Hej! Testade att sätta i löshår igår kväll. Vad tycker ni? För och efterbild! Jag har ju väldigt kort hår men tycker det kan vara roligt med förändring ibland! Har även färgat håret mellan bilderna är tagna, på före bilden har jag svart och nu har jag mörk brunt, dock eftersom jag har svartvitt filter på efter bilden så syns ej det. Löshår eller inte?

Kram Alva:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick en liten ide om att ni kanske vill lära känna mig mer som person, jag är väldigt social på Instagram och Snapchat. Om det är så att ni vill kontakta mig så kan ni antingen skicka en DM på Instagram eller skicka iväg ett mail. Min mail finns i min profil på Instagram och även här nedanför!


Instagram: Alvaspjuth

Snapchat: Alvafs

Mail: alva.frisk@icloud.com

Musical.ly: Alvaspjuth


Kram Alva:)

Likes

Comments

Jag har fortfarande inte förstått att det är December, ingen snö och 21 dagar kvar till julafton. Alltså jul för mig är massa snö, lite grått väder och massor av barn som är ute o åker pulka. Men snön är ju inte ens här, eller ja iallafall inte här som jag bor, här är det sol och 5 grader. Vad är det för jul liksom? Om det ska vara varmt på jul så kan man ju lika gärna åka till Thailand, Gran Canaria eller Turkiet. Vad har ni för tankar med julen, snön och utlandsresor mitt i December? Kram Alva:)

Likes

Comments

Jag upplevde röstningen som väldigt jämn. Ni vill att jag ska fortsätta blogga! Jag tänker att jag ska uppdatera ungefär varannan dag, låter det bra? Så jag tycker att vi börjar idag! Kram Alva:)

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka här på bloggen. Vill ni att jag ska fortsätta att blogga eller ska jag strunta i det? Jag tappade motivationen ett tag men är tillbaka med mer motivation än innan! Ni får gärna lägga en röst här bredvid, kikar i slutet av veckan så får vi helt enkelt se! Kram Alva:)

Likes

Comments

Hej allihopa, har inte uppdaterat på länge så tänkte dela med mig me lite bilder från senaste månaden. Har äntligen fyllt 15 och på sista bilden ser ni min nya polaroid kamera som jag fick av mina storasystrar i present. Har även gjort en undercut i nacken och köpt 2 par nya skor, klackar o Nike Air Max. Super nöjd med allt. Har även färgat om håret, omber från en ljusbrun choklad färg till blont. Hörs snart igen💋

Likes

Comments

22/02-2017, Onsdag 13:35.

Nu tänkte jag börja med min blogg igen!
Idag har jag inte gjort så mycket bara varit i skolan o pluggat, skrivit prov o sen dehär. Nu på svenskan ska vi skriva ett blogginlägg och tänkte passa på o skriva de här!

Tänkte även köra en liten hissa eller dissa, och såklart med skönhetprodukter som huvudämne!


Eyeliner: Hiss, älskar det!
Ögonskugga: Hiss igen!
Tatuerade ögonbryn: Diss, det kan vara snyggt men i 80/100 fall så blir det inte fint, tyvärr!
Contour: Visst det finns folk som verkligen inte kan sånt men de som kan det blir de hiss på!
Brun utan sol: Diss, tycker det är väldigt onödigt helt ärligt!


Det var allt för min hissa eller dissa!
Nu kör vi på min lilla lista över saker jag vill ska hända under 2017.

1. Fortsätta med bloggen.
2. Börja med youtube!!
3. Resa utomlands.
4. Börja gymma.
5. Sommar jobb!!
6. Vara med o ändra på all mobbning!

Här som jag bor finns det gott om mobbning både på nätet och i skolan! O det är INTE okej! Förstår fortfarande inte varför vissa är elaka mot andra! Men de ska vi få ändring på! Därför ska jag börja med en hashtag för o sprida kärlek!! #slutastötaut

Hoppas ni gillade att jag börjat igen! Som sagt är dehär bara ett Skolprojekt! Men det kommer mer i framtiden!!

Likes

Comments

Tycker ni att jag ska börja med youtube? Jag gillar att prata med mig själv och är van eftersom att jag gör många videor på videofy eller som många också säger videofyme. Isåfall skriv en liten kommentar nedanför. Tack i förhand💕

Likes

Comments


Hej hörni! Förlåt att jag varit ifrån ett ganska bra tag men nu ska jag börja igen! Nu har jag äntligen börjat med Youtube. Min kanal heter: Alva Spjuth precis som här på min blogg. Gå gärna in o kika på min kanal. Det ända jag lagt upp än så länge är en video om mig själv och jag ska fixa en bättre kamera o en dator så jag har tillgänglighet till ett bättre redigeringsprogram. Än så länge så går det faktiskt ganska bra. Hoppas vi ses i nästa inlägg! Gå gärna in o kika på min musical.ly också! Heter samma där som överallt annars alltså: Alvaspjuth.


Ha de bra Hejdå!

Likes

Comments

Vad tycker du bäst om? Budget eller Lyx?

Själv tycker jag om båda två. Man känner sig ju direkt inte snyggare om man använder Anastasias brow wiz, eller? H&Ms ögonbryns löner är bra men blir de lika gint resultat?

Har ni testat Anastasias Brow wiz? Inte jag, skriv vilken ni tycker är bäst där nere!

Jag skulle lägga in en bild vilket inte funka 😅

Likes

Comments