Hehej!! Vill bara veta vad folk tycker om att läsa på bloggar och sånt. Så frågar er vad ni skulle vilja se här? Vet liksom inte riktigt vad folk gillar läsa nu.

Puss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Zara är min absolut min favvobutik och jag tror att mer än hälften av mina kläder kommer därifrån hehe...

Tycker alltid att man hittar något där!! Vad är eran favvobutik?❤️

Likes

Comments

Jag och mina kompisar åkte in till Göteborg för att prova det okända stället JOS. Där säljer de t.ex smoothie bowls, sallader och juicer. Jag blev väldigt glatt överraskad när jag smakade och rekommenderar verkligen att prova<3

Likes

Comments

Jag och mitt lag åkte i början av skolstarten till ett träningsläger i Gränna under helgen. Det ironiska var att vi egentligen inte fick äta godis hehe. Men vem gör inte det när man är i polkagrisarnas stan liksom??

Här är iallafall lite bilder därifrån<3

Likes

Comments

Förra året åkte hela familjen ner med bil till Frankrike. Vi började med att ta stenalinefärgan ner till Danmark. Efter det bilade vi igenom hela danmark tills vi kom till Tyskland. Där tog vi ett biltåg (alltså ett tåg där man tar med bilen på) och åkte i ungefär ett dygn tills vi kom fram till Schweiz då vi fortsatte bilresan genom landet och sendan genom Italien och Monaco.

Tillslut kom vi fram till Frankrike där vi bodde vid ett fint stenhus nära havet. Där hade vi även pool vilken var anledningen till att jag överlevde hela resan dit hahaha.

På vägen hem gick det dock inte lika bra som vägen dit eftersom att vi krockade med bilden i Tyskland vilket gjorde att vi fick vänta i flera timmar och missade färjan hem:((. (Ingen skadade dig i krocken förutom bilen hehe).

Men under hela tiden i Frankrike hade vi det väldigt kul och det blev en väldigt bra resa<33

Likes

Comments

Efter att ha fyllt 14 år den 7 augusti så hade jag en brunch med några av mina kompisar. Kan säga att jag låg i matkoma ett tag efter det hehe..

Likes

Comments

Här har ni lite fina inspirationsbilder om ni skulle behöva lite inspiration haha. Inga av bilderna är mina men tyckte att de var så fina så att jag bara var tvungen att lägga ut dem<33

Likes

Comments

Dessa finisar köpte jag i stan i butiken Nilssons. De är mina absolut favvisar och jag låter ingen ens andas på dem hahaha. De är från märker Bronx och är gjorda i mocka. De är riktigt snygga men väldigt känsliga mot vatten och smuts. (Väldigt passande nu när den regniga hösten kommer hahaha).

Likes

Comments

Eftersom att jag är rätt så ny på detta så tänkte jag visa och berätta lite om vem jag är. Här ser ni lite bilder på mig (inte ego alls nejnej hahaha). Men jag tänkte även berätta 10 saker om mig som kommer nu:

1. Jag heter Alva som ni kanske förstått haha

2. Jag är 178cm lång, (vilken får mig att känna mig som ett höghus jämfört med mina kompisar)

3. Jag bor i Göteborg<3

4. Jag är 03:a och har precis börjat 8:an

5. Jag spelar innebandy i pibs02/03<33

6. Jag har en storasyster och en lillasyster vilken ni borde veta om ni såg mitt inlägg "-syskonfoton-" (;

7. Jag är en follow up på agenturen modellink vilken jag hoppas på att kunna gå vidare i

8. Jag äter nog 25h om dygnet hahaha

9. Jag har vääärldens sötaste katt som heter Ludde. Han är helvit och fluffig<3

10. Jag äskar att ta fina bilder och att redigera dem. (Är dock inte särkilt bra men men:)).

Likes

Comments

Här är några bilder som togs dagen innan skolstarten när mamma tvingade oss att ta fina foton vid havet. Dessa bilder var lite smakprov av det som kommer sen. 

Den väldigt duktiga fotografen heter @sma_avtryck på instagram, så ni får gärna kolla in där<3

Likes

Comments