Har aldrig varit och kommer nog aldrig bli en bloggmänniska. Men ibland kan det väl vara kul att lägga upp någon bild eller två, så tänkte göra det nu. Har färgat håret, så det kan vara värt att visa, haha. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har äntligen fått mina bebisar! Efter en sommar bestående av mestadels jobb så kan jag känna mig förtjänt av dessa godingar.

Likes

CommentsLikes

Comments

Ställde mig på vågen imorse och kände mest, vem är jag? Har gått upp i vikt men fattar inte hur jag har kunnat göra de, då jag inte äter alls mycket onyttigt och är väldigt aktiv. Jag fattar verkligen ingenting. Det syns inte heller något på min kropp, ser ut som jag alltid har gjort. Vet inte ifall det är musklerna som väger eller ifall jag har någon fett gömma någonstans för det syns fan inte. Blir så jävla less på mig själv, fan. 

Likes

Comments

Som övertexten lyder, ångest. Har jobbat ett fåtal dagar nu under denna tiden av sommarlovet, mest bara för att komma in i tempot och lära mig kassan. Men på tisdag nästa vecka börjar jag på riktigt, då ä det jag som ska vara i kassan, jag som ska servera maten och sköta disken, och jag känner en stark ångest samtidigt som detta jobb ska bli så himla roligt! Jag är, som alltid, rädd för att göra bort mig när det kommer till saker man gör för någon och något man gör för pengar, men det ska nog funka i alla fall. Jag får helt enkelt ha pengarna i tanken hela tiden som ett lockbete, keep going. 

Har på tal om något helt annat fått en ny mobil, bytte upp mig till en 5C från min 4S, riktigt bra byte! Älskar redan den nya vilket syns i fotoalbumet.. 

Och till något helt annat igen, JAG VILL OCKSÅ PÅ BRÅVALLA! 


Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden haha, ser dock att det många som fortfarande läser och kikar in, vilket är riktigt kul!! Tänkte berätta lite om midsommar, som är väldigt speciellt här i Påryd. På förmiddagen är det som vilken midsommar som helst, men vid fem-snåret börjar alla dra sig mot vägarna för att skåda det årliga karnevalståget! En tradition som hållits uppe i 51 år(!) vilket är hur coolt som helst, tycker jag. Karnevalen innebär att man utspelar något som hänt under det gångna året, och lägger in en humoristisk touch. Så i år var det hela 18 stycken bidrag, som med traktor och vagn åker runt i Påryd och visar vad dom har att bjuda på. Publiken kan köpa programblad och där i finns även en röstsedel, eftersom man röstar fram en första, andra och tredjeplats. Något som alltid är med är toffelblomman och blomsterdrottningen, två separata vagnar där två flickor sitter med blommor i håret och vinkar till alla i publiken. Toffelblomman brukar oftast vara lite yngre medans blomsterdrottningen är lite äldre. På förstaplats i år kom en parodi på Petter Northug då han stoppad för rattfylleri, så ett gäng utspelade då detta genom att ha en krockad bil på ett flak, där det i bilen satt två stycken med varsin öl i handen, efter var det 4-5 stycken som skulle symbolisera Norges skidlag, Inge Glid, Inge Feste, Inge Smal osv osv. Detta var ett väldigt snyggt och väl genomfört ekipage som förtjänade vandringspokalen. På andra plats kom Arvingarna, ett gäng män/gubbar som alltid har ett dansband på ett flak, väldigt bra och väldigt snyggt! På detta flaket får man se och höra sång och dans, och ett gott skratt får man sig alltid! Den eviga tvåan kallas dom, då dom alltid hamnar på en andraplats. På tredjeplats kom Ironman, ett gäng med triathleter som då symboliserade det populära triathlonet Ironman. Det var också ett väldigt bra ekipage där man verkligen bjöd på sig själva och visade att man hade kul undertiden, vilket är väldigt viktigt! Så årets karneval var väldigt bra och alla var nog väldigt nöjda! 

Sen till något helt annat, jag skulle vilja veta vad ni vill att jag ska blogga om, ge mig lite tips och förslag på hur jag kan göra bloggen ännu bättre och mer intressant! Tack på förhand. 

kramis


Likes

Comments

Igår slutade jag första ring och det känns så sjukt jävla underbart! Tiden har gått galet snabbt, men känner mest att det inte gör något eftersom att det då snart är min tur att springa ut från min fina skola, Stagnelius! Här kommer lite bilder från kvällen då några i klassen spelade kubb och åt pizza vid slottet. Kvällen bjöd även på andra bra saker! Ha ett fint lov allihopa! Puss och kram
Likes

Comments

Japp, som överskriften lyder. Allt och inget, mina fina kompisar som betyder allt verkligen, hur bäst som helst! Sen lite fancy bilder från mobilen. Är förövrigt förälskad i den blåa klänningen och även i outfiten här under, lite sådär annorlunda och skön, som jag är. 

Allt färdigt i skolan nu, så kan säga att det lär bli en chill sista vecka med massa mys med klassen bara, vilket är jävligt najs! Och ja, är väldigt avis på alla er som tar studenten i år, hade väl väldigt gärna gjort det jag med, inte för att jag är redo för det, men för att skolan blivit som ett skämt på sista tiden. Mestadels pga betygssystemet som är helt fuckat. Känns som att man inte är bra nog överlag för att få ett bra betyg, och därför känns allt meningslöst, så ja, vad är egentligen bra med skolan? Fuck jan björklund, han förtjänar inte ens stora bokstäver, den lille jäveln. Han verkar inte tycka att ungdomar nu för tiden ska ha kul, utan spendera all sin lediga tid på att plugga för att ändå inte nå upp till det där jävla A:et som jag nästan hade gjort vad som helst för. Helt ärligt så glömmer man bort att man går i skolan för att lära sig något, just nu handlar det bara om att få bäst betyg osv, vilket inte funkar så bra för mig. Är väl helt enkelt inget A-barn, sorry not sorry. 


Likes

Comments

Detta är väl anledningen till att jag inte har bloggat så mycket senaste tiden. Har spelat fotboll hela tiden, även gått i skolan då. Men I don´t mind eftersom att dessa brudar är så jävla bra, är så glad att jag får vara en del av Team Södermöre. 
Likes

Comments

Har varit riktigt dålig på att blogga, inte haft motivation alls osv. Men tänkte visa lite bilder som får berätta vad jag har gjort den senaste tiden!

Kom på vad mitt motto i livet är, love me, feed me, never leave me.


En outfit, mina älskade Dr. Martens och en frän nit-BH.


Ännu en outfit, världens mest betydelsefulla väska.


Regn, regn, och lite mer regn.


En selfie, i min nya keps och en utav mina två nya klänningar.


Låter bilden tala, har skrattat en massa, som vanligt med dessa brudar!En till selfie, dåligt av mig..


Kom på hur vart min första tatuering ska sitta, ska inte ha samma text, men samma stil.


Kom på hur jävla ensam jag är, och så låter jag bilden tala igen. 


Världens snyggaste leggings, mina leopardisar.

Likes

Comments