Postad i: Vardag

Idag är dagen kommen. 18:00 sitter jag på ett plan mot Paris, mot min syster. Två underbara och perfekta flugor i en smäll. Firas med lång sovmorgon och en fullresväska med massa fina kläder!! ( kommer rocka Parisgator ) ska fotografera och uppleva så mycket fint denna vecka, läääängtar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Ligger begraven under en filt i ett helt kolsvart rum, denna scen förklara hösten perfekt. Mörk och kylig ( och mest trötthet i kroppen ).Så glad att jag imorgon!!! sitter på ett plan mot Paris. Helt galet egentligen. Inte riktig fattat än. Ikväll ska jag packa, vila, å drömma lite.

Men annars idag så har jag haft en bra dag. Jag har varit glad och jag har uppskattat människor. Jag känner verkligen i hela kroppen att jag får ut så mycket energi av människor. Slutade även tidigare idag för att retoriken var inställd, skönt!! Och är ensam hemma ikväll, vilket är så skönt. Behövdes verkligen. Vara själv, fundera å bestämma. Snart är jag i Paris i en 14 kvm stor lägenhet å trängs, där finns nog inte mycket egentid Inte.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

08:00
Idag vaknade jag ovanligt pigg, trodde jag skulle vara en levande zombie men det ser ut som Gotland gett mig lite energi.
09:15
Sitter just nu i min säng med ett äpple i munnen. Ska snart bege mig till bussen för att åka in lite tidigare till skolan och plugga matematik med Hugo och Samuel!! Idag väntas en låååång skoldag. Så många timmar så himla många timmar.

Likes

Comments

Idag hade jag min duvblå kappa på mig. Idag var jag trött. Idag har jag skrattat och varit glad över att vi börjat planera våran studentskiva. Idag har jag panerat torsk själv för första gången. Idag har jag myst med mamma och pappa framför allt för Sverige.

Ganska fin men ändå rätt meningslös dag. Kan inte avgöra om den får mig att känna mig vilsen eller som hemma.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Det gör ont i hjärtat, som hugger till. Jag vill inte lämna den här ön än, jag är inte redo. Inte redo att komma tillbaka, tillbaka till staden som jag nu mera ser så mycket mörker i. Dysterhet och tråkighet. Ge mig lite nya gator, nya folk, nya platser. Ge mig nått som kan få mitt hjärta att slå mini volter av lycka. Men jag räknar ner. Söndag. Måndag ( två dagar ), tisdag, onsdag, torsdag ( två dagar + tre dagar = Fem dagar) fem ynka dagar tills jag sitter på en flyg och flyr ifrån mina problem ännu en gång. Bort. Till något finare. Till något bättre.

P A R I S.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Hemgjorda jordnöts kakor. Busenkelt. Som en dans på rosor.

Om jag ska vara ärligt kan jag inte berätta helt och hållet hur man gör dessa kakor men än att det är enklare att göra än att blinka. Fick ett litet ryck och kastade ihop lite olika smaker från skafferiet.Ingredienser: ( har tyvärr ingen mängd uppfattning) men man måste få använda lite kreativitet så att varje kaka blir unik!!!!

• malda jordnötter
• jordnötssmör
• kokosolja
• stora!! Kokosflingor
• smält mörk choklad

Sen vips in i frysen så är det klara!! Att avnjutas

Likes

Comments

Postad i: Minnen , Vardag

Idag har jag inte gjort mycket till nytta. Sprungit runt i regnet och testat kameran. Spelat Sims och fått panik varje gång det började brinna ( vilket tragiskt nog var väldigt ofta ) och känt doft av nybakad pizza från köket. En sådan där " göra ingenting" dag, behövs.

Ska nog snart bege mig ut med kameran och lära mig inställningar bättre och fotografera med olika objektiv. Har bestämt att ta tag i fotograferingen igen. Som förut. När hela hjärtat vart varmt så fort kameran hamnade i mina händer. Saknar den känslan.

Tre bilder från 2012-2013. Då mitt hjärta brann för foto. ( ursäktar för dålig upplösning. Bloggar fån mobilen ) // livet på landet

Likes

Comments

Postad i: Drömmar , Vardag

Vi njuter och har oss här borta. Mycket pauser mellan all nytta då det bjuds på godsaker. Men det är en del av det fina i livet. Känna smak, variera, njuta och unna sig. Nått jag önskar med all min kraft att alla människor hade rätt att få känna, att få uppleva.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Längesedan jag andades in såhär mycket friskluft i mina lungor. Längesedan jag kände mig så pigg och stark. Längesedan jag uppskattat hösten så mycket.

Planterat hallonbuske, rosenbuskar och fläderträd. Nu blir det bruschetta på egen odlade tomater och lök. Lever i en lite idyllvärld.

Likes

Comments