sin speciella design och den exotiska miljön speciellt under vintern, miljön är inte alltför exotisk för oss svenskar med husen är roliga! Fick ingen bra bild på alla byggnader så googla helt enkelt "Treehotel Sweden" om du är nyfiken på hur de ser ut. Vi spenderade natten i The Cabin som syns på första bilden!

Likes

Comments

Efter 100dagar på resande fot i tropiskt klimat är jag nu tillbaka i kalla Sverige är ingen person som lider av direkt hemlängtan och kändes väldigt jobbigt att komma hem. Efter att ständigt haft vänner runt om sig och dela lägenhet med 4stycken till att vara hemma där alla har fulla scheman och det ofta är svårt att få ihop flera personer då någon alltid jobbar, ska göra något ärande eller andra småsaker. Så känner att min livskvalité är betydligt sämre här. Men ska se detta som några sista månader med familjen, hundarna, träning och penga sparande då vi kanske inte kommer ses så ofta efter denna sommar. Kramar

Likes

Comments

Ett café fullt med katter och Hello Kitty detaljer på alla bakelser + drycker vad mer ska jag säga.. Är tydligen väldigt populärt i Tokyo men då med betydligt mer katter och problemet då är att det börjar lukta och är svårt att hålla rent. Trots detta med hygienpunkter röstar jag på att införa detta i Sverige men gärna även med andra djur också. Kanincafe kanske?

Likes

Comments

Levt efter mottot sunday funday idag med strandhäng som alltid + kört runt med moppe till diverse platser. Har nu en ny viewpoint som favorit och är just den ni ser på bilderna ovan. Klarblått vatten, båtar, palmer och färgerna i naturen faller mig i smaken ser så otroligt somrigt ut! Skönt att det inte är typisk thainatur heller då det är skönt med lite omväxling.

Likes

Comments

Idag blir min älskade lilla hund 9år!! Hipp hipp hurra!! Missat hennes födelsedag minst 4år i rad nu så börjar känna rätt stora skuldkänslor helt ärligt. Hoppas helt enkelt på att hon inte bryr sig om min frånvara mer än vanligt på denna speciella dag. Mått galet bra senaste två dygnen då Velin varit ledig så jag har haft sällskap hela kvällarna, normalt så brukar jag bara vara ensam och vandra runt lite + kolla netflix då alla jobbar natt. Har även klippt mig, gått på ansiktsbehandling, massage och köpt bland annat 2 underbara väskor. Väskor och skor är verkligen min fetish när vi snackar shoppingvärlden, speciellt i bättre märken så man känner/ser att kvalitén verkligen är bra. Tyvärr gjort misstaget att handla rätt mycket "thai"saker och alla de sakerna har redan börjat rasa sönder. Men nu har jag kompletterat det med lite kvalités shopping! Thaisakerna får kanske stanna kvar just här i Thailand istället för att hänga med i resväskan.

Likes

Comments

Har bara kvar lite mindre än 3veckor här nu och försöker därför spendera hela dagarna utomhus och undvika extrema sovmorgnar. Dags at få en riktigt bra bränna nu som stannar kvar under hela våren och se alla saker som inte hunnits med ännu. En av de saker som verkligen inte blivit av är att fota mycket.. Planen nu är att ta med kameran varje dag och få till några bra bilder som jag ska kunna kolla på framtida vintrar när man behöver drömma sig bort ett tag.

Likes

Comments

Instagram@alvathiger

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw