Det pirrar i hela kroppen från hjärtat ut till fingertopparna, det når hela vägen upp till skrattgroparna och ner bland hälarna.

Jag är så nervös, exalterad, redo, oredo, glad, ledsen, alla känslor man nånsin kan känna. Det får inte plats i mig det letar sig ut i hela kroppen och hoppar, skapar pirr.

En vecka på Gotland, kopplat av, andas, unnat sig och tagit hand om sig själv.

3 dagar. Räknar ner. Räknar ner dagarna. tre. T R E. Tre små ynka dagar tills jag sitter i en fullpackad bil mot självaste Göteborg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har börjat lyssna på ny musik, som skapar nya känslor och nya intryck på världen. Kanske för att hela min värld förändras? Kanske är påväg in till något nytt, något större och bättre.
Nu, äntligen.

Från och med nu är sommaren ( eller helst inte från och med nu) , Luthagen och Uppsala ett avslutat kapitel. Jag reser hela dagen idag för att komma fram till Gotland och äntligen slappna av och må bra.

Likes

Comments

Det har hänt så himla mycket, det är som att min värd har vänts upp och ner. Snart kommer jag inte jobb på Luthagens mer, jag har faktiskt bara två pass kvar. Men hörni det känns så himla skönt. Snart sitter jag på en båt till Gotland där jag äntligen ska få slappna av i en hel vecka.

Men så länge blir jag inte ledig. För *nu släpper jag bomben* jag ska ta mitt pickpack och flytta till GÖTEBORG . Tror knappt mig själv när jag skriver detta, känns så sjukt overkligt. Men jag har haft turen i mina händer och kommit in på Media, estetik & kulturelltentreprenörskap programmet på Göteborgs universitet. NYP DIG SJÄLV ALVA, DET HÄR ÄR PÅ RIKTIGT.

Likes

Comments

I fredags vad jag ledig. Åt vegansk mat skrattade och var på poolparty. Jag kände mig levande.

Likes

Comments

Nu har jag landat mina tossingar i Uppsala.
Känns lite tufft då två helt fullspäckade veckor men jobb står framför mig och min kropp skriker efter saknad efter min familj och semester. Ska iallafall spendera den kommande veckan som kattvakt hos Regine och få lite sällskap om dagarna och nätterna. Hon bor för övrigt mysigast i staden så ska försöka suga in mig lite lugn oxå. <3

Likes

Comments

Har hängt i finaste staden hela helgen. Staden kan inte bli annat än finast när man alltid lyckas springa på Håkan, denna gång på Ullevi för en helt magisk konsert. Ryser fortfarande och småbölar när jag tänker på den. Håkan har verkligen betytt sådär barnsligt och pinsamt mycket i mitt liv så det nästan känns fint att gråta åt det, vilket är skumt eftersom jag hatar att gråta och att klämma fram tårar händer helst inte så ofta.

Förutom Håkan har jag testat på stadens nattliv och strosat runt i staden jag vill leva i, bo i, ha som min vardag.

Likes

Comments

Jag jobbar, äter goda frukostar, ensam & med vänner.
Jag städar, packar, är ute sent på nätterna och dansar i för små skor som ger mig sår överallt.

Jag har haft väldigt bra dagar hemma. Träffar mycket människor och ändå bockat av mycket jobb.

Nu. Lämnar jag Uppsala igen. Ännu en gång. Denna gång är slutdestinationen Göteborg och det pirrar i min mage. Jag är så exalterad, så himla kär i denna resa, men framförallt i staden.

Likes

Comments

Den här suddiga och lulliga citat har summerat min vecka i Helsingborg. Känts som en ända lång holidayyyy

Vi har varit på finaste botaniska växthuset i Köpenhamn. Tips tips!!

Köpenhamn är så fint och man kan underhålla sig av att bara gå omkring och spana på alla hus. Vi tog även en tripp till Kristiania och grymmaste food court som var så ballt? Låg i en gammal industrilokal och jag har då aldrig sett så mycket ljusslingor, konstverk & skyltar med bra citat på samma ställe förut. Här åt vi så goda hamburgare, fäller en tår av tanken att detta stället ska rivas och bli lägenheter.

Annars satt vi mest och njöt på illums rooftop. Lyxigt

Efter massa sol och bad träffade vi även Else och Jacob. Med dem åt vi pizza, spelade kubb och drack vin till solnedgången. Väldigt romantiskt

Vi har även ätit på pinchos, druckit drinkar på barfota som slutade med att vi utforskade Helsingborgs klubbar. Jag har varit på museum, kolla solnedgångar och promenerat bland massa fina träd och hus. Badat, skrattat och tagit in så mycket andetag, så mycket luft, lugn och kraft. Varit en underbar vecka. Skönt att komma ifrån allt arbete en liten stund

Likes

Comments

Jag har nu haft mina tår i sanden och legat och blundat till havetsbrus. Känner så mycket lycka av att vara här med Ebba. Idag har vi letat citat som ska vägleda oss genom denna vecka. Tyckte denna passa bra. För övrigt mysigaste strandklubben vi ska besök många gånger!!!!

Har även hinna hittat ett litet drömboende. Så fint??? Skulle kunna tänka mig att fylla den med massa kuddar, porslin Och växter

Likes

Comments

Sangria efter jobbet en lördag

Likes

Comments