View tracker

Jag kommer med nyheter, med ett nytt "projekt". Jag har startat en blogg med tre av mina vänner, där vi kommer uppdatera hejgalet om allt möjligt. Dock så ligger den här platsen så hårt om min hjärta att jag inte kan lämna den. Jag gillar det här krypinnet. Jag ser det som min lilla egna plats där jag kan tycka, tänka och känna hur jag vill. Så jag kommer stanna här. Finnas kvar här. Uppdatera här. Jag kommer helt enkelt pendla mellan båda ställena med olika typer av inlägg. Så detta blir min lilla tanke, känna, vara krypin och den andra mer ytligt och vardagligt Får bli så nu. Kul med lite förändring i livet. Lite nya händelser.

Ifall man är nyfikna så kan man ta en titt på nya bloggen : www.nouw.com/fara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: Det svarta och svåra , Vardag

Jag gör mycket, skrattar, träffar folk, hittar nya serier, myser med familjen, köper kläder, planerar äventyr och allt man kan tänka sig. Saker som man skulle anse vara spännande, roliga och perfekta. Men jag kan inte skriva ner dem och glädjas av det för det är som att jag fastnat i en bana. Som att allt rullar på och allt känns meningslöst. Inte minnesvärt.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra , Vardag

Idag stressade jag mig upp till halsgropen. Snabba hjärtslag, slit och släng. Håret ligger fel, kläderna är tråkiga och inget matchar. Sminket ser ut som en treåring , påsarna under ögonen växer. Sätter upp håret i knut sliter sedan ner den i panik, smärta, smärta. Andetagen går snabbare och tålamodet försvinner, gråten är nära och ilskan väller över. Idag var det helt enkelt en sån morgon.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra

Min rumpa landar på den gråa parkbänken.Ett träd svajar till och vinden tränger sig in igenom hålen på mina byxor, jag ryser till. Koncentrationen är svår, svår att kontrollera. Bilarnas ljud som dånar förbi en bit bort gör mig stressad. Egentligen vill jag bara sätta mig ner och få allt gjort. Allt de där arbetet och tankarna som ligger i bakhuvudet och tickar som en bomb. Man kan nästan höra hur tickningarna i mitt huvud blir snabbare och snabbare. Men det avbryts fort när vinden drar sig över och kroppen börjar rysa igen. Nu försöker jag lägga koncentrationen på fågelkvittret som är omkring mig och på solens strålar som snuddar vid min kropp. Men det är så svårt, så svårt när det tickar så högt här inom mig.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Pysslar ihop barncancerfonden armband, lyssnar på musik och äter nyttigt kvällsfika i ett rum fyllt med rökelser och ljusslingor.

Likes

Comments

Uppsalas damkör firade in andra advent i Helga Trefaldighetskyrkan klockan 17:00 idag. Riktigt mäktig känsla och ett bra avslut på en städ och planera födelsedag och student dag. Älskar att planera roliga saker, därför jag gör det mest hela tiden.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Igår, lördag togs långklänningen på och advents firande med tema smoking stod på schemat.

Det var hemma hos Josefin som det skulle dukas upp för trerätters, skratt och sång. Älskar sånt här!! Mysigt.

Maten var hur fin och god som helst och Emma fick mig som varit en soppa hatare sedan liten öppna upp ögonen på nytt, det kallar jag bra betyg.

Likes

Comments

Postad i: Minnen , Vardag

En av det bättre fredagarna på länge!! Började med en tidigt morgon 07:00 fast jag egentligen börjar 09:55, men jag mamma och pappa hade planerat mysfrukost framför adventskalender. Riktigt bra start på en mörk fredag!!

Sedan framåt kvällen stod mysmiddag med Anna och Regine på schemat! En kväll med massa skratt, spel och skit snack som slutade med utgång till unico, terassen, level och var vi nu var. Där vi träffade underbara klasskompisar samt andra fina människor och skrattade mig hem alldeles för sent och alldeles för kall med Jakob och Erik! Riktigt härligt kväll!! Åh!!! Gillar er alla så mycket.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Mysig dag!! Brukar inte gilla julen, inte alls faktiskt. Men idag när kalenderns första lucka skulle öppnas kände jag en så obeskrivlig känsla i hela kroppen. Fint. Tiden går så oerhört fort och jag kan inte inse att det snart är jullov och framförallt inte ett nytt år. Men jag gillar det. Jag gillar hur otroligt kul jag har det.

Dagen har bestått av ännu mer planerande, men nu inför student och skivor. Det har även består av "skam" maraton. Hur kan jag har väntat såhär länge med att se denna underbara serie? Herregud.

Likes

Comments