Hej allesammans!

Jag tänkte berättalite om första kvällen, redan första dagen fick man jätte många nya vänner och en av dem var han som bär mig. Den första veckan var det nästan disco varje dag, men det är ju skit kul att gå på disco men det tar som fan på krafterna. Det spelades hög musik och alla var jätte snälla, det var ett väldigt bra sätt att lära känna folk. Ha det så bra!!!

Mail: alva02.lundquist@icloud.com

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

Nu tänkte jag berätta lite om hur jag upplevde min språkresa. Jag var på språkresa på Malta i tre veckor, dem bästa tre veckorna i mitt liv. Man skaffade minnen och vänner för hela livet som man aldrig kommer att glömma. Man får lära sig bättre engelska (där jag var), träffa nya människor från hela världen. Jag bodde hos värdfamilj. Jag tycker att man lär sig mer engelska om man bor hos en värdfamilj än på ett hotell man kunde välja på. Min värdfamilj var jätte bra, otroligt snälla och hjälpsamma. Det som var roligt var att man fick prova ny mat som inte finns i Sverige, man fick lära sig att ta mer ansvar än om man är på semester med sina föräldrar.

Vill du också uppleva de bästa veckorna i ditt liv kan du maila mig på: alva02.lundquist@icloud.com så kan jag berätta mer där.

Hälsningar Alva:)

Likes

Comments