Min vardag

Jag tänkte börja blogga igen! Det ända jag har gjort på bloggen är ju det där inlägget i december så det blir ju ändå nästan som att starta en ny blogg.

Idag är det tisdag, vilket betyder att jag måste ta 7:13 bussen. Usch! Det är kallt och bäckmörkt förutom en liten glipa ur molnen där man kan se soluppgången.

Men nu måste jag sluta klaga för den här veckan är ändå kul, för på fredag åker jag till Malta(!). Det ska bli såååkul och jag har redan börjat fundera på vad jag ska packa. Dock så måste jag lämna en massa plats i resväskan för alla kläder jag tänkte köpa hahah.

Jag hoppas att ni får en fantastisk morgon!

Likes

Comments

Hej!

Detta är mitt första inlägg så jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 14 år och bor i Malmö och jag har bloggat på ett eller annat vis sedan jag var åtta år. Nästan halva mitt liv!

Det jag gillar mest med att blogga är det grafiska, d.v.s designen av bloggen. Om ni vill se tips för bloggdesign på bloggen så gör jag gärna inlägg om det.

Sedan tidigare så har jag också en youtube kanal, inte en särskilt väluppdaterad dock, men ni kan kika in på den HÄR. Jag driver också en podcast med min farfar som ni kan lyssna på HÄR.

Så varför startade jag denna blogg? Jo, jag har alltid älskat att skriva, har alltid haft ett intresse för teknik och som jag sa innan så tycker jag också det är riktigt kul med bloggdesign. Jag vill också dela med mig av sminktips och modetips, två ämnen som jag älskar att hålla på med på fritiden.

Hoppas ni tycker att bloggen verkar intressant!

/Alva

Likes

Comments