Postad i: Vardag

Snabba steg, ledsna blickar, uppgivenhet och stress. Detta är en morgon med matteprov.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra , Minnen , Vardag

För väldigt längesedan, alldeles för längesedan, på Gotland fick jag ett ryck att ta tillbaka mitt fotointresse och skapa kärlekskänslor genom bilder. Tragiskt nog har jag tappat så otroligt mycket av mina kunskaper av att fotografera. jag har inget bra redigeringsprogram och det flesta bilderna skapar snarare sorg en kärlekskänslor. Men hittade dessa bilder idag, ifrån Gotland och det visar mitt mående så bra idag. Stormigt, översvämmat och mörkt. Speciellt suddigt för hela jag är en suddig hög med för mycket tankar.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Pustar ut efter en lång och händelserik helg. Mycket som har hänt och mycket att ta in. Lördagen ägnades åt julbak med mamma. vi baka fyra olika sorter som sedan dukades det upp då tredje advent skulle firas med mor och farföräldrar samt kusiner. Mysigt mysigt. Längesedan jag känt så mycket julkänsla och glädje inför julen. Sånt gillas

Efter advents myset fick jag ett sånt där dåligt ryck och stack ut på nattligt äventyr på barer och klubbar med massa fina vänner. Ett sånt där ryck ni vet. Och det slutade hemma hos mig med Regine bredvid mig i sängen runt halv 4.

Söndagen innehöll också ryck, tror min kropp är sugen på äventyr. Denna dag vart det pulka åk och snölykta pyssel. Till och med snön som jag alltid hatar kan få det att pirra i kroppen på mig

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, Minnen

För att sprida lite positiv energi. (Behövs verkligen i denna svacka). Så varför inte se tillbaka på ett fint tillfälle, då jag firade bästa Lovisa som äntligen skulle fylla 18. Älskar fina uppdukningar, luncher, bruncher, middagar, allt sånt där. Så denna kväll var rena paradiset för mig.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra

Man uppskattar det inte förän det är slut. Blir så arg på mig själv!!! Måste sluta känna denna meningslöshet. Hur mycket fint jag än planerar in och hur mycket roligt jag än gör så ligger jag ändå i sängen tom, tom på känslor och tom på tankar. Är så himla tom, vill sluta vara tom.

Likes

Comments

Jag kommer med nyheter, med ett nytt "projekt". Jag har startat en blogg med tre av mina vänner, där vi kommer uppdatera hejgalet om allt möjligt. Dock så ligger den här platsen så hårt om min hjärta att jag inte kan lämna den. Jag gillar det här krypinnet. Jag ser det som min lilla egna plats där jag kan tycka, tänka och känna hur jag vill. Så jag kommer stanna här. Finnas kvar här. Uppdatera här. Jag kommer helt enkelt pendla mellan båda ställena med olika typer av inlägg. Så detta blir min lilla tanke, känna, vara krypin och den andra mer ytligt och vardagligt Får bli så nu. Kul med lite förändring i livet. Lite nya händelser.

Ifall man är nyfikna så kan man ta en titt på nya bloggen : www.nouw.com/fara

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra , Vardag

Jag gör mycket, skrattar, träffar folk, hittar nya serier, myser med familjen, köper kläder, planerar äventyr och allt man kan tänka sig. Saker som man skulle anse vara spännande, roliga och perfekta. Men jag kan inte skriva ner dem och glädjas av det för det är som att jag fastnat i en bana. Som att allt rullar på och allt känns meningslöst. Inte minnesvärt.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra , Vardag

Idag stressade jag mig upp till halsgropen. Snabba hjärtslag, slit och släng. Håret ligger fel, kläderna är tråkiga och inget matchar. Sminket ser ut som en treåring , påsarna under ögonen växer. Sätter upp håret i knut sliter sedan ner den i panik, smärta, smärta. Andetagen går snabbare och tålamodet försvinner, gråten är nära och ilskan väller över. Idag var det helt enkelt en sån morgon.

Likes

Comments

Postad i: Det svarta och svåra

Min rumpa landar på den gråa parkbänken.Ett träd svajar till och vinden tränger sig in igenom hålen på mina byxor, jag ryser till. Koncentrationen är svår, svår att kontrollera. Bilarnas ljud som dånar förbi en bit bort gör mig stressad. Egentligen vill jag bara sätta mig ner och få allt gjort. Allt de där arbetet och tankarna som ligger i bakhuvudet och tickar som en bomb. Man kan nästan höra hur tickningarna i mitt huvud blir snabbare och snabbare. Men det avbryts fort när vinden drar sig över och kroppen börjar rysa igen. Nu försöker jag lägga koncentrationen på fågelkvittret som är omkring mig och på solens strålar som snuddar vid min kropp. Men det är så svårt, så svårt när det tickar så högt här inom mig.

Likes

Comments