Vart ska jag börja... Jag hade tänkt berätta om mejas o min dag i söndags men jag gör det senare...

Jag va med Selma igår ( måndags ) vi hade jätte kul och hon sov över tills idag ( tisdag ) vi har hade jätte kul idag med spelat Wii köpt frukt, gjort smoothies och jag tappade mobilen så den sprack......


Som tur väl va så har jag ett glas plast så de gick sönder lite och sedan massa repor över hela skärmen.. Så tanken är att jag ska köpa nytt glas plast för de va de som gick sönder. Nej snart ska vi träffa kompisar så vi hörs.

🍹🍉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej, det va ett tag sedan men hade tänkt bli mer aktiv.

Det är sommarlov jippi, men vädret är typ höst så det är synd.

Jag har ju som dom flesta vet en videofy kanal där jag heter alvaa_16 så följ den..

Nej nu måste jag leta upp en film för Jag är med meja och mer om våran dag kommer inlägget här efter.

🍉🍹

Likes

Comments

Nytt schampo.

Det kommer från Apoteket eller köpt där iallafall.

Det ska vara skonsamt för håret men har ju bara testat det en gång. Har väl inte riktigt något att säga om det än men det va ju inte dåligt så det va ju bra.

Kommer tillbaka efter ett tag och berätta vad jag tycker.

Det kostade 50 kr😊Likes

Comments

Plugga plugga plugga när tar detta slut.

Idag kom jag hem halv 4 kollade på tv satt vid mobilen och åt lite kl 5 pluggade jag tyska.

Åt middag vid halv sju sedan läste jag engelska. Ut med Asta vid 7 tiden mamma gav turbo mat. Kom hem kvart i 8 duschade vid 10 över åtta typ kom ut vid halv sitter nu och kolla på tv och mobilen.


Gå och lägger mig tidigt idag är så jävla tröt och har haft ont o huvudet.

Imorgon är det muntligt engelska NP men den är ju inte så jobbigt. Hörs sen hejdå🙊


Likes

Comments

Måndag idag och jag gör mig iordning till skolan.
Denna veckan går vi bara 4 dagar så jäkla skönt. Planera att åka till stan i helgen förmodligen. Och så är det ju första maj också.

Idag börja vi med idrott och så men frågan är vilken lärare vi har för i tidigare inlägg skrev jag ju vad som hade hänt.

Nej kort om tid vi hörs antagligen imorgon för jag ska vara på träningen kl 5 kommer hem typ halv 9 vi ska inte träna så länge vi ska prata först och lite så så kommer inte hinna skriva här nej nu måste jag gå.

Likes

Comments

Hej idag är det lördag morgon och jag han inte skriva något igår.

Igår efter skolan gick jag och Simon med meja hem. Sedan gick vi upp till stallet med henne och hon skulle hjälpa någon så då gick Simon och jag hem till mig och studsade!!

Senare gick vi ut och träffade kompisar. När alla gick in så gick jag och Cornelia ut med Asta och mötte meja så hon gick med. Somnade tidigt igår är alltid trött på fredagen efter en lång vecka i skolan. Och det innebär att jag vaknar tidigt.

Idag ska jag rida och senare på eftermiddagen ska jag kolla på något Cornelia ska gör så det ska bli kul.

Puss o hej

Likes

Comments

Hej idag va det bra i skolan tills vi fick veta att våran lärare hade maginfluensa så vi fick ha en annan som också efter lunch fick gå hem. Sedan rullade allt på tills det sa small och hela jag blev hängig ont i magen helt varm röd och trött och så klarade jag inta av allt jud i klassrummet så jag gick hem.

När jag kom hem mådde jag inte bra kunde knappast hälsa på Asta ordentligt. tog en alvedon la mig i soffan och vilade mådde bättre då jag också fyllde på energin. Somnade för en timme sedan nu och har legat i soffan i 3 timmar.

Snart är det middag sedan plugg sedan dusch.

Ha det bra puss o hej💝

Likes

Comments

Kolla vad fint Selma flätade mitt hår. Bara en vanlig fläta och lite blommor och sedan lade hon till lite gröna blad som en extra sommarkänsla!!
Tack så mycket Selma💝

Dom senaste dagarna har varit så sjukt varma också så det är verkligen sommar snart men lite varmare kan det nog bli😉Likes

Comments

Hej hej! Onsdag och imorgon är det torsdag yeess snart fredag.

Imorgon har vi inget jobbigt i skolan och efter skolan har jag träning.

På fredag har vi typ prov men lärare säger test men det är typ prov. Det jobbiga är att dom alltid ger oss prov vecka efter vecka😪

Idag har jag inte gjort så mycket har bara varit skit trött legat framför Tv.

Klockan är snart sju så jag ska städa lite snabbt och sedan ge turbo mat och ta en lång dusch. Kommer också gå och lägga mig tidigt idag va så sjukt trött idag så jag nästa somnade på lektionen. Nej nu måste jag dra vi hörs imorgon!!


Likes

Comments

Hej tisdag och regnigt.

I skolan va det än rätt bra dag och lugnt så det va skönt.

Efter skolan har vi något som heter läxhjälp och jag stanna alltid på den för där öva jag till prov osv.

Sedan när jag kom hem har jag bara kollat på yt och städat i mitt rum och get turbo mat och lekt med Asta ( min hund )

Meja kommer vid sju för vi ska plugga lite till på prover och sedan när hon har gått hem ska Jag duscha och gå och lägga mig tidigt för vi har engelska nationella prov imorgon.
Jag hatat engelska, det är typ det värsta som fins så är lite nervös med det ska nog gå bra.Nej nu är det mat så hejdå😘😘

Likes

Comments