Hej fina ni!

Idag har det varit en väldigt mysig dag. Dagen började med att jag vaknade, gjorde lite frukost och kollade på serier. Klockan 12 ungefär så åkte jag, mamma, och pappa på en liten cykeltur till hamnen och åt god mat. Jag tog lasagne, mamma tog panini, pappa tog sallad. Efter det cyklade vi lite till vid hamnen. När vi cyklat där ett tag cyklade vi till stan. På stan fikade vi, jag tog en sockerfri kaka av något slag haha. Den var helt okej. När vi fikat cyklade vi hem. Nu ska vi snart äta middag, det blir grillat. Sedan ska jag ut och springa. Hoppas eran dag har varit bra. XOXO - Alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

  1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här

Hej finisar!

Hur har er dag varit? Min har varit bra, jag har varit i skolan. Det var chill för vi hade Elevensval-dag, där vi fick jobba med det vi ville och behövde. Har också gjort ett collage idag, med fina sommarblusar som jag skulle vilja ha. Själva collaget blev inte så jättebra men det beror på att jag var så stressad. Min dator hade bara 3 procent batteri kvar. Hoppas de duger ändå :) Efter skolan gick jag på konfirmation och kom precis hem.

Vill ni själva köpa eller kolla på kläderna länkar jag dem under bilden.

Likes

Comments

​Hej alla fina! Hoppas ni mår bra, jag mår okej. Min dag började klockan typ halv 8. Jag var hos tandläkare och drog ut en tand. Efter det var jag hemma ett tag och hann inte komma till skolan innan den var slut, så jag blev hemma från skolan idag. Hade faktiskt ont där jag dragit ut min tand.

Men tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv. Jag heter Alva och är 15 år gammal. Jag fyller år 24:e mars. Jag dansar 2 gånger i veckan. Jag dansar stilen hip hop och disco. Jag älskar att rida men har tagit en paus eftersom vi hade hur mycket i skolan som helst. Jag har ridit i 8 år. Jag tröttnade lite i slutet men nu längtar jag verkligen tillbaka. Jag är 160cm lång. Mina bästa kompisar heter Nathalie och Frida. Nathalie kommer ni nog få se mycket i mina blogginlägg eftersom vi ofta umgås. Vi har även en blogg tillsammans som heter piffåpuff. Mer om mig får ni veta lite längre fram.

Idag har jag tyvärr inte hunnit ta bilder så ni får nöja er med profilbilden denna gång. Hoppas detta inlägget duger, ha en fortsatt trevlig kväll eller dag. Vi hörs, puss o kram - Alva <3

Likes

Comments