Lite bilder från dagarna som gått, har äntligen kommit lite sommarvärme vilket är såå skönt!
Har umgåtts med mina underbara vänner, plockat svamp med mamma och mormor, varit i stallet varje dag, äntligen kunnat grillat och ätit utomhus!

Idag blir det kalas för mamma och mormor, ska bli så gott med massa kalasgott och kul att få träffa släkten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHallåhallå!
Påhittig rubrik Alva verkligen asbra..
Bloggen har i stort sett glömts bort lite, och har inte heller orkat fixat med bilder från USA! Men ska försöka att lägga ner tid åt de. Har inte gjort så mycket, eftersom vädret inte är så passande att vara ute i hela tiden.. Så har tagit de lugnt, vart med vänner, tillbringat mycket tid åt hästarna. Kramis

Likes

Comments

Tre bilder från stranden i underbara Santa Barbara! 

Dagarna går så otroligt snabbt här och nu är det endast 2 ynka nätter kvar här i USA... Kan inte fatta att resan som man planerat och sett fram emot i ett halvår har nu varit och de gick så snabbt. Den har då varit över förväntan och kan inte bli gladare över att jag valde just denna plats där jag fått så många nya vänner, legat på stranden och degat, shoppat som en tok, fått upp synen på hur jävla bra vi lever i Sverige och såklart utökat min engelska.

Likes

Comments

Vet att jag tidigare har länkat min vsco, men gör det igen för det finns inte så mycket tid till att blogga här nere. Självklart kommer jag lägga upp bilder på allt jag gjort men antagligen när jag kommer hem! Just nu är det lättare att lägga upp dom på vsco istället! Lägger upp alla möjliga randombilder som tas i vardagen! Så följ gärna--> alvaschreiber.vsco.co

Likes

Comments

I fredags åkte jag, Sara och Wilhelmina på fest på partystället Isla Vista. Haha sjukaste och galnaste festen jag varit på! Det var riktigt kul, och träffa många trevliga människor. I början när vi kom dit så var det inte alls många men sen vart det fullsmockat och alla fick inte plats typ. Lovar dig mamma och alla andra i familjen som läser det här att jag kom hem mycket säkert;) När jag kom hem så var jag tvungen att ta kort med den superstora bilen haha, ENORM! End of story

Likes

Comments

Här är några få bilder från Venice beach. Det var en fin strand men hann inte se så mycket, för kunde bara vara där en timma innan man behövde gå vidare. Det fanns väldigt mycket att se längs stranden, framträdanden, en stor skateramp där det var en tävling när vi var där så det var riktigt häftigt och det fanns även massa små affärer.

Sedan besökte vi Rodeo Drive. Där fanns det maassvis med kända märken (dyra). Man kan se många kändisar där har jag hört, men när vi var där var det någon bilmässa och det var proppat med folk så inte så lätt att se någon.

Beverly Hills skylten var inte så speciell som jag trodde haha. Men har iallafall varit där och tagit kort på den. Här har vi även några svenskar från gruppen jag åkte med.

​Och sista stoppet var till Hollywood skylten. Dock trodde jag man skulle komma närmare skylten, men tydligen var det här huvudplatsen att se skylten på. Denna dagstrip gick snabbt men hann med mycket vilket var kul!

Likes

Comments

Bilder från min midsommar! Alltså kan inte ens förklara hur bra den var. Efter skolan köpte vi mat och gick ner till stranden och där träffade vi några svenska killar och de ville köra lite beach-voleyboll. Vi blev värsta dreamteam, hade det så himla kul!! Efter stranden gick vi för att hitta strandduschar så vi kunde tvätta av all sand, men typiskt så fanns det inga kvar, bara fotduschen. Vi blev hungriga och köpte hämtmat och gick till deras husvagn och var där tills sent. Allt var så himla bra med midsommar!

Idag ska vi på karneval här i SB, vilket ska bli fränt. Alla säger att det är så stort och vilt. Vår lärare berätta att förra året hittade han Kim Kardashian och han tog bild med henne. Eftersom många kändisar har ''stugor'' uppe på bergen så brukar de besöka, iallafall vad jag fått höra. Ja ni hör ju jag har ganska höga förväntningar även fast de är 1 av 1000 att man ser någon kändis, kommer vara smockat med folk. Nu måste jag börja fixa mig, C yaa

Likes

Comments

Några bilder från igår och förrgår. Har total bränt mig på fula ställen på kroppen. Smörjde in mig nog men tydligen måste man ha tjockare lager solkräm. Solen tar så mycket mer här så de är inte sant, men har lärt mig det nu. Vi gick till affären och köpte med oss mat och massa annat gott och satte oss vid stranden. Var verkligen underbart. Idag på midsommar blir det shopping och stranden (sola med tröja på mig..) Det ska bli en bra dag! 

  • Ni får också ha en bra midsommar, umgås med nära och kära!

Likes

Comments