Är ni förvånade när jag säger att jag har ett fullspäckat schema? Förmodligen inte.

Det senaste dagarna har jag haft saker att göra varje sekund. Bokstavligen. Jag har saknat seriehäng och att inte göra nånting alls. Men det ser ut som att det får vänta.
För igår stod trerätters på menyn och det var jag och Regine som var kockarna.

Så fint och hur gott som helst!!

Gårdagen var en 10 poängare som jag kan leva länge på. Vilket behövs. Då det idag väntas 10 timmars pass med massa fulla studenter. Suck.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon till 13:00. Men väckarklockan stod på 08:00 och i schemat stod det " PLUGGA LEDARSKAP OCH ORGANISATION" med stora bokstäver och det är precis vad min morgon bestått av. Tusentals ord har skrivits ner och jag är nu trött, trött, TRÖTT! Med stora bokstäver.

Likes

Comments

Herregud vad mycket som händer i mitt liv just nu. Inte nog med att jag fått finnar överallt och att jag knappt kan sitta still utan att det känns som jag springer runt, runt. Jag har så mycket framför mig och här just nu, i nuet, att jag knappt hinner räkna mina hjärtslag.

I helgen har jag jobbat. Exakt hela helgen. Hela lördagen och hela söndagen. Men det kändes skönt. Jag arbetade med Regine och passen flöt på bra!! Dock kommer skolan och förstör mitt flyt med jobbet, med vardagen. Den kommer in och pressar in inlämningsuppgifter, prov, nationella och allt av dess like. Här sitter jag kvar och får panik. Får panik av att jag vill hinna träffa vänner som jag nästan aldrig ser längre, jag vill hinna fixa på rummet och äta långa middagar med mamma och pappa. Jag vill hinna skriva en uppsats jag är nöjd över, jag vill hinna blogga och ta fina bilder och jag vill hinna se framemot min resa till Paris. Jag vill bara ha lite tid. Så jag kan andas.

Igår pluggade jag så mycket att jag till slut såg suddigt och vart helt tom i hjärnan. Jag hade svårt att anstränga mig och borsta tänderna för att min hjärna och kropp valt att ta time out.

Idag var jag i skolan till 18. Jag flängde runt och sålde biljetter till skivorna och försökte jobba ifatt på lektionerna. Efter det träffade jag saknade Signe! För jag måste göra tid för vänner, för det betyder så mycket.

Nu, nu ligger jag här i sängen och vet hur mycket som måste göras och vet hur onöjd jag kommer vara med detta blogginlägg. Men just nu har jag faktiskt inte tid med livet. Jag räcker inte till. Min kropp protesterar, jag protesterar och jag vill bara få ur mig, få ur stressen som snart äter upp mig.

Likes

Comments

Igår gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag FÄRGADE mitt hår hos en frisör och det var så spontant så jag bokade tiden kvällen innan. Kände att en förändring behövdes och är så nöjd. Det blev så naturligt. Jag lag en lite mörkare färg i hårbotten och blekte sedan slingor.

Det är svårt att tro att håret är mitt på bilden!! Men det är det!!!!!

Efter tre timmar hos frisören begav jag mig hem till Regine för att ha middag och fira att vi båda fixat håret, då hon färgade igår! Sedan kom Filippa förbi och vi hade en rolig kväll. Dock extremt trött idag och ni väntas ett lååååångt jobbpass, snark

Likes

Comments

En frukost/lunch en torsdags morgon i april. Idag är jag ledig från skolan och ska bara ta hand om mig själv och pyssla lite fram till 16 då jobb står på schemat. Behövde verkligen en sådan här morgon och förmiddag. Andas och ta det lugnt

Likes

Comments

Man måste våga

Likes

Comments

Äter gott, spelar teater och cyklar hem till Regine i mjukiskläder för att bara mysa. Bra tisdag helt enkelt

Likes

Comments

Igår reste jag hela dagen. Jag lyssnade på musik som skapade så mycket känslor så jag satt där som en ända stor känslobomb och ville ibland skrika av glädje eller gömma mitt ansikte i en kudde och lämna spår av mascara och tårar på kudden. Har så mycket känslor inom mig.

Men nu, landad, i Uppsala, i hemmet, i vardagen. Äter jag goda frukostar på nya fat och kollar ikapp serier jag missat. Jag pratar, planerar saker med vänner och jag har en heldel jobbpass inbokade. Ett är till exempel idag, hela dagen. Ska snart sätta mig på cykeln och trampa mig alldeles spaghetti i benen.

Likes

Comments

Njut, för så mycket vackrare än såhär blir det inte. Lång promoverade igår och andades in friskluft och njöt. Igår var min sista dag på ön. VILL INTE HEM

Efter att ha tagit det lugnt och tagit in alla fina intryck åkte vi in innanför Visbys murar och firade påsk med vänner. Härligt och fruktansvärt gott!!!

Likes

Comments