Postad i: Vardag

Lika lite tid som jag ägnat med mina föräldrar har jag ägnat med mig själv. Och då menar jag inte serier i flera timmars sträck. Utan att verkligen göra saker själv, ensam, BARA jag.

Så idag har jag fått inspiration från ELLE-tidningen. Tagit in och sparat i måste minnas facket. Jag har även gått en promenad i solen ( vårkänslor som bara den!! ) och fikat längst ån med en bok + grymt bra musik. Jag har ätit favorit äggmacka och jag har haft hemma spa och tagit hand om mig själv. Riktigt behövligt. Gillar verkligen. Men nog om ensamhetstid. Snart blir det middag med mamma och pappa, innan jag beger mig för att träffa Ebba. Vi kommer sedan dra vidare på äventyr. Det är ju faktiskt lov.

Likes

Comments

Idag har jag hängt med mamma och pappa. Bästa dem. Känns som jag knappt hinner träffa dem nuförtiden ( för mycket serier, jobb, skola & vänner). Så idag tog vi en promenad ner på stan för att fika, favorit sysslan. Vi lagade sedan super god lunch med massa gott från Martina innan jag var tvungen att sticka iväg på jobb. Riktigt mysig dag.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag vart det Museum och fika med bästa mormor och mamma. Så mysigt. Gillar verkligen Upplands Museet, fjärde gången jag är där i år. Får inte nog.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag var det opponering på gymnasiearbetet som stod på schemat. Riktigt segt och värdelöst enligt mig. Satt i timmar och lyssnade, det gjorde hjärnan och kroppen dåsig. Tur jag bar min duvblåa kappa och lyssnade på Thomas stenström.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Tisdag, fjortonde februari aka alla hjärtans dag. Gillar denna dag. Alla är så glada, så mycket kärlek och värme. Mmm denna dag är något fint. Jag firade den med Anna och Hugo på Ikea. Gillar dom. Gillar ikea. Helt enkelt en bra kombo.

När jag kom hem fortsatte firandet med mamma. Älskar att uppskatta varandra och bara mysa, Bästa med högtider. Fick favorit hjärtana, fint kort och ELLE tidningen, wow.


Likes

Comments

Älskar snapchat samtidigt som jag hatar det. Jag är bra på det där med hatkärlek. Men en ganska bra känsla ändå. Iallafall gillar jag alla spexiga sätt man kan göra roliga, mysiga och fina bilder med hjälp av snapchat och jag som är en såndär människa som älskar att följa andras liv och få en inblick i folks mer vardagliga liv så är snapchat en bra hjälpbreda, den finns till hand när inte bloggar eller vloggar täcker mitt intresse. Dock är det väl otroligt jobbigt att vara så uppkopplad hela tiden.

Likes

Comments