Header

Nu har det hänt något stort! Har plötsligt blivit brunett efter att varit blond sedan jag var runt 13år. Världsnyhet!! Är väldigt nöjd faktiskt men rätt ovan då jag tidigare nästan var vithårig, lär dock byta hårfärg efter varje tvätt närmsta veckorna så får se hur det blir i slutändan. Även om jag gillar färgen mycket hoppas jag på att den släpper rätt rejält då jag vill vara mer mörkblond än brunett under mina 3månader i värmen där avresedatumet börjar närma sig.

Likes

Comments

En hundvalp har många fördelar en av de är att man lätt får gulliga bilder när de är i närheten. Igår var jag på landet och blev massor av filmande på hundarna då bland annat, så lär dyka upp en film därifrån ikväll eller imorgon. Aleks som jag var där med hade både med sig drönare och gopro så borde blivit häftigt resultat ska åka och kolla på det om en stund. Bilderna ovan är från idag då jag och en annan vän körde lite fotosessions, jag var dock främst fotograf. Xoxo

Likes

Comments

För en vecka sedan bokade jag biljett till Bangkok i början av December och sedan en biljett hem i slutet av Februari. Eftersom att jag kommer stanna i landet i över 1månad måste jag fixa visum och ska se till att skicka ansökan idag så att man inte råkat dra på det och plötsligt är det bara några veckor kvar innan avfärd. Har lite beslutångest om vilket visum jag ska skaffa då det är oklart om jag kommer behöva resa in i landet flera gånger, vet inte om jag bara ska stanna där eller hinna med lite backpacking i länderna runt om också.. Så funderar jag på om datorn ska hänga med eller ej, brukar ej vara orolig över mina ägodelar normalt men har verkligen ingen aning om vilken standard jag kommer bo i och hade varit så kasst om den blev stulen!

Likes

Comments

Är lite svårt att se men är en liten valp som ligger där under min arm och använder min hals som kudde. Så mysigt 8år sedan jag senast hade en liten valp att ta hand om. Underbart psyke hon visat än så länge också, helt perfekt! Kommer spendera hela dagarna framöver med att bara ha valpmys.

Likes

Comments

Nu tänker jag se The beach, Into the wild eller någon annan film som bör ge lite inspiration till att livet har potential. Så sugen på att resa iväg och få lite nya inslag till själen. Kliché vilken typical 20åring man är men de flesta väljer att stanna hemma så egentligen är man kanske lite unik..

Likes

Comments

En ny vecka och massor av nya möjligheter! Wiho.. Så vad händer denna vecka, jo det är den sista veckan där alla veckodagar utspelar sig i september månad för detta år. Hur sjukt är inte det, gått hur snabbt som helst! Inget alltför fascinerade som händer i min vardag denna vecka förutom på lördag då valphämtning står på schemat. Klokaste jag kan göra dessa dagar är att plugga, jobba och leva ett vanligt ordningsamt liv haha. Har sån beslutångest om det är så jag vill spendera kommande månader eller om jag ska satsa på totalt omställning, packa väskorna och lämna landet.

Likes

Comments

Tog några porträtt med mig och min kära vovve, är nämligen så att detta är sista dagarna som hon är ensambarn. Nästa helg flyttar en till hund in och då är det slut på att vara den enda som får min uppmärksamhet vid bollkastning, promenader and so on. Dock har hon inte varit ensamhund i huset alltför länge då det tidigare bodde en till vovve här men hon gick tyvärr bort för två år sedan. Så fenomenet med två fyrbenta varelser i hemmet är inte alltför nytt.

Likes

Comments

Blev lite ändrade planer idag, nämnde att jag skulle bort idag men blir kommande veckor istället så att det går att stanna längre än en natt. Så blev ännu en lugn hemmahelg men är inte alltför fel då det förhoppningsvis resulterar i att resten av förkylningen försvinner. Känner mig lite som en gammaltant som är snuvig, hostig och sjuk hela tiden men är nog mest mitt egna fel då jag inte tagit hand om mig själv riktigt. Hoppas att ni mår bättre än mig! Kramar

Likes

Comments

God morgon! Ett tag sedan jag vaknade nu men klockan har ej slagit 12 ännu så enligt mig är det fortfarande morgon. Ska försöka fixa någon bra lunch nu som inte tar alltför lång tid att göra och efter det blir det jobb. Jag kan tillhöra en av de få som gillar att jobba helg, tycker att det är så mysigt men beror nog på vad man jobbar med.. Imorgon ska jag hälsa på min älskling Hanna som flyttat ifrån mig, hela 4timmar bort är hon nu.. Saknat henne så, längtar massor.

Likes

Comments

Instagram @alvathiger

  • Blogkeen
  • Nouw