Idag på morgonen åkte jag och Minna hem till mormor Irene. Det var mysigt att åka dit en stund och bara prata!
Sen åkte jag, mamma och Minna hem till mormor och morfar.
Efter lunch drog Hanna, Pontus, Jacob, Martin och jag ner till sjön en sväng och badade. Sen åkte vi hem till Hanna och åt glass. Vi har även spelat kubb, krocket och kort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag på förmiddagen tog Julia och jag tåget ner till Göteborg lite spontant! Vi var nere till lunch och åt då på Jonsborgsgrillen. Det var så sjuuukt gott och jag hade sån himla beslutsångest innan då jag kunde välja mellan allt?? I vanliga fall är jag typ glad om det finns iallafall två veganska alternativ! Det var alltså en vegansk restaurang med massa olika veganska hamburgare, korvar, tzay, oumph och massa mer! Helt veganskt! Så himla kul! Efter ett tag kunde jag till sist bestämma mig för att prova deras Oumphburgare med colslaw, soltorkade tomater och mos. Julia testade deras kantarellburgare och den var också väldigt god!!

Likes

Comments

Idag på morgonen innan skolan började samlades vi och filmade en sista scen till Erasmus+, inbjudningsfilmen.
Därefter samlades vi klassvis ihop med våra mentorer. De höll lite tal och vi gav dem en liten sommarpresent. Vi fick även våra betyg. Sen gick vi ner till matsalen och åt tårta.
Avslutningen höll sammanlagt på en timma, så det var inget speciellt som hände direkt. Men nu har vi äntligen sommarlov!! Så himla skönt verkligen!!

Nu ikväll åkte Arvid, Jacob, Martin och jag till Hanna. Vi har satt upp tält, grillat hamburgare, spelat kort och kubb. Jättemysig kväll och nu ska vi alltså sova i ett tält på Hannas trädgård i natt.

Likes

Comments

Idag hade vi inga lektioner och då passade Hanna och jag på att åka ner till Göteborg. Vi åkte ner någon gång på förmiddagen och gick i massa butiker. Vi shoppade lite på Zara och lunchade därefter på Vapiano! Favoritrestaurangen!! Jag och Hanna åt båda en vegansk pasta som hette Pomodoro. Det var alltså pasta i tomatsås och det var så gott!

Just nu sitter vi på tåget påväg hem efter en supermysig dag!

Likes

Comments

Idag började spanskan lite senare och vi hade då ett litet avslut av kursen. Vi körde musikquiz och åt glass! Därefter hade vi naturkunskap och då fick vi reda på våra slutbetyg i kursen. Sen hade vi engelska och då tittade vi klart på filmen "good will hunting" och den var verkligen jättebra enligt mig! Efter engelskan hade vi lunch och sen samhällskunskap. Men på den lektionen behövde vi bara gå dit och skriva en utvärdering och sen fick vi gå! Jag slutade 12:40 och åkte då hem en stund.

Lite senare på eftermiddagen åkte jag tillbaka in till skolan och mötte upp Hugo. Vi tänkte filma lite på stan men det slutade med att vi bara gick runt lite!

Likes

Comments

Dagen idag har spenderats på Ikea ihop med Stina, Elsa och Julia. Vi tog tåget till Jönköping på förmiddagen och tog sedan bussen till Ikea. Vi filmade där inne en stund till Erasmus+, inbjudningsfilmen. Vi åt lunch på Ikea och när vi var klara gick vi en stund på A6 också.

Likes

Comments

Idag på kvällen åkte vi och firade min farmor. Vi grillade jättegod mat och åt tårta. Hon fick en bok av mig som heter "boken om mig". Det är en bok som hon själv kan fylla i saker om sig själv och om sitt liv.

Lite senare på kvällen åkte jag hem till Arvid. Där var även Hanna, Martin och Jacob. Vi har spelat kort och umgås hela kvällen!

Likes

Comments

Idag vid lunch åkte Julia och jag till Hjo. På vägen dit köpte vi även var sitt fritidskort. Vi åkte hem till Alice och åt mat där ihop med Hugo och Oskar. Sen planerade vi inför filmningen och filmade en video lite senare under dagen. Det var såå kul att Alice och Hugo ville vara med i en video också! Så håll utkik på youtube efter en ny video...

Likes

Comments

Idag på förmiddagen kom Stina och hämtade upp mig. Vi åkte in till stan och mötte upp Hugo, Paula och Tova. Vi har filmat en scen till Erasmus+, inbjudningsfilmen. Det har gått bra men tog lång tid då vädret inte var på vår sida.. det har blåst så mycket hela dagen vilket gjorde det svårare att filma och få till ljudet bra! Men vi har iallafall haft jättekul! Vi köpte med oss mat och satte oss nedanför Billingebacken.
När vi filmat klart tog Hugo och jag en fika på Rådhuset. Vi började att redigera lite på det vi filmat idag också och det blir sååå bra!!
Resterade kväll har spenderats framför redigeringsprogrammet! Så kul när det blir så bra!!

Likes

Comments